X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.08.26. 22:12:24
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.26. 17:54:01
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.26. 15:41:03
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ON: nagyon tetszik, amiket olvasok. Mondom, hogy türelem, jó lesz ez. Én ezzel az ú.n. "félkésszel" is 1000 órát lenyomtam...de hónapok óta nem indítottam el.
Boronoknál álljunk meg egy pillanatra, mielőtt a világ összes fizikai és érzelmi problémáit megoldanánk! X3? Miről is beszélünk? Azokat csak képzeltük?
Ja, hogy dolgozni kéne egy kicsit velük?!??!?! Hát igen.
Bocs, hogy nyilvánvaló tárgyilagossággal csesztem el a fejtegetéseteket. Folytassátok csak! <#banplz>#banplz>
Van viszont a Boronoknak szkafander ruhájuk. Viszont Bernd szerint régebben már tesztelték ezt az elvet és nem volt meggyőző.
Minden szempontból logikusabb lenne, ha nem a hajó van tele vízzel, hanem a boron legénység hord valamilyen űrruhát. Innentől pedig ott vagyunk, ahol az összes többi faj esetében. Vagyis nem hiszem, hogy olyan komplex feladat lenne a boronokat a játékba tenni. Főleg ha valamilyen antigravitációs lebegő űrruhájuk van, akkor még az animációk is egyszerűbbek. Szóval mi a probléma?
Ami nehézséget inkább el tudok képzelni, az a hajóik és űrállomásaik organikus, "növesztett" kinézete. Azt lehet, hogy problémásabb lenne szépen megvalósítani a jelenlegi moduláris rendszerben, bár ez is inkább művészeti probléma, mintsem technikai.
Vagyis legfeljebb a logikátlan lore miatt (ami annyira nem volt fejtegetve az előző részekben, hogy ne lehessen retconolni) lehet bármi probléma az implementálással, mást nem tudok elképzelni.
Szóval a második dlc NEM a Boronokat fogja bevezetni és nem is feltételezhető, hogy lesz ehhez a játékhoz harmadik DLC. Én inkább arra tippelnék, hogy az X-Rebirth által bemutatott univerzumot fogják csatlakoztatni ehhez a játékhoz a Terran túlélőkkel karöltve.
De a képek szépek voltak. Megérte két hónapot dolgozni ezeken a tüzeken! <#banplz>#banplz>
Azzal kezdik. Azért lesz előbb 2.60, de a 3.0-ra is mondtak javításokat. Remélem nem csak csicsa robbanás lesz a jussunk!!!!
- nyilvánvalóan új szektorok
- nyilvánvalóan új gamestartok
- új küldetések
- a split hajók nagyon jól néznek ki, jól kidolgozottak
- a grafika is szépült, új effektek, textúrák (hajó megsemmisülés, fény, árnyék)
- a meglévő hajókat nem fogják újramodellezni/átdolgozni (legfeljebb csak a legrosszabb eseteket), de az új effektek és textúrák miatt azok is jobban néznek ki
- az előző részekhez képest könnyedén 10x is tovább tarthat egy hajó elkészítése
- lehetőségük volt hosszú távú szimulációkat futtatni a játékban, szóval a gazdasággal kapcsolatban is várható javulás
- dokkolás űrruhában (talán)
- a flotta és flotta irányítás is javulni fog, ebben segítenek majd az AI és menü fejlesztések
- a PHQ fejlesztésekhez is hozzányúltak
- VR nem lesz még egy jó darabig
- A boronok még arrébb vannak... (mondjuk nekem nem hiányoznak, sokkal inkább szeretném a földieket és a hajóikat a játékban látni)
Plusz ezeken kívül gondolom még számítani lehet tetemes mennyiségű bugfixre is...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.22. 19:15:29
Mondjuk attól a kiadástól olyan sokat nem várnék...
Talán a Split-ek fognak lekötni minket ideig-óráig.
Jó kérdés, miből élnek. Szerintem érdemes türelmesnek lenni. Eddig sem okoztak csalódást. Szóval, kb. mire visszaérek Magyarországra, meg is jelenik a három pont nulla? Igaz, akkor én már egy másik univerzumot fogok felfedezni...<#vigyor>#vigyor>
Közvetlenül gémszkom után 2.6 béta. Ez annyit tesz, hogy talán az utolsó héten a hónapban. Innentől jönnek az egy hónapos ciklusok.: Szeptember vége 2.6 rilíz, október vége 3.0 etc. És mindez optimális esetben!!!
