7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3375 WTF :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rocco27 #3374 Kérlek inkább ne... -
nortsen #3373 Az az élesítés nekem is sok lett, a legutolsó homályosabb verzió még talán jobban is tetszett. Nem értem mondjuk a homályostól hogy jutottak el az élesig. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.16. 14:12:30 -
nortsen #3372 Pedig pont van időd és energiád. Annyi a megoldás, hogy nem ide, hamem oda írod ezeket. -
Rocco27 #3371 A régi pályán az utóbbi időben nem vagy ritkán láttam bármilyen laggot, viszont az új pályán mintha "bele lenne építve és kötelezően laggolna"! -
#3370 Rég mapon is játszani ilyen fpsel meg AAval olyan, mintha más játék lenne. Rubberbandinget kéne elsőnek megoldani, mert az még mindig van :s -
Rocco27 #3369 Ilyet már csináltam korábban más játéknál, de bocs jelenleg se időm, se energiám és főleg kedvem sincs elmenni és bepanaszolni nekik azt amiről már nekik is tudni kellene, hiszen kell, hogy legyen nekik egy saját és fizetett tesztelő csapatuk, akinek a feladata lenne kideríteni "minden" hibát és kötelezően javítani azokat a fejlesztőknek. Furcsa, mert már csak néhány nap van hátra a "kész" játék megjelenéséig és még mindig vannak ordító hibák a játékban.
Ha 16 éves lennék és csak ennyi dolgom volna, hogy játsszak és a kedvenc játékomnak éljek (a tanulás mellett persze), megtenném, de annak az időszaknak már réges rég vége. :) Megyek főzök valamit, az legalább nem kúrja fel az agyam, a Solot meg pihentetem. 2 játékból 2 szopás dunsztig elég volt. :D -
Rocco27 #3368 Ez tiszta kabaré, sőt rosszabb, mert azon egy jót röhög az ember, itt meg sírni tudnék. :)
Menekültem a kékbe befele messze volt, de volt medic és üzemanyag. A kék előtt megálltam a kocsival teljesen és benyomtam egy First Aid Kitet. Gyógyítom magam, majd feldobta az űrbe a járművemet miközben 14 szaltót tett és meghaltam. Azt írta elütöttem magam. -
#3367 Ha teszt szerveren játszottál, akkor küld el hibára a megfelelő helyre. Videóval, leírással. -
Rocco27 #3366 Srácok, ha nem hallotok trappot, még nem jelenti azt, hogy senki sincs körülöttetek! Engem most lepett meg egy srác a 4 emeletes ház tetején. Egy másik házból lőtt rám, amit épphogy csak túléltem, mivel atom laggolt a szerver (mikor máskor persze). Majd jóval később egy rövid trappot hallottam az utcán, majd sok sok idő után ajtót nyitott rám a tetőn és kinyírt. Visszajátszás nevetséges, kint is és bent is rengeteget futott, sietett és dübögött a sarkával, amiből hozzám ZERO trapp hang jött át. Nevetséges, hogy már megint bug miatt halok meg...Ja persze statja nem létezik sehol se, lehet épp most vette meg megint a játékát? :D Nem mellesleg a kameráját is túl gyakran és érdekesen is oldalra rángatja egy pillanatra "szétnézni"...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.16. 12:37:57 -
#3365 Nemcsak a Bluehole nem tud 100 játékosra 64-es tickrate-t prezentálni, senki nem tud ilyet jelenleg. HA tudna bárki, már rég lennének hasonló szerverek. Egyszerűen ez még technológiai korlát/határ. El kell fogadni. Legalább 3-5 évet kell még erre várni szerintem és akkor is max rétegjátékoknál, százezres, milliós online létszám mellett nem hiszem, hogy mostanában fog kiadni bárki olyan játékot, ahol megvan a 64 tick. Aki 1.0-val a csodát várja, tegyen le róla, nem lesz karácsonyi csoda :) az 100%. Kár erre várni. FPS ügyileg sokat fejlődött a játék, annak is örülni kell. -
