Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Running: BF széria ehh. Fene tudja meddig tudják még süllyeszteni a színvonalat, de jól csinálják az tuti.
Rising Storm2 Vietnám csúszott nekem be a helyére, meg a PUBG. Tökéletesen tudom azóta mellőzni a BF szériát.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.05. 16:21:39
vagy ez a scar vs m416
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 16:11:53
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te/mi vagyunk kisebbségben a nyugis hozzáállással. Én már megszoktam pl. a WoT topikban, te is vagy megszokod, vagy megszöksz. :-) Hála égnek Overwatch topikot sikerült lefolytani, igaz, ezzel meghalt a topik, de legalább csak a valóban érdemi infók vannak ott. Ez a két véglet van. Vagy sok élet a sok sírós hsz-el, vagy csend sírás nélkül. Mert valljuk be, nem sok mindenről lehetne beszélni heti 1-2 hír mellett - legalábbis itt (SGn) nem nagyon szokás a másikat dícsérni. :-D
Persze amikor "nyugis hozzáállást" írok, akkor nem azt mondom, hogy nem ragelek pár percig az eset után - hogy aztán elpárologjon az egész 5 perc alatt -, de hogy odamenjek egy fórumra, és sírjak, azt nevetségesnek tartom. Persze ez az egészségnek biztos jobban árt, mint a fórumon siránkozás. :-) Különbözőek vagyunk, ettől szép az élet.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt a képet egérrel lőttem balról jobbra (SCAR-L)
1. attachment nélkül 8 auto lövés vertical foregrippel -
2. 8 single shot
3. csak kompenzátorral
Kb annyi látszik, hogy a kompenzátor sokat levesz a vertikális recoilból. Az oldalirányú kb semmi. Meg hogy auto modban mekkora spray van(itt akartam nyomni egy tesztet de találtam AR silencert és inkább játszottam)
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 14:21:54
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A problémám az, hogy itt a fele ember aki a hitregről hisztizik minden játékban amivel játszik erről hisztizik idestova már 10 éve. BF2-ben is már a porzás volt a napi téma és úgy látom ezen azóta se sikerült túllépni. Egyszer talán fel kéne tűnjön, hogy nem azért van alacsony KDA-d mert a hitreg szar, hanem esetleg más a probléma...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Most szerinted attól, hogy itt sírtok mi fog javulni a játékban? Vagy én maradtam le valamiről és itt van valaki aki fejlesztő a Blueholenál és miattatok változtatnak valamin?
Minden patchnoteba bele van írva, hogy a szervereken és a hitboxon javítanak, illetve a golyók fizikáját is folyton változtatják. Azt nem értem mit vártok ettől a se eleje se vége rinyálástól. Jobban fogtok lőni, jobb lesz az internetetek, feléledtek, goplyóállóak lesztek? Bevezetnek egy opciót a report gomb mellé ahol benyújthatsz egy ticketet hogy márpedig én Killerboy93-at fejbelőttem Kar98-cal egyes sisakban mielőtt ő lelőtt volna tessék valamit csinálni? Mit vársz ettől, hogy újrajátszhasd a meccset vagy, hogy töröljék azt az egy halált a statodból és adjanak egy plusz killt? Mert én erre nem látok reális esélyt. Amit én próbálok itt elmagyarázni, hogy az egyetlen dolog amit tehetsz és amivel csökkenteni lehet az ilyen halálesetek számát az az, hogy a saját játékodon változtatsz. Amit csináltok az az, hogy egy problémát úgy próbáltok megoldani ahogy nem lehet. Egy magyar fórumon magyarul mesélitek el a haláleseteiteket. Amit itt nyomtok az egy az egyben ugyan az mint amikor valaki nyerni akar a lotton, könyörög, imádkozik csak éppen lottót nem vesz.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.05. 11:58:19
Az meg hogy nem tudom eltalálni megint nem sikerült értelmezni. Guggolva lőttem nem mozgó, guggoló célpontra kb. 200 méterre. Minden lövés után kivártam, pontosítottam. A lövések találtak, vér jelezte a célon mégis vígan elvolt. Biztos mindent felfogott a mellénye és a sisakja....
