1797
-
Micsu #533 Neheze csak most jon ;) -
#532 ennyit erről ja
horvát nézőknek kijár egy pacsi, jött az X :D -
IXEMGabeo #531 :DD ez nagy meccs volt...75. percig aludtak a csehek utana nem igaz mit kuzdottek, de szvsz a horvatok utemet vesztettek a rendbontas utan -
#530 Knézynek kivételesen igaza volt, amikor azt mondta, hogy nem kellett volna odaküldeni a rendőröket. :) -
kamionosjoe #529 Egyre gondoltunk. :) -
kamionosjoe #528 Na ezt a csehek köszönhetik a horvát nézöknek akik tüzes vödröket dobálnak a pályára. :D -
IXEMGabeo #527 ezt a horvatok a szurkoloiknak koszonhetik...meglett volna nekik a meccs, ha nincs ez a rendzavaras...most kenyszerbol hosszabbit ennyit a biro -
kisbesi #526 Mi van itt :D -
IXEMGabeo #524 2-2 :DD vegre fordulat -
IXEMGabeo #523 bazmeg 11-es:DDDD -
IXEMGabeo #522 lool mi a fene verekednek a nezok -
#521 Szép foci. -
IXEMGabeo #520 jo meccs...cseh gol jot tett neki...nem is ertem a csehek mit csinaltak eddig -
IXEMGabeo #519 Octaviasan szepet nem?:DDD -
#518 Skoda szép gólt fejelt! -
IXEMGabeo #517 hu ez a torna legszebb fejes golja volt -
IXEMGabeo #516 horvatok agilisabbak jobban akarjak a sikert...nincs mirol beszelni
erre a csehek rugnak a semmibol egy golt:D -
IXEMGabeo #515 Hubnik oriasi hibat vetett...ilyet nem szabad egy Rakitic ellen -
IXEMGabeo #514 ja nem jatszanak jol...
szerintem bennuk ennyi van, Petr Ceh tartja eletben ezt a valogatottat...elobb utobb o is kioregszik...ahogy Rosicky is csak vigaszbol lett elhozva -
kamionosjoe #513 0 - 2 na ennyit a csehekröl -
kamionosjoe #512 A csehek nagyon gyengék ahogy én elnézem. Persze benne van, hogy szerencsével lönek egyet, de nem hiszem. -
IXEMGabeo #511 meg nincs vege a meccsnek -
kamionosjoe #510 Ez már nagyon érett. Grt a horvátoknak. -
IXEMGabeo #509 mire kimondom gol:DD 0-1 -
IXEMGabeo #508 Petr Ceh jol ved -
IXEMGabeo #507 hhuuu ez 2 nagyon daralos csapat...azt hiszem, ha a csehek nem tornek meg ebben a meccsben is 1-0 van -
IXEMGabeo #506 Horvatok nyomjak a cseheket egyelore....
erdekes a fun szelvenyen dontetlent pakoltam, de amugy a horvatokra tettem...szerintem behuzzak -
IXEMGabeo #505 nagyon szep volt Eder golja...bedobas utan becselezte magat...
birom az effele egyeni akciokat -
#504 hát én meg vagyok lepődve rajtuk teljesen. mi az hogy nyernek az első két meccsen? nem így szokott ez lenni nyolcad döntőig nem is veszik komolyan :D régen volt olyan hogy legjobb 3. ként vánszorogtak ki a csoportból és megnyerték a tornát... most meg biztos továbbjutó, wow. már csak az a kérdés, ha az írek olyan szívvel játszanak mint a svédek ellen, akkor vajon elengedik nekik a 3. meccset és 5 ponttal 2. helyen jön írország? frankó lenne.
egyébként sajna én is elaludtam a meccset szinte, ledőltem kicsit délután és mivel felkeltem 2-kor azt hittem már kialudtam magam, mondom még egy kis szundi majd 3-ra felkelek, ki is kapcsoltam az ébresztőt erre 5 előtt sikerült. rohantam is, de utólag látom jobban jártam mert 12 kapura rúgás volt csak, ennek ellenére az olasz gól brutális erőből, szívből lőtt gólra sikerült.
de jó lenne ha izland ellen követnénk az olasz példát 2-0 majd 1-0 :) de ha a német döntetlent az se baj. -
IXEMGabeo #503 ha osszegeznem kene melyik olasz csapat volt a legrosszabb en a 2010-es csapatot mondanam, mely tenyleg ujjaepitesre szorult es meg a VB csoportbol se jutottak tovabb...kikaptak Szlovakiatol:D de nagy meccs volt az (3-2) -
IXEMGabeo #502 altalaban a kieseses szakaszban harapnak, de nagyon minden nagy tornan...hamar most hoztak a meccseiket mi lesz kesobb:)
tuti dontosok...nagyon keves csapat kepes megallitani oket, mert hihetetlen fizikai erejuk van...foleg a vedoknek...mindig is titkos favoritjaim voltak Totti, Del Piero era ota.... -
#501 az olasz mindig sunyi csapat volt,nehéz megitélni a valós tudásukat de most nem rosszak Conte munkája nagyon látszik,a nehezén túlvannak (továbbmentek a csoportból) a kieséses szakaszban meg 1 meccsen bármi történhet még akár tényleg a döntőig is elmehetnek
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.17. 16:53:40 -
IXEMGabeo #500 nem volt 11-es...2 olasz csuszott ossze a sved meg rossz helyen volt...hiaba reklamaltak a 94. percben
olalala Italy a legjobb 16 kozott -
IXEMGabeo #499 most nezem Kassai vezette ezt a meccset...utso 10 percre jottem meg -
IXEMGabeo #498 dontetlenre akar lehet, de a Gauchok behuzzak remelhetoleg -
IXEMGabeo #497 1-0
Olasz csapatot mindenki leirja holott en dontobe varom oket... -
#496 Török golra szerintetek van esely ma este? Elegge csabito az 1.95 ra. -
#495 Az EB meccseinek egy jelentős része szar. -
#494 Emberkínzás ez a meccs. :) -
#493 Ibra most sem ad valami pontos passzokat.