Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghajto nem kell, gyorsabb letolteni....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
+ haszna is van a dobozos játéknak, úgy kb 4-5 éve ellopták a steam accountomat és egy dobozos játék (asszem cod mw2) segítségével szereztem vissza elég gyorsan.
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Lassan 2017, a 21. században még dobozos játékot vesztek? Optikai meghajtót se láttam évek óta.
Nemrég dobáltuk ki a 11 éves fiammal a pincéből a régi játékaim dobozait. Én megsirattam, Ő meg röhögött rajtam<#pias>#pias>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
a bétában volt egy Resolution Scale opció. Kb 45-re kellett állítani, hogy natív felbontásban menjen a játék. Ez az opció még mindig létezik? Ma kezdem majd a játékot, érdekelne. És ha igen, továbbra is 45 környékére kell belőni?
Előre is köszi.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha konzolra veszed akkor megértem a dobozost,ott van lehetőség eladni/elcserélni...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Az jo, azt szerettem benne 😊)
Mármint, miért nem az Origin -en veszed meg online?
Átutalod, letöltöd, játszol!
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.23. 00:14:10
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:07:38
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:02:36
extrém digitaltól senki ne rendelne szülinapi ajándkéknak szoftver alkalmazást, mert lehet nem érkezik meg időben?
Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella
Argonne Forest mapról lenne szó. egyszerűen zavar, hogy milyen fakó, szürke az egész. az ég folyamatosan fehéres szürke, kontrasztos, a színek sincsenek igazán rendben, mintha ködben, füstben játszanék. kopott az egész.
csak én érzem ezt így, azaz a gépemben/monitoromban lesz a hiba, vagy nálatok sem igazán szép ez a pálya?
Most megint rettenet sok van beloluk.
Tetszik a játék, első videóm, még meg kell szoknom a játékot.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

www.pumaszallas.hu
Más: ezekhez a medic puskákhoz én úgy tűnik, low vagyok. A 3-4-ben szerettem a DMR-eket, jól el is voltam velük, itt viszont képtelen vagyok mozgó célpontot eltalálni velük. Néha még állót se.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.22. 18:26:01
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
PC: 166,366 (24h peak: 171,382)
XBOXONE: 209,798 (24h peak: 248,449)
PS4: 348,391 (24h peak: 348,391)
Total: 724,555
Végignyomtuk összes operationst. Brutálisan jó volt
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Erről a "dlc-ről email-ben" semmit nem írtak megrendeléskor. Azért lepődtem meg.
Gondoltam, esetleg hasonlóan járt így valaki mint én.
Megnyitod, beállítod, hogy megtalálja a gépeden a játékokat, majd ha rákattintasz az adott játék logo -jára, alatta két oszlopban megmutatja a jelenlegi és az nvidia szerint optimális beállításokat. Én szoktam hinni neki😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Valaki próbálta már ?
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Red Orchestra-ban azert mukodik mert ott 1 vagy 2 golyo .. de nem 5 meg sokszok tobb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Akkor most mi legyen, melyik lenne a jo megoldas ?