Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crash fórum a pubg fórumon
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.10.02. 10:31:31
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Én már 1-1 kört bírok csak max hetente. R6 és hasonló normálisan polírozott játékok mellett azt a jankfestet, ami pubgba van már nehezen veszi be a gyomrom. Alig várok már egy AAA BR játékot.
Igen furcsa dolgok történnek a napokban...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.01. 18:40:32
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Aki gondolja Steamen kifejtheti a véleményét a játékkal kapcsolatban a játék értékelése ablakban. <#duhos2>#duhos2>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ezen link alapján 2 lövés kell. Nem értem.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.10.01. 15:26:06
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ilyen győzelmem nekem is volt már, grat!
Próbálok köztesen lenni ahogy a helyzet hozza.
Viszont tegnap egy olyan meccsem volt hogy olyan szinten elkerült a balhé hogy nagyon!
Többi spoiler tag mögött!
Szóval tegnap annyira elkerül a balhé, hogy egy emberrel küzdöttem csak meg, de a kör azt a killt is belopta. Szerintem ez a kép elmond mindent :D

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.30. 16:46:13
Mindenesetre a szerverek úgy tűnik kigyulladtak. Be se enged lépni már lobbyba senkit sem, invite se megy "Servers are too busy", Connection closed.", stb. Ezek a DayZ "rossz" hírnevére pályáznak szerintem.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.30. 16:04:21
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
14:50:59: Starting BattlEye Service...
14:51:00: Launching game...
14:51:12: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
14:51:12:
Na aztán persze a végén visszavette a játék amit adott, mert az öböl túloldaláról nem tudtam ellőni egy gyereket AWM-mel és a végén oda szűkült a kör :D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Tuti loottal várom a végjátékot:
Ami itt lett volna:
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.09.29. 21:07:23
Plunkcorp say they’ll be able to act with more independence and efficiency. They plan to open Japanese and European arms to support and expand the game, to go along with their American one, and want to work more on eSports too.
Ne próbálj másokat magadhoz hasonlítani pls :p :D
Ilyenkor ne legyen az ember ideges. Kb kéthetente van egyszer ilyen loot, erre ...
Vajon az Ubisoft-tól bérlik a szervereket vagy az EA-tól? :D
Nem tudom mit javítottak mert nálam ugyanúgy elmennek random az árnyékok játék közben, ez házakban a leg feltűnőbb mert sokszor olyan mintha belül reflektorokkal ki lennének világítva
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
A játék végén mikor a kör már nagyon pici, majdnem 100% valószínűséggel lövöldözésbe fogsz keveredni. Ahhoz hogy csak az utolsó enemyt kelljen lenyomnod nagyon nagy mázli kell, és ilyen nagyon kevésszer lesz. Tehát csak arra játszani baromira nincs értelme szerintem sem hogy valahogy bekeveredj a top2-be aztán majd lemákold az utolsót. Hosszú távon ez is ki fog égetni. Ha megszokod ezt a kényelmes játékstílust kb minden nagyobb tűzpárbajban alul fogsz maradni. Ha nem is minden játékot így játszani, de 1-2 -nek célszerű úgy neki menni hogy leugrasz és lesz ami lesz alapon lootolsz és keresed az enemyt is közben. Így nem csak a kempelésről szól minden játék és akcióban is lesz részed. Gyakorlási lehetőség hiányában meg eleve rá vagy kényszerülve arra hogy élesben tanuld meg a fegyvereket használni, és az nem 5 perc itt sem. És az állandó sunnyogással kerülöd a lövöldözést is, úgy meg sosem fogsz beletanulni amibe kell.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.28. 14:36:51
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Nem azt mondom én is nyomom néha ezt a taktikát, de nekem az ilyenek után mindig olyan érzésem van, hogy na inkább vertem volna a faszom ennyi ideig annak több értelme lett volna <#banplz>#banplz>
Soloban és squadban is annyiszor látom, hogy akár egy teljes squad hal meg abban, hogy inkább ott tartanak minket valahol vagy üldöznek minket csak hogy megöljenek minket mert kill és közben annyi időt szúrnak el vele, hogy esélyük sincs bejutni a köv körbe, vagy akkor felfordulást csapnak, hogy 2 másik csapat várja őket a kör szélén már felkészülve és instant halnak ahogy beérnek.
Ha előttem van egy ember akit muszáj leszedni mert nem tudom megkerülni persze megölöm a lehető legkevésbé feltűnő módon, de jobban szeretem ha senki nem tudja hol vagyok és a többiek végzik el helyettem a piszkos munkát.
Pl. én kifejezetten élvezem figyelni azt amikor már nagyon szűk a kör hárman vagyunk, a egyik megöli a másikat és aki marad megy látom hogy forog mint az állat körbe-körbe mert rohadt kicsi a kör és fogalma sincs hol vagyok. Meg persze könnyebb az utolsó harcot úgy megnyerni ha neked még pl full vested/sisakod van ő meg már jó eséllyel romokban van.
