7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3495 jobb oldali micsoda? -
nortsen #3494 Ez az új patch nagyon jól sikerült...
"Death Cam" (Kill Cam) be sem jön már. A replay egy örökké való zuhanást mutat.
Ha ezt így adják ki holnap, újabb táptalaj lesz a síró bandának. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán remélem ez nem marad benne :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.20. 10:56:48 -
ToxiMaxi #3493 A bannerbe soha semmi sem került még bele. HG kellene ide, mert azért van 1-2 hasznos dolog, ami mehetne oda. -
Rocco27 #3492 Mi azt csináljuk mindig, az vezet akinek több a HP-ja, majd vezetés közben gyors helycsere, de az új pályán max. az úton lehetett gyógyítani, mert a terep annyira buckás, hogy lehetetlen volt szinte meginni egy Red Bull-t vagy bekötözni magad. -
Rocco27 #3491 Aki követi a fórumot az mindent elolvas , kivéve a neki érdektelen posztokat, mert azokat kihagyja (bár egyesek fejéhez pisztoly van tartva és szenvednek az olyan posztok elolvasásától, amelyek nem érdekli őket, gondolom a papír alapú újságoknál is biztos naponta verik az újsággyártók ajtaját, hogy neki a tartalom fele nem tetszik, követeli, hogy vegyék ki!:)) Ha pedig lusta visszaolvasni, mert közben eltelt X nap, vagy csak egyszerűen telebeszélik a fórumot az emberek - mert egy fórum errő szól - és nem olvas visza, akkor meg így járt.
Ha annyira fontos infó lenne itt, ki lehetne rakatni a headerbe, de ez nem az a játék, főleg mert Early Access és bármi bármikor változik/változhat és 1.0 után is fog. Én el tudnám képzelni a játék hivatalos fórumának és a Steam áruházas elérésének a megosztását, esetleg ha véglegesítve lennének a mechanikák, ki lehetne rakni még pl. a loot térképeket is. -
#3490 ha, egyik nap próbáltam bandágolni míg más vezetett, de valamiért a végén mindig megszakadt. ne mugrottunk. most már tudom miért -
#3489 Gyááá héééé -
Rocco27 #3488 "Mostantól a bandázsolás és a boostolás nem szakad meg sík terepen." az eredeti szöveg pedig: "Fixed the issue where using bandages or boost item was canceled even when driving on flat surface"
Ez értelmetlenül van fordítva, mert hiányzik a vezetés közben, bár az angol sem helyes mivel kizárólag sima felületen lehetett gyógyítani, ha levegőbe került a jármű - pl.: ugratott - akkor megszakította azokat. -
ToxiMaxi #3487 :) persze nem. Viszont a személyes tartalom simán elfér spoilerben, ahogy wot topicban is abba rakják az éppen aktuális meccs végi eredményeket és tulajdonképpen mindent, ami kép, videó. Mobil barátabb.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.20. 09:10:22 -
#3486 mi a probléma? szerintem nem nagy spoiler :) -
ToxiMaxi #3485 Megtennéd, hogy a képet legközelebb spoilerbe teszed? Ha a WoT topicban képesek rá talán neked is menni fog. -
#3484 Bejelentették hogy márpedig 20.-án kijön, akkor ki kell jönnie, azt nem mondták melyik időzónában:)
-
ToxiMaxi #3483 A probléma az, hogy az a kevés hasznos tartalom is elsikkad a sok sírás között... -
#3482 Patch -
#3481 :( Akkor ez már nem 20.-a. Csodálkoztam is, hogy ma reggel egy apró 9,5 GB-os patch jött le a teszt szerverre. Sejltettem, hogy ma már nem jön meg az 1.0. -
#3480 Csütörtökön reggel 8-9 óra körül élesedik az 1.0. -
#3479 :D. Én már rendesen nevetni, szórakozni járok fel ide :D. Úgy tesztek néhányan, mintha minden hsz elolvasása csak akkor lenne lehetséges, ha előtte kétszer felszaladsz egy 10 emeletes ház lépcsőjén. Nah, ha így lenne, ez lenne a feltétel....., meg is érteném a lázadást ha olyat is találsz itt ami nem tetszik, vagy feleslegesnek tartasz. De az az igazság nagyobb esélyt látok rá, hogy ültök a monitor előtt alsógatyában, a t..keitek vakargatva, pörgetve az egérgörgőt balra, vagy jobbr gőzölgő kávéval. Szal ha mégis inkább ez van közelebb az igazsághoz, akkor igazán nem értem miért akkora probléma, akkora kihívás átpörgetni a görgővel azt a hsz-t ami nem érdekel :) Ilyen egyszerű :D
Természetesen amennyire én tudom, nem bűncselekmény leírni azt, hogy éppen ki, mikor, hogy lőtt le a játékban. Az sem bűncselekmény ha esetleg a körülmények miatt azt gondoljuk, véljük, tudjuk, hogy csiter keze van a dologban.
