1797
  • Lacee86
    Legyél büszke magadra. Ja, és akkor takarodj ki Izlandra, tárt karokkal várnak!
  • AnuluWork #491
  • rabbiddgog
    én izlandnak szurkolok, remélem a most szombati meccsükön 4-0 lesz az eredmény nekik
    már nagyon várom a meccset
  • IXEMGabeo
    elsodlegesen hazank fiainak, de szamomra a Spanyol valogatott meg mindig fav...

Amugy szamomra mindegy csak ne a franciak nyerjenek:D megint elkezdtek ezt, hogy a 90. perc utan nyerik a meccseket, mint anno Zidane-k
  • rabbiddgog
    sziasztok
    ti kinek szurkoltok?
  • slRa4fV9t
    Ha még nem volt az ÖBB csinált egy reklámot a railjeten található wifiről. Vannak akik szerint jó poén, nekem inkább más jött át.
  • ManoNegra
    Nem tudom, szerintem jó meccss volt. A németek ellen egy döntetelen soha sem rossz eredmény...!
  • Palinko
    hát az első félidővel azért lehetne vallatni, de a második nem rossz. bár ott is sok bénázás.
  • Micsu
    Csoportkor csak egy dolog, spanyolok is vesztettek mar itt meg is nyertek ebt v vbt mar nem emlekszem, egyenes kieseses szakasznal mar jobban latni a format ami persze pillanatnyi
  • Micsu
    Jo meccs ahhoz kepest h nincs gol
  • SzocsA
    Ezt az ebt bárki megnyerheti nincsenek olyan nagy különbségek a csapatok között!!!!
    Akkor megvan a mai döntetlen meccs :D
    Nem az ukránok voltak azok hanem a németek..
  • Effe88
    Visszatertem Bordeauxbol.
    Felejthetetlen elmeny volt. Sajnos, a tobbi csoport meccsre mar nem tudok kimenni.
    Talan meg egy negyeddonto befigyelhet, amire kineznek.
    Aki teheti menjen ki.
  • Devv
    Hajrá Tesók!
  • ManoNegra
    Na, mindent bele lengyelek!!
  • bakkerman
    Meghuztam h nem lo mindket csapat golt,de azert meglepett hogy pont az ukranok nem tudtak betalalni :O Grat az eszak ireknek oriasi kuzdok es megerdemeltek! Remelem tovabbjutnak!
  • AnuluWork #477
    Mondhatjuk, hogy az ukránok ki is estek ...
  • kisbesi
    Ukránok lőjetek már egy sz@ros gólt, komolyan nem hiszem el.
  • IXEMGabeo
    milyen mak volt ahogy odakerult a labda, de vegul osszehoztak...Anglia forditott..ezt se gondoltam volna
  • IXEMGabeo
    ajajj 92. perc Sturridge...nem volt lokes amugy?
  • IXEMGabeo
    ha ez 1-1 marad az Walesnek jo...nekik maradni fog egy motivalatlan orosz valogatott Anglia viszont kiki meccset fog vivni a Szlovakokkal akik kemenyek am....
  • IXEMGabeo
    amennyi lengyel kollegam van nem igen szurkolok nekik:DDD 50%-a a lengyel ismerettsegeimnek nagykepu es csak co to kurwazni tudnak:DDD ugyhogy remelem a nemetek bezuzzak oket
  • SzocsA
    ÁÁÁÁ megvan a mai döntetlen és az nem az ukrán meccs lett....
  • Palinko
    ehhez kellett sztem az első gól is :) este lesz még jó a német-lengyel sztem.
  • IXEMGabeo
    Anglia most tamad ez kifejezetten jo meccs...
  • IXEMGabeo
    Vardy nem volt lesen ellenfel fejerol pattant oda a labda hozza...
  • IXEMGabeo
    1-1 Vardy
  • IXEMGabeo
    ez egy jo meccsnek tunik bar angol bajnoki szaga van...elso amit latok az EB-bol... plusz percekre lattam a magyar meg a roman meccset
  • LasDen #465
    mindenkit
  • Jim Morrison
    Ajjajj, Bale leelőzte Szalait a góllövő listán!
  • REALista
    Nagyon fosnak a kapusok Bale-től...:D
  • LasDen #462
    Bogdán lehetett volna, de itt az elmúlt 1-2 évben elég rosszul jöttek ki neki a dolgok meg választott magának, ami az EB kihagyásában csúcsosodott ki...
  • molnibalage83
    Ez inkább a magyawr futball szegénységi bizonyítványa. 10+ év alatt sem sikerült találni senkit helyette...
  • LasDen #460
    Persze, az össze játékost le lehetne cserélni jobbra, de itt nem is ez a lényeg. A csapat jó kezekben jól tud játszani, de nincs olyan csatárunk, aki a válogatottban tudná szórni a gólokat. Priskinnek van a legtöbb gólja, 17, de csak azért mert ő már 10 éve próbálkozik.
  • ReszegKoldus
    Van, aki szerint Király nem csak a rekord miatt lett beválogatva?
    Szerintem ez neki valamiféle "életműdíj" és a csodájára járhat a világ a szürke macinacijának, de nem hiszem, hogy Dibusz rosszabb kapus lenne. Persze azt rá lehet fogni, hogy nem 100-szoros válogatott...mondjuk Királynak se kellett volna feltétlenül annak lennie :D
  • Stockbauer33 #458

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.16. 12:15:51
  • Jim Morrison
    Így van, őt egyetlen kapussal nem lehetne pótolni csak egy rakással!
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.16. 11:53:22
  • molnibalage83
    Királyt bármikor lecserélném egy rakás másik kapusra...
  • LasDen #455
    Ha az EB csapatok lophatnának egy játékost a másiktól...

• kisbesi
    Remélem nyersz, sok sikert, nem semmi mix!
  • Tyler1