1797
-
#452 Én a franciáknak drukkolok, mixem is volt rajtuk, a seggem már csak akkor szelelt mikor Griezmann befejelte a gólt :D -
#451 Én öregedtem 10 évet, mert elég nagy pénzt tettem rá, hogy ezek a kurva franciák rúgnak legalább 2 gólt. -
Pares #450 Az Albánok megérdemelték volna azt az egy pontot. De a csigazabálóknak legszívesebben egyet sem adnék. Szánalmas franciák, elég szégyen hogy azzal a kerettel 90 perc alatt nem képesek egy gólt se bekotorni az Albánoknak.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.15. 23:02:57 -
SzocsA #449 Még a végén igaza lesz :D -
SzocsA #447 Nem lehet 0-0 Vagy 1-0 vagy 1-1 vagy 2-1 vagy 2-0
Sok az X ezen a meccsen. meg általában 1 góllal dől el a küzdelem amin nehezen születik gól.
Vagy amelyiknél elsősorban védekezik az egyik csapat.
A haver azt mondta erre, hogy 3 gól lesz ezen a meccsen.... -
#446 Ah, vezetnek franciak -
#445 Fra - Alb nak mindjart veges es 0 0 -
#444 Bazz... Ez elég komoly eddig. -
#443 Időgéped van?:P -
SzocsA #442 Nekem van egy ilyenem :D Szerintetek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#441 Gundel már sokadszorra szólja el magát... -
Rudee #440 Szerintem a franciák nem fognak kikapni az albánoktól, ráadásul még az se lenne elég. -
#439 Jó lenne, ha a románok ma búcsúznának! ;) -
#438 Ezaz! -
#437 És 2-1-re nyer Svájc:) -
#436 Eh... :(
Legalább még az elején, szóval (remélhetőleg) pörgős meccs lesz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.15. 18:20:42 -
#435 :( -
#434 Na az oroszok megint a 92-be fognak egyenlíteni? :D -
#433 Lehet, hogy ha nem lenne az oroszoknak 1 pontjuk, akkor most a szurkolók minden mindegy alapon elkezdenék bontani a stadiont? :D -
#432 És milyen szép gól! -
#431 LoL, már kettővel mennek a tótok! :D
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.15. 15:45:24 -
#430 A VB rendezést gondolom csak a FIFA vehetné el, de remélem nem fogja. Az orosz rendőrök vs szurkolók lehet annak a VB-nek az egyik fénypontja :D -
#429 Stadionon kívüli balhé esetén az UEFA illetékessége 0. Mondjuk el kellene venni tőlük a VB rendezés jogát. Na, akkor mekkora harag lenne néhány száz idióta miatt... -
#428 igen álnaiv volt a kérdés arra akartam kilyukadni amit a ReszegKoldus írt a #424-ben. először azt hittem számít a stadionon kívüli balhé is, de akkor már nem lennének bent az oroszok, mert tegnap is balhéztak stadionon kívül és úgy volt a következő balhénál 100% repülnek... nem tudom mi a jó megoldás, sokak szerint akkor is szankció kéne, ha stadionon kívül történik mások szerint ahhoz már a fifának nem sok köze én billegek a két álláspont között. mégis az eb miatt vannak itt valahogy rendet kéne tartani, de ilyen alapon a németeket is megfenyegethették volna mert azok is dobálták a széket az ukránokra... a másik meg, hogy mikortól szóljon a szövetség? mondjuk tegyük fel hogy a pirézek eljutnak a negyeddöntőig, és úgy játszanak, hogy nagy favoritok, akkor valaki fizet 20 embert hogy öltözzön be piréz szurkolónak és balhézzon ezzel kizárva őket? ez sem lenne megoldás. szóval nehéz kérdés. megnézzük fél óra múlva szót fogadnak-e az oroszok. -
#427 Jaj, ne fárassz már ilyen hülyeségekkel, főleg futball topikban. Teljes harckészültség? A jelek szerint fogalmad nincs arról, hogy az mit jelent.... -
#426 Stadionon belüli miatt sem fogják.