Bár ha meggondolom, meglehet az sem bűncselekmény, ha valaki erre azt írja, hogy lehet nem csiter volt, csak te néztél be valamit, te értettél fére valamit stb...
Talán az sem bűncselekmény ha leírja valaki, hogy teli a játék buggal és emiatt rendszeresen kilövik a cipőjéből és ez neki bizony rosszul esik... A lényeg a tolerancia, és az elfogadás. Fogadjuk e a másik véleményét, ha nem tetszik ugorjuk át a hozzászólását, vagy próbáljuk meg megcáfolni, megválaszolni (de ha valaki ezt teszi velünk szemben, ne legyünk a plafonon.. az is egy vélemény mint a miénk). Ez egy ilyen játék, itt is játszunk a fórumon :).
Egyik fél sem ökör, vagy majom, világ marhája aki ezt, vagy azt a nézetet véli és.. szerintem bőven elfér mindkét fél véleménye a fórumon. Azé is aki kiváló és remek játékot lát a PUBG-ben, meg azé is aki felháborodásának ad hangot a hirtelen és túl korai elhalálozása miatt, főleg ha úgy véli ha ez bug vagy csít miatt következett be.
Én eztán is elolvasok minden hozzászólást ahogy eddig is, de akinek fokozott streszt, túl sok izgalmat, elviselhetetlen fizikai fájdalmat okoz, az nyugodtan szelektáljon és ugorja át azokat az írásokat ami lerövidítenék a valós életének csekély hosszúságát. Ez lenne az ünnepekre a jó tanácsom, és ha nem tetszett, pörgesd át az egérgörgővel. HA esetleg csak akkor olvashattad el. ha felszaladsz kétszer előtte a tizedikre, akkor bocs :)
Hogy ne legyen OFF az írásom.. el kel mondjam nektek, k..va jó játék a PUBG :)......és IGEN szerintem is vannak idegesítő bugok, és bizony elég sok csiter is, de marhára le..rom :D Elkönyvelem hogy nem én voltam a hülye, ha épp miattuk halok és megyek a következő meccsre. Leírom még egyszer hogy PUBG , hogy biztosan ne legyen OFF az írásom :D.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.20. 07:04:44 -
ntex #3478 Egyébként lassan egy topic HG sem ártana aki rendet tartana amikor szükséges, hogy elkerüljük az ilyen felesleges egymásnak eséseket. -
ntex #3477 Hogy on is legyen: Ma valami csoda folytán nem találkoztunk csalóval, egyből benne vagyok top 700-ban megint EU squadban. Érdekes nemde?
-
ntex #3476 Szerintem meg simán elfér mivel a játékhoz kötődik minden ilyen jellegű téma és nem off-topic. Pont emiatt külön topicot is teljesen felesleges nyitni neki. A szerintetek sírós hsz-eket egyszerűen lehet skipelni, ahogy én sem olvasom el ami nem érdekel. Ehelyett itt reklamáltok miatta, mintha csak a tiétek lenne a topic és igazából ti offoljátok szét azzal hogy nem vagytok kíváncsiak az ilyen jellegű hozzászólásokra. Be kéne már fejezni az egymásra mutogatást, inkább legyetek szelektívek, és mindenkinek jó lesz. Egyébként ahogy Rocco is írta, ha mi nem írnánk a topicba kb naponta 1-2 hsz lenne itt arról hogy épp milyen az időjárás Erangelen azt jónapot.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.19. 23:08:17 -
Rocco27 #3475 Te meg a másik, kérlek mutass már egy posztot is tőlem ami eltér a PUBG fórmum témájától! Állítólag minden nap telesírom a fórumot, elvileg könnyű feladat lesz. -
#3474 spec en csendben abban remenykedem, hogy te az 1.0 ban is mindig bug, csit miatt, vagy egyeb kulso okokbol halsz meg mint ahogy mindig es vegre abbahagyod ezt a jatekot -
ToxiMaxi #3473 Semmilyen szinten nem fér el, hogy lelki szemetesláda legyen a topic!!! Ne itt éljétek ki a játék keltette frusztrációtokat ennyi. A topic nem erre való bármennyire is szeretnétek. -
#3472 állítólag. kíváncsi vagyok kiadják ahogy van vagy csúsztatnak last minute. XBOX verzióból ítélve kiadják ahogy van :))) -
Rocco27 #3471 Te Fuji nem unod még? 101.-ére is ugyanazt írod le és még mindig nem bírod elengedni a témát, egész nap csak azt hangoztatod mi mennyit sírunk minden egyeses nap, ennek ellenére a te sírásoddal van teli még este is a fórum. Direkt csinálod? Téged kéne innen átrakni egy másik topikba és nem a többséget egy off topikba, akik bármiről képesek beszélni, ellenben te nem!
