7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• BEAST #3215
    Pedig elég gyakran használják DMR-ként, szóval sok értelme nincs. Nem mintha 8x távolságra lövöldöznének az emberek burst mode-ban.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2017.12.07. 09:34:28
  • Running
    M16-on kívül minden AR-re rátehető a 8X scope. M16-ra azért nem, mert a legpontosabb AR fegyver, minimális elrugással, ezért letiltották, hogy ne sniper puskaként alkalmazzák.
  • Zs0lt1
    A harmadik új jármű:
  • Normen76
    Más témában.. Ma felnéztem a teszt szerverre. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy az AK-ra fel tudom tenni a 8x scopeot, de az M16-ra nem. ???? Ez tényleg így lesz ? Nem azért de az M16-nak van a leggyorsabb kezdősebességű lövedéke (900 m/s), 10szer alkalmasabb nagy távolságra történő lövésre mint az Ak aminek 700 m/s körül van. Szerintem az AKM közelre, fközéptávra az igazi, az M16 meg közép és nagy távra inkább, erre nem lehet rátenni a 8x távcsövet..
  • Normen76
    Nálam is azóta van gond. A játék megjelenése óta szépen futott ultrán. De a WIN frissítés óta iszonyú droppok és fps ingadozások vannak. Időnként 30 alá is bemegy az FPS pedig GTX 1070 van a gépben. Szinte mintha nem is uyganazzal a játékkal játszanék :(
  • Nivea
    Sziasztok. Az új nagyobb win10 frissítés óta nagyon kihasználja a videó kártyát a játék. Ezt sajnos ö nem annyira bírja ezért szaggat a játék. Nem tudjátok véletlenül mi a száma annak a frissítésnek ami mostanában ilyen nagyobb frissítés volt?
    Köszönöm szépen.
  • Dency
    0:13 -nál a buggyban úgy néz ki mint VR Jani
  • kill3r21
    Érdekességek az új Desert mapról !
  • Szabi #3207
  • Running
    Nem tudom, nincs bekapcsolva. Viszont tipp, próbáljátok ki a full felszerelt Vector-t közép és rövid távon a legjobb. 1.0-n valahogy az UMP is sokkal jobb lett.
  • Rocco27
    Teszten jól látom, hogy lecsökkentették a Killcam idejét? Épphogy megmutatja ahogy megöl, nem sok előzményt mutat így már sajnos...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.04. 21:32:49
  • Running
    Max sebességgel + nitroval tolod a gyorsulási pályán és az utolsó 30 méteren mögüled beelőz lazán. Na én ott hagytam abba az egész nfs szériát.
  • HTS s3rg1nh00
    khm,mikor az NFS-ben az ellenfelek meg a rendőrök 400-al jönnek utánad
    /off
  • nortsen
    Tegnap az egyik srácon egy "gyönyörű" aszem rózsaszínű szoknya volt (más nem), amit még nem láttam eddig, sőt, ahogy néztem mások sem, mivel ott sunnyogott mindenki. Gyönyörű látvány volt. :)
    Vannak új ruhák?
  • Zs0lt1
    Andro Dars (FWG)‏ @PUBG_AndroDars

I know a lot of you have been wondering/asking about this - BP won't be reset at the release of PC 1.0

Szóval nem lesz BP törlés!

