1797
-
-
#204 az a baj, hogy 3 meccset játszanak a csoportban. 1 vereség-győzelem eldöntheti a továbbjutást, így a közepes v erősebb csapatok ellen már stabil védekezéssel mennek ki a csapatok. Minimális kockázat vállalás van, hogy tartsák a döntetlent... -
#203 Ja ez szerintem inkább a labdarúgás, mint sportág sajátossága, nem az EB-ké :D -
#202 akkor meg már töröljük el a lest meg kötözzük hátra a kapusok egyik lábát, meg félóránként állítsunk ki 1-1 védőt... egyébként a jelenlegi rendszerben is minél több gólt kell rúgniuk, mert ha 1-0 az nem megnyugtató bármikor jöhet az egyenlítés elég egy kis hiba és akkor ott ugye nem 1 pont veszik hanem 2. úgy általánosságban 2 pontot így is elosztanak a 3 ból, de a csapat szemszögéből ez az 1 pont már 2 pont bukást jelent. szóval 2-0 kéne legyen minden meccs minimálisan alapból, de mivel a legjobb 3. helyért számítani fog majd az egymás elleni esetleg, meg gólkülönbség, ezért nem 2-0-ra motiváltak, hanem még több gólra, mert ki tudja mit hoz a jövő. mégsem tudják berúgni... jók a védelmek, ennyi. -
#201 azért ott sem viszik túlzásba -
#200 PIQUEEEEE
és Ini adta a gólpasszt...:)
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.13. 16:43:33 -
#199 Ez az EB-k "sajátossága" lett mára,nagyon ismerik egymást a csapatok,az edzők,játékosok is azért,elég sok csapat áll fel ugyanabban a taktikai hadrendben,nem tudják meglepni a másik csapatot,főleg első csoportkörben,ahol nem vállalnak plusz rizikót az edzők. A VB pont ezért másabb,ott ugye vannak teljesen eltérő futballkulturájú csapatok,más szemléletű edzők,ott inkább jönnek a 4-5-6 gólos meccsek is akár -
SzocsA #198 Később értem haza miről maradtam le? Ja semmiről.
Be kéne vezetni, hogy ne a győzelem után kapjanak pontot, hanem a gólok után. 1 gól 1 pont. vagy a golkülömbség számítson de ott is 1 gól 1 pont lenne.
Amúgy ezt az eb- valamelyik kis csapat nyeri majd meg...
Csak nehogy mi nyerjük meg mert akkor orbán nem tudom, hogy majd mit fog kiposztolni fbra, Na ugye! -
#197 2. félidőre egész jó lett ez a spanyol cseh... -
#196 mondjuk ahogy a spanyolok álltak pár éve a többiekhez képest. meg a vb-n is jóval veszélyesebbnek tűntek és ők nem olaszok, hogy nem is veszik komolyan a nyolcaddöntőig :D most tényleg beleadtak mindent.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.12. 23:14:23 -
#195 jobban jártál, nem volt semmi a második félidőben, alig jutottak el a kapuig, hogy veszélyes legyen, a végén beletettek még egy kicsit az ukránok, de erre kaptak egy kontrát és gól. az első félidő messze jobb volt. -
#194 Nem ért kevésbé, mint bármelyik másik eddigi. Ellenben viszont szerintem tök normálisan beszél. Egy volt boxolótól azért ez elég értékelhető dolog. -
Micsu #193 Miert melyik csapat nem az? :)
Negyed dontok fele ugy is a pillanatnyi forma dont, barmi lehet
Vedelmet kell helyre rakni es top3 eselyesek -
#192 jól van ez a német válogatott verhető, érdekes lesz az eb -
#191 Mikor ukranoknal volt a labda szep megmozdulasaik voltak. Kar hogy alig volt naluk:/ -
Micsu #190 Ez volt a jo csere, vegre egy jo meccs , meg ilyet -
Micsu #189 Ahhoz kepest h nincs gol elegge porgos, jo -
#188 A második félidőt sajnos eddig nem láttam, de az 1. az EB eddig legjobb félideje volt, az ziher. -
#187 lehet azért ilyen befogadóak, kell az utánpótlás a focijukba :D -
#186 badarság... magyarországon mindenki ért a focihoz.... -
Micsu #185 Boxolo, nem ert a focihoz de aze tudalekoskodik -
#184 Mi bajod vele? -
Micsu #183 Eleg tree ez a vedelem de van aze egy hummelsuk meg kene egy uj lahm, egyebkent jo az utanpotlasuk, nem feltem oket -
#182 Gondolom aki akar az vezethet musort. Legalabbis nagyon ugy tunik. -
Micsu #181 Ezt a faszlama kokot muszaj vt musorvezetonek betenni? -
#180 ukránok nagyon jól nyomják, a támadósoruk nagyon bitang
a németeknél meg félek, hogy elkezdődnek a gyengébb évek. szélsőhátvéd nuku, és amikor egy Khedira játszik box-to-box középpályást, na az valaminek a végét jelenti -
Micsu #179 De legalabb ez jo meccs mert eddig nem sok jo vt -
#178 jaja teljesen igazad van, nincs hát
ilyenkor át is gondolod, amit írsz? -
ManoNegra #177 Eddig jó a meccs! -
#176 Ukrajnanak azert vannak szep pillanatai -
Micsu #175 Neuer -
#174 Mekkora fejes :D Mustafi -
#173 tudod is mit beszélsz vagy csak úgy ömlik belőled? -
#172 pontosan, majd építenek pár mecsetet, a válogatottjuknak már úgysincs semmi köze a németekhez :DDD -
#171 a németek inkább keménykednek az ukránokkal, otthon meg szopkodják mohamedéket :D
wingardium leviosa
-
#170 Jaja az angolok otthon max a kocsmában balhéznak ez tény -
Gabe18 #169 Angolok ultrák szellemi roggyant része nem először csinálja meg hogy mikor kiszabadulnak otthonról, és nem fenyegeti hogy fél életére kitiltják a kedvenc csapata stadionjából, akkor "kiéli" magát. Gondolom a ruszkikban meg volt pár kemény gyerek, akik partnerek voltak erre. -
#168 én azt nem értem,hogy ők most kajak erre adták ki a pénzt,az utazásra,a meccsjegyre (már amelyik bement a meccsre is,nem csak kint balhézott),a kajára,piára,hogy aztán balhézzon és törjön zúzzon...nyílván szabadságot is kivett. Ezért?? Én nem vagyok híve a "modern foci"-nak,kellenek az ultrák,a tomboló tömegek,de az hogy szétvernek komplett városrészeket az rohadt gáz -
#167 Nemar.
Vezetnek a lengyelek.
Ez az ir csapat is csak minket tudott megverni :v -
#166 Mindenki terrortámadástól tart, aztán mindig a szurkolók balhéznak :D