Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PLAY BATTLEGROUNDS @PUBATTLEGROUNDS
We've been working on the new build and will deploy the update next week. Test servers will be up for at least 2 days early next week.
11:35 AM - 7 Sep 2017
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
@Malachit: te is, mivel ez is hetek óta elég gyakori, gondolom megint többen vagyunk mint amennyit elbírnak a POTATO szerverek kritikán aluli tickrate +1 mellett. Nekem pl. még csak tegnap jött elő - lehet először -, de harc közben az is. Előtte pedig szokásos mód befagyott a játékom, semmire nem reagált miközben puskával lőttek tetőről. 4X kellett Windowsba visszaváltanom, hogy visszakapjam az irányítást a játékban. Kb. legalább 1 percig könnyű célpont voltam. Az illető meg atom noob.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.07. 09:01:45
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Aztán kiderült, hogy a monitor futott reader módban, ahol csökkenti a fényerőt meg ilyenek 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindent egybevéve a legnagyobb segítség számomra az árnyékok levétele és a brightness maxra húzása volt. Ég és föld.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.09.07. 08:47:06
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.09.07. 08:43:40
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nekem soha nem volt még ilyen problémám. Vagy eltalálom és elpatkol pár lövéstől, vagy nem találom el és akkor bizony 5-ször is kitárazhatnék rá. Szerintem itt nem a játékkal van a gond. Sőt, haverok sem panaszkodtak még ilyenre.
Nem lehet hogy a neteddel van gond?
Ez megy hónapok óta, régen mindig azt gondoltam (ez előtt a játék előtt) hogy az ázsiaiak általában tehetségesek a videojátékokban, sőt nagy kultúrája is van náluk, az oktatásuk is (néhány országnak) sokkal keményebb, mint a miénk, egyébként is akit ismerek ázsiait a legtöbb nagyon értelmes okos ember.
De az ami ebben a játékban megy...az ostobaságnak néha olyan szintjeit látom, meg a taktikai érzék olyan hiányát, hogy komolyan elgondolkodom rajta, hogy adott egyén hogy lehet életben még. Mármint IRL. Elképesztő ami megy 😄 De az én bajom, hogy ilyenkor bevállalom, hátha. Néha amúgy összejön random a dream, és mindenki tök jó.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.06. 20:54:17
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.06. 17:55:15
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ehhez viszont kevésbé: iskola tetőn landolás, ráestem egy AK-ra és 2 tárra 😄 Felkaptam és 5 !!! méterről egy teljes tárat auton beleeresztettem egy gyerekbe. Nem volt reigisztrált lövés 😄DD Gondolom mindenki érzi, hogy erre tényleg komolytalan lenne ráfogni, hogy nem tudok célozni 😄 Tuti egészen máshol vergődött már a srác a játék szerint...
Mind1, utánafutottam, a második tárral elkaptam. (Sokkal messzebbről: aiming skill increased to 6.) Jött a társa, oldalról, rambo, felugrás, pofánver, megtántorodok, de semmi sebzés. Itt elkezdődött egy kb. 1 percig tartó ugrálva egymást ütjük játék, amiből totál random érkeztek mindkettőnknek sebzések. Majd a semmiből, egy harmadik fél számszeríjjal szájbalőtte az ellenfelemet. 😄 Lucky shot nagyjából, mert tényleg össze-vissza ugrálhattunk kívülről nézve, és a netlag sem kétlem, hogy nagy volt... Inkább leléptem a francba, mert olyan természetfölötti dolgok történtek abban a suliban, hogy azt hittem, hogy valami horrorjátékkal tolom 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.06. 16:53:18
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.06. 16:35:02
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.06. 16:12:40
Más. A következőt bugot szerintem nem überli semmi sem, még a nincs textúra bármin átmegyek bug sem, mivel hátrányai is vannak annak:
Squadban szaladgáltunk és az egyik társunk beesett a föld alá egészen a vízig. Mindent látott, kijönni belőle csak a tengerig való úszással tudott. Föld alatti alagutakba (atombunker?) estünk lootolni és Military szigetre kellett menni. Ki tudja hányszor szívatnak meg más csapatok ilyen játéktörő bugokat használva...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.06. 16:03:57
Az viszont igaz, hogy nincs túlzott kihatással a grafika minőségének a csökkentése az FPS növekedésére.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.06. 15:51:18
A másik friss és érdekes storym szintén tetőn volt. Szintén társaságom akadt, de gyorsabb voltam és szereztem egy Magnumot. Megkergetett a tetőn, mert le akart ütni. Majd befejeztem a tárazást és 180 fokos fordulattal ráküldtem mindet 1-2 méterről a mellkasára. Mint kiderült hozzám egy T800-as ugrott - élő szövet a fémvázon - mivel ez kevés volt belé - a vére se fröccsent - újratáraztam, de azt már nem vártam végig, 4-nél beleküldtem mind mire végre meghalt. Olyan sok idő ment el ezzel, hogy a szomszéd házba esett társa felért a sörétessel a tetőmre, ami ellen már kevés voltam. Mikor kifordult az ajtónál eltaláltam egyszer, de utána ő is a sörétessel. RIP ME.