Mondjuk a csalások miatt már rég leállítottam volna, hogy kapjanak az emberek BP-t.
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.12.04. 15:39:28
  • Running
    Na jóva' akkor, tessék szépen dolgozni.
  • Gabe18
    Én sajna délutános vagyok. Mire gép elé kerülök, éjfél. Akkorra már marad a solo 2-3 kör...
    Bár igy vihettek egy embert aki öl is valakit.
  • Gabe18
    Miért a többi multi játékban 100%-ban kiírtották a csalókat? Nem... Valószínű nem a PUBG lesz az első ahol ez sikerül.
    Maximum az lehet a kérdés mennyi pénzt és energiát hajlandó a fejlesztő beletenni ebbe a szélmalomharcba, amit a csalók elleni kínlódás jelent. Van aki többet, van aki kevesebbet. Azt nyilván mindenki tudja hogy ez egy veszett ügy hosszú távon jelenleg, mert mire xy1 csalást kiszűrik, már xy2 csalást használják.
    És aki hajlandó csalást venni pénzért, annak valószínű bannolás esetén a játék újra megvétele sem gond.Ráadásul jelenleg a csaló "jó esetben" ládákból kifarmolja az új árát mire kivágják.
    Szóval csaló volt, van, és tuti lesz is, mint ahogy a CSGO-ban, a COD-okban, meg mindenben van. Mégis játszunk, játszanak azokkal is...
  • ntex
    Igen ám, csak az a helyzet hogy ha nem fogják tudni visszaszorítani a csalókat az előbb utóbb el fogja kezdeni felőrölni a játékosállományt és valszeg az a 2M+ játékos szép lassan el fog szállingózni más játékok felé vagy szimplán abba hagyják, mert ugyan ki játszana hosszú távon azért hogy állandóan csalók lőjék agyon? Engem minden nap hívnak játszani de a kedvem a játékhoz már meredeken lankadóban van, mert állandóan frusztrál a gondolat hogy lesz e csaló vagy nem az éppen elkezdett játékban, aztán meg beléjük is futunk minden második játékban. És ezzel nem csak én vagyok így, hanem a többiek is. Valamit ki kell hogy találjanak a csalók ellen mert ez így hosszú távon biztos hogy nem lesz jó sem a bluehole-nak, sem a játékosoknak. A régiózár még mindig egy járható út lenne, plusz az ingyenes CS mintájára ami ott a kínaiaknál vagy hol van, meg lehetne lépni hogy személyi igazolványhoz kötik a játék megvételét, így akit kivágnak az többet nem fog visszajönni.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.04. 12:13:37
  • Running
    Leszek este, meg elvileg a fütyi Vykos is. :D
  • Gabe18
    Megint mennek a teszt szerverek 3 napig.

Gamer.hu:

"Ha játszottatok a teszt szerveren az utolsó két alkalommal, akkor észrevehetettetek, hogy a sok új és jó dolog mellé társult sajnos kellemetlen lag / desync is. A PUBG Corp. természetesen nem ült a babérjain, dolgoztak a hibák javításán. Ennek eredményeképp a következő időpontban újra kinyílnak a tesztszerverek:

Magyar idő és dátum alapján: December 4. 4:30 – December 7. 11:00

Az elmondásuk alapján a hibát sikerült kijavítani, azonban azért, hogy erről ténylegesen is megbizonyosodhassanak monitorozni fogják folyamatosan a szerverek stabilitását."
  • Running
    A motor alkalmas rá, meg a fejlesztők is, de amit csinálnának egy óriási kapufa lenne. Az új ötletek általában pont azért nem jönnek nagy cégektől mert mindig a tutira mennek. Ha fognak is készíteni ilyen játékot, nagy esély lenne rá, hogy egy lélektelen, lemásolt ötletű valami lenne, ami hetek után megint eltűnne. Ha egy eltökélt fejlesztő kapná a motort és a stábot, mint a PuBG vezetője, max akkor működne a sztori, de valószínűleg a kiadó pénzemberei eldöntenék helyette is, mi kéne, meg mi nem, így megint kapufa.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.04. 10:20:23
  • Adam Jonas
    Múltkor szó volt itt arról, hogy a Frostbite engine alkalmas lenne a Battley Royale-hoz. Jackfrags is csinált erről egy videót, érdemes meghallgatni a srácot:

