7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3135 Ugyanezt egy frostbite motorral megnézném, rombolhatósággal természetesen. Mondjuk kíváncsi lennék ekkora területet elbírna e atomerőmű nélkül. -
#3134 Nem lehet? Ilyen játékot AAA dev egy meglévő enginen fél év alatt összerak 20-30 emberrel -
ToxiMaxi #3133 "Amíg egy AAA cím el nem söpri "
Melyik is az? Mert egy ilyen játékot nem lehet 1-2 év alatt összehozni, tehát már fejlesztés alatt kell, hogy legyen, akkor meg általában bejelentik. -
#3132 Szerintem kb nyár környékén fog kiderülni játék lesz ebből, vagy eltűnik, mint a DayZ, amit még egy bolond ember se tudott volna elgáncsolni, de a fejlesztőknek kitartó munkával sikerült. Mondjuk legenda lett a bukásuk, kb mint a Lost befejezése. :D -
#3131 A poén az, hogy az fps droppokra a fél évvel ezelőtti májusi havi patchban ígértek megoldást. Amit máig nem sikerült orvosolni. -
Zozo0122 #3130 Senki ne gondolja, hogy majd megszűnik a panaszkodás 2017-ben egy fórumon, főleg, hogy totál jogos. PU-ék amatőr bohócok, akik túl nagy fába verték bele. Nem képesek felnőni a feladathoz, de próbálkoznak és egyre ügyesebbek. Nálam változatos a jó játék és az anyázás, egyszer ez van, másszor az. Tegnap játszhatatlan diavetítős szerverekre dobott be, ma játszottam 1-2 jó menetet. Nálam gyakorlatilag minden a netlagtól függ, amíg az nem lesz 100%-ban javítva, addig nekem csak lelkes amatőrök. Én nem sírok, ha skillesebbek lelőnek, de ha egy csaló öl meg, vagy a szerver, akkor egyből felforr az agyvíz :D
Szerintem tolerálhatatlan az inkompetenciájuk. A motor szar, a fizika szar, a szerverek szarok, viszont az fps dropok erős gépen gyakorlatilag megszűntek, simán 60-90 között vagyok végig, ez pozitív. Maga az ötlet is pozitív, a nagy map és a többi, meg az, hogy óriási igényt elégít ki a játék. (Amíg egy AAA cím el nem söpri 1, 2, vagy 5 év múlva.) Bár ezt csakis új playerek tekintetében mondom, aki most fanboy-já válik, az valszeg sokáig kitart amjd, úgy mint pl. WoW esetében. -
Rocco27 #3129 Tegnap nem engedte nekünk, szóval (még) nem. -
#3128 Ismeritek? https://pubg.op.gg/ -
#3127 A 4x-et miért nem lehet tekerni? Vagy már lehet? -
#3126 Persze, ezzel nincs is gond, ha mindig más lenne, de igazság szerint ugyanazok a problémák kerülnek elő újra és újra csak pepitában, más szituációban, de az alapja mindig ugyanaz. Egyébként nekem mindegy, nekem ez nem fáj, csak nem értem, hogy mi értelme. :D -
ToxiMaxi #3125 "pontosabb végeredményt kap mindenki"
Igen erről minden nap, minden héten, mindenki pontosabb véleményt kap. -
Rocco27 #3124 Persze, mert rengeteg az új játékos, a hype vonat nem állt le a laggok, csalók és bugok ellenére sem...Elég sokat használom a stat nézőt és már alig találkozom veterán játékossal a játékban. -
Rocco27 #3123 Szerintem te időzavarban vagy. Senki sem írja le minden nap.
Pár hete bemutatták az első próbát, nagyon jó volt, nagyjából lagg mentes volt. 1 hete volt teszt próba, sajnos játszhatatlan volt a lagg miatt az újítások ellenére is. Most új verzió van megint. Látom a fejlődést, tetszik, de össze vissza dobál a potato szerverek miatt, crash, stb.