#3364 Teszten most miez a cucc? Olyan mintha az Effects-et maxra húznám és nincs fpsem. Pedig lowon van. Vmit elbasztak? -
#3363 Kíváncsi leszek mennyit fognak javítani rajta. Én remélem, komolyan veszik, mert a sok háborgó, mellett azért látható mit fejlődött a játék nyár óta. Ha a következő nyárig kifaragják a bugokat, optimalizálnak, meg ticketrate-eznek, akkor ebből bizony játék is lehet 1-2 évig még. Ha nem akkor nyáron már lesz új sláger. -
ntex #3362 Jaja, ott sem sokkal jobb a helyzet, itt van egy videó róla:
-
ToxiMaxi #3361 Igen volt róla cikk, hogy annak is kb. ugyanolyan fos a ticrate-je. -
Rocco27 #3360 Bár az is igaz, hogy ott kisebb a pálya és jóval kevesebb az objektum. -
Rocco27 #3359 Jut eszembe a Frontnite is ezt használja, játszottam is vele többször, de ott nem tapasztaltam ennyi laggot. Ha nem csal az emlékezetem még hír is volt róla, hogy a PUBG mennyire trágya a 8-as tickratejével, az pedig milyen stabilan fut. Szóval ez az "alkalmatlan" dolog nem biztos hogy helyt álló.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 20:28:43 -
ntex #3358 Az 1.0 szerintem sok embernél vízválasztó lesz, ha ezzel sem történik meg a várva várt csoda (drasztikus tickrate emelés / lagg csökkentés vagy megszüntetés, csalók minimálisan tartása, bugok kigyomlálása) akkor sok ember fog akár végleg eltávolodni, gondolok inkább azokra akik régóta tolják. Aki még csak most vette meg érthető módon még nincs kiégve...
Hát nem akarlak nagyon elkeseríteni, de szerintem ez a motor alkalmatlan ennyi játékos egyidejű kiszolgálására. A tickrate sztem biztos hogy marad annyi amennyi, max a lagokat fogják csökkenteni. A csalók szintén maradni fognak, lesznek hol jobb hol rosszabb időszakok, örök szélmalom harc lesz, végleg úgysem fognak eltűnni bármennyire szeretnénk is. Bugok meg valszeg nem nagyon lettek javítva, nem arra fókuszáltak. Majd talán 1.0 után ráállnak jobban, lenne még mit rendbe rakni. Főleg ahogy olvastam az új mapon is rengeteg javítani való lesz még. -
Rocco27 #3357 Késő este én is kipróbálom. Laza, ha olvasod ezt legyél online!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 19:59:07 -
#3356 Azt kell mondjam kikúrt jó most. A kép is, fps is, szerver is. Eskü még a mozgás is teljesen más, ha jó a szerver. 70-100 fpsem van highon mindenhol -
#3355 Mentem 3 kört. Silky smooth az egész. FPS és szerver is. Kíváncsi leszek meddig marad így, de annyira jó így játszani... -
#3354 most próbáltam. 15-20 fpsel fut játék visszajátszás alatt. Olyan értelmetlen jelenleg, mint a killcam. Ment is offra mindkettő csak erőforrást zabál -
#3353 sharpen filterrel most meg átestek a ló túloldalára testen. Nem tudom miért nem raknak be egy slidert erre. -
Rocco27 #3352 Ja és még valami ami lemaradt:
5) Végre visszajátszás, nem csak Killcam. Nagy tapsot neki! Sokat fog segíteni egyes szituk kielemzésén és megértésén...sőt még tanulni is lehet majd belőle akár.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 17:04:32 -
Rocco27 #3351 1) Végre ping lock! Uram atyám ezeknek v1.0 kellett, hogy rájöjjenek egy ilyen alapvető funkcióra... Egy rakat értelmes játékban van vagy elérhető, ebben meg 9 hónap szenvedés után rakják be. Köszönjük. Nem lesz végre több ázsiai, akiket azért nem lehet kilőni, mert 250-500-as pingekkel játszanak (és esetleg még csalnak is), miközben nekem meg 30-60 van csak.
