X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
by BurnIt! » Thu, 29. Aug 19, 15:48
Let's reduce the uncertainty just a little bit more: 2.60 will not go into beta this week.
A couple of issues came up and we'll need a little more time to work on it (as well as other, unrelated things that compete for dev-time)
Primary focus is on economy fixes (that includes relief for players plagued by sectors with 500+ stations in them) but there are also some pathing / navigation improvements (let's say the autopilot had some flying lessons).
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.29. 19:29:54
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Be kellene iratkozni a kommunikációs szakra. Már nem azért mert politikusi pályára szeretnék lépni, hanem hogy tudjam, értelmezni ezeket a meghatározásokat, hogy hamarosan, "nagyon hamarosan" és társait.
Közeljövő:
- a 2.6 röviddel a Gamescom után jelenik meg
3.0:
- diplomácia: olyan küldetések, amikkel a különböző frakciók közti viszonyt lehet majd manipulálni (máshol úgy olvastam, hogy a játék "vége" felé válik majd relevánsá, mert költséges, kb. valami olyasmi amikor már te vagy az atyaúristen, akkor a tetszésedre alakíthatod az univerzumot)
- jobb UI
- szebb grafika, pl. ágyú és robbanés effektek
- jobb tutorialok
- visszatérnek a plot küldik (máshol azt olvastam, hogy több is, de még nem döntötték el, hogy mennyi)
Split Vendetta:
- két Split frakció, amik háborúban állnak egymással
- új hajók, állomások
- majdnem megduplázza az univerzum méretét (nem csak Split szektorokkal)
- plot küldik (gondolom Splitekkel kapcsolatos)
2020:
- a második DLC egy új fajt hoz a játékba, de nem a boronokat (kizárásos alapon a földiek lennének logikusak, a hajóik az egyedi kinézeten kívül semmi különöset nem igényelnek, és a boronokon kívül ők lesznek az utolsó olyan frakció, akik nincsenek a játékban)
- bővül a Venture
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.08.26. 22:12:24
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.26. 17:54:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.26. 15:41:03

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ON: nagyon tetszik, amiket olvasok. Mondom, hogy türelem, jó lesz ez. Én ezzel az ú.n. "félkésszel" is 1000 órát lenyomtam...de hónapok óta nem indítottam el.
Boronoknál álljunk meg egy pillanatra, mielőtt a világ összes fizikai és érzelmi problémáit megoldanánk! X3? Miről is beszélünk? Azokat csak képzeltük?
Ja, hogy dolgozni kéne egy kicsit velük?!??!?! Hát igen.
Bocs, hogy nyilvánvaló tárgyilagossággal csesztem el a fejtegetéseteket. Folytassátok csak! <#banplz>#banplz>
Van viszont a Boronoknak szkafander ruhájuk. Viszont Bernd szerint régebben már tesztelték ezt az elvet és nem volt meggyőző.
Minden szempontból logikusabb lenne, ha nem a hajó van tele vízzel, hanem a boron legénység hord valamilyen űrruhát. Innentől pedig ott vagyunk, ahol az összes többi faj esetében. Vagyis nem hiszem, hogy olyan komplex feladat lenne a boronokat a játékba tenni. Főleg ha valamilyen antigravitációs lebegő űrruhájuk van, akkor még az animációk is egyszerűbbek. Szóval mi a probléma?
Ami nehézséget inkább el tudok képzelni, az a hajóik és űrállomásaik organikus, "növesztett" kinézete. Azt lehet, hogy problémásabb lenne szépen megvalósítani a jelenlegi moduláris rendszerben, bár ez is inkább művészeti probléma, mintsem technikai.
Vagyis legfeljebb a logikátlan lore miatt (ami annyira nem volt fejtegetve az előző részekben, hogy ne lehessen retconolni) lehet bármi probléma az implementálással, mást nem tudok elképzelni.
Szóval a második dlc NEM a Boronokat fogja bevezetni és nem is feltételezhető, hogy lesz ehhez a játékhoz harmadik DLC. Én inkább arra tippelnék, hogy az X-Rebirth által bemutatott univerzumot fogják csatlakoztatni ehhez a játékhoz a Terran túlélőkkel karöltve.
De a képek szépek voltak. Megérte két hónapot dolgozni ezeken a tüzeken! <#banplz>#banplz>
Azzal kezdik. Azért lesz előbb 2.60, de a 3.0-ra is mondtak javításokat. Remélem nem csak csicsa robbanás lesz a jussunk!!!!
