7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• lukistrike
    Test szerveren az új kill feed, illetve a squad HP bar-ok pozícióját nem lehet változtatni? Nekem a live szerveren való elrendezés jobban tetszett
    (kill feed -> bal alsó sarok, HP bar-ok -> bal felső sarok).
  • Running
    Mindegy mit akarnak, mert értelmetlen összeereszteni a két tábort. Olyan mintha egy kismacskát bedobnál a farkasok közé, főleg most, hogy még aim assist sem segíti a célzást konzolon.
  • Rocco27
    Pedig folyamatosan arról nyilatkoztak, hogy cross-play-t akarnak a PC és konzol játékosok között. A Google mindenki barátja visszaolvasni.

Offtopik meg eleve baromság, ami itt téma napvilágra kerül, az mind hozzátartozik a játékhoz. Én eleve nem érzékelem, hogy itt bárki sírna, ahogy azt Fuji minden egyes héten felhozza vitatémának. A probléma itt inkább az, hogy egyesek vitát generálnak egyes hozzászólásokból (szándékosan?), amiből napokig csak vita lesz.
    Eleve nem látom, hogy bárki sírna itt, ez is csak néhány embernek szúrja a szemét. Azért, mert valaki egyszer egyszer beírja szerinte sok a csaló, vagy jelenleg brutál laggolnak a szerók kerüljétek és ezt többen akár is kitárgyalják, miért ne tartozna ide? Valaki pórul járt és megosztja a kacifántos történetét? Mit zavar ez téged? Erról szól a fórum...

Köszi a videót ToxiMaxi, munka után megnézem!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.19. 14:28:14
  • Fujiryu
    Erre mondják, hogy két iskola van. A Spray ahol megpróbálod a célkeresztet az emberen tartani és reméled beadja a golyót, vagy amikor 5-6 golyós auto sorozatokat lősz egymás után, közük egy kevés szünettel. A spray több golyót lő ki de pontatlan, a control meg lassú. Igazából itt vettem észre mennyit számít egy jó egér. A régi logitech egeremmel a spray is nagyon jól kontrollálható volt, de mióta költözés közben eltört és egy régi noname egérrel nyomom a célkeresztet spray közben nem tudom kontrollálni és a 10. golyó után a napot lövöm :D
  • Fujiryu
    Amúgy a replay és egyéb funkciók megbízhatóságának margójára :D

• ToxiMaxi
    Szerintem az lenne a megoldás ha létrehoznánk egy offtopic fórumot dobnánk egy linket a bannerba és minden, ami a cheaterekkel és általános rinyával kapcsolatos mehetne oda. Így lenne hol kisirnia magát a jónépnek, itt meg maradhatna az értelmes társalgás és a hasznos infó.
  • Fujiryu
    Most már kezdem érteni hol basztam el. Azt hittem azzal, hogy ide írtok egy problémát akkor arra kerestek megoldást vagy valami magyarázatot, de ha csak dühöngőnek használjátok a topikot és semmi más célja nincs az egésznek minthogy a világ tudtára adjátok mennyire szar nektek, akkor már is van értelme miért ugrotok az ember torkának egyből ha előáll valaki egy másféle magyarázattal vagy mondjuk egy javaslattal, hogy mit próbálhatnátok ki, hátha megoldja a problémát.