• Running
    Egy multi fps játékban mindig is voltak és mindig is lesznek csalók. Nyilván minél népszerűbb, és inkompetensebb a fejlesztő, annál több. Ha valaki ezt nem tudja feldolgozni, akkor ott vannak a single játékok, na ott biztos nem lesznek.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.04. 09:31:32
  • ntex
    Számomra nyilvánvaló hogy képtelenek lesznek tenni bármit is a csalók ellen. Frissítgethetik itt az anti-cheatet, max pár napra eltűnnek a hackerek amíg rájönnek a csaló program írói mit kell változtassanak a programban azt újra megjelennek és folytatják ahol abbahagyták. És a legjobb az egészben hogy találkoztam olyan 100% csaló accountokkal is (szokásos kínai sorozatgyártott csaló profil 321421455 és hasonló nevekkel) amiken már több 100 óra van, nem is értem hogy nincsenek ezek kibanolva mikor gondolom az ilyen kap meccsenként minimum 20 reportot. Mint pl. ez a delikvens is. A rohadéknak még a neve is csalóka mert a végén nagy I betű van kicsi L helyett és mivel ránézésre nincs különbség nagy i és kicsi L között, mikor rákeresel nem fogod megtalálni a nevét sem az adatbázisban. És ennek is 390+ óra game time volt már steam adatlapja szerint mikor néztem ma. És továbbra is felettébb érdekesnek tartom hogy csak NA és EU régióra járnak fel csalni, a saját régiójukban mindegyiknek normális statja van.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.04. 02:05:48
  • Rocco27
    Akkor jól érezem én is, hogy mikor pár hete frissítették a BattlEye-t, akkor helyreállt a rend, de ennek véleményem szerint kb. 1 hete vége és újra, szaporodnak a fura játékosok, némelyik pedig különösen durván tolja. Ma pl. játék végéhez közeledve egy épületben húztuk meg magunkat, kőfallal körbe voltam véve, de így is kilőttek, lehetetlen hogy rám láttak, annyira takarásba voltam. Vagy megöltem azt aki rám szaladt földre esés után, és kempeltem a többit keresve a távolban a társamnak segítve. 1-2 perc múlva hallom az ellenkező irányból fut felém, fel a padlásra és tüzelt rám, nem tudhatta pontosan hol vagyok, ennek ellenére tudta, hogy még ott vagyok és pontosan hol húztam meg magam. Mindegy. Lassan már semmit nem érnek a ládák, szóval már csak azért fognak csalni, hogy megmutassák ők megtehetik. Érhetetlen számomra, hogy miért van szükség erre...
  • jan5650
    Én eddig folyamatosan istenítettem a játékot, imádom, de a csalók teljesen tönkreteszik. Eddig nagy ritkán találkoztunk csak velük, de ez a hétvége rémálom volt. Én nem tudom mi van most... Mondjuk eddig szombatonként nem volt időm játszani, de ezek után nem is bánom. Gyakorlatilag minden második játékban csalók szedték le az egész Squadunkat. A recept egyszerű: nagyon messziről (olykor már a lövést is alig halva), M16A4-al, Burstre állítva, gyakorlatilag nem is hallom a lövést csak hogy 3 golyó csattan a fejemen. Illetve pár másodperc múlva a többi csapattársam fején is. Nagyon nem vicces. Iszonyat dühítő tud lenni, hogy végigkommandózunk egy egész játékot, tök jó loottal él mindeni, és jön egy ember aki gyakorlatilag 3 másodperc alatt lehenteli az egész bandát a kör másik végéről.

Mi van itt kérem szépen? most már ez lesz? Mert akkor bármennyire is szeretem a játékot, törlöm a picsába.
  • WinT
    Remek...
  • ntex
    Az anti-cheates update előtt kb minden 2. meccsen volt csaló akik 99%-ban kínaiak voltak, vagy inkább minden meccsen. Kijött az update, pár napig talán egy csalóval találkoztunk, most újfent nagyon elszaporodtak, megint kezd élvezhetetlen lenni a játék nekik köszönhetően sajnos.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.03. 22:06:56
  • HUmanHunter
    tele van velük a játék
  • WinT
    Csalókkal, hogy áll ez a játék? Épp az imént kutattam át egy házat, mikor hallom hogy fut valaki ezért meglapultam az emeleti szobában ahol éppen voltam. A csávó meg célirányosan jött egyenesen oda ahol voltam, egy pillanatra nem állt meg és azonnal tüzelt, szinte oda se nézett, de úgy hogy még pislogni se volt időm.
    Kizárt, hogy ne jelezte volna neki valami, hogy ott vagyok.
  • TDC Geronimo
    féloff. Ezen az emberen én beszarok. Március óta mióta pubgozok én ott találtam rá twitchen és azóta amikor csak tudom nézem