Leírtam a tapasztalatomat. Mások is megírták a tapasztalataikat, amiből pontosabb végeredményt kap mindenki. Nem tetszik? Sajnálom... -
#3122 A valós számok is azt mutatják, hogy alig játszanak már a játékkal. Mennyien is 2 millióan egyszerre? :)) Persze vannak akik megunják, kiégnek, az értetlenebb fajta. Ez egy EA játék, kinőtt szerverparkokon. Ha a megjelenés után is szar, bugos, minden nap lagos fosputtony, akkor lehet vergődni jogosabban, addig vicc. Aki idegileg nem bírja, nem kell erőltetni. Én is kiakadok a lagokon, a hülyeségeket, ablakkeret pl, de max a csapattársaimat szórakoztatom a pityergésemmel, nem ismeretlen fórumozókat.
Egyébként meg a játék árát az nem szedi ki 1-2 hónap alatt aki fogyi, vagy nem játszik. -
Rocco27 #3121 Hát már én sem játszom annyit ezzel a játékkal mint korábban. A Steamen alig találok embert aki tolja még, mind belefáradt vagy kiégett már a játékból a főbb problémák miatt.
Miért játszom még mindig vele? Mert szeretem az alapjátékot és érdekel a teszt szerveren lévő játék.
Kiváncsi vagyok az Europa milyen lesz. A Frontnite-ban nekem nagyon idegen az építkezés, viszont ebben rombolható lesz a környezet, ami viszont szimpatikus. Személy szerint szánalmasnak tartom, hogy 2017-ben felrobban egy gránát és semmi nem változik az ajtón és ablakon kívül. -
ToxiMaxi #3120 Rubberbanding elvileg arra utal, hogy úgy laggol, hogy visszaránt oda, ahol korábban voltál. Ezt leszámítva egyetértek. -
ToxiMaxi #3119 Ha ezt minden egyes nap leírod attól jobb lesz? -
#3118 Igen csak az a gond, hogy amit Rocco leír az általában mindenhol úgy van. Az éles szeró mindenhol laggol akárhová mész, mindenhol szar. -
#3117 Mi azt próbáljuk meg mondani, hogy már mindenki tudja aki néha feljön ide olvasni a fórumot, hogy Rocconak szar a játék, laggol nem adja és mindig kicseszik vele. Még átlagos memóriával is emlékszünk rá, hogy neki ilyen nem kell minden nap leírnia ugyanazt, mert nem felejtettük el. Csak mivel jót akarunk neki javasoltuk már neki többen, hogy az egészsége miatt hanyagolja a játékot, mert még a végén megárt neki. (röviden összefoglalva szánalom ez a folyamatos rinyálás. egy újszülött kevesebbet sír mint ő) -
#3116 Flame on, gyerünk, gyerünk, úgysincs melóm ma csak itt ülök az irodában :D -
#3115 Ebben a fórumban a játékkal kapcsolatos tapasztalatait szokták leírni az emberek. Ha ez neked nem tetszik akkor ne olvasd. -
#3114 Szövegértési problémák ellen vannak már elég jó megoldások, mondjuk bunkóság ellen nincs ... -.- -
#3113 Na akkor még jó, hogy nem mentem veletek tegnap :D -
nortsen #3112 Nincs kivel játszon, és itt akarja mindig elmesélni mi történt vele. Bár már írtuk, hogy nem érdekel, de nincs hatása. :)
Ez a "rubberbanding" már megint vmi új kifejezés a lag-ra? Minden évben máshogy hívjuk ezt a jelenséget? :)
Lehet én vagyok már túl öreg, de vicces, hogy mostanában mindennek más nevet találnak ki. -
#3111 1.0 4x scope új célkereszt :D -
#3110 Igen, ez gond, hogy az 1.0 után visszaállni a régire egy rémálom. -
#3109 Most tolom a test servert. Geci jó. Az elején van rubberbanding, persze, de utána egy álom a normál buildhez képest.. Szerintem azt megjelenésig már nem fogom tolni, visszataszítóan szar. :D -
#3108 Egy ideje már olvasgatom a topicot, nem vágom, hogy te miért játszol még ezzel a játékkal, láthatóan nem bírják az idegeid.. -
Rocco27 #3107 A Magnum miért viselkedik mindig úgy a kezembe, mintha csúzli volna? Semmi mellény a tejfelesszájún, mellen lövöm és túléli...:(