Ha nem veszitek észre, hogy ezzel, hogy a topikból egy boxzsákot csináltok, ezzel rengeteg embert távoltartotok a kommenteléstől vagy az olvasástól akkor hajrá. Ha nektek kell egy szeméttelep ahova legépelhetitek az éppen az napi kudarcot senki nem állít meg. Az sg már 10 évvel ezelőtt is egy ilyen hely volt ahol a többség csak hisztizett(a csalók a bugok és a hisztizők miatt) és pár ember csak trollkodni jött és önteni az olajat a tűzre, értelmes beszélgetés elvétve. Ezért nem is olvastam majdnem 10 évig ezt a fórumot. Pár hónapja is csak azért néztem fel hátha találok valakit a régi időkből aki játszik ezzel a játékkal még.
  • Zozo0122 #3448
    Na most itt megint van néhány probléma. Először is: magamról nyilatkozva, nekem senki nem tart pisztolyt a fejemhez, azért játszok ezzel, mert akarok. El is mondtam, hogy sokkal kevesebbet játszom mint régen, és azt is láthatjátok, hogy kevesebbet sírok. Viszont legtöbbször inkább konstruktívak a hsz-eim, inkább őszintén megmondom, hogy szerintem mi jó a gameben és mi szar. A másik meg, hogy mással IS játszom, nem csak ebből áll az élet, feldühít mondjuk ez és megyek a következő gamere. Viszont nem értem, hogy másoknak miért fáj az, ha 1-2 panasz megjelenik itt a fórumon. Ennek itt ez a helye, mármint a játékos szempontjából tökéletes hely, hogy sorstársakat találjon és örök barátságokat kössön arra alapozva, hogy mindkettejüket csaló lőtte le. Ez már minimum vértestvérségi szint. Úristen, dehogy :D Nehogymár azt higgyétek, hogy van bárki, aki ezért csinálja. Egyszerűen megnyugvásra a leggyorsabb módszer ez. És most jön a lényeg: titeket jobban érdekel az, ha valaki itt hisztizik, mint őt magát. Ergo te pl. feldühíted magad azon, ha bárki beír ide valami negatívat, de aki beírta, máris elfelejtette és nem foglalkozik vele. Tehát ha én ide beírok egy rantet egy csaló miatt, az nekem 3 perc, majd el van felejtve, megnyugodtam, már az új gameben toljuk. Te (vagy más, bárki érted) elolvasod, kigondolod, hogy vagy béna vagyok, vagy a gépem, vagy a netem szar, majd tetszőlegesen kiválasztva az aktuális riposztot megfogalmazva eltelik 5 perc, aztán leírod, az még 5 perc. Ezután várjátok, hogy folytatódhasson a balhé, de az már engem/minket nem érdekel, mert annak a szitunak már vége van, több szempontból is. Először is, annak a meccsnek rég vége és már nyugodt is vagyok, másodszor, nem ismerjük egymást, és harmadszor:

Én rendszeresen jelentem a bugokat és a csalókat a supportnak. A csalókat az ingame rendszert használva, sőt a teamkillt is, mindig, minden esetben jelentem. Ha csak egy csaló is miattam volt/van/lesz banolva, máris megérte. És nem, a nem csalókat nem szoktam jelenteni, meg azért a csapattal is megbeszéljük, hogy adott illetőt megilleti-e a dolog. Nem vagyok nagy szám játékos, de annyi tapasztalatom bőven van más játékokból is, hogy tudjam, ha valami nem stimmel.
  • Running
    Nem lesznek.
  • jan5650
    lol :D

Xbox-on ez valami bug, vagy ilyen könnyen bele lehet nyúlni a textúra fájlokba?
    Egyébként most tényleg össze lesznek eresztve a PC-s és az Xbox-os játékosok? Nekem végül is nem gond, csak el nem tudom képzelni, hogy egy Xbox-osnak mennyi esélye lesz egy PC-s ellen....

Ajaj, azt hiszem ezzel kirobbantok egy újabb vitát, mert tuti megjelenik valaki hogy "már pedig ő sokkal jobban lő kontrollerrel mint bárki más PC-n" :D Az ilyenen mindig jót nevetek :D
  • Szabi #3445
  • ToxiMaxi
    Loot MAP
  • ToxiMaxi
  • ToxiMaxi
  • nortsen
    A csalás felismerése subjektív dolog.
    Csak annyi a kérés, hogy ne fossátok tele a fórumot ezekkel a kommentekkel, mert emlékszünk rá mit írtatok 1 nappal előtte, nem kell minden nap leírni.

