7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• TDC Geronimo
    Az még nem jelenti azt, hogy jó is lesz
  • nortsen
    És ez nekünk is kedvezni fog, vagy csak az xboxosoknak?
    A másik meg amit nem értek, hogy hogyan lesznek összedobva a két platform játékosai. Én örülök a kontrolleres srácoknak, mert nem lesznek ellenfelek, de vajon ők is örülnek majd nekem?
  • Running
    A hétvége után a legfontosabb amit várok, a Microsoft szerverek és szolgáltatás, mert simán kijelenthető, hogy a jelenlegiek lassan az alapvető minimumra is képtelenek.
  • nortsen
    Szegény már sérült volt, kitörte valaki a kezét, a másik meg már leszakadt. :)
  • Madi92
    Én is jobban élvezem a lopakodós, kemper életmódot. :D Ha lehet mindig fűben kúszok mászok, meglátok valakit, felguggolok, ha fekve nem tudom lelőni, puty puty, aztán fekszek is le. Nagyon nehéz észrevenni a fekvő embert. Hányszor futottak már így el mellettem, aztán jól hátba-lőttem őket.
    Nem vagyok rambo, de azért meg tudok nyerni egy face to face párbajt is, de jobban élvezem a becserkészős módszert.
    Újabban megfigyeltem, hogy nagyon kevesen nézelődnek hátra futás közben. Volt, hogy egy srác után futottam 2-3 percig, mert sok volt a fedezék, és nem akartam távolról rálőni. Egyszer megállt inni, aztán nyekk. :D Meg ugyan ez a szitu, futok utána, bement egy házba én meg szépen megvártam míg összeszed mindent és a másik oldalon lévő kijáratnál lelőttem.
  • Norbi1990
    Kicsit furán célzott a karjával :D
  • csabush
    Én se szoktam mozgolódni, ha mondjuk már jóval előbb észreveszem az embert. Ha ilyen szitu van, akkor én is megvárom míg befejezi azt a házat és átjön az enyémbe, de csináltam már olyat is, hogy 1 utcával lejjebb észrevettem, hogy megállt az UAZ-al, elmegy lootolni, ott se voltam rest megvárni míg végez. Ha úgy szűkül a kör, hogy lootom már megvan és adott esetben alig kell elmozognom, akkor becsukogatok mindent és én leszek az az ember aki a wc-ben várja, hogy rányissanak. Nem látom értelmét ilyenkor feleslegesen felfedni a pozíciót mozgással. Persze ha velem csinálják ugyanezt, akkor kiborulok, de hát ez van, az élet kegyetlen, ezt a játékot meg úgy játszod ahogy szeretnéd, a lényeg, hogy te kapd a vacsorát. :D
    Utoljára szerkesztette: csabush, 2017.11.26. 14:07:08
  • HTS s3rg1nh00
    windows gomb+L=kijelentkezés :D
  • Sunsetjoy
    Emlékszem, annak idején Xp alatt a COD2 a gépemen (meg másokén is néha) hajlamos volt freeze-állapotba vágni magát, ahol nem tudtál alt-tabolni, nem láttad a képernyőt, csak a feketeség balról-jobbról.

Na ott tanultam meg a felhasználó kijelentkezése billentyűkombinációt (mert ugye azokat vette, csak a képernyőt foglalta be a fagyi). Ha jól emlékszem, windows gomb, fel-fel, enter, jobbra, enter. Akkor kirúgta a sámlit az oprendszer minden alól, de csak kijelentkezett (és visszajött a kép is ugye). És gyorsabb volt a géppel visszalépni xp-re, mint egy teljes restartot nyomni.

Manapság már nem olyan a menü, de szerencsére a gép sem, plusz az ssd gyorsan bootol :)
  • nortsen
    Fagyás = több
    Lag = több
    Vaktöltény = több

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.26. 12:34:11
  • Gabe18
    Nálam a belépéskor fagyott tegnap, mikor a menü akar betöltődni.
    Meg tegnap twich-en is láttam hogy játék közben egy komplett squad alól (meg gondolom az összes ott játszó alól) kidőlt a szerver.
  • SötétBarom
    Csak nekem fagy mostanában többet? Eddig soha nem baszkodott ki a desktopra, mostanában többször is előfordult.. Illetve elkezdte azt is, hogy kifagy, és az istenne nem tudom fölé tenni a task managert, csak a start menüt, úgyhogy muszáj restartot tolnom... :@
  • Fujiryu
    Ha a kéken kívülről lőnek le titeket az egyszerűen egy helyezkedési probléma. Ha egy csapat van mögöttetek akkor nyilván megpróbál lelőni titeket mielőtt beérne a kékbe, mert ha nem teszi ti fogjátok lelőni őket a kör széléről. A kék az utóbbi havi frissítésekkel lényegesen nagyobbat üt mint korábban, tehát aki onnan lő elég nagy hátrányban van a játék vége felé. Mi is sokszor kerülünk ilyen helyzetbe, de ez megint arról szól, hogy mennyi szerencséd van és milyen döntéseket hozol előtte. Megállhatsz harcolni ha van fedezéked, vagy bízol benne hogy nem találnak el és bejutsz a körbe élve. Aki mögötted van annak semmi döntési lehetősége sincsen, mert vagy lelő titeket vagy meghal.