Melyik szektorban mentél be a polgármesterhez? Mondjuk az Argon-t nehéz elvéteni, mivel Argon Prime-ban van a hajógyárukban.
Most így nem rémlik, hogy bármi egyéb akadálya lenne a repun kívül!
Reputáció: sok játék. Sok küldetés, sok vadászat az ellenségre, baráti területen. Sok idő. Na nem annyi, mint pl az X3-ban...
Az épületeknél a hajógyár tervrajzokat nem engedi megvásárolni.Gondolom még vmi hiányzik.
Szóval: Plusz harmincban vagy és mégsem tudod megvenni az épületek tervrajzait?
Ez legyen az egyik téma.
A másik meg az, hogy honnan tudod, hogy van hat inaktív küldetésed? Mármint, hol látod ezt? Te tetted inaktívvá?
A harmincas szintnél nincs feljebb. Se pluszban, se mínuszban! Ott valami más gond lesz.
Van 6 inaktív,de nem tudom hova dugták?
Allied +30.
Csak a magas szintű épületeket nem tudom megvenni.Küldiket meg nyomom
jó ideje,de nem jutok feljebb a szamárlétrán.
Utoljára szerkesztette: Bandigyerek, 2019.08.20. 15:13:54
Az argonoknál -30??? Azt hogy érted el?
Mindegy is... A viszony szám annál nehezebben módosítható, minél messzebb van a nullától! Ha valamit sikerült "VÉLETLENÜL elbaltáznod" akkor inkább írd át a mentésben! <#awink>#awink> Persze, így oda a játék öröme...
Azon is csodálkozom, hogy egyáltalán tudsz nekik küldetést csinálni. Nem néztél el valamit? Mondjuk pöllő, hogy a xenon-al vagy -30-ban... Az Argon-al meg...
Eddig, ha valakivel ennyire megromlott az ember viszonya, akkor csak az segített, ha a területén (gyáraik közelében, etc) az ő ellenségüket lőtte le az ember. Így lehetett lassú és fáradtságos munkával feltornázni nullára, onnan meg már gyerekjáték pluszba!
Már régóta 30-as,pedig csinálgatom a küldiket(argon vs.Xenon)
Csak ne kapkodjatok srácok, mert még levertek valamit a végén!!!
A next nem ma volt, (merthogy ez az üzenet tegnap jelent meg) hanem 23.-a lesz!
Megtudnátok mondani,hogy a kereskedőnek berakott pilótákat hogy lehetne rávenni
arra,hogy használják a lézertornyokat?Hátha nem lennének annyira könnyű prédák.
De egyelőre elszórakozom vele.
Bedokkoltál egy EQ-ba és felhúztad a csúszkát. Ha volt script, akkor károsodás veszélye mellett találhattál embert, aki még tuningolt egy kicsit a hajtóművön. Előtte érdemes volt menteni.
De egy 60%-os akciónak én is örülnék. Nem hiszem, hogy mostanában lesz ilyen olcsó.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
X4 nem egy nagy durranás. olyan mintha az x3 lenne kissé lebutítva, de szebb grafikával. sajnos elég hamar meg lehet unni.
Egyelőre mindenképpen csakis valami jó nagy leárazáskor vedd meg. kb. a 60% körüli olcsózás lenne az ideális ár ezért a játékért. sajnos nagyon látszik, hogy 1-2 alkotó már nincs benne ebben a projektben. nekem még szerencse, hogy nem kellett fizetnem érte.
Bár én 80-ért még nem láttam.
60-ért megy és 37 körülre volt leolcsózva.
Remélem karácsony környéken, vagy még az ősszel lesz rá jó akció. Olvasgatva a topicot mindig megjön a kedvem hozzá. De eddig még nem mertem megvenni.
De szőnyeget raktak a társalgóba!
Nem ugyanaz. A hím hajónak csak három nagy hajtóműve van, amit te preferálsz, annak meg egymerő hajtómű a fara!