2) A pályaválasztás problémáját megértem, túlzottan szét lesznek töredezve a játékosok. Viszont van egy olyan érzésem is, hogy ezek szándékosan a rosszabb megoldást választják várva a hőbörgést, hogy utána verhessék a mellüket arra, hogy meghallgatták a közösségi visszajelzéseket és átalakították olyanra, amilyenre akartuk (ahogy először is lennie kellett volna).
3) A szerver laggok kb. április vége óta ostromolják a játékosok közhangulatát és eredményességét. Egyszer léptek komolyabban oda neki a júniusi patchel, de nem tartott soká az sem. Azt írják, hogy elsődleges prioritású lett ennek a javítása. Még mindig jobb később, mint soha...Bár az is csoda, hogy eddig volt bőr a képükön és nyújtani azt amit eddig a szerverekkel.
4) Amúgy ezt a szerver problémát úgy látom nyílvánosság előtt nem akarják/merik felvállalni/beismerni, azt írják néhány ember érintett, na meg azt a ku...Steam ismerősök közül rengeteg magyar van aki játsza, sokukkal már játszottam is és mind lehangoló véleménnyel rendelkezik a potato szervereikről. Rajtuk kívül van még néhány külföldi is aki szintén merik kritizálni azt és nem beállni a sorba bólogatni milyen tökéletes a játék, így is imádom, nembaj, hogy végig csak laggolunk, stb. függetlenül, hogy az alap játékot szeretik és játszanának vele.
Az 1.0 szerintem sok embernél vízválasztó lesz, ha ezzel sem történik meg a várva várt csoda (drasztikus tickrate emelés / lagg csökkentés vagy megszüntetés, csalók minimálisan tartása, bugok kigyomlálása) akkor sok ember fog akár végleg eltávolodni, gondolok inkább azokra akik régóta tolják. Aki még csak most vette meg érthető módon még nincs kiégve...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 16:59:43 -
nortsen #3350 wow -
#3349 jön majd map selection meg ping lock is! -
#3348 Test Build patch notes 3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.15. 14:57:48 -
#3347 Detto -
Rocco27 #3346 Néhány észrevétel:
- Jól veszem észre, hogy alig van Air Drop? Régi pályán estem Georgpoolba és Militaryba volt a végjáték, 1 repülőt hallottam és láttam, kizárólag egyet az is a Military szigeten volt.
- SKS-t (és talál más Snipert is) buffolták még a múltkor, úgy érzem nagyon kellett neki. Ha találok akkor érdemes használni végre megint, ellenben a Kar98k-t most fel sem veszem, mert új pályán rengetegszer beszoptam vele a retkes szerver laggok miatt, rendszeresen fejbe vagy mellen lövöm és még a vére se fröccsen, stb., az idő meg ketyeg, de csak lutri a lövés vele.
- 15/3 meccsen szinte egy deka lagg nem volt, a régi pályán történt csak, ég és föld a különbség lagg nélkül játszani, ha felveszek valamit felveszi, ha ajtót nyitok ajtót nyit, ha rálövök valakire, abból ömlik a vér majd belehal. A többi mind idegörlő laggos fostalicska játék volt.
Mentem egy kört ma, meg is nyertem:
Az milyen már, hogy az utolsó akit padlóra küldtem épphogy csak megvette a játékot? Profilja: RIZN
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 00:12:46 -
nortsen #3345 Nekem annyira faszán működik, hogy csak a logo képernyőt látom meg a hangokat hallom, majd mikor már lezajlott minden, megkapom a képet is. :) -
#3344 én azt kikapcsoltam egyelőre, eddig 10 óra alatt 1 cheat gyanús halálom se volt, meg ha meghalok csak bosszankodok és kilépek vagy nézem többieket :D -
Madi92 #3343 Killcamben mindenkinek ilyen furán rángatózik a célkereszt vagy ennyi csaló van? :D Ha nem teszt szerver lenne és ennyire laggos, akkor aimra gyanakodnék, de valószínűleg még csak kezdetleges a killcam. -
#3342 Érdekes kiegészítő a KAR-ra :D
-
#3341 Battle Royal szempontjából a régi jobb, mert mint említették is a fejlesztők, az a térkép nem túl valósághű, arányaiban inkább játékra készült, az új pont fordítva, valósághűbb inkább, mint paintball pálya.