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
De hagyjuk, feladom. Téged nem foglak tudni meggyőzni, hogy ne azonnal mások skilljét támadd. A másik, hogy te eleve úgy írtál, hogy ÉN fejbelövöm, ergo rám vetítve - de a hsz-emben nem az én skilljeimről volt szó, azokkal viszonylag meg vagyok elégedve 😄
Ha nem tudsz kiszedni valakit messziről akkor nem 3 tárat kell ellőni rá hanem az első fél tár sikertelenség után tovább állni és esetleg más pozícióból esetleg újra megpróbálni kilőni.
Ez az M4 bug amiről írtok ez is csak annyi, hogy nem máshova megy a golyó hanem a recoil más a különböző attachmenteknél. Ezt érezni is lehet a játékban, mert mindenkinek van egy saját beállítása amivel jól lő. Saját magamból kiindulva ha neadj isten felveszem az SK-st és azzal lövök egy meccsen végig scopepal akkor utána Karral nem megy a célzás. Az AK-val meg abszolút nem tudok lőni, mindegy mi van rajta a recoilt nem tudom kezelni. Nekem a legjobban a SCAR-L vagy M16A4 fekszik, de van olyan akinek meg az AK-val tud lőni a legjobban és ugyan így az M416-tal is vannak sokan azok közül akikkel játszom, pedig stockot és verticalt használnak amik állítólag nem is jók. A recoil is ugyan olyan mint a távolba lövés. Minden fegyvernél más neked kell korrigálni, ami megint megszokás és egyéni skill kérdése. Kereshettek videokat amivel igazoljátok a teóriátokat, hogy miért nem tudtok lelőni valakit, de ettől nem fogtok jobban játszani és ugyan így nem fogtok tudni lelőni senkit. Az egyetlen amin változtatni tudsz az a hozzáállásod.
De persze ha nektek megnyugvás az, hogy telesírjátok az fórumot, hogy mennyire nem jó a szerver lelketek rajta, nekem ettől max csak annyi a rosszabb, hogy itt megint nem lehet semmi értelmeset csak rinyát olvasni.
Mikor nekem haverom azt kiabálja a mikrofonba, hogy de mi, hát láttam ahogy fröccsen a feje és Kar-ral kapott fejbe egyes sisakba...szó nélkül hiszek neki, mert tudom, hogy nem egy kamugép. Valószínűleg ő tényleg azt látta, hogy fejest lőtt, fröccsent is, csak a játék nem reigsztrálta neki a találatot. Tud lőni, csak kibaszott vele a lag, a tickrate vagy akármi szó szerint.
Rengeteg példa van béna játékosra is, de ők konstans bénák általában. Nem csak alkalmanként, de akkor se feltétlen az ő hibájuk.
Ezek mind olyan dolgok amik azért vannak, mert egyszerűen nem jól célzol. Érdekes módon nekem nincs azzal problémám, hogy a hegy túloldalán futó embereket lelőjem, max ha SKS van nálam, de azt már fel se veszem mert tudom magamról, hogy nem tudok vele célozni. Karral sincs olyan gondom, hogy nem adja be a fejest, mert képes vagyok utána korrigálni ha elsőre nem sikerült. Valószínűleg az a probléma ezeknél az embereknél, hogy nem megfelelő mértékben céloz az ember elé, vagy nem jól állítja be a zeroingot. Ezer egy olyan videót lát az ember, ahol arról sírnak, hogy mekkora szar a játék, hogy 15x scoppal a sniperpuskán becélozza a fejét és nem hal meg. Csak azt felejtik el ilyenkor, hogy a zeroingot át kell állítani ha nem fölé célzol. Szerintem kifejezetten jó a játékban a távolra lövés, mert ha van scopeod akkor tudod állítani a zeroingot és akkor már csak az ember elé kell célozni, az meg egy automata fegyvernél 30 golyóból megoldható.
Általában akiknek ez a problémájuk, hogy ők nem tudnak lelőni valakit viszont őket lelövik egyből mindig azok akik más játékokban is hasonlóan teljesítenek és ott is persze mindig másban van a probléma sosem abban ahogy játszik. Az ilyen emberek mindegy milyen játékot játszanak ott szar lesz valami, mert ők nem tudnak megcsinálni valamit amire a saját elképzelésük szerint képesek. Egyszerűbb a játékot vagy a másik játékost hibáztatni, mint beismerni azt, hogy egyszerűen az ő képességei korlátozzák be. Aztán ezt még tetézi azzal, hogy idejön és még itt is előadja, hogy mennyire rossz a játék. Ez már tényleg olyan szintű önámítás ami egy vicc. Gondolom ha az illető CS:GO-val játszik ott is a cheaterek miatt ragad meg az alsóbb ligákban és LoL-ban is azért nem jut ki a bronze ligából, mert a csapattársai feedelnek vagy nem segítenek.
