Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem tart pisztolyt a fejemhez. Azért játszom vele, mert NAGYRÉSZT élvezem. Az eredményeimre nincs panaszom, se a K/D-re. Szép is a game, reshade-del különösen.
Ami mocskosul idegesít, az a technikailag egy helyben toporgás, mert nekem viszonylag kevés időm van játszani egy héten, és annak minden percét szeretném, ha minőségi lenne. Sajnálom, én nagyon minőségorientált vagyok, nehezen fogadom el, ha
1, Valaminek egyes részei egyszerűen szarok és nincs jó alternatíva
2, Nincs közvetlen ráhatásom, hogy javíthassam. Semmit nem tehetek, csak a saját megnyugvásom érdekében max kiírhatom magamból.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A hátrány az, hogy az itt megtermelt pénzt nem könnyen lehet kiszedni a rendszerből illetve a Valve se támogatja túlzottan, sőt egyáltalán nem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.25. 18:20:15
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A tőzsdézés részét jól látod, de nem 50 centért fogják venni, hanem jóval alacsonyabb áron. CSGO ládáknál régen meglehetett csinálni, hogy pl. megvetted a ládát 3 centért (mondjuk 30 euróért vehettél 1000 db-ot). Elfelejtetted aztán 2-3 év múlva a 30 eurónyi cuccodat eladhattad 750 euróért.
Én például jártam úgy annó az első CSGo matricáknál, hogy 5 euróért eladtam ibuy holo cologne 2014 matricát (fegyverre ragasztható matrica....kb vicc kategória még 5 eurót is adni egy ilyenért nem?). Manapság egy olyan matrica 5000 dollár körül mozog. Annó 5 db ilyenem volt amit fillérekért eladtam.
CsGO-ból nagyon sok spekuláns átjött PuBG-ba akik pont ilyen dealekre vadásznak (lásd ezért nőttek a pioneer ládából nyitható, de az új ládában már helyet nem kapó koszos fehér pólók, meg fekete bőrkesztyűk augusztus óta 7 centről 20-25-30-40 centekre...vagy akár mondhatom a fekete inget, ami 40 centről nőtt 1,2-1,7 euróra). Sok játékos, nagy felvevőpiac és csak pár jómadár találja ki hogy valami jó befektetés a többi megy utána.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.25. 18:13:41
Főleg a csíkos pólót szeretem, mert olyan jó benne rejtőzködni. 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.25. 18:04:10
0.8 euro kb semmi külföldön, csak a magyar bérekhez képest sok.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nehogy belevágjak én is 😄 Bár nem tudom, hogy milyen plussz kiadások terhelik még a tranzakciót.
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.09.25. 15:36:59
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Az fekszik nekem a legjobban. Ha eljutok top10-be, akkor nagy eséllyel meg is nyerem 😄 Imádom!
Persze mondanom se kell, hogy a következő körben még a házat se sikerült eltalálnuk amiből lőttek ránk, annyira elhasználtuk az összes szerencsénket erre a 4 lövésre <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.25. 09:04:00
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.25. 08:48:26
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.25. 08:46:19
Szerintem te is tehetnél egy próbát a Fortnite-al, hátha akkor azt a fórumot sírnád tele. Nem bántásként mondom, de ha ennyire nem tetszik a játék minek idegesíted magad vele minden nap? Panaszkodsz itt folyton a netlaggra, meg potato szerverekre. Ahogy már írtam, mi egy nagyobb társasággal toljuk a PUBG-t, SENKI nem panaszkodott még netlaggra, meg hasonlókra, pedig van aki tanyáról játszi, az egyik tagunk németből, a többiek pedig szétszórva magyar kis/nagyvárosban. Neked a géped nem bírja, az internetkapcsolatod pocsék,a routered nincs jól beállítva, vagy az ég tudja mi a probléma forrása. Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy a szerverek is hányadékok, de érdekes módon mi élvezzük, nagyon sokszor vagyunk #1, és soha de soha nem fogtuk a netlaggra a halálunk, vagy azt hogy nem találunk el valakit.
Üdv!