Én egy ilyen tipikus Long Con típusú játék vagyok, főleg soloban. Kiugrok mindig egy olyan helyre ahol 99% hogy senki nem jön, általában hamarabb nyitott ernyővel. Nyugodtan lootolok kerülve a nagy helyeket és ahol már hallom, hogy megy a harc. Igaz az első 3 percben nem lesz csipám meg AR em, de a játék végére mire el kell kezdenem harcolni van egy fullos gearem és nyugodtan vadászom le azt az 1-2 embert aki kell a csirkéhez mert az utamba kerültek.
Az első 2 szűküléshez még a bandage is elég, sőt a 3.hoz is csak azért érdemes first aidet használni az indulás előtt(alacsony hpn, mert csak bandagoltál idáig alap esetben), hogy ne kelljen megállni a kocsival annyiszor healelni(ezért nem érdemes a bandage-okat otthagyni ha nincs más).
A lényeg hogy ne pazarolj. Sokan ott rontják el, hogy a boostereket még az első szűkülés előtt elhasználják, hogy full hp-n legyenek amikor már senki nincs körülöttük. Ha tudod, hogy a kékben maradsz és nem érsz be előtte a körbe akkor az elején minden booster amit elhasználsz pazarlás(pl fall dmg healelésre, ha már üres a város), mert a kék úgyis lesebez és sokkal hasznosabb ha akkor használod amikor már a kékben vagy, mert így kevesebb healt használsz el és hamarabb beérsz. Én az első szűkülés alatt nem is szoktam boostert nyomni ha nincs sok(1-2 db), inkább megállok bandageolgatni gyakrabban mert egyedül arra jó, hogy ritkábban kell megállnod healelni. First Aidet se kell elnyomni fél hp-n ha biztonságban vagy.
Én mindig úgy próbálom beosztani a healeket, ha körön kívül vagyok, hogy amikor beérek akkor legyen egy firstaidem és elég boosterem, hogy maxoljak és a first aidet csak akkor használom el, ha van körülöttem valaki amikor beérek és nincs idő bandageolni mert valószínűleg harcolnom kell. Sokszor látom, hogy az emberek squadban elnyomják a firstaidet teljesen biztonságos szituációban bőven 50% hp felett aztán panaszkodnak, hogy nincs egy se.
A végjáték meg megint más, ott mióta gyorsítottak meg növelték a sebzést valóban nehezebb. A legtöbb ember amit látok ott rontja el, hogy későn indul el a következő körbe. Ennek leggyakoribb oka, hogy egy több száz méterre lévő ellenféllel vív csatát és akkor indul el a körbe amikor már az beérte. Persze ha van snipered vagy ellövöd messzről AR-rel a stylepontokért el lehet lőni az embereket, de nagyon gyakran fölösleges és csak a saját esélyeid rontod. Egyedül akkor éri meg ilyen fightot kezdeni, ha abba az irányba akarsz bemenni a körbe, vagy mondjuk az illető amikor beér le tud lőni téged(de ez is kérdéses). Minden más esetben magadat hozod szar helyzetbe, mert ha eltalál akkor használnod kell healt és boostert a sisakot és a vestet tönkreteszi, felfedi a pozíciódat(még ha silencered van akkor is) és nem utolsó sorban rengeteg időt vesztesz egy olyan fighton amiből a legtöbb amit nyerhetsz az egy plusz kill mert kilootolni úgyse lesz időd (vagy pont azért nem jutsz be a körbe mert elmentél lootolni). Szóval itt megint azon van a hangsúly, hogy felmérd a helyzetet és aszerint hozz döntést. Ha messze van tőled a kör akkor érdemes egyből a szűkülés után elindulni befelé és csak akkor kockáztatni egy harcot ha elkerülhetetlen vagy megéri (pl olyan fegyvere van ami kell neked, lőnöd kell healt).
Megint csak azt tudom mondani, szerintem itt nincs hiba hanem csak el kell fogadni, hogy ez ilyen és ez alapján játszani. Nem azt mondom, hogy nem kerülsz így biztosan vert helyzetbe, mert van olyan is elég gyakran, de elég sok minden van amivel ezt minimalizálni lehet.
Mert hiába szűkül úgy a kör, hogy övé a fedezék a tied a búzamező a végén de ha van 3-4 smoke gránátod el tudsz futni a fedezékig, szóval itt megint azon van a hangsúly, hogy mire készülsz fel és mennyi kockázatot vállalsz. Vihetsz magaddal 300 ammot az M4-be és 150-et a KArba két gránáttal, vagy lényegesen kevesebbet(pl M4 max 150 kar max 40) és máris van hely az életmentő flashnek vagy smokenak, amit lehet feleslegesen cipelsz magaddal, de ha elviszed akkor lehet pont elég ahhoz, hogy két fedezék között átfuss és túlélj egy egyébként vert szituációt.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.28. 10:35:46