• Rocco27
    Nem éreztem változást AK-nál, de annál inkább az UMP9-nél meg úgy a többi SMG-nél. A legtöbb szituációban UMP9-el ölnek meg legyen az közeli vagy közepes távolsági harc. Van, hogy 1 ember ledarál mindenkit a Squadban UMP9-el, mi meg csak pislogunk, hogy ez WTF? Fél másodperc alatt egy nagyon rövid sorozattal földre küld mindenkit. Az elmúlt napokban túl gyakori volt az ilyen. Vektorral most nekem is volt egy sikeres darálásom, egy Duot sikeresen leszedtem vele, annál éreztem is, hogy jól adja.
    Viszont a loothoz is hozzá kellett, hogy nyúljanak, mert még szegényebb lett minden loot hely. 5 házat is átkutatva is csak pisztoly, esetleg sörétes található az esetek jelentős részében. Minden üres! Aztán végre van valami AR, nagy ritkán SR. SMG-t szó szerint alig találok! De ellenkezőjére is van példa, volt egy körünk, majdnem minden házban volt egy AK, volt ahol több is. Vagy 12-15 AK-t számoltunk össze egy kis területen belül! Komolyan!
    Járművek spawnja is durván csökkent, a folyón végig haladva pl. alig találni hajót! Régen a tónál és az összes híd alatt szinte mindig volt, de most sokadjára is komoly gondot okoz Yasnayából kimenekülni. Sokszor Georgepoolba menve végig üres a folyó! Az utak mentén is sokszor alig találni járművet! Ha a pálya valamelyik széléhez esik valaki, komoly gond átmenni a túloldalra, mert igen általában a túloldalra dobja a köröket, ritka mikor nem.
    Ezek még inkább arra játszanak minél hamarabb pusztuljon a játékos. Tegnap több körön keresztül azt figyeltük meg, hogy még az első/második körnél már csak 22-47-en vagyunk, de ahogy közeledik a vége mindenki pusztul meg a kékben! Gondolom nem tudnak beérni sokan. Jármű nélkül nem is lehet a pálya másik oldaláról...
  • Ferrari23
    AK-val csináltak valamit? Pár napja, akárkit lövök vele közelről, ha én kezdek el hamarabb lőni, akkor is én halok meg.
  • Rocco27
    Nektek volt már olyan, hogy harc közben elváltott valós indok nélkül a fegyver? Padlóra küldtem egy embert, majd meglepett a társa és rá akartam lőni, de semmi nem volt a kezemben és persze földre küldött, mert tehetetlen voltam. Régen többször volt ilyen, majd megszűnt. Most megint...
    A billentyűzet nyelv váltásról, meg nem bírnak leszakadni, visszajött ez a bug is. Hiába van kikapcsolva és csak egy nyelv engedélyezve, folyamatosan előjön az US...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.03. 16:32:40
  • Zozo0122 #3180
    Ha nem szólnának az valami elképesztően undorító húzás lenne. Azt azért csak nem tennék meg...
  • Dency
    Azért remélem szólnak előtte ha resetelik, mert akkor elverem az összeset ládára.
  • Gabe18
    Mondjuk igaz, ha lenne valami új láda az az elején többért mehetne. Igy tényleg van értelme gyűjteni.
  • Rocco27
    Pontokat én is gyűjtöm már régóta. Köszi, hogy rákérdeztél.
  • Rocco27
    Volt egy durva köröm, de a vége még durvább volt. Military jobb alsó sarkában volt a végjáték. 3-an maradtunk, a maradék 2-őt egy Squadból maradt Duonak tippeltem a kör másik oldalán. Bejutottam a végső körig, majd szikla mögött észrevettem, hogy 2-en futnak le a dombról, ahogy sejtettem. nagyon kint messze voltak a fehér körtől. Kinéztem, M24-el rögtön 1 találat, de nem volt elég neki, ugrálgatva távolodott tovább, még egyszer rálőttem mikor is a levegőben volt épp, majd abban a pillanatban Kar98k-val kilőtt 1 lövésre!!!
    A neve elég kínai, ennek ellenére megnéztem a profilját, mert hihetetlen ahogy kilőtt, nem csalódtam benne: LinHaoshinidie
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.02. 15:28:32