Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Kilepesnel vigyazni mit nyomogat az ember, nekem is colt, higy beragadt a fekete toltokepernyonel.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kigyi
Ne is mond, de a töltés az fogy. Kilőttem egy tárat valakire aki ott állt előttem, akkor juottam eszembe baj van most élesztettek újra bugos, itt már késő volt megfordult és lelőtt.
Nyomtam egy ESC-et kifagyott a menü a játék ment tovább kilépni nem lehetett, vissza sem lehetett menni.... Akadnak még hibák. Repülők lezuhanása egy kész kabaré.

Amúgy a játék nekem nagyon bejött úgy is, hogy ma atomszívás volt.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lac coo
Most jövök forestes mapról, hát most már azért egy az egyben SW BF féle ereszd e la hajamat stilus, gránát dobáló versennyel megspékelve.

lac coo
Nekem rendszeresen előjön, hogy ha felélesztenek nem tudok lőni a fő fegyverrel ,se zoomolni..Csak ha váltok egyet pisztolyra .

TDC Geronimo
Bug. nekem még 40 óra alatt nem jött elő, de hallottam már róla

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ulvar
Sziasztok!

Nem olvastam vissza a topicban ezért bocsánat ha már volt. Nektek előfordul multiban hogy nem tudjátok a telepített fegyvereket használni? Értem ezalatt azt, hogy használnám mondjuk a tábori ágyút, de nem akar megmozdulni (tudom hogyan forog gyorsabban) de egyszerűen nem lehet vele célozni. Géppuska ugyanez, sőt repülővel is volt olyan hogy egyszerűen nem lehetett irányítani a lövés meg olyan volt mintha lassított felvételen lőnék. Nem csak velem fordult ilyen elő, más ismerősöm is panaszkodott. Van erre megoldás, vagy valamit a BFnek kell frissítenie, ez szerver hiba vagy game vagy user error? Ha van megoldás akkor azt is szívesen fogadom!

Előre is köszi!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bandicoot
Igen de én javaslom a paypal-ba való regelést és annak a használatát, egyrészt hogy ne adogasd meg az összes létező bankkártya adatod a neten csak úgy,másrészt a paypal-on keresztül ha bármi gond van egyszerűbb a vitarendezés.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

jan5650
Ezek szerint ha bankkártyával fizetek egyből megkapom?
Zsír!
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.10.23. 18:15:26
Bandicoot
Onnan rendelek hosszú idők óta kulcsot, sosem volt semmi gond,ismerős egyszer belefutott hibás kulcsba, írt, 1 óra sem telt el és küldtek másikat a reklamáció után.
Ha utalsz akkor nyilván akkor kapod meg ha oda ért a pénzed, ami csak holnap lehet lévén ma nincs bank.
Utalás helyett bankkártyával (vagy paypal-al) fizetve azonnal kapják a pénzt és azonnal küldik is a mail-t a kóddal bármikor (ma is).

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.23. 18:13:54

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

jan5650
És csak holnap kapom meg a kódot ha most elutalom?
Instant gaminget próbáld. Paráztam nagyon de azonnal küldték.
jan5650
CdKeys.com-ról mennyire biztonságos vásárolni?

Illetve ha most utalok akkor vajon megkapom egyből a kódot, vagy az OTP majd csak holnap utalja? 😄
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.10.23. 18:08:20
A harmadik az 3. akart lenni, de na.
FPS DROP MEGOLDÁS (legalábbis nekem eddig úgy tűnik, hogy megoldotta):

1. NVIDIA Control Panelban 3D beállítások, majd "Előre reprodukált képkockák maximális száma" beállítást 1-re állítani.

2. Ugyanitt energiagazdálkodási mód: "Maximális teljesítmény előnyben részesítése".

2. csinálni egy szöveges dokumentumot, amibe idézőjelek nélkül beírod, hogy "gametime.maxvariablefps 59" (vagy amennyire korlátozni akarod az FPS-t). Majd "mentés másként", fájl típusa: minden fájl, fájlnév: user.cfg, és bedobni a BF1 mappájába.

