7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Fujiryu
    Vagy egyszerűen akit reportoltál az nem volt cheater.
  • ntex
    Nem tudom hogy ezt úgy kell érteni hogy mostantól működik, vagy csak azért írták hogy ne a fórumon reportolgassanak? Csak mert én pl. feljegyeztem pár ilyen kínai csicska csaló steam profilt akiket reportoltam is, és azóta is vígan nyerik a lecsalt meccseiket. Szóval szvsz ez a report rendszer egy kalap trágyát nem ér, mert 99% hogy nem is foglalkoznak vele. Néha lebanolgatják a toplisták élén lévő kiugró 20-as K/D meg 60% feletti win arányos csalókat azt annyi (vagy még azt sem), a reportokra sztem tesznek magasról. Ha valóban 20 fő körül van a fejlesztőbrigád, meg is értem hogy nincs rá kapacitásuk, mivel naponta alsó hangon több tíz (vagy száz) ezer report futhat be hozzájuk, amire akár hogy nézem külön brigádot kéne nekik felvenni, akik csak a reportokkal foglalkoznak és osztogathatják a ban-t. A bevételükből éppenséggel bőven telne rá...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.18. 16:43:01
  • BEAST #3413
    Nem állítottam, hogy nincs ilyen vagy ne lenne kellemetlenül gyakori, de a több és részletesebb városi részek, a dimbes dombos vagy hegyvidéki részek azért elég jó végjátékot szoktak eredményezni. Az alap mapon is sokszor egy pusztára zsugorodik a kör, de szerintem ott ez még kellemetlenebb.
  • Running
    Akkor csak mi vagyunk szerencsétlenek. Az utolsó körök ilyen fedezék nélküli puszták, sivatagos területek. Ezerszer lőttek le minket olyan módon, hogy teljesen nyílt területeken kellett átfutni nulla fedezékkel.
    A füst meg túl lassú, mire eldobod és keletkezik valami füst, addigra szétlő mindenki mindenkit.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.18. 15:54:09
  • BEAST #3411
    Szerintem nagyobb esély van az új mapon városra szűkülő körre, mint az alap mapon. Abban igaza van geronak, hogy a zsúfolt többszintes házak tele ablakkal nem éppen ideális a fair harchoz, de nekem pont ez a része tetszik. Az alap mapon alig 2-3 hely volt ahol városi lövöldére lett volna lehetőség és sehol sem ennyire részletesen.

A több jármű mindenképpen segítene, főleg, hogy sok jármű alig 1/3 üzemanyaggal spawnol és ha nem találsz tartalékot akkor kereshetsz másik járművet amíg a halál kék köre kerget. A másik probléma, hogy egy ekkora bejárható területhez képest édeskevés a loot.
  • Running
    Jó lenne az, csak kevés a jármű és kéne még +20 ember rá. :) Engem az jobban zavar, hogy a vége nagyon scope és szűkülés függő. Elbújni nem lehet szinte sehova, red dottal meg nem éled túl, max ha mázlid van. Nem tudom már megszámolni sem hány kört vesztettünk squadban, duoban ezek miatt.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.18. 15:06:09
  • Jim Morrison
    kevés a jármű, az a baj
  • TDC Geronimo
    Én nem szeretem új mapot. Gameplay szempontból rossz. Lassú, ezer objektum, épület, emelet, ablak és iszonyat nagy a pálya
  • BEAST #3407
    és még mindig közel sem esport ready :p
  • Running
    Ja meg a teljes hang átalakítás. Reméljük márciusig kicsit megnyugodnak és a kritikus pontokat javítják az új feature-ok beletuszkolása helyett. Mondjuk vicce, hogy az új térkép még csak 1-2 hete fut teszt szerveren, de az álmodozás már megy egy havas térképről.
  • TDC Geronimo
    bullet penetration, karakterkészítő. kb ennyi
  • Running
    Egyáltalán van ami kimaradt az ígért cuccok közül és nem préselték bele az 1.0-ba?
  • Jim Morrison
    Players, please use the in-game report function to report teamkillers and cheaters. There is no longer any need to report the teamkillers on our forum as the in-game system is now fully functional. Thank you for helping us build a fair playing environment!
  • Running
    Mert a teszt szerveren tesztelik a ládanyitogatás háttér rendszerét? Lehet változtatnak dolgokat, amikről te is nem tudsz. Adatbázis, stb...
  • hungary27
    Így lehet tesztelni szabadon a ládanyitást, ha esetleg késöbb más rendszer lesz. Gyűjteni pedig felesleges, mert nincs mindig teszt lehetőség. Ha jól rémlik volt amikor mindenkinek adtak 500 000BP-t nyitogatni.
  • Sunsetjoy
    Ja így értve, hogy mi a francnak tesztszeróra BP-piac, ha xart se ér? Így érthető a kérdés.
    Biztos lusták voltak kivenni, az EULA-ba meg belevésték valahová, hogy ami a tesztszerón van, az ott marad, meg megy a 'csába.

