1797
-
#492 Legyél büszke magadra. Ja, és akkor takarodj ki Izlandra, tárt karokkal várnak! -
#491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
rabbiddgog #490 én izlandnak szurkolok, remélem a most szombati meccsükön 4-0 lesz az eredmény nekik
már nagyon várom a meccset -
IXEMGabeo #489 elsodlegesen hazank fiainak, de szamomra a Spanyol valogatott meg mindig fav...
Amugy szamomra mindegy csak ne a franciak nyerjenek:D megint elkezdtek ezt, hogy a 90. perc utan nyerik a meccseket, mint anno Zidane-k -
rabbiddgog #488 sziasztok
ti kinek szurkoltok?
-
#487 Ha még nem volt az ÖBB csinált egy reklámot a railjeten található wifiről. Vannak akik szerint jó poén, nekem inkább más jött át. -
ManoNegra #486 Nem tudom, szerintem jó meccss volt. A németek ellen egy döntetelen soha sem rossz eredmény...! -
#485 hát az első félidővel azért lehetne vallatni, de a második nem rossz. bár ott is sok bénázás. -
Micsu #484 Csoportkor csak egy dolog, spanyolok is vesztettek mar itt meg is nyertek ebt v vbt mar nem emlekszem, egyenes kieseses szakasznal mar jobban latni a format ami persze pillanatnyi -
Micsu #483 Jo meccs ahhoz kepest h nincs gol -
SzocsA #482 Ezt az ebt bárki megnyerheti nincsenek olyan nagy különbségek a csapatok között!!!!
Akkor megvan a mai döntetlen meccs :D
Nem az ukránok voltak azok hanem a németek.. -
#481 Visszatertem Bordeauxbol.
Felejthetetlen elmeny volt. Sajnos, a tobbi csoport meccsre mar nem tudok kimenni.
Talan meg egy negyeddonto befigyelhet, amire kineznek.
Aki teheti menjen ki.
-
#480 Hajrá Tesók! -
ManoNegra #479 Na, mindent bele lengyelek!! -
#478 Meghuztam h nem lo mindket csapat golt,de azert meglepett hogy pont az ukranok nem tudtak betalalni :O Grat az eszak ireknek oriasi kuzdok es megerdemeltek! Remelem tovabbjutnak! -
#477 Mondhatjuk, hogy az ukránok ki is estek ... -
kisbesi #476 Ukránok lőjetek már egy sz@ros gólt, komolyan nem hiszem el. -
IXEMGabeo #475 milyen mak volt ahogy odakerult a labda, de vegul osszehoztak...Anglia forditott..ezt se gondoltam volna -
IXEMGabeo #474 ajajj 92. perc Sturridge...nem volt lokes amugy? -
IXEMGabeo #473 ha ez 1-1 marad az Walesnek jo...nekik maradni fog egy motivalatlan orosz valogatott Anglia viszont kiki meccset fog vivni a Szlovakokkal akik kemenyek am.... -
IXEMGabeo #472 amennyi lengyel kollegam van nem igen szurkolok nekik:DDD 50%-a a lengyel ismerettsegeimnek nagykepu es csak co to kurwazni tudnak:DDD ugyhogy remelem a nemetek bezuzzak oket -
SzocsA #471 ÁÁÁÁ megvan a mai döntetlen és az nem az ukrán meccs lett.... -
#470 ehhez kellett sztem az első gól is :) este lesz még jó a német-lengyel sztem. -
IXEMGabeo #469 Anglia most tamad ez kifejezetten jo meccs... -
IXEMGabeo #468 Vardy nem volt lesen ellenfel fejerol pattant oda a labda hozza... -
IXEMGabeo #467 1-1 Vardy -
IXEMGabeo #466 ez egy jo meccsnek tunik bar angol bajnoki szaga van...elso amit latok az EB-bol... plusz percekre lattam a magyar meg a roman meccset -
#465 mindenkit -
#464 Ajjajj, Bale leelőzte Szalait a góllövő listán! -
#463 Nagyon fosnak a kapusok Bale-től...:D -
#462 Bogdán lehetett volna, de itt az elmúlt 1-2 évben elég rosszul jöttek ki neki a dolgok meg választott magának, ami az EB kihagyásában csúcsosodott ki... -
#461 Ez inkább a magyawr futball szegénységi bizonyítványa. 10+ év alatt sem sikerült találni senkit helyette... -
#460 Persze, az össze játékost le lehetne cserélni jobbra, de itt nem is ez a lényeg. A csapat jó kezekben jól tud játszani, de nincs olyan csatárunk, aki a válogatottban tudná szórni a gólokat. Priskinnek van a legtöbb gólja, 17, de csak azért mert ő már 10 éve próbálkozik. -
#459 Van, aki szerint Király nem csak a rekord miatt lett beválogatva?
Szerintem ez neki valamiféle "életműdíj" és a csodájára járhat a világ a szürke macinacijának, de nem hiszem, hogy Dibusz rosszabb kapus lenne. Persze azt rá lehet fogni, hogy nem 100-szoros válogatott...mondjuk Királynak se kellett volna feltétlenül annak lennie :D -
Stockbauer33 #458
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.16. 12:15:51 -
#457 Így van, őt egyetlen kapussal nem lehetne pótolni csak egy rakással!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.16. 11:53:22 -
#456 Királyt bármikor lecserélném egy rakás másik kapusra... -
#455 Ha az EB csapatok lophatnának egy játékost a másiktól...
-
kisbesi #454 Remélem nyersz, sok sikert, nem semmi mix! -