Aki kipróbálta, jelezze, hogy működött-e a dolog.
Az miért lehet, hogy csak holland és ír szervereket látok multiban? BF4-ben volt minden, főleg német szervereken játszottam, de itt csak 40-27 ping közöttiből választhatok kb.10 darabot (összesen 83-at találtam a fenti két országból), ami full tele mindig. Eddig más BF játékoknál azért másképp volt. Azt sem hiszem, hogy most max. 10 szerveren menne a játék európánban. Originben kéne valamit állítanom, vagy mifene? Semmi VPN, vagy hasonló.
giornalista
ugye több variánsa is van az egyes fegyvereknek. Medicnél a Sniper és a Marksman kivitelűeket keresd, azokra lehet ilyen-olyan távcsövet rakni. az 1916-osra és a Mondragónra ha jól emlékszem biztosan lehet.
Az egyik videóban nem tudom már hol láttam a Medic-nél rendes távcsövet. Persze tudom az a fegyver mid range és nem kifejezetten sniper puska de mégiscsak segítene na most még a fejleszthetőségnél egyátalán nem látok olyat. Lehet spéci puska kell és arra rászerelni?
Hát csak a sniper head shotja tuti 😄
lac coo
Akkor meg biztos jo, csak neked nem tetszik. Ne torodj vele !'😊

giornalista
nem nyúltam a monitor színbeállításaihoz, de a többi pályán semmi bajom nincs a színekkel... fura.
giornalista
persze, DMR-ral a headshot sem one-hit kill, legalább két lövés, vagy 3 body shot kell a killhez.
lac coo
Az aknaveto egyre tobb, ebbubajlesz more....! 😊

ha simán eltalálsz valakit a távolból, és headshot, de nem hal bele

Mert ilyen létezik?

lac coo
Monitort probaltad defaultra rakni ? 😊

giornalista
hol ilyen, hol olyan. azt reméltem, ez egy igazi zöld, erdős pálya lesz. mindenesetre úgy tűnik, bennem lesz a hiba, mert ha annyira ronda lenne, amennyire én annak tartom, lennének erről fórumok, videók, reddit, stb. elég természetellenes nekem ez a színvilág, de majd megszokom biztos.
TDC Geronimo
Micsodaaa?! Assault meg medic fegyverek szarok? Biztos egy játékkal játszunk? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo

lac coo
Hat a fene tudja, lehet a kod miatt de nalam mintha szinesebb lenne ....

giornalista

hát nem tudom... annyira fakó. zavaróan. de legalább akkor nem nálam hibás végül is, hanem ilyen :/
lac coo
Hat en nem tudom...En ilyent nem vettem eszre, ritka hogy valamelyik jatekban kol elkapjak a fenyeket, szineket, de azt mondom tokeletes !'

giornalista
nekem a BF3 volt az első online FPS multim. hetekbe telt, mire elfogadható szintre fejlesztettem magam és hónapokba, mire az élmezőnyhöz tudtam tartozni public meccseken.

a sorozat egyik nagy erénye a hosszú learning curve, ami miatt érdemes újra és újra elindítani a játékot, hiszen rengeteg dolgot lehet tanulni. itt bizonyos tekintetben (pl. recoil) egyszerűsödött a játék, a fegyvereket mégis nehezebb használni, mint eddig valaha, tehát nyugodtan szánj rá néhány napot, 1-2 hetet, és érezned kell valamiféle fejlődést. onnan meg már nem lesz megállás 😊

egy személyes példa: volt egy assignment tegnap, hogy a Medic fegyverekkel kell először 20-at ölni (pipa), majd kell 20 headshot, de csak azt fogadja el, ha a headshot maga kill is (tehát ha simán eltalálsz valakit a távolból, és headshot, de nem hal bele, akkor nem regisztrálta), ebből kellett 10. ráment pár napom, de sikerült. az utolsó feladat: in a life get 5 kills with a DMR.

na, ez az én gung-ho, frontvonalas stílusomnak óriási kihívás volt. legalábbis annak tűnt. de mivel itt 1 életen belül kellett az 5 kill, nagyon visszafogtam magam. lemaradoztam, okosan, fedezékek környékére vonultam és középtávolságról próbáltam leszedni a védőket. végül 4 killnél elfogyott az ammóm, így visszább kellett vonulnom, találtam egy mortarozó srácot, adott is ammót (ilyen is van? 😄), feltankoltam és végül nagy nehezen összejött az 5. kill is. mindez második próbálkozásra 😊 nyilván ez sokaknak nem nagy szám, de én mindig megyek előre a frontvonalra, most viszont teljesen máshogy kellett játszanom pár percig és rohadtul élveztem. nagyon sok van ebben a játékban, érdemes elmerülni benne!
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:26:41
giornalista
én pl. szívesen megvenném a dobozt és a lemezt valakitől, ha neki nincs rá szüksége 😊 szeretném feltenni a polcomra.
giornalista
francba 😞 annyira szép is lehetne, de így... egy részen olyan, mintha fekete-fehér lenne, alig vannak színek.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:19:46
lac coo
En megtanultam hasznalni az assaultot, nyiltabb tereket kerulom, azt jovan...Illetve nincs jol, mert a tobbiek meg a szuk helyeket kerulik 😊) Ettol olyan fura lesz a jatek...
De igazabol nem is megyek mas mapra mint az erdos, ott mndenhol jo az assault....

