Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Hol volt jogos a tizenegyes? Komolyan felreteve azt,hogy ki volt a franciak ellenfele! Nem volt tizenegyes. Sörsatorban neztük,rajtam es a haverjaimon kivul kb 20-an mondtak az ismetlesek utan hogy ez nem volt tizenegyes...ez csak jelent valamit. Mindegy nem ezen mult a meccs kivanom Viktornak hogy meg több meccse legyen az EB-n de legyen megfontoltabb mert ha a main nem is mult sokminden,de ha a 3. csoportkörben befuj egy ilyet,ott mar adott csapatnal elet-halal kerdese lehet.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

slRa4fV9t
Nekem teljesen más a véleményem. Engem büszkeséggel tölt el hogy egy honfitársunk, illetve honfitársaink vezethettek egy ilyen rangos meccset mint az EB nyitómeccs. Ha tartja Kassai és a stábja azt a minőséget amit ezen a meccsen nyújtott, még az EB legjobbja is lehet. Továbbá azt is érdemes megjegyezni hogy ez a meccs nehéz is volt olyan szempontból hogy a románokkal nem jó a viszonyunk, egy szikra, egy hiba már elég lett volna a bajhoz illetve a nagy média visszhanghoz. Az utóbbi évek meccseket eldöntő bírói hibái nagyon rányomta a bélyegét a bírókra. Nem valami jó a válogatottunk, de legalább van egy jó bírói stábunk, ennek én szerintem inkább örülni kéne.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.06.10. 23:35:35

Ribéry miért nem játszik a válogatottban?
dave9004
tán szabályos szerelés volt?
[HUN]FaTaL
Miért is? Mert befújt egy jogos tizit?

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
Mert befujta a tizit? Okkeee

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
Payet visszadta a franciaknak azt amit Kassai (egy honfitarsunk) elvett toluk... a mai utan nalam Kassai leirta magat.

ReszegKoldus
ez a párosítás alkalmas lett volna egy terrortámadásra

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
Nagygol

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lópikula
Legalabb ezt a szintet hozhatnánk mint a románok.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Jim Morrison
Mindeközben 1-1.
Tizi

Jim Morrison
Közben 1-0.

dave9004
pártközeli, ennyi.
AnuluWork
Azért van egyfajta bukéja annak, amikor egy Francia-Román meccset magyar bíró vezet. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jim Morrison
Héder Barna....miért hozták vissza?:/

Nem tudom, kicsit többet vártam.
David Guettas dolog sem volt nagy durranás.
Reméljük innentől csak izgalmasabb lesz.

Jim Morrison
Nem is annyira a meccs a lenyeg most😊
eeebééé
Nyitómeccs

400-600 eurót kifizetni ezért a meccsért...

Lópikula
Unalmas..

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Jim Morrison
Egyik csapat sincs topon.

Jim Morrison
Mint a meccs 😄
Dávid annyira nem jött be, drop helyett himbilimbi volt, enekbol csak az utolsó 2 mondatot lehetett hallani.
Kassai jó, meccset annyira nem nézem<#idiota>

dave9004
aktív a topik 😄
bakkerman
Kassai ellen <#eplus2>

LasDen
. . .

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Francia román? Na de ki ellen?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
a nyitómeccsek mindig gyengék

Palinko
én is ilyesmire tippelek, esetleg 1et rúgnak a franciák, de lagymatag meccs lesz
LasDen
0-0

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
3-1
(a román gól egy francia öngól lesz, vagy valami nagyon vicces gól, akár a meccs elején)

szerk: ha nem gond kivettem a transzparens hátteret, engem zavart)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.10. 15:32:29

Lacee86
Francia-románra tipp? Sztem 2-0 lesz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Palinko
mi lenne, én is az olaszoknak, a magyar válogatottnak pont elég a csoportmeccsek alatt aztán úgy se lesz kinek, és mivel nincsenek a németekkel vagy az olaszokkal egy csoportban, nincs is ütközés, utána meg ha nem jutnak tovább nem is lehet.... csak a portugál szurkolók vannak bajban, de abból meg úgy sincs olyan sok, max CR miatt pár realos.
Na apa kezdődik, kíváncsian várom a csapat szereplését, amúgy ilyenkor mi van ha a németeknek szurkolok? 😄
Amúgy eléggé gáz, hogy most két műszakban dolgozok 😞 de a jövő hét délelőttös.
Addig volt jó, míg suliba jártam, mert az ilyen eseményeket simán megtudtam nézni.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.10. 11:17:58
Jim Morrison
Köszi!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL

Jim Morrison
remélem majd valahol meg lehet nézni, TV felvevő pont most döglődik és nem tudom megnézni 😞

banok
Én is azt várom, hogy arra reagáljon.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jim Morrison
a férfi/nő százalékokról ez jutott eszembe :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Palinko
Felmérés, hát eléggé vicces:

Palinko
ez így van és ha már feltűnt, Banok, lehet hogy érdekelne ez a topic. legalább is tudnál segíteni ott szerintem. bár elég tárgytalan mert rám se reagált semmit 😄
LasDen
banok is love, banok is life...

Jim Morrison
gugli találat szerint banok stream oldalán nézelődj 😊

gercse
A tv2-s mai műsorhoz lehet szerinted bárhol streamet találni?

Lacee86
Szerintem Ausztriával 1-1-et sikerült összehoznunk, Izlandot megverjük mondjuk 2-1-re, és Portugáliától kikapunk 2-0-ra.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

banok
Megcsináltam az EB stream topikját. 😊
Utoljára szerkesztette: banok, 2016.06.08. 18:01:09

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Az is szuper lenne, ha nem az ellenfél védelmét erősíteni azzal hogy beleáll a lövéseinkbe 😄

Rudee
Ha tömeget akarnának irtani, akkor már megtették volna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Izland ellen Szalai megint vergődni fog, azok ellen a védők ellen 100 kiló kell minimum <#hehe> Bár tőle 2 kaput eltaláló lövés is szuper lenne az elmúlt hónapok után.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Palinko
biztos készülnek a terroristák, de sokkal inkább a rendőrök. egyszerűbb akkor csinálni valamit amikor lankad az éberség
Szerintem meg lehet, hogy az idei Eb-t megszakítják, mert tuti, hogy történni fog valami, tavaly a franciáknál volt két terrorcselekmény, most baromi sok ember lesz mindenfelé, nem is kell bemenni a stadionban, mert az utcán lesznek kivetítők, elég csak közéjük bemenni.
Hogy garantálják a franciák ennyi ember biztonságát, amikor olyan sok arab van náluk?
A helyzet adott, de ne adja isten, hogy így legyen, most, hogy végre sikerült kijutni