1797
-
#327 Nem baj az volt a fontosabb...:D -
#326 És Szalai vezeti is a góllövőlistát holtversenyben ha jól számolok...:D -
#325 Proskinnek ugyanolyan helyzete volt mint norvegok ellen. Csk ott berugta:( -
simonl #324 3:0 ra nyerünk srácok... -
#323 Ez a bíró jó ómen.
Viszont az Osztrákok most nagyon fognak hajtani, szóval a másodikig nem tudok megnyugodni. -
#322 Na most ne úgy mint az Észak-Írek ellen! :) -
kisbesi #321 LOL -
#320 Piros o yeah -
#319 Nem fogjátok elhinni,a gól előtt elment a netem:((((((((( -
#317 ezt még ez a nyomorék se tudta mellé/fölérúgni -
#316 Azt a kurva eget!Szalay:D -
#315 Na szalai igy ezzel az elozo 40 percedet jova tetted, meg sok van hatra :D -
zsotesz #314 Addig szidtuk Szalait amíg gólt lőtt , mekkora játék volt -
simonl #313 Szidjuk a hónap végéig:) -
#312 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Big Boss Hu #311 Csak szidni kellett :D -
#310 Nabazdmeg. -
Stockbauer33 #309 megvaaaaaaaaaaaaaaan -
#308 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!! -
simonl #307 Komolyan, nem tud egy labdát levenni. Serdülő 1 alap. -
#306 Hihetetlen.Én nem tudom,hogy miért eröltetik ezt az embert.Maximum szögletnél jöhet jól a magassága,de egyébként egy nagy nulla:( -
#305 Hozzá már be Bödét, vagy Priskint Szarai helyére, mert már idegállapotban vagyok! -
simonl #304 Neeeem bírom nézni.......
-
simonl #303 Szalay egy nagyképű, motiválatlan, közepesen tehetségtelen focista. Adják neki oda a meccspénzeket aztán küldjék haza a f@szba. -
#302 Na ebből kellene több... -
#301 ez nekem is feltűnt, szörnyű nézni a német válogatott után ahol a veszett labdára is sprintelnek, volt is egy szép mentésük. itt meg ha nem jön 20 centin belül akkor megfagy, leblokkol mintha sziklafalba futott volna és "megy utána a faszom" felfogás... igaz az osztrákoknál is láttam egy hasonlót de már ott is jobb az állapot.
lehet elgurigázunk a labdával, de kapura 1 szer voltunk veszélyesebbek, az osztrákok meg 3 szor, szóval ez semmi jóval nem kecsegtet. azt mondom még nem tanulnak meg szépen átvenni meg pontosan passzolni teljesen felesleges esélyekről beszélgetni, azok a játék alapjai, jól elrúgni az már a következő fokozat, meg lehet szerencsés rúgás is stb, ha többször elpasszolgatnánk a kapuig, meg a labdátlan játékosok nem állnának és néznék hogy na majd ide gurít akkor lenne valami. nem helyezkednek, tényleg várják a sültgalambot. -
#300 Nekem nincs vele bajom.Százszor inkább hallgatom ezt,mint például a kézi meccseken Borsos Attila szakkomentátort.Az egyszerűen kiborító,hogy történjen bármi az adott meccsen,az mindig ugyan olyan monoton hangon beszél.Rettenet! -
#299 Most már hozzá nem nyúlok streamhez. Megy tökéletesen, nem basztatom, jártam már meg :D -
#298 Kapcsold át a hangsávot és akkor nincs kommentátor... -
Rudee #297 Ez török, eddig jól megy és a magyar nevek kimondottan viccesek. -
#296 Nem szeretem magyar válogatott meccseken a kommentátorokat, mert nagyon elfogultan közvetítenek ilyenkor. Ami persze érthető, de engem zavar. És Hajdú B most nagyon el van szállva... -
#295 Ez igaz,és gyanítom nagyon sok ilyen helyzetünk már nem lesz.de ne legyen igazam.
De összeségében nagyon jól helyt állnak a srácok. -
Rudee #294 Talán Storck elgondolkodik, hogy a bal lábas játékos hasznosabb a bal oldalon. Németh ezt jobbal 10-ből 7-szer beveri, de valamiért mégis ő van a balon. Kissé érthetetlen. -
#293 Kleinheislert (?) Birom, o mindig megy mint a golyo, es nem finomkodik. -
#292 Még a kaput sem találta el,de szép kontra volt ez a lényeg. -
#291 Szerintem egyszeruen csak kevesebbet megyunk azon az oldalon. Eddig mindig o volt a kozpont. -
SzocsA #290 Az a baj, hogy támadásnál átmegyünk a felezővonalon és mindenki csak cammog, lehetne kicsit nagyobb gyorsabb az iram ilyenkor és veszélyesek lehetnénk... -
#289 Sajnos Dzsudzsi is elég halovány ma:(A védők viszont egész jó munkát végeznek Fiolával az élen,meg persze Kádár is. -
#288 Uhh, nagy szerencsénk volt most. -
#287 Az osztrákokban benne van a gól, bennünk nem annyira, de közel egy szinten játszik a két csapat...