Pedig pont a Medic class kezd érdekelni. A Riganotti vagy milyen fegyver lenne jó távcsővel szerintem nem sebez rosszul és még néha gyógyítani is tudok.
Egyébként magasabb szinten mennyit javul kb a fegyverzet?
Én is ugyanígy érzem. Gyalázatosan szar assault fegyverrel kell 30-as, 40 -es emberkéket lelőnöm. Siralmas.
Talán azért van sok sniper is mert az még alap szinteken is használható.
A shotgun és a Sniper használható, nincs középút. Medic class fegyverei minősíthetetlenek. 10+ éve játszom FPS -játékokkal, nem hiszem hogy olyan béna vagyok, hogy el sem találok valakit 10 m-ről.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

lac coo
Hat es az AI t ne is emlitsuk, inkabb egy normalis scrptelt cucc mint ez aza AI 😊)))
En anem tankosat vegig toltam, de ott is a rombolhatosag miatt vuttem vegig, az olasz supportosat felig , a tobbire csak raneztem de nem is hiszem, higy valaha is vegigjatszom 😊)))

Igen, köszönöm, közben megnéztem, nekem alapból engedélyezve volt.

NEOreg3
nekem 5 óra volt

nem is tudom minek erőltetik, ha csak ennyit tudnak kihozni belőle

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lac coo
Biosban kell, intel hyper traiding technology, vagy valami ilyesmi, es ott enable. Keress ra alaplapodra neten, meg processzorra, en igazabol nem ertek hozza ....

Vadnokedli
Lehet több is megvan- Xfire-hoz már nem férek hozzá az rögzítette az időm BF2/2142.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

És azt hogyan csináltad? Leírnád?

Atya ég a morcosan sok.
Remélem hasonlóként fog ez is működni, mint a Rocket League.
Az elején majdnem refoundolni akartam aztán megszerettem és most már so so jól megy 500+ MVP csillagom van bár a competitivet annyira nem tolom mert nem mindig van kivel. Csak remélni tudom javul a BF statisztika is idővel.
kigyi
Rövidebb 😄 Az első "3" részt letoltam az kb 1.5 óra. És még 2-3 rész van ami gondolom kicsit hosszabb tehát összesen vagy 4 óra lehet benne, ha nem rohansz.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.23. 10:30:52

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Vadnokedli
Én BFekben legalább 8000-9000 órát már játszottam- szerintem ennyi nem árthat. <#idiota>

lac coo
Jah, bekapcsoltam az I7-esen a HT-t, es megszuntek az fps esesek. Tobb nem lett, de sokkal simabb az egesz. Es most nem is hasznalja maxon a processzort...

lac coo
Majd belejossz, en se vagyok nagy fps user, kb Farcray 3 volt az utolso , azt jatszogattam kicsit singlebe. De egyre jobban megy , kozepere jo vagyok mindig 😊)

Hát én olyan béna vagyok eddig a BF 1 el, hogy már már bánom hogy megvettem.
Igazából jó pár éve nem játszottam komolyabban fps játékkal ha nem vesszük ide a GTA 5 egyes lövöldözős csatáit és a Division kb 60 óráját.
Kb mennyi idő kell míg az ember egy BF 1 stílusú játékban elfogadható szintet ér el? Eddig katasztrófa 😄
Vadnokedli
Csak akkor veszek dobozost ha az gyűjtői fémdobozos kiadás (pl; BF4, MGS:TPP)

lac coo
Jaja, en is jartam igy, bemutattam supportnak vagy nyolc dobozost ahogy kell, harom perc alatt visszakaptam az accomat, mas van, hogy heteket kuzd erte sajnos...