Legtöbbször ha ilyen helyzetbe kerülünk az a mi hibánk, mert későn indulunk el az új kör felé (általában egy 500 méterre lévő squadra lövöldözünk sniperrel 3 percig). Mióta ekkorát sebez a kék egy elhúzódó harc a kör szélén általában végzetes, mert nem érünk be, vagy akik már beértek egyszerűen a jobb pozíció miatt bedarálnak minket és nem utolsó sorban még hallják is hogy hol vagytok. Ha belemész egy harcba azzal elvesztesz medeket, leesik a sisakod/armorod és még időd sincsen lootolni magadnak újat, mert akkor tuti a kéken kívül halsz meg.

Nem lehet minden kört megnyerni. Van olyan, hogy az első ház ami mellé leesel az az utolsó körben is benne van, de az esetek többségében a kör mindig úgy szűkül, hogy pont a lehető legtávolabb és futnod kell. Itt megint csak arról van szó, hogy vagy elfogadod hogy hogyan működik a játék és alkalmazkodsz hozzá vagy játszol a saját stílusodban és szenvedsz.

Ugyan ez igaz a kemperekre. Ha tudod hogy valaki már volt arra előtted vagy elkerülöd nagy ívben azt a házat vagy városrészt, vagy vállalod a veszélyt a jobb lootért és kockáztatod, hogy a wc-ben kempelő gyerek leszed a shotival és elveszi az addigi lootod. Ugyan így igaz ez a végjátékra, amikor mondjuk egy épülethez mész kocsival a végén. Nagy eséllyel van már ott valaki, szóval a te döntésed, hogy megkockáztatsz egy harcot egy kemperrel ahol te vagy hátrányban vagy maradsz a nyílt terepen ahol meg akárhonnan lelőhetnek.

Lehet szidni ezt a játékot, hogy így szar meg úgy szar, de pont ez a szerencsefaktor az ami izgalmassá teszi és nem egy CSGO ahol a skill sokkal többet számít. El kéne fogadni, hogy ha szerencséd van minimális erőfeszítéssel megnyersz egy kört, de az esetek többségében akárhogyan próbálkozol meghalsz mielőtt esélyed lenne bármit is csinálni.
  • ntex
    Én azt figyeltem meg hogy mikor elkezdesz tunkolni automata fegyverekkel, kb. a kilőtt golyók felét nem is regisztrálja a szerver sosem, gondolom az alacsony tickrate miatt. Mikor ott van előtted az enemy 1 méterre majd elkezded lőni egy automata M416-al, a fél tártól nagy nehezen letérdel majd a másik fél tárat is bele kell túrnod hogy teljesen meghaljon, na az epic.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.26. 01:37:04
  • ntex
    Igen, ezt én is mondtam már párszor. Ezért csinálnám azt hogy az utolsó legkisebb fázis előtti 2-3 körnél már instant öljön a kék ha kívül maradsz mikor beér. Vagy érj be időbe vagy így jártál. Ebben a játékban a kempereké az előny mindig. Tegnap előtt kétszer jártunk úgy duoban, hogy benyitok egy random házba és pofánlőnek shotgunnal, az azt megelőző 2-3 percben pedig egy pisszenést nem lehetett hallani a házból mikor ott lootoltam a környékén, tehát a gyerek megállt egy helyben abban a pillanatban mikor meghallotta hogy ott vagyok a közelében és nem mozdult semerre. Én is kiborulok már ezektől sokszor, nem attól hogy kempel hanem hogy képes percekig mozdulatlanul várni nehogy meghalld egy apró lépését is és csak arra vár hogy rányiss... Volt már olyan hogy én lőttem előbb valahogy és meghalt ugyanilyen helyzetben, akkor meg is mondom mindig a kemper hero-nak a magamét :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.26. 01:33:54
  • Rocco27
    1 SKS vagy AR lövésből lement a fél HP-m és a 3-as sisakom is 50% rongálódott!!! Milyen érdekes, tegnap födlre érkezés után rögtön felkaptam egy SKS-t és 2 lövéssel megtámogattam az előttem futót. 2 találat nem volt elég belőle, többet kért, persze 2 után nem volt rálátásom, így túlélte a túlélhetetlent. Kíváncsi vagyok miután átköltöznek a Microsofthoz, lesz e érdemi változás a szerverekkel, mert ez egy nagy büdös szar, amit jeleneg művelnek.
  • Rocco27
    Érthetetlen egyesek hogyan képesek és miért kempelnek a retkes kékben, ahelyett hogy a befutással foglalkoznának...bezzeg fordított helyzetben, nincs az a medic mennyiség és idő amivel képes lennék kijönni élve belőle...
  • Running
    Pedig jó, a live is lagol most legalább annyira mint a teszt szerver. :)))
  • TDC Geronimo
    2 hónapja mi már nem nagyon toljuk a livet. Test után meg végképp nem megyek livera. Megjelenésig hetente játszogatok majd testen, amikor épp megy
  • Zozo0122 #3076
    Köszi. Mentem egy rendeset, de off. Sajnos ez a mostani verzió, úgy, hogy kipróbáltam a patchet, játszhatatlan (nekem), de sejtettem, hogy ez lesz, miután elhúzzák a mézesmadzagot :D
  • TDC Geronimo
    Nincs már. Majd jövő héten valószínű szerdától
  • Zozo0122 #3074
    Van még teszt szerveren az új patch? Mármint ma éjjel még lesz?
  • Dency
    Ez a nagy pörformance optimizáció?