A többségnek itt végre fel kéne fognia, hogy casual gamerként aki 10 óra meló után esik be pár órát gamelni online fps játékokban szenvedi fog, mert egyszerűen nem tud célozni. Amint ez eljut az illető agyáig és nem folyton máshol keresi a hibát és realizálja, hogy hé lehet én csináltam valamit rosszul és mondjuk neadj isten megpróbál a saját hibájából tanulni máris eredményesebb lesz. Nem ördögi dolog ez csak egy kis alázat kell hozzá...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nyilván vannak benne bugok, de iszonyat jól szórakozunk vele. Gyakorlatilag csak ezzel játszunk már hónapok óta. Pedig a HoTS-ról tértünk át erre 😄
Ez szerintem tök evidens. 😉
Azt, hogy a fejlesztők mondják, hogy ők a királyak? Hát én ilyenről sehol nem hallottam. Múltkor gamescomon nyilatkozott Playerunknown maga. Én még ilyen alázatosan, visszafogottan és látszólag két lábbal a talajon álló fejlesztői nyilatkozatot nem láttam a majd 20 éves gamer pályafutásom alatt. Semmi nagyzolás, semmi önelégültség nem volt az arcán. Maximállisan normális volt, nem volt magától elszállva és még kicsit azon is meglepődött, hogy immár 8 millió példányt adtak el a játék EA változatából.
Vannak bugok, szerver gondok, egyéb anomáliak a játékban? Vannak.
Vannak furcsa halálesetek, megmagyarázhatatlan események, látszólag egyértelmű ölések amik mégis balul sülnek el? Vannak.
Jártam én is úgy hogy látszólag szénnélőttem az ellenfelet és nem hallt meg hanem megfordult és egy lövéssel ölt meg. Jártam úgy is, hogy extrém nehéz lövéssel terítettek le egy lövéssel. És akkor mi van? Ez egy játék. Ráadásul olcsó játék. Ráadásul EA játék. Ezzel legyen mindenki tisztában. A Playerunknown Battlegrounds egy Early Access cím. Még most fejlesztik, nincs kész.
Ám megsúgom neked, hogy más multis játékban is van annyi anomália, furcsaság, bug, fura szitu, megmagyarázhatatlan balul elsülő helyzet, mint a PubG jelen verziójában. Talán meg kéne tanulni szórakozni a bosszankodás helyett. Sokat segít.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De sebaj!!! A legfontosabb news az, hogy a PUBG jobb mint a H1z1!!!Ez a legfontosabb.Az, hogy playerek ezrei nem tudnak játszani, mert kidob a game. Arról semmi hír!!
Ez amit ezek a nyomorékok csinálnak kommunikáció terén az szánalom. Mindenről kussolnak. Semmiről nem mondanak semmit. Csak fényezik magukat, hogy mennyire királyok. Közben meg a játék hullik szét. Szánalom. De legalább ők a királyok. Remélem akkorát esnek porfára is mint amennyit felmentek.
Az a gáz, hogy ezek már olyan jellegű hibák, hogy a játék kimenetelére vannak hatással, nem olyan dolog mint, a rohadt crouch jump bug amit rohadt fontosnak tartanak és egyből megoldják. Kit érdekel, hogy ki lehet ugrani bezárt ablakból ...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mert ha ez így igaz, az elég durva lenne. Nyilván nem két golyóval kellett volna tesztelgetni, hanem többel, de ha stock nélkül csak felfelé irányban van a recoil és stockkal meg felfelé + jobbra az gáz. Pont forditva kéne lennie, mert elvileg a stock pont a kilengést csillapítja.
