Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nyomtam egy ESC-et kifagyott a menü a játék ment tovább kilépni nem lehetett, vissza sem lehetett menni.... Akadnak még hibák. Repülők lezuhanása egy kész kabaré.
Amúgy a játék nekem nagyon bejött úgy is, hogy ma atomszívás volt.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem olvastam vissza a topicban ezért bocsánat ha már volt. Nektek előfordul multiban hogy nem tudjátok a telepített fegyvereket használni? Értem ezalatt azt, hogy használnám mondjuk a tábori ágyút, de nem akar megmozdulni (tudom hogyan forog gyorsabban) de egyszerűen nem lehet vele célozni. Géppuska ugyanez, sőt repülővel is volt olyan hogy egyszerűen nem lehetett irányítani a lövés meg olyan volt mintha lassított felvételen lőnék. Nem csak velem fordult ilyen elő, más ismerősöm is panaszkodott. Van erre megoldás, vagy valamit a BFnek kell frissítenie, ez szerver hiba vagy game vagy user error? Ha van megoldás akkor azt is szívesen fogadom!
Előre is köszi!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Zsír!
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.10.23. 18:15:26
Ha utalsz akkor nyilván akkor kapod meg ha oda ért a pénzed, ami csak holnap lehet lévén ma nincs bank.
Utalás helyett bankkártyával (vagy paypal-al) fizetve azonnal kapják a pénzt és azonnal küldik is a mail-t a kóddal bármikor (ma is).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.23. 18:13:54
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Illetve ha most utalok akkor vajon megkapom egyből a kódot, vagy az OTP majd csak holnap utalja? 😄
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.10.23. 18:08:20
1. NVIDIA Control Panelban 3D beállítások, majd "Előre reprodukált képkockák maximális száma" beállítást 1-re állítani.
2. Ugyanitt energiagazdálkodási mód: "Maximális teljesítmény előnyben részesítése".
2. csinálni egy szöveges dokumentumot, amibe idézőjelek nélkül beírod, hogy "gametime.maxvariablefps 59" (vagy amennyire korlátozni akarod az FPS-t). Majd "mentés másként", fájl típusa: minden fájl, fájlnév: user.cfg, és bedobni a BF1 mappájába.
Aki kipróbálta, jelezze, hogy működött-e a dolog.
Mert ilyen létezik?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hát nem tudom... annyira fakó. zavaróan. de legalább akkor nem nálam hibás végül is, hanem ilyen :/
a sorozat egyik nagy erénye a hosszú learning curve, ami miatt érdemes újra és újra elindítani a játékot, hiszen rengeteg dolgot lehet tanulni. itt bizonyos tekintetben (pl. recoil) egyszerűsödött a játék, a fegyvereket mégis nehezebb használni, mint eddig valaha, tehát nyugodtan szánj rá néhány napot, 1-2 hetet, és érezned kell valamiféle fejlődést. onnan meg már nem lesz megállás 😊
egy személyes példa: volt egy assignment tegnap, hogy a Medic fegyverekkel kell először 20-at ölni (pipa), majd kell 20 headshot, de csak azt fogadja el, ha a headshot maga kill is (tehát ha simán eltalálsz valakit a távolból, és headshot, de nem hal bele, akkor nem regisztrálta), ebből kellett 10. ráment pár napom, de sikerült. az utolsó feladat: in a life get 5 kills with a DMR.
na, ez az én gung-ho, frontvonalas stílusomnak óriási kihívás volt. legalábbis annak tűnt. de mivel itt 1 életen belül kellett az 5 kill, nagyon visszafogtam magam. lemaradoztam, okosan, fedezékek környékére vonultam és középtávolságról próbáltam leszedni a védőket. végül 4 killnél elfogyott az ammóm, így visszább kellett vonulnom, találtam egy mortarozó srácot, adott is ammót (ilyen is van? 😄), feltankoltam és végül nagy nehezen összejött az 5. kill is. mindez második próbálkozásra 😊 nyilván ez sokaknak nem nagy szám, de én mindig megyek előre a frontvonalra, most viszont teljesen máshogy kellett játszanom pár percig és rohadtul élveztem. nagyon sok van ebben a játékban, érdemes elmerülni benne!
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:26:41
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:19:46
De igazabol nem is megyek mas mapra mint az erdos, ott mndenhol jo az assault....
Egyébként magasabb szinten mennyit javul kb a fegyverzet?
Talán azért van sok sniper is mert az még alap szinteken is használható.
A shotgun és a Sniper használható, nincs középút. Medic class fegyverei minősíthetetlenek. 10+ éve játszom FPS -játékokkal, nem hiszem hogy olyan béna vagyok, hogy el sem találok valakit 10 m-ről.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
En anem tankosat vegig toltam, de ott is a rombolhatosag miatt vuttem vegig, az olasz supportosat felig , a tobbire csak raneztem de nem is hiszem, higy valaha is vegigjatszom 😊)))
nem is tudom minek erőltetik, ha csak ennyit tudnak kihozni belőle
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Remélem hasonlóként fog ez is működni, mint a Rocket League.
Az elején majdnem refoundolni akartam aztán megszerettem és most már so so jól megy 500+ MVP csillagom van bár a competitivet annyira nem tolom mert nem mindig van kivel. Csak remélni tudom javul a BF statisztika is idővel.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.23. 10:30:52
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Igazából jó pár éve nem játszottam komolyabban fps játékkal ha nem vesszük ide a GTA 5 egyes lövöldözős csatáit és a Division kb 60 óráját.
Kb mennyi idő kell míg az ember egy BF 1 stílusú játékban elfogadható szintet ér el? Eddig katasztrófa 😄