1797
-
#371 Olyan élmény ez, mint amikor a Grasshoppers ellen nyert a Fradi 95ben. -
#370 Ez igazi álom kezdet volt! Innen már meg kell legyen a továbbjutás, lehet azt mondjátok, hogy még ne hallucináljak dolgokat, de izland ellen reális a döntetlen aztán meg portugálok ellen lesz valami és 4 ponttal simán tovább lehet jutni, főleg ha figyelünk egy kicsit a védekezésre, hogy ne kapjunk gólokat. Meg ne felejtsük el portugáloknak kb mindegy lesz, mert valszeg hozzák az első két meccset így ők már továbbjutók ellenünk nem fognak meghalni, Izland lesz veszélyes mert ha ma kikap akkor az életéért fog küzdeni. -
#369 Kellett neki ez. És örülök, hogy minden mester kitartott mellette. -
#368 Hát ez király volt :) -
#367 Örülök, hogy nyertünk. Örülök, hogy Szalai rúgta az első gólt, és örülök, hogy nem az lett, mint idegenben Észak-Írország ellen.
Innentől minden bónusz. Vsz továbbmennek, ha Izland ellen lesz egy pontjuk, és tök mindegy mi lesz azután. A mai volt a lényeg.
Nagyon kellett ez a siker. -
#366 -
simonl #365 Amikor bemutatták az osztrák csapatot, nálunk mindenkire Cochita Worz -ot skandálta :)) -
#364 Az osztrák nevek felsorolásánál a Magyar szurkolók Conchita nevét kiáltották:) -
simonl #363 Egészségedre!!! Salut... -
#362 ??? -
Árnyvadász #361 Megtettem helyetted. Gratulálok a fiúknak, ezt nem gondoltam volna. Este azért megnézem milyen a másik két csapat. -
simonl #360 ez Óriási video -
ManoNegra #359 -
simonl #358 Nekünk 40 felettieknek ez valami hihetetlen.....el kell mennem inni valamit... -
#357 Elképesztő -
#356 Ki ez a képen, mert biztos nem Szalai :DDD -
#355 Hajdú B a 2. félidőben teljesen megőrült. Ennyi faszságot össze hordani :DD -
ManoNegra #353 Szép volt srácok!! :-)
Ma szem és torok nem marad szárazon!
Szegény Szalai, amennyi kritikát kapott, ... -
#352 Hihetetlen!Gratula a srácoknak! -
#350 Ezt az osztrák Ibrát nem bírom.
Grat a csapatnak és a szurkolóknak a helyszínen:) -
simonl #349 Szép volt fiúk !!!!! -
#348 Várakozáson felül! Szép volt fiúk! -
#346 Meg vagyok lepve... tényleg egész jó játékot mutattak a srácok. Ezt kellene tartani végig az EB-n! Nem várok tőlük így sem túl nagy dolgokat, de ilyen teljesítménnyel számomra nem (csak) az eredmény a fontos. -
#345 Kész vagyok.Le a kalappal a srácok előtt.Hiába nem egy világverő ez az osztrák csapat,de a mutatott játék alapján tényleg minden dicséretet megérdemelnek! -
simonl #344 Meglesz a 3. -
#343 Szép. -
argo001 #342 Mi vagyunk a legjobbak! -
#341 A magyar csapat meghozta a gólokat az EB re! -
simonl #340 Mindjárt sírok b+ ..... -
#339 Széép -
#338 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#337 2!!!!!!!!!!!!!!!!! -
simonl #335 Ő a legjobb....az Ő mentalitása kellene minden játékosnak. -
kisbesi #334 Akartam mondani. Rettentő szimpatikus játékos, teljes szívvel és odaadással játszik -
#333 Kleinheisler rengeteget futott. /clap -
#332 Sok van még hátra,de csak szólok,hogy hátha igazam lesz:)Legyen! -
simonl #331 Németh -ben még benne van a jetleg b@zdmeg??
Alszik a pályán. -
simonl #330 Bizony -
#329 Az egy dolog,hogy többen vagyunk,de tényleg felgyorsult a játék,hogy lement ez a nyomoronc és jobbak vagyunk:) -
simonl #328 Németh helyett meg jöhetne Böde:))