Magnum nekem előtte is fura volt már kezdésnél. Múltkor is ráküldtem 2-3 tárat egy nagyon messze futó emberre, amiből 2-3 talált is, de vígan tovább szaladt. SMG-ket én pl. már fel se veszem, max. ideiglenes fegyvernek, mert az utóbbi időben szinte mindig cserben hagytak. Ráküldök 1 tárat bármelyikből, 70-85 % talál és nem hallnak. Amennyire rákaptam a Vektorra mútkor az is megszívatott. Fullos volt és rövid sorozatot sem tudtam vele lőni, mert rögtön az eget célozta a recoil miatt. Mostanában úgy hallom mások is kerülik az SMG-ket.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.06. 15:47:45
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.09.06. 14:23:13
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.06. 12:34:21
A leghangosabban a hitreget szidók általában a profik akiknél 2ms pingváltozás is képes idegrohamot kiváltani vagy abból a csoportból kerülnek ki akiknek a KDA-ja 1 alatt van, leggyakrabban 0.5-0.8 közé esik. Ez 10 meccsből 5-8 killt jelent és ha már van egy olyan meccs ahol lelőtt több embert vagy megnyert egy kört az azt jelenti, hogy a meccsek több mint felében csak lootolt és meghalt.
Ha valaki akinek 0.8 a KDA-ja 10 meccsből 1-ben szerez 5 killt, egy másikban 2-t egy harmadikban 1-et és az összes többi 7-ben meghal. 10 meccsből 7-ben csak lootlt. Magyarul a játékidejének a jelentős részét olyan lootolással tölti aminek haszna nem volt, mert meghalt mielőtt megölhetett volna valakit. Ez rendkívül frusztráló lehet és így már valóban értem miért nevezitek ezt a játékot játszhatatlannak, mert így valóban az, mert gondolom te se 3-as KDA-val szidod a rendszert.
Szerintem ha anno azt mondják nekik hogy ma van fél millió eladott példány, és havonta íródik valami cikk a játékukról a komolyabb gamer oldalakon, már bőven pezsgőt bontanak. És akkor csendeben fejlesztgethetnének, apró lépésekkel a végcél felé.
Ehhez képest most itt az a "tömeg", akinek a 90%-a tegnapra akarja hogy minden jó legyen. Naponta híreznek róla mindenütt, róluk szól a Twitch, stb... Ja, és közben valószínű anyagilag is rájuk szakadt a jólét.
Ezt egy CoD vagy BF vérprofi (legalábbis annak tartott) fejlesztőcsapata se venné könnyen, nem hogy egy ilyen.
Az elejét még jól kezelték, csak kis lépésekről adtak előre infókat, amiket nagyjából tudtak is tartani. De most már érezhető hogy túlvállalták a dolgot az új animációkkal, új pályák, FPS mod bevezetés, visszajátszás funkció... Mindezt úgy hogy még az alapokat kéne megszilárdítani.
