1797
  • SzocsA
    az angolok feleslegesen hajtottak 92 perce
  • SzocsA
    Tippmixgyilkos meccs!?
  • Jim Morrison
    Unexpected
  • Jim Morrison
    Bar mintha ebben es a Bale szabadrugasasaban is benne lett volna a kapus.
  • LasDen #120
    jó gyerek ez a Dier...
  • Jim Morrison
    Mekkora gol. 10 perce azt mondtam ez ki, csereljek mar le :D
  • SzocsA
    kellett nekem beírni :D
  • gotchaaa
    Ha Rooney lövése bemegy, akkor gól.
  • SzocsA
    Gólembargó van az orosz meccsre!
  • Jim Morrison
    Ú mi maradt ki.
  • ManoNegra
    Jó meccs, szépen fociznak az angolok.
  • Jim Morrison
    Jó lesz ez. Ha nem laposodik el, amit ketlek:)
  • Palinko
    meg aztán se, nem tudom hány világeseményt követett az eredeti hozzászóló, de ez ilyen. benne vannak a 0-0-k is, sőt elég vastagon. meg az 1-0-k stb. csak utólag mindig az emlékezetes meccsek jönnek be, hogy pl brazilok kaptak 7-et a németektől a vb-n stb. mondjuk rossz példa, mert gólerős vb volt, de megnézzük az előz eb-k eredményeit hasonlóak mint amik most vannak. és eddig minden meccsen született gól ami pozitív, mert nekem 0-0 a halálom és akkor kérdőjelezem meg a sport közvetítésének létjogosultságát...
  • SzocsA
    Ez az Eb a gatyatépésekről fog szólni!
  • Jim Morrison
    nanana!
    2-1
  • bakkerman
    Az elso felidohoz kepest nagyon osszekaptak magukat
  • bakkerman
    Ez a szlovak csapat egyebkent nem jatszik rosszul elöl kifejezetten jok az embereik,este meglatjuk az oroszokat de boven tovabbmehetnek
  • Jim Morrison
    óhogyaza
    1-1
  • MitsuMishi
    Ne is mondd... Vad II legalább messzebb volt, és nem látta tisztán a kapufa miatt a gólt, de ez meg ott mozizott valóban pár centire... Ennyi erővel mi is lehetnénk ott jó pénzért, pálya széléről nézhetnénk a meccset... Amúgy az előbb is jól alávertek a walesinek, de még csak lap se villant. Érdekes bíráskodás, mondanám, hogy mit várunk a norvégoktól, de Mr. Álomsorsolás ma teljesen korrekt módon bocsánatot kért, szóval maradjunk annál, hogy a bírói gárda olyan, mint a vakablak. :D
  • SzocsA
    Az a durva, hogy az alapvonali bíró ott ált tőlük pár cmre, és nem mondott semmit, meg voltak olyan helyzetek amikben neki kellett volna dönteni, de nem tették akkor minek vannak ott????
  • MitsuMishi
    Hát ez a bírói gárda totál homály, azt se tudják milyen meccsen vannak... És sokan még Kassaiékat fikázták, szép...
  • SzocsA
    És mi volt azzal a könyökléssel?
  • bakkerman
    Az elso csoportkör ilyen sajnos probalnak biztosra menni az edzok jatekosok..
  • SzocsA
    Akkor végre legalább látunk egy sok gólos meccset az EB-n :D

Elég lagymatag idáig az EB, ez is olyan 1-0 ás meccs lesz.
    Semmi egyéni villanás semmi cselek, trükkök.... Csak gurigáznak a pályán....

Ez a szabadrúgás sem ment volna be a ha kapus ott marad ahova először állt.
  • ReszegKoldus
    hű de "jól helyezett" szabadrúgás volt
    röhejes gól :D
  • bakkerman
    +1
  • bakkerman
    "A görcse kapott hátat Hennessy-nek" :DDDDDD Kommentator :D
  • Palinko
    ugyan már, van egy 44 éve eb-n veretlen válogatottunk, ki kell menni, játszani amit tudnak, mindent beleadni. mi meg szurkolunk hozzá és lesz ami lesz, minden perc ajándék.
  • dave9004
    Akkor lehet jobb lenne visszalépni amíg lehet.
  • Palinko
    egyik norvégok elleni meccset tolták végig a másik fele alibi volt, meg ha csak 2 nap pihenő volt sírtak, hogy nem tudnak pihenni meg fáradtak meccs végére...
  • dave9004
    Kondíció? Elég sok meccsvégi gólt szereztek a selejtezőkön a magyarok, a norvégok ellen is végigtolták mindkét meccset keményen.
    Albánok meg kint se lennének bunda nélkül
  • Palinko
    jó de nálunk olyan alap dolgokkal is baj van mint a kondíció, vagy a pontos passzok...

hatkor sztem egy 0-0 meccs lesz
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.11. 16:58:52
  • SzocsA
    Nyerhettek is volna simán, volt két olyan ziccerjük....
    Az albán kapus is milyen jól védett, de sajna az elején volt egy hibája.

Amúgy kíváncsi leszek a mi meccseinkre, az albánok is milyen szépen ki tudták, hozni a labdát olykor, hogy nem rugdosták el arra a labdát amerre a védő néz....
  • ManoNegra
    Jó sok albán szurkoló van, szinte az egész stadion vörös.
  • Lacee86
    Nem olvasok kommenteket, mert csak felhúzom magam. :)

Amúgy én 3-0-t tippeltem Svájcnak. Még össze is jöhet.
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2016.06.11. 16:00:36
  • Rudee
    Egy meccset kap.
  • SzocsA
    Hát akkor ennek a meccsnek is annyi, az albánok így is gyengébbek picit kevesebbet támadnak a svájciak meg nem fognak megszakadni a gól után, amúgy kicsit vissza is vettek, magukra húzták az albánokat....

Amúgy mennyi meccses eltiltást kap a csávó a két sárgára vagy pirosra?
    Ha a csapat nem megy tovább már nem is fog játszani?
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.11. 15:43:28
  • Palinko
    eddig jól halad, svájcre tettem a tippelős játékban :D albán kapus nagyon melléütött :D
  • dave9004
    Jaj de jó.
    Mostanában nem ez minden második komment a trollfocin indexen meg nson :D
  • SzocsA
    Ezt öklöznie kellett volna! Nem tudom mit várt a kapus, hogy befújja a szabálytalanságot? Hiszen 5ösön kívül volt az eset, amúgy meglökte a kezét, ami betudható annak is, ahogy próbált felugrani....
    A videót visszanézve többször én úgy látom, hogy a kapus csak felugrik és várja hogy a bíró befújja szabálytalanságnak amiért összeértek....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.11. 14:42:52