Egyébként pont ezért jó, mindenki megtalálja a magának megfelelőt, ha egyszer majd nem random lesz. Nekem pl most jobban bejön az új, de sokkal fárasztóbb játszani rajta, mert sokkal több objektum van rajta, a városi harc 5x nehezebb, a nyílt terep meg 5x veszélyesebb, mint a régi térképen. -
#3340 embere válogatja. Neme speiel egyáltalán nem tetszik az új térkép. Szerintem a régi mérföldekkel jobb tervezés és BR játékra sokkal alkalmasabb. Kb- 8-10 kört mentem az új pályán és nem tudott meggyőzni. Számomra olyan, mintha ész nélkül te lehajigáltak volna terep elemekkel, épületekkel. Hihetetlen, hogy fel tudom magam húzni egy 2 méteres kőfalra, de ha a térdemig él egy hegyvonulat első emelkedője sprintből futva sem tudok felugrani rá. Lehet kerülni 50 cm. emelkedő miatt 300 métert, hiába hallom, hogy felettem puffogtat valaki, nem tudok odamenni. HA jön a kék arról ne is beszéljek.. Az épületek elrendezése, belső felépítése egy káosz. Nem mondom, hogy néha nem érdekes menni 1-2 kört az új pályán, de ha választani kéne 10 ből 8 szor tuti a régit választanám, csak legyen már ott is falra mászás. Az új térkép színösszeállítása is zavar, egyhangú, unalmas és fárasztja a szemem. Lehet már öreg is vagyok és nem látok jól :D de kövezzetek meg, a régi pálya szerintem Battle Roayal szempontból sokkal jobb tervezés mint az új. -
Zozo0122 #3339 De amúgy tök őszintén. Nem lehet ennek marketing értéke? Mármint a balfaszkodásnak. Én nem tudom azt elképzelni, hogy ENNYIRE gyökerek legyenek egy ennyire jó ötlettel. Vagy maximális beleszarás van (Pedig PU ezt határozottan cáfolja.) vagy csak azért csinálják ezt a rendszeres nyomorékoskodást, mert óriási reklámértéke van. Vagy van 1-2 istenien jó programozó és a többi amatőr majomként körülüli őket, miközben a legnagyobb koponyák mondják nekik, hogy igeeeen, azt a házat oda, neeeem, nem a kerítésre keresztbe, na majd belejössz te is, nyugi, van pénz lóvéra :D Aztán bejön PU az irodába tökrészegen néhány csajjal százdollárosokból varrt tűszoknyában és szól nekik, hogy 3 nap pihi, csapjunk egy bulit, jóvanaz a térkép randomon! :D -
Rocco27 #3338 Olvastátok, hogy milyen HULLADÉK lett az Xbox verzió? nincs meg a stabil 30 fps sem, előfordul, hogy csak 4 (!!!) az FPS! Ezek nem próbálták ki mielőtt szabadon engedték? "Fura" esetekkel én is találkozom, valszeg a legtöbb a szerver laggokra vezethető vissza, de néha vannak totál X-Akták is (pl. lehetetlen, hogy rám lásson az ellen, de még is kapom a találatot).
A random pályaválasztás totál mellényúlás, meg is lepődtem volna, ha nem a normalitás mellett döntenek.
Az az az önnáló életet élő célkereszt vicc, kíváncsi lennék a magyarázatára én is... -
Zozo0122 #3337 Ha megy is, semmi hatása. Megöltek ma minket a sivatagos mapon egy kb. 4x4-es betonszobában a falon keresztül. Még ablak se volt, csak egy ajtó amit letartottunk. -
Madi92 #3336 amúgy teszten megy bármi anticheat?