Korábban is volt már, hogy próbáltam használni, rengeteget belelőttem, de túlélték...:((
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.28. 23:31:37 -
Rocco27 #3106 Érthetetlen, hogy miért nem Duo van Squad helyett. 2 ember mindig hamarabb összeáll, mint 4. Nincs elég probléma, még kreálnak is pluszba, had szívjunk, azzal, hogy fogyatékosokat, némákat, ovisokat dob be mellétek. Talán csak a játék legelején kaptunk jó játékosokat, mióta "kapós" és viszik mint a cukrot, nagyon ritka, hogy használható idegen társakat kapunk random. -
Rocco27 #3105 Srácok, a szemeteknek sose higgyetek. Ki akartam jönni Militaryból a hídon, mikor is szemből elkezdtek folyamatosan lőni. Annyira noobok voltak, hogy nem igazán találtak el. Erre, mikor már nyugtázom, hogy elmegyek mellettük és otthagyom őket, BUMM, nekiütközök egy láthatatlan falnak, vagyis nem, mert most jelent meg két keresztbe fordított autó. Na akkor lőttek szarrá, hiába szálltam ki, hiába dobott ki a jobb oldalon (ez is fura, de ezúttal jól jött), a kocsit felrobbantották. :)
Hogy mi más történt még? A játék folyamatosan össze vissza dobál, a szokásosnál is nagyobb lagg. Játék végén crash, mikor már a vacsiért küzdesz. És persze megöl az a 3-as csapat, aki rettentő messziről futottak be a végső körbe, hegyről lefele, folyamatosan lőttem őket, de csak pár találat fröccsent, a többi eltűnt a levegőben. Ha azok akkor tisztességgel meghalnak, akkor...de nem. :(
Ez a sok fos mind a teszt szerveren ömlött a nyakamba néhány kör alatt, ja és mivel Duo nincs, így ha ketten mentek, 95%, hogy ovisokkal dob össze...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.28. 23:14:47 -
#3104 Alig vártam hazaérjek végre tolhassam tesztet, de egyszerűen játszhatatlan. Olyan rubberbanding van hogy okádok és nem csak kör elején. -
nortsen #3103 Be is baszna.
Kénytelen lennék én is macro-val lőni... :) -
#3102 After a couple of changes, the 2nd test build for PC 1.0 will be deployed again this week. The schedule is:
PST: Nov 27, 6PM – Dec 1, 2AM
CET: Nov 28, 3AM - Dec 1, 11AM
KST: Nov 28, 11AM - Dec 1, 7PM -
#3101 Ami az egészben a legszebb (szerintem), hogy egy gecinagy arconcsula az összes olyan tróger AAA cégnek, akik úgy gondolták, hogy csak az ész nélküli hent-respawn-hent játékokat akarja a nép... -
Gabe18 #3100 Ez az egész igazából láthatóan senkit sem érdekel, vagy maximum addig amíg a következő kör elkezdődik és ugrani kell a repülőből...
IGN.hu:
"Nem meglepő módon a tömeg egy része ráadásul nem csupán vásárolt az őszi leértékelésen, de bizony játszott is valamit, ha már ott volt, a legtöbben méghozzá a terjesztőrendszer rekordtartóját, a Playerunknown's Battlegroundsot. A szoftvert volt olyan óra, amikor egy időben közel 2,8 millió felhasználó nyüstölte – vagyis már közel félmillióval több, mint az októberi rekorddöntéskor. Miután az elképesztően népszerű Battle Royale program továbbra is hétről-hétre az első helyet foglalja el a Steam legkelendőbb címei között, így biztosak lehetünk benne, hogy legkésőbb karácsony környékén meglesz a legújabb mérföldkő, a hárommillió felhasználó is, de mi nem lepődnénk meg, ha már előtte sikerülne túllépni ezt a pár éve még elképzelhetetlen rekordot." -
#3099 Ááá, nem számít, én már most úgy lövök, mint akit az aim assist segít, oszt mi lesz itt még később, mikor már esport ready szintre fejlesztettem magam. :))) -
#3098 Ott lesz nekik az Aim assist, ami felér egy aimbottal :D Rettegjetek. -
#3097 Valami egészen botrányos :D -
#3096 Ennél bármi jobb.