6439
-
HUN BECSEHELY #3997 http://www.kephost.com/image/vJDg
Srácok.Tegnap 4-szer dobott ki ezzel az üzenettel.Mi a szar van már megint?
Utoljára szerkesztette: HUN BECSEHELY, 2016.11.01. 07:13:07 -
szintén -
Akkor kínlódjon vele a halál :)) -
yossarianHUN #3994 Távolságtól is függ, főleg az időjárási effekteknél. Esőben és ködben tudtommal csökken a max spottolási távolság. -
Jah, ertem !
Nem nyomkodom annyira , csak szemleltetesnek irtam :) Benne van a celkeresztben nyomom es semmi...Vagy tavolsagtol is fugg ? -
Hát ha eszeveszettül nyomkodod akkor egy idő után nem fog spotolni. -
Hogymicsoda ? :) -
Az azért van mert spammolod a Q-t preventálja a vak tyúk is talál effektust :D -
Megint neztem en a spotolast, de most vagy en vagyok bena vagy bugos, neha az istennek se akarja spotolni hiaba verem a Q-t ?! -
Amíg nem tudjuk miért jár BAN és miért nem addig én legalábbis nem modolom a game-t. Elég sok embert penderít ki minden körben a védelmi rendszer :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.31. 19:34:04 -
Jude666 #3987 Sziasztok!
Próbáltátok már bármiféle Sweetfx-t használni?
Gondolok én erre például:https://sfx.thelazy.net/games/preset/6069/
Úgy tűnik, hogy nekem nem nagyon akar működni, nem tudom esetleg nálatok jó-e? -
yossarianHUN #3986 Ja igen, most már látom :D De az ilyen sebességgel repül? Belülről mindig olyan lassúnak tűnik. Durva :) -
Seten #3985 Az ikerágyúé, nem? -
Igen a múlt heti medálokat mutatja, de nekem maradt még abból befejezetlen szóval jól jön :D -
három dolog.
1. vótmá.
2. szégyelld magad, hogy érdekelnek a medálok!!! :)
3. nálam mostanra megjavult. -
yossarianHUN #3982 Az mi volt? Mármint milyen fegyver lövedékei? -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az e heti medálok mindenkinél bugosak? Hiába rakom be, betöltésnél egy ideig jelzi az újakat majd kiírja, hogy nincs kiválasztva medál. Ha meg rámegyek, hogy kiválasszam akkor meg a múlt hetieket mutatja.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.31. 18:08:50 -
Conqvistador #3978 Ilyen esetben elég ha másik online játékot elindítasz ha ott van "adás" akkor a játékban a hiba... :D -
ja, csak hamar vége lett a mókának, kiürült a server. -
Azt írják a fórumokon, hogy már mennek a szerverek megpróbálom én is. -
Conqvistador #3975 Szerverkereskedők áldozatai lettünk :D -
-
Jól van akkor már újra kartam indítani a routereket hátha valami gond van, de ezek szerint a szerverek lesznek megint... -
Hentes75 #3972 BF1 szerverek most működnek?Oribgin van,a BF1 azt írja GO ONLINE. -
az olyan játékoknál, amelyekkel éveken át, több száz órákat játszok, afféle mániám, hogy lehetőleg mindent unlockoljak, minden medált, kihívást teljesítsek. időről időre ad valami extra célt, motivációt ez. a BF4-nél például csak bizonyos assignmentek miatt sniperkedtem, illetve egy rakás közülük kirángatott a komfortzónámból és új dolgokat próbáltam ki miattuk. a skinek is ilyenek lennének, ha nem béna battlepackokban érkeznének, hanem tenni kellene értük valamit :) -
:(
Te jöttél be múltkor hozzánk játszani? -
tegnap végre kiesett az első puzzle darabom a késhez, hip hip!
éjfél után kiléptem, kis szünet, aztán mondom áá majd holnap, fáradt vagyok már... hát ebből nem lesz semmi, mert összefosta magát a monitorom. i'm lovin' it! -
DLC-k még hozhatnak újítást (tudom nem ez a jellemző, de a BF1 is meglepetés volt miért ne folytathatnák a meglepetések sorát :) ) -
Es ha en forditok hatat mert mas dolgom vann akkor is ?
Ez mondjuk jo dolog szvsz.... -
Ha nem látsz rá, mert bemegy valami fedezék mögé, akkor eltűnik -
Vagyis akkor hogyan...?
Ranezek vagy celzok, spottolom, de ha utana masfele nezek , vagy o tunik el valami mogott akkor eltunik a jelolese ? -
Ezt ugy nem mondtam, de volt itt mar olyan megjegyzes is, higy hamar ki fog fujni mert nincs gyujtheto cucc...
Na az azert mar eleg ciki, nem ? :)
Amugy fajni nem faj, gyujtse akinek kell, ha lehetne oda is adnam a sok skint ami nekem van :)) -
Ahogy kimegy line of sightból az ember eltűnik a jelölés -
yossarianHUN #3962 Ha csak 2 másodpercig látszik, akkor az azért van, mert előtted már spottolta valaki, és az ő spotja most jött le róla, de a tiéd ezért még nem érvényes. Szerintem. A térképen meg direkt nem látszik, azt már az alfa előtt megmondták, hogy megszűnik ez, hogy ha lő valaki, vagy spottolják, akkor felvillan a térképen. Tudtommal csak a spotting flare-rel, meg egyéb spottolós kütyükkel spottolt (de szép mondat) játékosok látszanak a minimapon. -
yossarianHUN #3961 Csak kíváncsi voltam, mert ez már nem az első ilyen passzív-agresszív, burkolt "a hülyegyerekek a medálokért meg skinekért játszanak hehehe, mekkora gyökerek" hsz, amit látok tőled. -
Na azt nekem se sikerult megfejteni, hogy ez bug vagy ilyen csak en nem ertem a rendszert.... -
Seten #3959 Ehhez a "lásd nem tudnak jelölni" annyit fűznék, hogy lehet én is rosszul csinálok valamit mert ha spot-tolom az ellenfelet, van, hogy csak kb 2 másodpercig látható a jel a feje felett de ami rosszabb, hogy a minimap-on nem látszik.
Mit csinálok rosszul? -
Ez most milyen kerdes ? :)