1797
-
SzocsA #125 az angolok feleslegesen hajtottak 92 perce -
SzocsA #124 Tippmixgyilkos meccs!? -
#123 Unexpected -
#121 Bar mintha ebben es a Bale szabadrugasasaban is benne lett volna a kapus. -
#120 jó gyerek ez a Dier... -
#119 Mekkora gol. 10 perce azt mondtam ez ki, csereljek mar le :D -
SzocsA #118 kellett nekem beírni :D -
gotchaaa #117 Ha Rooney lövése bemegy, akkor gól. -
SzocsA #116 Gólembargó van az orosz meccsre! -
#115 Ú mi maradt ki. -
ManoNegra #114 Jó meccs, szépen fociznak az angolok. -
#113 Jó lesz ez. Ha nem laposodik el, amit ketlek:) -
#112 meg aztán se, nem tudom hány világeseményt követett az eredeti hozzászóló, de ez ilyen. benne vannak a 0-0-k is, sőt elég vastagon. meg az 1-0-k stb. csak utólag mindig az emlékezetes meccsek jönnek be, hogy pl brazilok kaptak 7-et a németektől a vb-n stb. mondjuk rossz példa, mert gólerős vb volt, de megnézzük az előz eb-k eredményeit hasonlóak mint amik most vannak. és eddig minden meccsen született gól ami pozitív, mert nekem 0-0 a halálom és akkor kérdőjelezem meg a sport közvetítésének létjogosultságát... -
SzocsA #111 Ez az Eb a gatyatépésekről fog szólni! -
#110 nanana!
2-1 -
#109 Az elso felidohoz kepest nagyon osszekaptak magukat -
#108 Ez a szlovak csapat egyebkent nem jatszik rosszul elöl kifejezetten jok az embereik,este meglatjuk az oroszokat de boven tovabbmehetnek -
#107 óhogyaza
1-1 -
MitsuMishi #106 Ne is mondd... Vad II legalább messzebb volt, és nem látta tisztán a kapufa miatt a gólt, de ez meg ott mozizott valóban pár centire... Ennyi erővel mi is lehetnénk ott jó pénzért, pálya széléről nézhetnénk a meccset... Amúgy az előbb is jól alávertek a walesinek, de még csak lap se villant. Érdekes bíráskodás, mondanám, hogy mit várunk a norvégoktól, de Mr. Álomsorsolás ma teljesen korrekt módon bocsánatot kért, szóval maradjunk annál, hogy a bírói gárda olyan, mint a vakablak. :D -
SzocsA #105 Az a durva, hogy az alapvonali bíró ott ált tőlük pár cmre, és nem mondott semmit, meg voltak olyan helyzetek amikben neki kellett volna dönteni, de nem tették akkor minek vannak ott???? -
MitsuMishi #104 Hát ez a bírói gárda totál homály, azt se tudják milyen meccsen vannak... És sokan még Kassaiékat fikázták, szép... -
SzocsA #103 És mi volt azzal a könyökléssel? -
#102 Az elso csoportkör ilyen sajnos probalnak biztosra menni az edzok jatekosok.. -
SzocsA #101 Akkor végre legalább látunk egy sok gólos meccset az EB-n :D
Elég lagymatag idáig az EB, ez is olyan 1-0 ás meccs lesz.
Semmi egyéni villanás semmi cselek, trükkök.... Csak gurigáznak a pályán....
Ez a szabadrúgás sem ment volna be a ha kapus ott marad ahova először állt. -
#100 hű de "jól helyezett" szabadrúgás volt
röhejes gól :D -
#99 +1 -
#98 "A görcse kapott hátat Hennessy-nek" :DDDDDD Kommentator :D -
#97 ugyan már, van egy 44 éve eb-n veretlen válogatottunk, ki kell menni, játszani amit tudnak, mindent beleadni. mi meg szurkolunk hozzá és lesz ami lesz, minden perc ajándék. -
#96 Akkor lehet jobb lenne visszalépni amíg lehet. -
#95 egyik norvégok elleni meccset tolták végig a másik fele alibi volt, meg ha csak 2 nap pihenő volt sírtak, hogy nem tudnak pihenni meg fáradtak meccs végére... -
#94 Kondíció? Elég sok meccsvégi gólt szereztek a selejtezőkön a magyarok, a norvégok ellen is végigtolták mindkét meccset keményen.
Albánok meg kint se lennének bunda nélkül -
#93 jó de nálunk olyan alap dolgokkal is baj van mint a kondíció, vagy a pontos passzok...
hatkor sztem egy 0-0 meccs lesz
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.11. 16:58:52 -
SzocsA #92 Nyerhettek is volna simán, volt két olyan ziccerjük....
Az albán kapus is milyen jól védett, de sajna az elején volt egy hibája.
Amúgy kíváncsi leszek a mi meccseinkre, az albánok is milyen szépen ki tudták, hozni a labdát olykor, hogy nem rugdosták el arra a labdát amerre a védő néz.... -
ManoNegra #91 Jó sok albán szurkoló van, szinte az egész stadion vörös. -
#90 Nem olvasok kommenteket, mert csak felhúzom magam. :)
Amúgy én 3-0-t tippeltem Svájcnak. Még össze is jöhet.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2016.06.11. 16:00:36 -
Rudee #89 Egy meccset kap. -
SzocsA #88 Hát akkor ennek a meccsnek is annyi, az albánok így is gyengébbek picit kevesebbet támadnak a svájciak meg nem fognak megszakadni a gól után, amúgy kicsit vissza is vettek, magukra húzták az albánokat....
Amúgy mennyi meccses eltiltást kap a csávó a két sárgára vagy pirosra?
Ha a csapat nem megy tovább már nem is fog játszani?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.11. 15:43:28 -
#87 eddig jól halad, svájcre tettem a tippelős játékban :D albán kapus nagyon melléütött :D -
#86 Jaj de jó.
Mostanában nem ez minden második komment a trollfocin indexen meg nson :D
-
SzocsA #85 Ezt öklöznie kellett volna! Nem tudom mit várt a kapus, hogy befújja a szabálytalanságot? Hiszen 5ösön kívül volt az eset, amúgy meglökte a kezét, ami betudható annak is, ahogy próbált felugrani....
A videót visszanézve többször én úgy látom, hogy a kapus csak felugrik és várja hogy a bíró befújja szabálytalanságnak amiért összeértek....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.11. 14:42:52