Megj. (Grúzia 2008 és Ukrajna 2012 után, amikor két olimpia alatt próbálták a ruszkikat "felpofozni") hogyhogynem "véletlenül " éppen most is egy 50 ezres, több repülőgép-hordozós NATO hadgyakorlatot tartanak Oroszország mellett ... mire ők teljes harckészültségbe helyezték a csapataikat.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.15. 13:58:19 -
#425 Szerencsére előbb játszunk Izlanddal. Ha őket megverjük, akkor a Portugálok ellen akár 11 csatárral is játszhatunk, továbbjutunk. -
#424 Stadionon kívüli "balhé" miatt nem fognak senkit kizárni. -
karajjj #423 Állítólag este kötéssel a lábán mászkált, Lovrencsics viszont már rendben van. -
ManoNegra #422 Fiolával vajon mi lehet? Nagyon csúnyán aláfordult a bokája. -
#421 Mert az angolokat is illene ugyanezen okokból. -
#420 Hogyan ? Egyértelmű.
Mert ha Portugália megveri az osztrákokat, akkor tuti kiesnek és az már benne lesz a fejükben, hogy az utolsó Izland elleni mérközésen, nem lesz érdekük hajtani.
Viszont a portugálok ellen nekünk kevés gólos mérközést kellene játszani, de őket meg fenyegetni fogja a kiesés, és ezért nagyon hajtani fognak, márpedig ha sok góllal kikapunk és izland ellen csak maximum döntetlen jön össze, akkor harmadikok leszünk csak, nem igazán jó gólkülönbséggel. -
#419 miért kettős mérce? -
#418 Ha a ruszkikat kettős mércéék valóban ténylegesen kizárnák, akkor meglepődnék, ha a fradi "ultrákat" vénascan nélkül valaha is beengednék a Groupamaba ... -
#417 Nem egészen. Ha Ausztria kikap a Portugáloktól akkor harmadiknál rosszabbak nem lehetünk, akkor meg majdnem biztos hogy továbbjutunk. Egy x még a csoportmásodik helyre is elég lehet... -
#416 egyetértek, ez elég jó végeredmény, mert ugye "megsemmisült" egy pont. igaz, hogy már biztos nem lesz mindegy a portugáloknak az uccsó meccsen velünk... viszont cserébe az izlandiak se úgy jönnek fel a pályára, hogy az életükért küzdenek, hanem úgy, hogy "oké van már egy pontunk, itt is jó lesz egy x végén meg úgyis elkalapálják a magyarokat a portugálok mi meg lenyomjuk azt az ausztriát amit a magyaroknak is sikerült így csoport 2. hely". persze ebbe még beleszól sok minden :) de akkor sem úgy jönnek fel, hogy muszáj nyerniük ne legyen 2 vereségük. mint ahogy az osztrákok mennek a portugálokhoz :) -
#415 Ezt meg hogy az istenbe matekoztad ki?
Egyik csapat sem szerzett 3 pontot. Tehát valami istenes mákkal X is elég nemhogy a csoporban harmadik, de akár a második helyhez is... -
#414 inkább úgy mondanám az eddigi eb legnagyobb meglepetése, másik az ír csapat de csak ezüstérmes.
a továbbjutás meg már így is 80%-os. legjobb harmadik hely mehet egy győzelemmel, a gól mérlegünk tök jó stb. ráadásul ha kizárják angliát meg az oroszokat, azok ma is balhéztak nem állnak le ilyen fenyegetéstől, nagy rá az esély, szóval csodával határos, de tovább juthatunk. persze egy döntetlen még nagyon kéne.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.14. 23:26:14 -
argo001 #413 Ez nem számunkra nézve rossz, hanem az osztrákokra nézve. Nekik ugyanis mindkét esetben nyerni kellene a tutibiztos továbbjutáshoz, amit sem Izland, sem Portugália nem fog hagyni, mivel nekik is kell a pont. Ez pedig nagyon könnyen 1-1 pontokat eredményezhet.
Amiből nekünk ugyebár 3 van...
Izland ellen kellene kihozni egy döntetlent, akkor tuti a továbbjutás. -
#412 A lehető legrosszabb eredmény született az Izland meccsen.
Igy mindenképpen meg kell vernünk Izlandot, mert minden más eredmény a kiesésünket fogja jelenteni, mert igy az utolsó mérkőzésünk a Portugálok ellen ki ki meccs lesz, hiszen hajtani kell majd nekik is, különben kieshetnek.