Foci EB 2016
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szurkolók meg majd fejüket lehajtva csendben hazasompolyognak 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ja és megint egy téves ítélet, az alapvonali bírótól, mikor is kirúgásnak kellett volna jönnie vagy a lengyeleknek szabadrúgásnak...
bakkerman
Amúgy szerintem azok a "szurkolókat" nem fogja érdekelni az ítélet....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.12. 18:30:00
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.12. 17:08:17
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A CSZKA Moszkva és Lokomotív Moszkva szurkolók legalább egy oldalon harcoltak tegnap Marseille-ben.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Elég jól eltalálta, és csapódott lefelé meg előtte pattant meg, meg fel is volt locsolva a pálya....
De hogy ilyen jó kapáslövés lőtt az szép....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy ne legyen 0-0
Bale lövését is simán ki lehetett volna védeni meg ezt is. vagy csak innen fotelből könnyű ezt mondani?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.12. 15:44:44
De az ismétlés után is azt mondta, hogy fejes...
- a kapusnak ha már kijön a beívelt labdára, akkor azt magabiztosan kell tennie;
- egy majd kétméteres kapus (1,98) felkarját nem lökheti meg a levegőben egy felugró, jóval alacsonyabb csatár könyöke;
- persze, ha kapus elkésik a felugrással és a csatár karja alá kerül, akkor igen;
- tudtommal a kapusnak két karja van s nem tilos számára, hogy a bal öklével öklözze ki a labdát s ne megfogni akarja;
- ha érvényben lenne a régi 5,5 m -es szabály, akkor sem lenne aktuális, mert az eset az ötösfelesen kivül történt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem mindegy egyébként hogy ki lövi, de jó lenne meglepetést szerezni, és megverni az osztrákokat!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mert én bízom benne,hogy lesz ilyen,hiszen nyernünk kell egy meccsen legalább!
Szerintem vagy Nikolics vagy Kleinheisler.Illetve szabadrugásból még Dzsudzsák talán.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ugye amiről beszéltem. Igaz ennek túl sok valóságalapja nincs. 😄
Amúgy meg Giroud fejesgólja miatt is olvasok több kritikát, elvileg könyökkel eltalálta a kijövő kapust amit van aki szerint be kellett volna fújni. Hát kíváncsi lettem volna mit szóltak volna ehhez a franciák. Szerintem meg ha nincs miért kritizálni akkor kreáljunk valamit hogy lehessen...
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.06.12. 02:36:20
aztán ha egyáltalán továbbjutnak a csoportból, valahol kiesnek tizenegyesekkel 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.