Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Es ugye az asszony se kap sms-t a banktol, hogy marmegint jatekot vettem ! 😊))
Meghajto nem kell, gyorsabb letolteni....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Na single letolt már valaki ez is rövid lett?

Next PC upgrade: 2022

BalikaHUN
Igen sokan azt veszünk főleg ha olyan játékról van szó mint a Battlefield. Sok játékot vettem digitálisan is de szeretem a dobozt a kezembe fogni, kinyitni az első napon stb. 30 éves vagyok de ez nekem még mindig hozzá tartozik a játékélményéhez.
+ haszna is van a dobozos játéknak, úgy kb 4-5 éve ellopták a steam accountomat és egy dobozos játék (asszem cod mw2) segítségével szereztem vissza elég gyorsan.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Ne már, komolyan Srácok!
Lassan 2017, a 21. században még dobozos játékot vesztek? Optikai meghajtót se láttam évek óta.
Nemrég dobáltuk ki a 11 éves fiammal a pincéből a régi játékaim dobozait. Én megsirattam, Ő meg röhögött rajtam<#pias>

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

TDC Geronimo
100% a natív. Javítva lett

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bélanéni
Sziasztok,
a bétában volt egy Resolution Scale opció. Kb 45-re kellett állítani, hogy natív felbontásban menjen a játék. Ez az opció még mindig létezik? Ma kezdem majd a játékot, érdekelne. És ha igen, továbbra is 45 környékére kell belőni?
Előre is köszi.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Vadnokedli
ha azt nézzük még így is ráfizettél- De fizikális léte egy élmény a tárgyaknak.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

AnuluWork
Azért nem teljesen. Pl. PCre ahonnan én rendeltem elő, ott adtak hozzá egy töltény formájú pendriveot, és előrendelői dlct is.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bandicoot
Nemigen akarlak kiröhögni,de 16ezer forint (már ha a pc-n veszed), és semmit nem kapsz csak egy dobozt amivel kitörölheted (sajnos)...Gyorsabb,és jóval olcsóbb neten beszerezni egy kódot mondjuk Cdkeys-com-ról ahol ~12500 ft....

Ha konzolra veszed akkor megértem a dobozost,ott van lehetőség eladni/elcserélni...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

antiszoc jelenség vagyok, de alapvető elveim azért még vannak, piát és szotvert csak humántól veszek, még ha kiröhögnek is
lac coo
Jee..most latm van benne starwarsos impact granat ! 😊
Az jo, azt szerettem benne 😊)

Miért nem net -en vásárolsz? Nem ördögtől való.
Mármint, miért nem az Origin -en veszed meg online?
Átutalod, letöltöd, játszol!
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.23. 00:14:10

skalpoljátok meg őket 😮

Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:07:38
felhívód őket ma? gépi hang? úzenetrögzító, menúpontok, tanácsadás, meg se lepődsz
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:02:36
ma is tanultam valamit?
extrém digitaltól senki ne rendelne szülinapi ajándkéknak szoftver alkalmazást, mert lehet nem érkezik meg időben?
Ez a Squad XP Boost ugye viccnek van bent a játékban? Mert hogy nem ad hozzá semmit az XP proggression-höz az biztos. Egyébként meg elértem az Assault-al a rank 10-t ,egyből kipróbáltam a Hellriegelt. Azt kell hogy mondjam hogy közepes távolságra jó,közelebbre inkább az m1918 trenchet használom.

Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella

TDC Geronimo
Úgy hívják color grading. Az a pálya az ilyen

giornalista
srácok, végezhetek egy kis közvélemény kutatást?

Argonne Forest mapról lenne szó. egyszerűen zavar, hogy milyen fakó, szürke az egész. az ég folyamatosan fehéres szürke, kontrasztos, a színek sincsenek igazán rendben, mintha ködben, füstben játszanék. kopott az egész.

csak én érzem ezt így, azaz a gépemben/monitoromban lesz a hiba, vagy nálatok sem igazán szép ez a pálya?
lac coo
😊)))

Most megint rettenet sok van beloluk.

TDC Geronimo
Mocsok sniperek <#banplz>

JaSoN HuNTeR

Tetszik a játék, első videóm, még meg kell szoknom a játékot.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok, a drop ban kapott fegyvereket hogyan és/vagy mikor tudom a COSTUMIZE alatt használni?

TDC Geronimo
Nekünk van squad így ilyen gond nincs.

VO101Tom
Németországnak 1918-ig voltak Afrikai gyarmatai, gyarmati hadserege. Ennyi pedig ide elég is, hogy hol, mennyi és mikor harcolt az minden más nemzetnél is hatalmas katyvasz, de ez sosem volt BF-ben másképp.

www.pumaszallas.hu

giornalista
eddig engedélyezve volt a DX12, most kivettem, mert egyre több furcsaságot tapasztaltam (akadozó átvezetők, elszíneződő kép), és láss csodát, minden meg is javult. az FPS-em meg maradt 80 körül (RX 470 4gb). furcsa.
Há nemtom, nekem ezekre nincs időm figyelni játék közben 😄 Pörgősnek mindig pörgős volt a rush, néha már túl pörgős is. Játékosokból mintha tényleg egy árnyalatnyival normálisabbak lennének, mint CQ-n, de azért pubon összetartó squadot még operationsben se láttam soha. A max az, hogy újraélesztenek, meg healelnek/adnak ammót.

