7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #3335
    Így van, hát ezt mondtam tegnap is. Nem tudok erre logikus magyarázatot. Max annyi, hogy szeretnék, ha valaki tesztelné még Erangelt is, és nem merik visszavonni az új mapot kijövetelig. De...ha választható lenne, aki sokat játszik, egyszer-kétszer úgyis visszaugrana a régi mapra. Szóval nem vágom, hogy ez így az irodában ülve két pénzkötegszámolás közben senki sem vetette fel, hogy figyu már...mi lenne, ha nem lenne random? :D
  • ntex
    Én sem értem miért nem lehetett választhatóvá tenni, így ezzel is csak azt érik el hogy folyamatosan kilépkednek majd az emberek a lobbyból, ha nem arra a mapra dobja be őket amire menni szeretnének.
  • Zozo0122 #3333
    Azt az időrabló kurva anyjukat :D Indítottam az elmúlt 2 órában kb. 20 meccset, ebből 5x volt sivatagos pálya. Erangelről azonnal kiléptem, az új pályát akarom, de a randommal kell szarakodni :D MIÉRT? Miért kell ezen egyáltalán idegeskedni 2017-ben? :D De legalább volt 1-2 elég jó menet is.
  • Jim Morrison
    ha, mikor irtam utananeztem es azt irtak friends list only. akkor nem szoltam :) koszi
  • ntex
    Meg tudsz hívni olyat aki nincs a friend listeden, a bal alsó részen ahol ott vannak a steam friendek rá tudsz keresni bárkire in-game név alapján és be is tudod invelni.
  • Running
    Nem volt kirakva, de az XBOX-os változat már a Microsoft szerverein fut, a PC-s még nem. Kíváncsi leszek mikor lesz váltás.
  • Jim Morrison
    Am jó lenne, ha valami invie kóddal lehetőség lenne olyannal is játszani aki nem steam friends.
  • Jim Morrison
    na! desert map, 4es squad. csak mi 4en eltuk tul. a vege eleg dara lett, 1x kill kijotz osszesen. csak ne ez legyen az utolso ilyen es akkor nem bantam meg a vetelt:D
  • Jim Morrison
    magyar pubg szerver rengeteg voive chanellel?
  • TDC Geronimo
    is-is
  • Gabe18
    Most itt tényleg ennyi a csaló, vagy a Killcam ilyen bugos? Mert a gyerek távcsövében a kis piros kereszt mintha önálló életet élne, magától keresve a célpontot. Legjobban talán 12-13 mp.-nél látszik.

• Jim Morrison
    ja oké, megnyugodtam
  • TDC Geronimo
    Látszik nem voltál itt eleje óta. Ez már az optimalizált változat. Invel mi a baj? Ha nincs lag gyors, csak általában van
  • Jim Morrison
    most nézem ez alatt ue4 fut? nem hiszem el
    szerintem ha test server lesz az alap, utana elkezdhetnenek dolgozni az optimalizacion. az is jo lenne ha inventory gyorsabban mukodne
  • TDC Geronimo
    Mennyivel jobb amikor nem laggol és végre normálisan fut a játék...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.12. 17:03:46
  • ntex
    Itt egy új fajta Tommygun, csillag alakban mennek a golyók a csőbe:

• Jim Morrison
    melyik discordra?
  • TDC Geronimo
    Nem a pénzel van a baj, hanem a tehetséggel. Abból van kevés
  • ToxiMaxi
    Vagy nekünk adnák, akkor mi is előrébb lennénk :D (discord-ra majd nézz fel)
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.12. 15:00:14
  • Jim Morrison
    test server érezhetően előrébb tart. ha a sok bevételnek egy részét a fejlesztésre fordítanák már előrébb lehetnének...^^
  • ToxiMaxi
    Akartam írni, hogy ne vedd meg mert sohasem lesz kész a játékunk, :D de elkéstem.
  • TDC Geronimo
    10ből 9* régi mapot adta be