Jah bocs, hogy ONTOPIK vagyok és beleszólok a vitába 😄
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.09.04. 11:07:07
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Hozzáteszem -utána olvasva- kiderült, hogy valószínűleg az amd és a battle eye (ide is jött valami frissítés) különbözik össze. Nagyon sok embernek van ilyen hibája. 95% amd-és.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Persze kicsit túlzott az irónia, de továbbra is minden 5. hsz ilyen 😄
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.09.03. 00:11:18
Szóval akik fanyalognak és akiknek semmi nem elég jó azok tényleg észrevehetnék mennyi változik a játékon. Valóban nem tökéletes, de én az early acces elejétől kezdve játszom vele és szerintem sokat fejlődött.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.02. 23:55:10
köv updateben tommy gun kikerül ládából és world spawn lesz 30as alaptárral és dobtárral ez 50re bővíthető
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mas ertelmezesi tartomany. Inkabb terjesztesi kategoria, mint fejlesztesi. Az early access azt jelenti, hogy jatszhatsz a jatekkal, mielott elkeszultnek nyilvanitanak. Az allapotarol nem mond semmit. Mondhatnak prealphanak is, ha ugy tartja kedvuk(Valljuk be a kategorizalas amugy is eleg onkenyes.)
"Mindenki tudja itt, hogy sok a hibája a játéknak, de annak ellenére, hogy tudjátok jópáran egyből személyeskedéssel és támadással oldottátok "
A #1892 nem par negativ dolog volt, hanem idegbol odavagott faszsag, ha nem haragszol. Szarkazmust kaptal cserebe, megjobban belehergelted magad.
"Ha képes vagy 4-7-8-1x killel első lenni néha. Akkor csak nem veled van a gond, ha utána meg kelsz fekszel minden elkezdett meccsben 1 perc után."
De mit szeretnel? Szabad kartyat, hogy ne lehessen radloni, mert ket korrel korabban 8 killel elso lettel? Rossz helyen keresgelsz, hogy mivel, vagy kivel van a baj. Itt nagyon konnyu meghalni es eleg csak egy kis pech, vagy balfekseg, hogy kifekudj. Az meg, hogy ilyenkor mehetsz a lobbyba es varhatod az uj kort, minden hibat felnagyit. Mi van, ha BF-ben otszor egymasutan meghalsz, anelkul, hogy barmi erdemlegeset csinaltal volna? Semmi. Kb. ket perc megy ra az eletedbol, itt meg ha peches vagy fel orat jelent.
Bocs az elírásért mert close-nak és nem closed-nek írtam le. Tényleg ez volt a legfontosabb.
Kérlek elmagyaráznád nekem mit jelent az Early access? Mert tényleg nem tudom. Számomra van az alpha ( és különböző változatai ), beta ( és különböző változatai ) majd a végleges játék. Mivel az alpha fázison már igen csak túl van én ezért hívom closed beta-nak. Nem igen hiszem, hogy 8 millió eladott példány után apha fázisban lene és Esport esemény lenne illetve valós pénzért vásárolható dolgok lennének benne.
#1974-es hsz nagyon jó példa. Én bejöttem ide és írtam pár negatív dolgot. 220 óra után úgy gondolom van rálátásom a játékra. Mindenki tudja itt, hogy sok a hibája a játéknak, de annak ellenére, hogy tudjátok jópáran egyből személyeskedéssel és támadással oldottátok meg mind azt amit Rocco27 tett az említett hsz-nél. Persze, hogy nekem is elborul az agyam. Nem értem, hogy ha tudjátok akkor mért támadtok és ellenkeztek? Nem kell egyet sem érteni, de egy " tudjuk mi is tapasztaljuk " hsz is szerintem már megelőzte volna ezt az egészet. De neemm. És akkor még ti vagytok az áldozatok? 😄
Zozo0122 ( köszi a védést amúgy ) ugyan azt írta amit én, de más szavakkal. Én nem fejtettem ki ennyire, mert úgy gondoltam értitek mivel játszotok vele. De úgy látom itt is mindent szájbarágósan kell elmondani.
És ahogy rocco27 mondta. Mikor körről-körre van hogy, nincsen loot, bug miat meghalsz, csalva lőnek le, simán elbénázol valamit meghalsz. Ez így váltakozik egymás után és sokszor nem a skill-en múlik, hanem a szerencsén. Akkor besokall az ember. Ha képes vagy 4-7-8-1x killel első lenni néha. Akkor csak nem veled van a gond, ha utána meg kelsz fekszel minden elkezdett meccsben 1 perc után.