- nyilvánvalóan új szektorok
- nyilvánvalóan új gamestartok
- új küldetések
- a split hajók nagyon jól néznek ki, jól kidolgozottak
- a grafika is szépült, új effektek, textúrák (hajó megsemmisülés, fény, árnyék)
- a meglévő hajókat nem fogják újramodellezni/átdolgozni (legfeljebb csak a legrosszabb eseteket), de az új effektek és textúrák miatt azok is jobban néznek ki
- az előző részekhez képest könnyedén 10x is tovább tarthat egy hajó elkészítése
- lehetőségük volt hosszú távú szimulációkat futtatni a játékban, szóval a gazdasággal kapcsolatban is várható javulás
- dokkolás űrruhában (talán)
- a flotta és flotta irányítás is javulni fog, ebben segítenek majd az AI és menü fejlesztések
- a PHQ fejlesztésekhez is hozzányúltak
- VR nem lesz még egy jó darabig
- A boronok még arrébb vannak... (mondjuk nekem nem hiányoznak, sokkal inkább szeretném a földieket és a hajóikat a játékban látni)
Plusz ezeken kívül gondolom még számítani lehet tetemes mennyiségű bugfixre is...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.08.22. 19:15:29
Mondjuk attól a kiadástól olyan sokat nem várnék...
Talán a Split-ek fognak lekötni minket ideig-óráig.
Jó kérdés, miből élnek. Szerintem érdemes türelmesnek lenni. Eddig sem okoztak csalódást. Szóval, kb. mire visszaérek Magyarországra, meg is jelenik a három pont nulla? Igaz, akkor én már egy másik univerzumot fogok felfedezni...<#vigyor>#vigyor>
Közvetlenül gémszkom után 2.6 béta. Ez annyit tesz, hogy talán az utolsó héten a hónapban. Innentől jönnek az egy hónapos ciklusok.: Szeptember vége 2.6 rilíz, október vége 3.0 etc. És mindez optimális esetben!!!
Melyik szektorban mentél be a polgármesterhez? Mondjuk az Argon-t nehéz elvéteni, mivel Argon Prime-ban van a hajógyárukban.
Most így nem rémlik, hogy bármi egyéb akadálya lenne a repun kívül!
Reputáció: sok játék. Sok küldetés, sok vadászat az ellenségre, baráti területen. Sok idő. Na nem annyi, mint pl az X3-ban...
Az épületeknél a hajógyár tervrajzokat nem engedi megvásárolni.Gondolom még vmi hiányzik.
Szóval: Plusz harmincban vagy és mégsem tudod megvenni az épületek tervrajzait?
Ez legyen az egyik téma.
A másik meg az, hogy honnan tudod, hogy van hat inaktív küldetésed? Mármint, hol látod ezt? Te tetted inaktívvá?
A harmincas szintnél nincs feljebb. Se pluszban, se mínuszban! Ott valami más gond lesz.
Van 6 inaktív,de nem tudom hova dugták?
Allied +30.
Csak a magas szintű épületeket nem tudom megvenni.Küldiket meg nyomom
jó ideje,de nem jutok feljebb a szamárlétrán.
Utoljára szerkesztette: Bandigyerek, 2019.08.20. 15:13:54
Az argonoknál -30??? Azt hogy érted el?
Mindegy is... A viszony szám annál nehezebben módosítható, minél messzebb van a nullától! Ha valamit sikerült "VÉLETLENÜL elbaltáznod" akkor inkább írd át a mentésben! <#awink>#awink> Persze, így oda a játék öröme...
Azon is csodálkozom, hogy egyáltalán tudsz nekik küldetést csinálni. Nem néztél el valamit? Mondjuk pöllő, hogy a xenon-al vagy -30-ban... Az Argon-al meg...
Eddig, ha valakivel ennyire megromlott az ember viszonya, akkor csak az segített, ha a területén (gyáraik közelében, etc) az ő ellenségüket lőtte le az ember. Így lehetett lassú és fáradtságos munkával feltornázni nullára, onnan meg már gyerekjáték pluszba!
Már régóta 30-as,pedig csinálgatom a küldiket(argon vs.Xenon)
Csak ne kapkodjatok srácok, mert még levertek valamit a végén!!!
A next nem ma volt, (merthogy ez az üzenet tegnap jelent meg) hanem 23.-a lesz!
Megtudnátok mondani,hogy a kereskedőnek berakott pilótákat hogy lehetne rávenni
arra,hogy használják a lézertornyokat?Hátha nem lennének annyira könnyű prédák.
De egyelőre elszórakozom vele.
Bedokkoltál egy EQ-ba és felhúztad a csúszkát. Ha volt script, akkor károsodás veszélye mellett találhattál embert, aki még tuningolt egy kicsit a hajtóművön. Előtte érdemes volt menteni.
De egy 60%-os akciónak én is örülnék. Nem hiszem, hogy mostanában lesz ilyen olcsó.
Warning! Cargo bay open, shields are down!