Nincs annyit téma amivel ki lehetne tölteni ezt a topikot sem, néha van hír, néhány ember kommentálja, néha beírnak egy-egy megtörtént storyt, néha valaki elpanaszolja magát. Mivel nem 3-an vagyunk akik beírkálnka így többen többfélét írhatnak. Tökéletesen elfér mind egymás mellett. -
nortsen #3470 Holnap live lesz az 1.0? -
Zozo0122 #3469 Szerintem ne menjünk bele ebbe, mert elbeszélés van egymás mellett, az ilyen típusú vita nem éri meg az energiát. Amiket most leírtál, azokat vagy kifejtettem, vagy elismertem korábban. Talán jó ötlet az off topic. -
#3468 Az a baj, hogy te meg nem érted a többi embert. Mindenkit lőnek le cheaterek és ez mindig így lesz minden játékban amíg vannak multiplayer játékok. Ezen akármennyit vergődtök itt nem fogtok tudni változtatni. Nem azzal van a baj, hogy cheater lő le titeket vagy nem hanem a hozzáállásotokkal. Nem tudom miért érzitek úgy, hogy idejöttök írtok egy 4-5 sort amiben körülírjátok hogyan lőtt le valaki fejessel egy egész squadot aztán azt mindenkinek el kell fogadnia. Ha valaki meg meri kérdezni, hogy nem lehet-e hogy az illetőnek csak szerencséje volt máris a torkának ugrotok és nekiálltok itt mondani, hogy ti nem hazudtok. Senki nem azt mondja, hogy hazudtok hanem csak annyit mondanak, hogy lehet van olyan, hogy amiről azt hiszed, hogy cheat az nem az és igenis ezekre a történetekre van olyan magyarázat ami több, mint hogy egy cheater lőtt le titeket. Mivel a történetek 99% még a csaló nevét se tartalmazza, nincs miről beszélni. Egyszerűan azt nem értitek meg, hogy azon a 3-4 emberen kívül aki ezt itt rendszeresen nyomja senki nem kíváncsi ezekre a történetekre, a többség értelmes dolgokról szeretne itt beszélni, nem egy lelkisegélyszolgálatot üzemeltetni. Amennyire nekünk tűrni kell azt ahogy ti itt telesírjátok a fórumot ugyan annyira nektek is tűrni kéne azt, hogy valaki kételkedik a történeteitekben. -
Zozo0122 #3467 Azt nem fogjátok fel, hogy nincs 2 oldal ebből a szempontból. Ha egy tényleg jobb lő le engem, akkor elgondolkodom. Ha cheater lő le, akkor rohadjon meg. Megítélni szerintem 80%-os pontossággal meg tudom, hogy az volt, vagy nem :) Az a gond veletek, hogy ti úgy gondolkodtok még mindig, hogy NEM, őt nem cheater lőtte le, hanem szarul játszik. De bármilyen rosszul is játszik valaki, akkor is vannak azok a helyzetek, amikor cheater lövi le. -
#3466 Sokszor amit cheatnek gondolunk pusztán szerencse is lehet az ellenfél részéről. Hétvégén történt velem, hogy futok az erdőben, csak egy tommygun volt nálam mikor rámlőttek. Inkább csak sejtettem az ellenfelet mintsem láttam, hogy merre van de megeresztettem arrafelé egy kapássorozatot... puff, headshot, meghalt.