Gondolom, azért nem volt emiatt felháborodás, mert nem nyitogattak tömegesen ládákat a teszt-szerveren játszó felhasználók.
  • Dency
    Én értem főnök, csak ha valaki kinyit egy 50 eurós cuccot a teszten akkor az hiába van, úgy is eltűnik. Semmi értelme a pontokat gyűjteni ott, minek is rakták be? Remélem te is érted amit én mondok.
  • Sunsetjoy
    Te a TESZT-szerverről beszélsz. Az éles szerveren nincs pontnullázás, pont ezt írja Normen76.
    A TESZT-szerver mindig is (minden játéknál) így működik, ami ott történik, az ott marad.
  • Dency
    Akkor mi értelme van gyűjteni a pontokat? :D Ebből nem volt felháborodás?
  • Normen76
    Mert teszt szerver :) Teljesen különálló rendszer. Időnként le is nullázhatják, minden cuccod törölhetik. Ezért teszt szerver, nem a játék a célja hanem a teszt.
  • Dency
    Teszt szerveres játékban megvett ládák és kinyitott cuccok miért nem látszódnak a steam inventoryban?
  • Laza
    Nem olvasok már SG-t, max heti 1x :D
  • TDC Geronimo
    Fognak kezdeni valamit amúgy ezzel az airsoftos fegyverkinézettel? Most néztem képeket az első 1.0ás buildről és milliószor jobban néztek ki a fegyverek. Most műanyag játék kinézete van összesnek :(
  • nortsen
    De nem mindenkinek szar a replay. Nekem az, a játék viszont jól fut. Viszont van akinek mindkettő jó.
    Majd javítják ezt is.
  • nortsen
    Végre használnám a fehér polót is :)
  • HTS s3rg1nh00
    micsoda türelem,ahelyett hogy inkább csak ezt linkelted volna :D
  • Fujiryu
    A minden idióta a tesztszerveren játszik és ezért a tesztszerver laggol nem egyenlő azzal, hogy mindenki idióta aki a tesztszerveren játszik. Egyszerű a képlet. Ha egy szerveren sokan vannak és túlterhelt mert mindenki ki akarja próbálni az új dolgot az értelemszerűen nem fog működni és pont akkor érdemes a másik szerveren játszani ahol kisebb a terhelés. Ez már megint egyéni kérdés, hogy ki mit szeretne. A régivel egy viszonylag stabil szerveren játszani, vagy az újjal egy játszhatatlanul laggoson.

A csalókkal szembeni véleményem, hogy kevesebb mint 10 % csaló annak akiket ti annak neveztek és akik miatt itt írtok naponta továbbra is fenntartom, de nem érzem úgy hogy meg kéne osztanom a véleményem minden hozzászólásotok után, mert semmi értelme. Így is úgyis csalózni fogtok szóval inkább kussolok, mert szemmel láthatóan senkit nem érdekel a véleményem és a játékélményemen semmit nem változtat.

Az a bajom, hogy te nem véleményt nyilvánítasz. Mindenki tudja mi a véleményed erről a játékról már elégszer leírtad.Ami engem igazán idegesít, hogy minden nap ugyan azt írod le. Lag vagy csalók miatt meghaltál és mennyire köcsögök a fejlesztők, hogy ennyi pénzzel nem csinálnak semmit. Ez még így oké is lenne és még komolyan tolerálni is tudom, elvégre elég régóta nem írtam már a lagos hozzászólásaidra semmit szerintem. De amikor tehetnél valamit az ellen hogy ne legyen szar és nem teszel az egy vicc. Sajnálom ha megbántottalak valóban bunkó voltam nem érdemelted meg, de megpróbálhatnád a fejlesztőknek a tudtáraadni, hogy ha olyan bugot látsz, hogy az autó felrepül a magasba. Csinálj egy screenshotot küldd be nekik. Ha meg nem beszélsz angolul akkor legalább ide tölts fel róla egy képet aztán más ha van ideje beküldi. Vagy legalább egy videot ami ha más eredményt nem hoz legalább vicces. De ennek az értelmetlen hőbörgésnek, hogy 30 eurot fizettél a játékért éls egy szar nincs sok értelme.