Legalább meg tudtam nézni hogyan fut. Jobban fut sokkal, mint előtte, nem csak sivatagos map fut jól.
  • Running
    Már jelezték nekik, hogy ócska az új, meglátjuk lesz e reakció. Szokott lenni, max idő.
  • Running
    Ugorj forgalmas helyre, ott lehet 30 mp alatt kinyírnak.
  • Jim Morrison
    fenti tálcával nem működik rendesen a fullscreen windowed. jól kezdődik :D
  • TDC Geronimo
    Ez a mai internet kultúra. Minden szarba belekötnek. Ez aztán marha nagy probléma volt. A férfiaknál a zacsi az alsógatyában nem verte ki a biztosítékot. Szánalom.
  • Zozo0122 #3309
    De ez csak időveszteség, mindenki ki-be fog lépegetni.
  • Szabi #3308
    neeeeeee :DDD
  • TDC Geronimo
    solo az cancer. Csapatban is csak a társaság miatt jó
  • Jim Morrison
    ~20EUR ért beszereztem. Megmondom őszintén, nekem elsőre annyira nem jött be, hogy lootolgatok aztán kinyírnak és hopp elment 30 percem. Remélem duo/squad jobb, mert a többiek imádják, én leginkább csak velük tervezek játszani. Majd kiderül
  • TDC Geronimo
    Én 100%ig biztos voltam benne, hogy random lesz. Nekem nincs ezzel bajom. Most toltam 3 kört, szerencsére egyszer se lagolt most kör elején se, de most megint másfél giga update van. Fegyverekre a fényes shadert visszarakhatnák, mert annyira gagyi műanyag hatása lett most :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.12. 13:01:29
  • Zozo0122 #3304
    Random a térkép bedobása? MIIIIVAAAAN? Komolyan ezt a kérdést senki nem tette fel ordítva miközben adott idióta ezt kitalálta? Mi az, hogy random? 1. A legtöbb player eleve gyűlöli a randomot bármiben, 2: ha nem olyan mapot kapsz amit akarsz, egyszerűen kilépsz a francba. Időrablás az egész, semmi értelme egy újabb ilyen amatőr húzásnak. 3 napot adok ennek a baromságnak és megváltoztatják úgyis :D
  • Running
    Kemény. Már engem is beszippantott a mátrix, az ívelt körömreszelőt rendszeresen smg tárnak képzelem.
  • Gerileveri
    Betegség:
  • Dency
    Én special direkt erangelen akartam játszani,mivel már ismerem jobban mozgok rajta, de 8 alkalomból 6x miramar-t adta be. Legtöbben úgyis az új mapon akarnak játszani.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.12.12. 10:09:23
  • Running
    Forrás: gamer.hu

Patch teszt szerverre: (A térkép bedobása random lesz, jól elbaszták, kapnak is most ezért jó sok sarat.)

A Lobby
    A “Rewards” fül feloldásra került
    Mostantól megnézheted a teljesítményed a “Career” és “Leaderboard” füleken

A térkép
    Mostantól Miramar mellett Erangel is újra játszható már
    Nincs lehetőség pálya/térképválasztásra, így véletlenszerűen dob be valamelyik mapra minket a játék (WAT? PLSNO – a szerk.)
    Nedves viszonyokhoz tartozó járműeffektek kerültek be a játékba. Erangelen van csak esős időjárás jelenleg, így ott találkozhatunk majd ezekkel

Járművek
    Erangelen is megtalálod mostantól az Aquarail-t / Jetski-t

A tárgyak
    A Miramaros Ghillie ruha bekerült az Erangeles dropokba is

Felhasználó felület
    A sisakot, mellényt és a táskát jelző HUD elemek mostantól alapértelmezetten bekapcsolva lesznek (eddig külön kellett engedélyeznünk)
    HUD felület mögé bekerült egy átlátszó háttér a könnyebb láthatóság érdekében

Hibajavítások
    Javították azt a hibát, ami azt okozta, hogy az épületek belül túl sötétek voltak Erangel szigetén
    Mostantól az FPP játékok után is jár BP
    Javításra kerültek a játékosok rendellenes árnyékai
    Az M16A4 neve többé nem szerepel a 8x és 15x scope-ok leírásánál (mivel nem is lehet azokat már rápakolni..)
    Javításra került az a hiba, amikor a játékos lépéseit nem lehetett hallani bizonyos körülmények esetén (átlós mozgás, bizonyos cipők viselése stb..)
    Mostantól újracsatlakozás után nem találkozunk azzal a hibával, hogy karakterünkből több is létezik a szigeten (pl. kezdő szigeten mutat minket, de közben társainkkal együtt mozgunk stb.)
  • Szabi #3299
    jó hát a teszt azért teszt.. ott úgymond bármilyen hiba megengedett, a nagy kérdés, hogy hogyan lesz ebből hó végéig stabil játék... :D
  • ntex
    Ha nem fogsz 5 perc alatt agyrákot kapni a csalóktól vedd meg nyugodtan. Most szerintem squadban van a legtöbb csaló, duo-t nyomtunk délután 2-t egyiket meg is nyertük, utána 4. hely. Nekiálltunk squadozni, 7-ből 5 meccsen csaló volt. Egyébként bőven megéri az árát a játék, 1300 órám már benne van. Szoktam itt dühöngeni a csalók miatt, remélem arra is kitalálnak majd valamit és egy szavam nem lesz a játékra azután sem.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.12. 01:21:26
  • Gabe18
    Hát azt könnyebb mondani hogy most is egy-egy jobban sikerült meccs olyan élmény amit más játék nem tud. Azt hogy ebből jelentős hibáktól mentes program mikor lesz, azt szerintem ők maguk se tudják.
    De ismerősökkel játszva ez nem lehet rosszul elköltött 30 euro, még jelen állapotában sem.
    Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.12.11. 21:01:33
  • Gabe18
    Hát most sikerült leépíteni a játékot tegnapról mára a test-en. Folyamatosan crash, a legjobb az volt mikor az egyik után visszamentem a csapatba, csak éppen engem nem jelölt hogy velük vagyok, így a saját csapattársam kezdett ütni-vágni hogy ne tudjam lelőni a felvett fegyverrel... ( bár lehet csak utálnak és kamuztak ) .
    Szóval nem tudom mivel próbálkoznak Bluehole-ék de nem jó az irány.