Az én "gyenge szar" szintemen is van csaló, reportoltam is őket. Kb ennyit érdemes róla tudni. :)
    1x már kérdeztem, de nem írtatok rá, hogy hol van az leírva, hogy rating alapján dobálja össze a pubg az embereket? Dobjatok már egy hivatalos linekt plz.
  • ToxiMaxi
    "általában ha meghalok azért halok meg mert béna vagyok" Ezzel én is így vagyok, de ők vérprofik, ha őket bármikor megölik, akkor az csakis csíter lehet mert olyan még a világban nem volt, hogy a saját hülyeségükből haltak volna meg, olyan meg aztán végképp, hogy az ellenfél ügyesebb náluk.

Egyébként ez egy generációs probléma szerintem, lassan semmilyen játék hivatalos fórumára nem megyek fel mert más sincs csak sírás. Komolyan még RTS játékok fórumain is ez a vég nélküli rinya megy. Csak a legnagyobb probléma tényleg az, hogy sírás vs. funboys meg akik azért sírnak, hogy a többiek sírnak (köztük én is), hogy azokat az embereket távol tartja a fórumoktól, akik hasznos infókat osztanának meg vagy pedig az a minimális infó elsikkad.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.19. 10:09:05
  • jan5650
    Nem tudom hogy Fujiryu-t mi zavarja, de engem a töménytelen sírás. Hát de basszus komolyan, felnézek napi szinten ide, és végigolvasom a hozzászólásokat, de egyre jobban úgy érzem, hogy semmi értelme sincs. 50%-ban sírás van, 45%-ban meg veszekedés a sírás miatt. Minden másra jut 5% :D

Megsúgok valamit: sok a csaló, és képzeljétek... még több lesz!!! Szerencsére mi ritkán találkozunk velük (Yasnaya mintha fertőzöttebb lenne), általában ha meghalok azért halok meg mert béna vagyok. Néha becsúszik egy aimbotos ellenfél is, olyankor anyázok egyet a haveroknak, esetleg írok ide is egy sort, aztán nyomjuk a következő kört. És képzeljétek élvezzük! Nem nézünk textúra bugokat, nem jövünk fel naponta idesírni egy egész folyót hogy sok a csaló, stb.

Értem én hogy szabad vélemény nyilvánítás meg társai, de rohadtul örülnék ha nem kéne minden hozzászólásban arról olvasnom, hogy csaló így, csaló úgy. Akinek nem tetszik az játsszon mással és vessen keresztet a játékra költött pénzére.

Nem is értem, hogy bírjátok zsebkendővel?

• Rocco27
    Fuji kérlek olvasd már el mi a topkik neve. Lehet ez neked még kimaradt! Ha Marióról storyzgatnánk teljesen jogosan reklamálnál, mi a szarért írunk bármit is. De nem, a topik neve PUBG, ergo bármi ami a játékkal kapcsolatos ide tartozik. Nehogy már neked álljon feljebb, mert az ember megírja mi történik vele a játékban, elmesél storykat, véleményez híreket és mivel korai hozzáférésű kitárgyaljuk a hibáit is.

Másik, unalmas olvasni, hogy mi állándóan keressük a játék hibáit. Ki keresi? Ezek megtörténnek anélkül, hogy keresnénk és most már ezeket is megkérdőjelezed, hogy igazat beszélünk, szép vagy...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.19. 09:58:05
  • ToxiMaxi
    "Lehet úgy játszani, meg BÁRMIT lehet úgy csinálni az életben, hogy áhh, majd jó lesz az, majd kijavítják, talán csak én voltam béna és így tovább, ez az emberek 90%-a. Elfogadás. Rohadt könnyű dolog."