Más: ezekhez a medic puskákhoz én úgy tűnik, low vagyok. A 3-4-ben szerettem a DMR-eket, jól el is voltam velük, itt viszont képtelen vagyok mozgó célpontot eltalálni velük. Néha még állót se.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.22. 18:26:01
TDC Geronimo
A hangulat az ami sokkal jobb. Zenék, síp, ordibálás szektor megszerzésénél stb és nagyon jól lehet 1-1 squaddal pontokat védeni/támadni. Meg baromi pörgős, főleg, amikor az utolsó pontot véded

FEARka
Ha már szerveren vagy akkor bal alul a CUSTOMIZE gomb, ha a menüben akkor pedig a SOLDIER menüpont alatt tudod.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Nemtom, úgy látszik én vagyok az egyetlen, aki nem kapkodja az állát az operations-től. Nem rossz, nem rossz, de ez gyakorlatilag egy több menetes rush járművekkel, oszt kész. Nálam még mindig a CQ a nyerő.
TDC Geronimo
Currently online players

PC: 166,366 (24h peak: 171,382)

XBOXONE: 209,798 (24h peak: 248,449)

PS4: 348,391 (24h peak: 348,391)

Total: 724,555

Végignyomtuk összes operationst. Brutálisan jó volt

ozimak
Neeee... nem vagyok rasszista, de azért ne már. Oké, hogy történelmileg nem törekedtek a 100%-ra, de ez csak vicc ugye?
udv hogy lehet valasztani fegyverek meg stb?
Sokat volt a napon biztos...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnuluWork
Hogy sikerült nekik feketére a német scout? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nvidia Geforce Experience a 3-as verziótól nem települ autómatikusan. Le kell tölteni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A konzolokszervize-ről rendeltem és azért nem kérdeztem semmit, mert nekem egyértelmű volt, hogy - ahogyan máskor is - én rendelek, ők a megjelenéskor kiszállítanak, én fizetek átvételkor. Pont.
Erről a "dlc-ről email-ben" semmit nem írtak megrendeléskor. Azért lepődtem meg.
Gondoltam, esetleg hasonlóan járt így valaki mint én.

Jó esetben kell, hogy legyen nálad telepítve egy nVidia Geforce Experience nevű progi.(jobb alsó sarok, kis nvidia ikon)
Megnyitod, beállítod, hogy megtalálja a gépeden a játékokat, majd ha rákattintasz az adott játék logo -jára, alatta két oszlopban megmutatja a jelenlegi és az nvidia szerint optimális beállításokat. Én szoktam hinni neki😊

Fpocok
Nincs. Nem tudom mi lehet a gond. Így volt beállítva, amikor megjelenés előtt próbáltam a trialt, most meg megjelenés után trialnál ezt csinálja. Bármire bindelem a görgőt, csak fordul vele. Nem dealbreaker de nagyon nagyon nagyon zavaró.

Parasite Eve 2, best game EVER!

JaSoN HuNTeR
Vegyetek fel originen ! ==== mateo019

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

m0tTh0w
Ez nálam is így van. A vicc az egészben hogy ha felmész egyszer az üres szerverre az említett mapokon, meg van a 60 FPS. Kilépsz, majd belépsz ugyan oda, és akkor már hullámzik az fps. Szerintem a dinamikus időjárás tehet róla.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

lac coo
Azt olvasom sok helyen, hogy akinek van engedélyezze a processzoron a HT-t, több szálat, úgy jobban fut ..
Valaki próbálta már ?

FEARka
Nincs véletlen több dolog is a görgetésre bindelve?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Fpocok
VALAKI SEGÍTSEN PLS!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
<#fejvakaras> célozz fejre

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
így is esik kel az ember. Szép is lenne, ha 2 golyóból halnál

nem csak a sniper a gond .. altalaban sok loves kell a halalhoz ami ilyen fel automata fegyvereknel gond

Red Orchestra-ban azert mukodik mert ott 1 vagy 2 golyo .. de nem 5 meg sokszok tobb

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

lac coo
Jah, azzal kieggyezek ! 😊

TDC Geronimo
Sniper only játékmód. 2 hegy egymással szemben azt lőjék egymást a szerencsétlenek

lac coo
Nagyon sokan meg a rengeteg sniperrel nincsenek kibekulve, ekeve ovis szi tre vittek le, meg sebezzen is minz az allat ? 😊)

Akkor most mi legyen, melyik lenne a jo megoldas ?

TDC Geronimo
sniperek pfejjj. Amúgy meg sweetspotnál elég 1 golyó, ami okádék szerintem