Namost ha engem így szednek le, valószínűleg én is cheatert kiabálok. :D
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.12.19. 15:45:37 -
#3465 Van egy pár ilyen szikla a pusztában is. Én is lőttem ki úgy embert, hogy láthatóan valami mögé próbált behelyezkedni, de sajnos én is voltam már a rossz végén a dákónak :D -
#3464 Egy PUBG dühöngő vagy PUBG gumiszoba valóban jó topik lenne ahol akinek erre van igénye kiengedheti a gőzt magából(PUBG sauna) és így nem lenne itt elnyomva a beszélgetés a többi témáról. -
#3463 Az új térképen az építkezésen lévő beton kövek távolról nem látszanak. Elég fun mögé bújni:
-
ToxiMaxi #3462 Alapvető probléma szerintem a mentalitásban van, ha engem lelőnek én azon gondolkodom mit rontottam el. A másik oldal meg olyan, hogy azt gondolja, hogy őt csak cheater lőheti le, mert ő mindent tökéletesen csinált.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.19. 15:22:49 -
#3461 Igazából nem csak az a lényeges benne, hogy a replay szar, hanem ha megnézed akkor úgy lőtték ki a gyereket aki a shedben volt, hogy neki a játék a sheden kívül mutatta(lövi a levegőt és a gyerek a sheden belül knockolódik). Azért tettem be ezt a videot hogy érfzékeltessem mennyi minden lehet szar amikor meghalsz egy helyzetben és nem biztos hogy az van amit alapból gondolsz, mert lehet egy olyan bug okozta a halálodat amire nem is gondolnál(pl textura a falon, vagy egy hangbug miatt nem hallod a másik játékost).
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.12.19. 15:20:42 -
ToxiMaxi #3460 Az, hogy valakik minden egyes héten beírják ide, hogy ez milyen szar játék, meg állandóan cheaterek lövik le őket, az nem tesz hozzá a fórumhoz, sőt tulajdonképpen csakis az ő nyomorukról szól. Semmi pozitívum nincs benne mert nem segítséget kérnek csak közléskényszerük van. Az, amit én korábban belinkeltem hasznos dolgok. Na most tedd a mérleg 2 serpenypjébe ezt a két dolgot és mondd azt, hogy a csíterről meg a szar játékról való sírás fontosabb és jobban hozzátartozik a játékhoz.
A közléskényszerben szenvedőknek tökéletes megoldás lenne az offtopic. Én is szívesebben beszélgetnék arról, hogy melyik fegyver milyen és hol van jobb loot, mintsem arról, hogy xy gipszjakab pro player-t, már megint egy cheater lőtte le és a lelki szemetesládájának használja a fórumot.
Van olyan fórumozó társunk is, aki ide és más forumra is copy+paste-el berakja ugyanazt a cheateres sírást. Máshol kisebbségben van és a sok normális hsz. között elvész az övé itt viszont egy kisebb közösség van és több a rinyálók aránya.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.19. 15:20:53 -
Rocco27 #3459 De mutatok egy vicceset is:
A bal oldalon a társam fekszik, a jobb oldalon az ellenség áll, akit hátba támadva megöltem. Kb. 1-1,5 tárat még beleeresztettem pluszba mire észrevettem, hogy ez már halott és gyorsan selfiztem egy közös képet.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.19. 15:16:23 -
Rocco27 #3458 Tegnap érdekes helyen találtam rá az Airdropra, Military szigetről jöttem kifele, de ilyet még nem láttam 600 óra játékidővel mögöttem. Örültem is neki, mert ezt csak jármű segítségével lehetett kilootolni (Mk14, lőszer, 8X Scop és lvl 3-as sisak volt benne):
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.19. 15:10:30 -
ntex #3457 Nyilván fognak még rajta javítani, ez is csak egy kezdetleges változat. Sokszor még a sima in-game spectate is bugol, mikor meghalsz és nézed a csapattársakat. Arra leszek kíváncsi azt a bugot is mikor javítják mikor a lobbyba belépve kivág memória hibával, mire visszaérsz megy a repülő és nem tudsz kiugrani, csak mikor a végén kidob magától.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.19. 15:05:40 -
#3456 nem