Mégis a veled együtt itt a fórumot telesíró emberek közül hány bugot jelentettetek a supportnak? Ti is ugyanúgy elfogadjátok a bugokat mivel még mindig játszotok! Ha annyira zavarna titeket már rég nem játszanátok! Én csak olyan játékkal játszok, ami szórakoztat, ami meg nem letörlöm a picsába és mással játszok. Mégis ki tart fegyvert a fejetekhez, hogy nap mint nap, egy olyan játékkal játszotok, amitől arra lesz ingeretek, hogy egy kis közösség által olvasott oldalt mindig telesírjatok?
  • Running
    Jobb kiadni, én is mindig mondogatom a squad társaimnak, hogy milyen béna voltam, lelőttek, szerencsétlen vagyok már, megöregedtem. Ők pedig ebben megerősítenek mindig, így még nyomorultabbul érzem magam.
  • Zozo0122 #3435
    Igazából nem számít, hogy te csalónak gondolsz-e valakit más meccsén. Ennek 0 értéke van bármiben. Aki megélte, az látja, az tudja, akármennyire is extrém. Tegyük fel, hogy 10 kikiáltott cheaterből valójában csak 8 cheatelt. Kit érdekel, az is sok. Én is többször leírtam, hogy egyszerűen jótékony pszichológiai hatása van a sírásnak. Én is csinálom, mert tapasztalatból tudom, hogy benn tartani rosszabb. Ki kell engedni, utána tök jó. De ez már totál emberfüggő.

Kis off: Lehet úgy játszani, meg BÁRMIT lehet úgy csinálni az életben, hogy áhh, majd jó lesz az, majd kijavítják, talán csak én voltam béna és így tovább, ez az emberek 90%-a. Elfogadás. Rohadt könnyű dolog. De szerintem semmi gond azzal, ha van egy minimális ego, és bizonyos helyzetekre rá mered fogni, (amíg racionális és megalapozott) hogy példánál maradva mondjuk: az ellenfelem csalt. Mert ami annak tűnik, az majdnem mindig az is a gamer világban. Tengernyi mocskos féreg van, aki el akarja rontani mások játékát. Biztos láttad a nyomorultat akit linkeltem, amelyik internet kávézóban csalt, vagy a másik, amelyik még streamelte is a speedhacket yt-n. Ezek olyan frusztrációt tudnak okozni, hogy mivel jelen helyzetben nincs más, mint legalább a háta mögött jól elküldeni a kurva anyjába, és máris jobb. Ezerszer hatékonyabb ez, mint amikor belülről emészt és másokon vagy értékeken vezeted le. Hallottam én már olyat, egy ismerősöm a csukott ablakon keresztül dobta ki a PS3-mat az ablakon pár évvel ezelőtt, amikor online felcseszték. Én is régen tök frusztrált voltam, amikor valaki felcseszett, nyomorultnak éreztem magam, ha nem állok ki magamért, HA igazam van. Mára megtanultam diplomatikusan elküldeni embereket a büdös picsába (szellemesen, és persze úgy, hogy elszégyellje magát vagy legalább rosszul érezze magát) IRL is, mert néha egyszerűen kell és kész. Na, aki mondjuk bármiben csal, akár csak egy társasjátékban is, az máris egy nulla a szememben.