És gyanítom ez csak romlani fog, mert a MS most már "ütni" fogja őket Xbox verzióért.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MINDIG??? Most belefutottam, meg néha előfordul, hogy pont akkor, de általában nem. De hogy statisztikailag lehetetlen lenne 😄DDDD Tuti, hogy trollkodsz amúgy, ez jó volt 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.05. 21:30:59
Szerintem itt is jól halad a fejlesztés mert nem tudom te mikor kezdtél el játszani, de az early acces elején nekem minden meccs azzal kezdődött, hogy volt egy 4-5 másodperces network lag még ejtőernyőzés alatt, majd amikor leértem a földre és betölt a textúra utána még egy.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 21:18:22
Az előbbi meccsen történt: társaim picit arrébb landoltak, nekem meg a nyakamba ugrott egy squad. Nagy mázlival találtam egy scart, és becserkésztem őket. 1 kill, 2 kill, 3 kill. Az utolsó sráccal ment a bújócska, végül megleltem. Egy konyhában gubbasztott, ráláttam, tiszta fejlövés lett volna kb. 10 méterről. Céloztam - NETWORK LAG. Mire vége lett megdöglöttem. Ragequit. Nyilván ez is a skillemen múlt, mikor előtte lemészároltam hármat miközben rettegtem, hogy csak ne most adja be, csak ne most azt a tetves lagot.
Parádé.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.05. 20:51:25
Pl Break is meg Shroud is ha talál AK-t eldobja ami nála van és azzal nyomul, mert nagyon jól kezelkik a recoilt, de pl én AK-t csak akkor megyek ha nincs más fegyver még UMP-ért is eldobom. Már volt aki azt mondta hülye vagyok mert az AK mennyire jó, de ha egyszer nem tudok vele lőni akkor nem tudok.
Ugyan ez igaz a scopeokra is. Teljesen más a 4x 8x és 15x. Mindegyiknél szokni kell az egérbeállítást. Pl gépfegyverre 8x scopeot nem használok, mert azzal csak Kar98-on tudok lőni, a recoilt a 4x-en tudom a legjobban kezelni. A 15x meg mivel eddig kb 3x ha volt egy rémálom annyira más mint a többi az egérzékenységet nem tudom rajta beállítani úgy hogy jó legyen.
Szerintem a legfontosabb, hogy találj egyet amivel komfortosnak érzed magad és maradj annál függetlenül attól mit mondanak mások és mi éppen az aktuális OP. Persze ha egy patchben az egészet felborítják akkor lehet más lesz, de nekem a tapasztalatom az, hogyha találok egy scar-L-t angled foregrippel és kompenzátorral akkor abban a körben már biztos ölök valakit.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 18:46:45
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 18:36:35
"Nulla tenaci invia est via"
A pötyögtetős megoldás inkább m16-al jó szerintem.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
15 év CS van mögöttem, ha nem is pro szinten. COD 1-2, Quake arena, UT, Battlefield sorozatok. Majd egy ilyen kis tejfölösszájú mondja meg, hogy én mekkora skillel rendelkezem. 😄😄
Fujiryu: Olvasod amit írsz?? Bullet dropp. AZ!: 😄😄 30 méterről 8x scope kar98 full szemközé, de bulletdropp. Mert te vagy a jani a gáton. Te egy olyan tipikus gyerek vagy aki hallotta, hogy más kettőt ölt akkor te hármat mondasz. xD Az értelmed ott kicsap, hogy összehasonlítod egy Kar 98 meg egy SKS recoilt. xDD Nem gond, hogy az egyik forgó-tolózáras? A másik meg automata? 😄 Mire a Kar98 újra lövés képes milyen recoilrol beszélünk? Áruld már el. xD Mert az, hogy az SKS-el elősz 5 lőszert 3 sec alatt az oke. Nagy szakértelem. Hasonlítsd össze az UMP9-et az AWM-el. Nézd meg a recoilt ott is. xDDD