Van lehetőséged megpróbálni javítani a játékon azzal, hogy a fejlesztőknek leírod mi a baj, de azzal, hogy ide leírod minden kép vagy video nélkül garantáltan nem fog semmi történni és minden ugyan úgy szar lesz ahogy eddig.

Mégegyszer bocs ha megbántottalak, azt csinálsz amit akarsz de amikor legközelebb leülsz gépelni ide a legújabb szívszorító történeted egy bugról vagy egy csalóról tedd fel magadnak a kérdést, hogy nem lenne-e annak több értelme ha ezt a hivatalos fórumon tennéd fel?

• Running
    lolz
  • Jim Morrison
    személyeskedést hagyjuk ha lehet.
  • Jim Morrison
    próbálta ki. de mennyi vette meg? vagy csak megvenni lehet?
  • Running
    A Microsoft bejelentése szerint a játékot már most több, mint egymillióan próbálták ki már a megjelenést követő első 48 órában... :) Úgy tűnik a lejárató videók sem vették el az emberek kedvét.
  • TDC Geronimo
    játék fut 80-100 fpsel replay meg 20al? Ez nem hiszem hogy konfigom miatt lenne
  • Rocco27
    Crashripot egy vicc, kifagyok játék közben szerintem várni fogok 3 percet míg befejezi? Ha Játék előtt vagy után történik megteszem, nem tart sokba, amúgy a Rust féle ingame report nagyban megkönnyítené a report egyszerűségét, játékban gombnyomás és megírod a kínod.
  • Running
    Szerintem kamu, de várós egy téli térkép is.
  • Fujiryu
    Nekem valahogy a texturák és a növények miatt elég kamunak tűnik, de mindenesetre jól néz ki.
  • Rocco27
    Fuji én inkább a helyedben kussolnék, de nagyon. Te már 2-szer is lehülyéztél, nooboztál és idiótáztál itt SG-n mindenkit. Én eddig senkit nem sértettem meg és valótlan dolgokat sem állítottam, csak kibeszélem a játékot mint minden normális ember, felhívom a figyelmet dolgokra, véleményt nyilvánítok, akár negatív akár pozitív az. Sajnos több a negatív mint a pozitív. Idő eldönti változik e ez.
    Ellentétben veled, aki mindenkit hülyének egy utolós noobnak mondott, mikor megjelentek a csalók, hónapokig mi voltunk a balfaszok, mert állítotuk megjelentek, majd özönlöttek a csalók a játékba. Majd mikor hivatalos infók is megjelentek erről a szégyenteljes dologról, azonnal elhallgattál, de bocsánatot SENKITŐL sem kértél!
    Legutóbb, szó szerint mindenkit idiótának neveztél aki teszt szerveren játszik, Írtad, azért laggol mert minden idióta azon tolja, elég sokan vagyunk ott innen is, újra sértegettél mindenkit, mit gondolsz ki vagy te?

A lényeg pedig, nem érzem, hogy kötelezően mennem kellene reportolni minden hibát, függetlenül, hogy van e időm, energiám és kedvem hozzá. Az, hogy ide leírom meg van az oka és kész. Ne kérjen már senki se számon, mert nem teszem meg azt ami nem is a kötelességem. A kedves PUBG Inc, pedig már harácsolt annyi pénzt össze, hogy ezt saját tesztelő csapattal hivatásszerűen megtegye, nem egy garázscégről van szó többé aki szükségszerűen támaszkodik a közösségre.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.16. 17:47:05
  • nortsen
    Ja erre annyit, hogy nem mindenkinek ennyi az fps. Nekem is 15-20 volt, de haveromé normális 80-90fps.
    Ezek szerint ez is konfig függő még.
  • nortsen
    Nem lenne rossz. Ez vmi fun kép, vagy van alapja is?
  • Fujiryu
    Én sem 16 éves vagyok, dolgozom is eleget mégis ha van crashreport akkor azt elküldöm és ha látok valami ordító bugot azt screenshotolom és beküldöm. Annyira nem vagyok lelkes mint running, hogy minden illesztési hibát elküldjek de pl amikor csak mész és felrobban a kocsi vagy üvegfalat látsz azt reportolni érdemes. Amúgy meg pont a 16éves vagy annál fiatalabb idióták nyomják ezt az értelmetlen hisztit szóval kár itt ez az én dolgozom fontosember vagyok erre nincs időm duma. Egyszerűen csak egy kretén vagy aki szeret hisztizni.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.12.16. 17:21:08
  • Fujiryu
    Persze ide írni minden nap 3x van időd... Kár mert az early accessnél pont azt várják a fejlesztők, hogy aki buggal találkozik az azt reportolja, hogy tudják javítani.