Van olyan is, hogy már aznapra tiltás van fejben, az is csalásnak tűnhet, ami nem az. Néha biztos van ilyen is. De több millió játékosból senkinek nem okoz az kárt (nem látja), ha elküldik a picsába egy magyar fórumon, viszont aki megteszi, annak máris könnyebb. De lefogadom, hogy bárki aki idejön és sír 1-2 percig (miközben amúgy tök jó hsz-ei is szoktak lenni) sokkal boldogabb tőle, mint az, aki magyarázatokat írogat arra, hogy vajon miért játszik az az ember szarul :D Ez a vicc kategória, így full ismeretlenül tippelgetni meg okoskodni :D Mint amikor a többségnél is nagyobb szerverlagom volt, és már mindenre rá volt fogva, hogy szar :D Szar a gépem, szar a netem, meg minden olyan szar, de főleg a játékom, hogy attól akad tuti :DDDD Kialkult egy olyan netkultúra, hogy mindenki nagyon okos a fotelből, aztán ha meg bizonyíték van az ellenkezőjére (amit a szar játékosnak bélyegzett akárki állított)akkor ööö, ja oké. Vagy csak csönd.
  • ntex
    LOL, miért lenne szükséges le ellenőrizni? Miért jönnénk ide csalókról hazudozni áruld már el? Biztosan azért írogatunk ide ilyeneket hogy itt ezáltal barátokra tegyünk szert :D Elhinni nem kötelező semmit sem ebben igazad van. Viszont nem világos számomra hogy ebben nekünk mi hasznunk lenne. Szóval kb vicc ami érveket leírtál, egy az egyben. Pláne hogy ahogy nézem kb halvány fogalmad sincs milyen játék zajlik magasabb szinteken (ez most kicsit nagyképűen hangozhatott de nem annak szántam). Amiket én itt megosztok sztorikat, 2000-2100 körüli EU ratingen történnek, és nem kitalálom őket akármilyen hihetetlenül is hangzik számodra. Egyébként alapból nem értem hogy jössz ahhoz egyáltalán, hogy ilyeneket feltételezz, és rögtön meg is hazudtold a másikat, meg ráadásul próbálod az ellenkezőjéről meggyőzni, mindezt úgy hogy láthatóan (eddig csak sejtettem, de a legutóbbi hsz-ed első két mondata bőven elég volt arra hogy meg is bizonyosodjak róla) nincs is fogalmad arról milyen a játék és a játékosok ezen a szinten. Szóval nem, rohadtul nem tök mindegy. Mindenesetre nyilvánvaló számomra hogy teljesen beszűkült látótered van, és kb értelmetlen vitatkozni is veled. Egyébként meg amíg el nem indult ez a kínai csaló hadjárat, egy kezemen meg tudtam én is számolni hány csalóval találkoztam a már akkor is több száz órám alatt. És hogy valóban megbizonyosodj arról hogy nem csak mi találtuk ezt ki, linkelek pár topicot hivatalos pubg fórumról zárszóképpen.

https://forums.playbattlegrounds.com/topic/131519-eu-hackers-everywhere/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/133452-hacker-invasion/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/134076-feeling-like-on-as-server-while-playing-on-eu/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/123918-some-players-spot-me-really-easy-wallhack/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/133763-looks-like-the-pubg-folks-must-have-banned-a-million-cheaters-today/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/129524-more-hackers-than-ever/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/117861-chinese-cheaters-on-eu-they-need-to-be-blocked/
    https://forums.playbattlegrounds.com/topic/127168-no-recoil-scripts-cheats-tools/

Még tudnék jó párat linkelni, de biztosan ezek is mind hazudozni járnak fel, hogy ott barátkozzanak másokkal a kitalált történeteiken keresztül. Részemről itt be is fejeztem a témát.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.19. 02:56:54
  • Fujiryu
    Nem tök mindegy? Biztos más mint a tied és ezért nincs annyi csaló ahol én játszom.

Inkább leírom még egyszer mi a bajom a hozzászólásaitokkal most talán érthetően és UTOLJÁRA(sokak örömére):
    Ennek a sok történetnek ahol pusztán leírjátok milyen csalóval/buggal/laggal találkoztok, azért nincs semmi értelme mert senki nem tudja leellenőrizni mi az igazság. Vagy hisz nektek az ember vagy nem. Ha lenne egy video a replayből vagy egy screenshot a gyerekről ahogy lelő vagy a helyről ahol a bug történt, már lenne miről beszélni és érdemben vitatkozni, mert így bármiféle képanyag nélkül arról szól az egész történet ki hiszi el azt amit leírtál semmi másról.

Végül az hogy ki hisz neked és ki nem az meg már megint egyéni kérdés. Én elsősorban azért nem hiszek ezekben a storykban, mert még sose játszottam veled viszont amikor squadhoz keresünk negyedik embert az nagyon sokszor a tiedhez hasonló történetként él meg olyan szituációkat ahol egyértelműen csak jobban csinálta a aki lelőtte az adott szituációban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez az én saját véleményem amit nyugodtan lehet ignorálni, de tényleg hiszek benne, hogy se te se rocco nem halnátok bele ha néha valami igazi tartalommal bíró posztot nyomnátok ide, amiről érdemben is lehet beszélni.

Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.12.19. 02:02:20
  • ntex
    Milyen ratingen játszol általában? Főleg squad és duo rating érdekelne, soloban nem tudom mi a helyzet csalók mennyisége terén.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.19. 01:30:35
  • Fujiryu
    Én csak annyit mondok, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor lőtt le biztosan cheater a 600 óra alatt. De felőlem aztán had legyen tele a topik Rocco és ntex jegyzőkönyveivel a legutóbb őket ért igazságtalanságról. Ha ez kell az embereknek engem aztán tényleg nem zavar igérem nem folyok bele többet a dologba(max ha nagyon unatkozom akkor :D)
  • nortsen
    Egyszer azért egy hatékony anti cheat-et kéne fejleszteni valakinek. Mindenki aki cheatel, nem sebezne azon aki használja :) Geci jó lennék akkor én is. :)
  • BEAST #3429
    Az igazság valahol a kettő között van, csak az a csíter aki engem lő le. :D
  • nortsen
    Mondjuk nekem ti a két véglet vagytok (Fujiryu, ntex). Az egyik azt mondja sok a csiter, a másik, meg hogy senki sem az, ti vagytok a bénák... ;)
  • ntex
    Engem személy szerint a bugok kevésbé zavarnak, mint a csalók mennyisége mostanság. Oké, pár napja tényleg mintha kevesebb lenne valamennyivel, bár ma is találkoztunk aimbotosokkal squadban. És érdekes módon squadban tolja a legtöbb csaló (solot nem tudom ott mennyi van, nem játszok már vagy 3 season óta), duo-ban töredékével nem találkoztunk, talán 10-ből 1 meccs. De squadban még mindig van hogy zsinórban 2 meccsen is no recoilosok vagy speedhackerek ellen játszunk, tegnap találkoztam az első speedhackerrel az eddigi 1300 órám alatt, kb a normál sebesség háromszorosával szaladgált a gyerek, eléggé feltűnő volt. A társát legalább sikerült lelőnöm
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.18. 23:25:00
  • Fujiryu
  • Gabe18
    Mondjuk nem is lehet jó úgy játszani mindenütt csak a hibákat lesitek.

Vannak hibái bőven, de az élmény amit akárcsak egy jól sikerült akció ad, amivel kinyírtok egy másik squad-ot, még mindig olyan amit semmi más játék nem tud felmutatni (szerintem).
    Amúgy a teszt szervert kipróbáltad? Laggol még? Helyenként igen. Néha azt látod hogy szétlövöd a csávót és mégis alig veszít valami életet? Ilyen is van. Látsz texturahibákat, meg hibás grafikai elemeket? Ha keresel találsz. Na azt garantálom hogy ezek varázsütésre szerdára sem fognak megjavulni, úgyhogy ha a jelenlegi teszt változat nem elég drasztikus javulás, akkor szerintem kár csodát várnod. Mert valószínű nincs nekik a fiókban egy ennél háromszor jobb és stabilabb változat.
  • BEAST #3424
  • TDC Geronimo
    Olyan kört toltunk testen... felmentünk hónapok után újra TPS meccsre. Szerintem a legjobb körünket toltuk eddigi 300 óra alatt. Rengeteg akció volt, tűzharc, endgame is fasza helyen volt.

• Gabe18
    A Gamestar és az IGN híre szerint is a végleges 1.0-ba bekerül a Killcam és a Replay. Azonban a pályák közötti szabad választás még nem.
  • Rocco27
    Azért fáj neki, mert azzal, hogy nyíltan kritizáljuk a játék hibáit - annak ellenére, hogy az alapjátékot valószínűleg mind imádjuk - és megtörtént eseményeket osztunk meg, rontjuk a játék "imédzsét" és valamiért ez neki nem tetszik. Lehet titokban részesedés kap ő is a játék bevételéből...

