Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megerett a vilag a pusztulasra 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: djcom, 2016.10.24. 14:34:24
ami nem tetszik és kifejezetten frusztrál, hogy egyszerre csak egyetlen kitüntetést lehet kiválasztani és csak azt csinálhatod. valahol jó is ez, de mivel csak egy hét van az összesre, és nem is mindegyik igazán könnyű, lehetne, hogy egyszerre pörög mind az 5.
Amugy persze technikailag hozza az elvartakat, de elveszett a jatek lelke.
a regisztrációnál megadott public id lesz a battlefield 1-es játékos nevem is, vagy azt később megváltoztathatom?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
5 lemezes, beraktam értelemszerűen disc1-et, autorun.exe elindult
mi a fene az ea origin alkalmazás? én nem online szeretném telepíteni, hanem lemezről
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mennyi kill xp vagy akármi kell ahhoz, hogy pl Medic-el 3as szintű lehessek.
És hol látom egyátalán eddig mennyi van meg belőle. A játékban mindössze a medic csíkot találtam meg 1 és 2 közt mutatja de semmi részletes.
A neten se nagyon találtam értelmes leaírást ködösítenek mindenhol.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Conqvestnél kb az első 12 fő körül szokott osztani ha jól értelmeztem.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.23. 23:54:52
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
HC-t nagyon várom. Battlepack mi alapján jár játék végén?
+1 bónusz kérdés: a meccs végén hogy tudok kilépni a menübe, mert én csak a következő meccs betöltése után tudtam kilépni. Szomorú lennék ha ez tényleg így lenne 😄
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Egyáltalán nem érzem azt, hogy én egy Battlefield-el játszanék. Az irányítás valahogy olyan "delay"-es még nagy fovnál is. A menü értékelhetetlen el sem hiszem hogy komolyan gondolták. Grafika rendben van, na de hogy egy GTX 1060-on se tudja a High-ot megfelelő FPS mellett élvezni ahhoz csak gratulálni tudok. Ez a dinamikus időjárás nagyon szép meg nagyon jó, de kicsit uncsi, hogy minden pályán vagy esik az eső, vagy köd van, vagy csillámpónik hullanak az égből... Az elején még vicces, de amikor már a szemem folyik ki a ködtől kicsit kezd nagyon is zavaró lenni. HC mód nekem nagyon hiányzik, van benne mert én nem találtam...
Illetve mi szerint oszt a végén BattlePack-ot? Én még 5-6 játék alatt nem kaptam, bezzeg volt egy csóka, aki 5/4-szer kapott.
Az hogy van, hogy az ellenfélnek volt mindig csak Behemotja? A leugtóbbi játékot is az hozta vissza nekik egy kb. 700/300-as állásból, köszi!
Kicsit félek, hogy elcsesztem 13K-t, ez közelében sincs a Battlefield 4-hez. Remélem 1-2 nap után belerázódom és megszeretem valamennyire...
Már rohadtul unom hogy a sok hülye nem ad parancsot, pedig tele spammelem a falat mindig de semmi
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
k/D-t meg amugy is lesz..om ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.23. 22:21:47
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ezzel valamit kezdhetnenek, mert ez igy kuka !
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.10.23. 22:13:42
Másnál van olyan, hogy csak sokadjára indul el a játék? Origin-en belül rányomok a naranacssárga play gombra, az elszürkül, látni hogy tölt pár másodpercig, majd minden ok nélkül abbahagyja és a play gomb újra kattinthatóvá válik. Volt hogy 10x kellett eljátszanom ezt, mire hajlandó volt ténylegesen elindulni, de változó. Win10-em van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mondanom se kell nem sokáig kellett aggódnom, hogy megtaláljanak 😄
Nekem amúgy szerencsére nincsenek grafikai bugok inkább mechanikai bugjaim vannak.
Más szóval rosszat nyomok vagy pl elfelejtem hogy medicről sniperre váltottam amin nincs bajonet és rászaladok nélküle az ellenfélre és nem értem mért nem deglik meg... stb...