Utoljára szerkesztette: horika, 2017.09.25. 08:12:47
Legyen homályos, hogy ne tudjon célozni befele, stb. Rengetegszer beszopom a kék miatt, pedig csak megyek bele, és nem kintről lövöm a játékosokat.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Nekem tetszenek (tetszenének) azok a helyzetek, amikor beugrok az első házba és egy szutyok pisztollyal kell ölnöm. (Aztán ordítok, mert belelövök egy tárat 2 méterről és a harmada nem regisztrált lövés, kösz játék, használhatatlan pisztolyok + melee.) Vagy amikor 2 banda tűzharca között kell egyedüli túlélőként átsunnyogni. Ezek jók. Most is a kedvenc időjárásom a köd, második az eső 😄 (Tudom, hogy ezzel valszeg egyedül vagyok 😄)
Ha nem lennének ilyen nyomorék gondjai a gamenek, ez lehetne a kedvenc játékom, így csak másodlagos.
Én őszintén remélem, hogy minél előbb lesz erős konkurense a PUBG-nek, hogy adott esetben a játékostöbbség azonnal beinthessen, ha valami nem tetszik. Ez így egészséges. (a gamereknek) Ha kemény konkurensed van, akkor nagyon kell igyekezni. Nehogy az legyen, mint pl. a Blizzard esetében a HS dominanciája. Vannak ezerszer jobb kihívói, de a többéves késés miatt egyszerűsen behozhatatlannak tűnik a hátrányuk.
Mostanában a WOT Blitz-el játszom 😄
Amúgy tök egyszerűen azért mert, jobban bejönnek a 7v7-es gyorsabb csaták és mobilon is tudom nyomni ha éppen nem vagyok otthon.
A többi klónt kipróbáltam és nem jött be.
A PUBG-nek is mindenképpen jót tesz ha lesz konkurenciája, de igazi sikert akkor érhet csak el ha nem copycat lesz.
De bakker fél órán át sehol nem akadt meg csak a végén
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2017.09.24. 16:39:08
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.24. 15:27:59
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Azért egy alap aimmal rendelkezem 3000 óra csgo után, global rankkal 😊
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.24. 11:35:24
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.24. 09:17:51
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Kb ilyen volt mint itt amikor shroud próbálja lelőni rögtön a videó elején:
Kétség nem fér hozzá, voltak annak idején (és vannak azért most is) hibái az annak idején 2011-ben open beta szakaszba lépő WoT-nak is, de amikor 2013-ban openbeta lett a Warthunder (régi tankos, de mégis más), majd 2015-ben az Armored warfare (ami kicsit másabb, mert moderntankos), akkor mindkettőre azt mondták, hogy majd ez, na majd ez betesz a Wot-nak - meg hogy most majd össze kell kapnia magát a Wot fejlesztőknek.
Hogy majd átmennek oda a játékosok, és kihal a Wot...
Nos, mindkét esetben átmentek oda játékosok kipróbálni, egy részük ott maradt, egy részük visszajött, de hogy bármelyik miatt is behalt volna a Wot... nem igazán. Sok Wot játékos azért lépett le a játékból, mert megunta, vagy a fejlesztés iránya nem tetszett neki.
Mindhárom játék még mindig aktív és fejlesztik, de játékosbázis alapján még mindig a wot az első, ugyanakkor az aktív játékosok mindhárom játéknál csökkentek a kezdeti évekhez képest.
AAA fejlesztők multis játékokat multiplatformra nyomnak ki, úgy éri meg igazán. A PUBG konzolos (XBO) változatának eladásaiból kiderülhet, hogy megérheti-e valamelyiknek nyitni rá. Azért ez nem egy pörgős lövölde, mint mondjuk egy Overwatch vagy más hasonló MMoFPS.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mi a szarért nem osztják meg a szerver fájlokat a közösséggel? Mint minden rendes játékban. Félnek, hogy jobbat csinálnak mások? Nem lenne nehéz überelni ezeket a potato szervereket. Elképzelem, hogy felmegyek a saját laggmentes EU szerveremre és élvezem a killeket 2-3 AK lövés után. Egyedi beállítások és játékmódok? Pl szívesen játszanék egy Sniper DM/TDM only in Militaryban vagy egy nagyobb városban. De ilyet lehetne csak SMG/AR-el is vagy korlátozás nélkül, stb.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.23. 10:11:52
Alapértelmezett EU-t nem lehet
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2017.09.22. 16:18:12