Amúgy több fórumban is ez megy, 10-ből 7-8-nak hasonló a véleménye mint nekünk, írják, hogy nem értik ezt a hypot, mert kb. lehetetlen játszani az ismert problémák miatt (a jelenlegi problémák sorrendje szerintem elsősorban a laggok, majd a bugok és végül a csalók, akikből jelenleg nincs sok, lehet mert nem tudják farmolni a sok pénzt??).

Xboxon is megjelent, hiába 1 millió próbálta már ki, ha a helyzet katasztrófális. Olyat is olvasni, hogy nem véletlenül van durván túltolva a hype. PUBG tolja a pénzt a Streamereknek, a Stremerek meg persze hogy éjjel-nappal csak ezt csapatják. Jóska gyerek és Vér István csak ezt látja, ezért ők is rohannak megvenni. De már olyat is olvastam, hogy suliban ha nem játszod a PUBG-t, akkor nem vagy trendi, csak egy lúzer. Tiszta röhej mennyire hypolva van. Ha "játszható" lenne a játék, a kritikusok is elcsendesednének, de minél sikeresebb a játék, annál jobban szúrja a szemünket, hogy mire fel, ha atom-laggol végig, de ha nem akkor bugba halsz bele, de ha ez sem akkor meg egy retkes csaló kap el, de ha kedvezően állnak a csillagok az égen és egyik se, akkor meg csak egyszerűen ez nem a te napod és vagy balszerencséd volt vagy csak hibáztál.

Engem zavar, hogy túl sokszor halok meg rajtam kívül álló okok miatt és igen válaszolva Dr. Bubó azaz HTS s3rg1nh00 kijelentésére fogok változtatni, mert ha az 1.0 nem hoz drasztikus javulást, akkor azt hiszem befejezem a pályafutásom itt és én is leteszem a játékot, mert mint megannyi ismerősnek nekem is tele van a hócipőm a sok szarsággal ami ebben a játékban folyik. Ha mégis "csoda" történik, akkor persze nem és örömmel fogok végre játszani a kedvenc játékommal.
  • Normen76
    Fura dolog ez a szólásszabadság izé mi ? :)
  • ntex
    Attól hogy mi itt írjuk ki magunkból a problémákat nem értem az miért fáj neked pl. Vagy egyszerűen átsiklasz felette, vagy bánom is én. Pont azért van a fórum hogy kibeszéljük a játékot, megosszuk egymással a tapasztalatokat, stb. Az jobb lenne ha állna a topic? Így legalább van mit olvasnod...
  • Fujiryu
    Ne mert ez a sok hiszti itt a cheaterekről meg bugokról nem felesleges. Esküszöm holnap elmegyek az IKEÁba aztán veszek egy doboz mécsest és minden ilyen történetetek után gyújtok nektek egyet, hogy valami értelme legyen ennek amit itt nyomtok
  • Running
  • ntex
    Komolyan mondom téged innentől ignorállak egyszerűen, rendesen kezdesz idegesíteni ezekkel a felesleges beírogatásaiddal :D Futok egy domboldalban, fák mindenhol, majd egyszer csak egyetlen másodperc alatt bekapok 3 lövést AK-ból úgy hogy a fejesem is eltűnik és fekszem. A lövés hangját sem hallottam, következő pillanatban látom a kill feedben a csávót aki lelőtt engem megölt két másik embert is egymás után hs-el, majd egy harmadikat is. Ránézek a steam profiljára a gyereknek: 70370835845 nevű, profilképe random ázsiai szép csaj, 120 óra game time-al. Sok embernek még az első chicken dinner sincs meg ennyi idő alatt, ez meg 500+ méterről tunkolja a fejeseket recoil nélkül. De amúgy kérlek mesélj még :D. Néha tényleg jobb lenne ha nem éreznéd magad ennyire okosnak és inkább nem is reagálnál mert csak a bicskát nyitogatod az ember zsebében a trollkodásoddal.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.18. 17:14:57