• TDC Geronimo
    Inkább dec vége. Még lesz harmadik fázis is az új mappal és azt csak decemberben kezdik tesztelni
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.24. 19:41:06
  • SötétBarom
    December eleje a 1.0, ha minden a terv szerint halad.
  • nortsen
    No de mikor kerül be?
  • ntex
    Remélhetőleg ha bekerül élesre ott is ilyen jó marad.
  • Zs0lt1
    Meg nem baszódik a karakter a föld felett pár méterrel, hanem egyből leesik :D
  • Running
    Észrevettük, de nem tudtuk eldönteni, hogyan változott. :D
  • antiqueA
    És az ejtőernyő irányításának javítását észre vettétek? Még sehol nem olvastam róla, de nekem rögtön feltűnt, hogy milyen könnyen oda tudom irányítani az ernyőmet, ahova akarom. Talán csak a kamera szögén állítottak, hogy jobban lássunk lefelé, hogy hova tartunk.
  • TDC Geronimo
    A meccs elején 1-2 percig durva rubberbanding van, de utána tökéletes. Azt remélem megoldják. Újra beleszerettem a játékba :D

Annyira jó lett gunplay is. Olyan fegyverekkel ölök, amikkel előtte kb soha, mert össze vissza teleportált ember előttem
  • Running
    Hátha az életben jobban boldogulnak... :D
  • Zozo0122 #3063
    Nekem is tetszenek az újítások, végre nem egy alacsony költségvetésű bohóckodásnak, hanem viszonylag komoly gamenek néz ki a cucc. Komoly gond nem volt, 80-110 közötti fps végig gyakorlatilag a teszt szerveren, jött egy win is már ma, szóval oké. Ellenben most a legutóbbi meccsemen olyan lag volt, hogy konkrétan ide-oda teleportálgattam. :D

Más: ha látni akarjátok az emberi hülyeség legmélyebb bugyrait, akkor menjetek random squadokat :D (Ki érne rá ilyenkor, kora délután szinte lehetetlen haverokból squadot összedobni :D) Előbb is ami elő lett adva... Egyetlen gyerek ölt meg mind a négyünket, egy szikla mögül :D A társaim szerintem nem értették ezt a játékot. Össze vissza futkároztak, a házak között, nem tudták honnan jött a lövés, mikor
    1, A srác jól láthatóan és hallhatóan egy UAZ-zal érkezett.
    2, Az UAZ-t bele is robbantottam a képébe + kapott tőlem legalább 3 hitet. Ezeket is hallani + látni kellett.
    3, Egyenként szedte le őket, tiszta fejesekkel, valamint még ez előtt engem is. Úgy nézett ki a dolog, hogy fej kidug - hit, és ez 4x. De ha cheater is volt, akkor se indokolta semmi azt, hogy a társaim futkározó szimulátoroztak, még arra se vették a fáradtságot, hogy felszedjenek :DDD
  • SötétBarom
    Elképesztően gecijó az új build.
  • Rocco27
    Kipróbáltam, tetszenek az újdonságok, de nem tudtam élvezni a játékot. Hiába van már dedikált EU szerver, számomra olyan volt mintha az a Holdon lenne üzemeltetve, végig kisebb és nagyobb laggok kisérték a játékaimat.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.23. 13:22:52
  • Zs0lt1
    Hát én mentem tegnap egy kört, George felé ment a repülő, Rozhokban ugrottam kocsiért, majd irány Yasnaya. Tök jól repesztett a motorom, de a yasnayába vezető főúton bekresselt kb a semmibe és felrobbantam :D

Elmondhatatlanul sokkal jobbnak tűnt minden, a motor hangja valami brutális.
  • Running
    Mondjuk a bombázás lehetne sűrűbb, veszélyesebb.
  • TDC Geronimo
    A karakter mozgás is sokkal jobb és a CQC ég és föld. Nem ugrál az ellenfél, nem teleportál jobbra-balra, nem megy le fps ha közelről lősz valakit. Sőt végre bombázás se felezi az fps.
  • Running
    3 óra játék, és nagyon ott van ez a build. Egy dolog gáz még, az ablakkeret törhetne, mert elakad a golyó benne, zavaró nagyon. Meg sok helyen nem tudsz ellőni dolgok felett, szintén elakad.
  • TDC Geronimo
    Igen sokkal részletesebbek a hangok. Bombázás is, üveg is egyből törik