Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vietnam war, háborús film és futni kell az életért?
-Mik a lábaid? -Rugók. -Milyen rugók? -Acélrugók. -Hogy fogsz futni?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
kézigránáttal még nem próbáltam
a nagy háborús atmoszféra szerintem átjön. nyugaton a helyzet változatlan
single player küldetéseknél/történeteknél tartok, azon gondolkozok, milyen forgatókönyveket lehetne még irni, amit eddig nem olvastunk, láttunk filmen
alagútfúrás, aknarobbantás? volt, Beneath Hill 60, https://en.wikipedia.org/wiki/Beneath_Hill_60
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Érdemes megkeresni a hangtompítós snipert és pisztolyt. + riasztókat kikapcsolod végig lehet sunnyogni<#wink>#wink>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Plecsnik meg Kd az nem érdekel .
Nagyon ritka, ezen kár rugózni. Vagy van fix csapat akivel játszol, vagy az esetek 80 %-ában ilyen idegeskedés van ! 😊
Mondjuk amit még megfigyeltem, hogy a HDD-t nagyon pörgeti...Lehet ide már kevés az a 8 gb ram (ami valójában csak 6, mert a többit megeszi rendszer nálam). 3-4 kört simán kibír utána restart kell neki és megint jó egy ideig (memory leak anyone?).
Remélhetőleg majd valamit csinálnak vele pár patchen belül.
Amúgy a játék nekem nagyon tetszik. Jók ezek a plecsnik. Rákényszerít bizonyos dolgok használatára. Egyébként meg ha kifogtok egy jó csapatot akkor baromi élvezetes kis csapatjátékká válik a játék (én pl összeakadtam egy nagyon jófej mediccel...Én támogattam, ő élesztett és bedaráltuk az ellent közösen mint a szart).
Apropó: Assaultnál amennyire értelmetlen a dinamit annyira op tud lenni. Brutál módon be lehet szívatni vele az ellent...Pl rálőttem egy ellenre, elbújt a fal mögött és közvetlen a bejárat elé raktam dinamitot..Ahogy jött már robbantottam is..Igaz csak kilőtt, de öröm volt nézni, hogy ő is megszívta :-).
Azonban lenne kérdésem... volt valakinek (vagy van?) olyan, hogy a játék egyszerűen befagy 2-4 mp-re? Borzalmasan zavaró, hogy a haláleseteim 60%-a emiatt következik be. GTX1060-as 6GB-oson tolom, de a procim régi darab már, viszont még a Witcher 3 is ultrán hasít. Esetleg valakinek van tippje?
Köszi. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
a lebelépőbb színtű asus rog gamer laptopom van és mint a radiátor tűzel szegény 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tegnap este bepattantam egy majdnem teli squadba, rendesen meg volt lepődve az egyik csóka azon hogy állandóan újraélesztem őket és bevédtük 4-en az egyik pontot operations-ben,pedig özönlöttek de mindig kiraktam a kis medikcsomagot és keltettem szinte azonnal aki feküdt...Az egyik csóka pedig rakta nekünk a lőszert. Tényleg még csak sok sem kell,minimális csapatmunka és a kasztok megfelelő használata és élmény, siker a játék. De sajnos sokan csak XY csúzlik és robbanószerek miatt választgatják ki az adott kasztokat és fregre mennek, leszarják mi zajlik körülöttük.
A halálom amikor egy szaros tankkal átgázolnak a pályán mert mindenki leszarja és inkább nem mennek a közelébe,máshol fregelgetnek....Holott abszolút nem érzem OP-nak egyik járművet sem,megfelelő kis csapatmunkával pusztíthatók.... Talán a csatahajó amit behemótként kapnak operations-ban kicsit nehézkesebb a megközelíthetősége miatt,de ennyi...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.24. 20:45:50
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Amúgy: Tényleg sokat számít egy normális csapat Squad. Én alapvetően elég béna vagyok még ebben a BF 1 játékban tuti egy hajszálnyival rosszabb az idevaló reakció időm a tapasztaltabb játékosoknál. És amikor szólóban mentem még squadba se léptem be irgalmatlanul botrányos statom volt. De tegnap délután volt egy egész jól összeállt 5ös squad mentünk zsinorban vagy 5 rush pályát 4et nyertünk is és érdekes módon messze ott volt a legjobb szereplésem idáig. Többet öltem picivel kevesebbet haltam még armolni/disarmolni is sikerült párszor a társakat is tudtam éleszteni (Medic-et húzom) és viszont szóval egy röpke 1,5-2 órára ízelítőt kaptam a BF 1 tényleges szépségéből. Ma kevesebbet játszottam társak se voltak olyan összedolgozóak és kicsit el is ment a kedvem a játéktól nagyon gyenge eredmény volt ma is. Szóval csak ez miatt fogok még foglalkozni a játékkal, hogy ha valamikor csapattal tudok menni újra lesz értelme és talán eredménye az egésznek.
Szerk.: Ja és úgy hogy lehetőleg normálisan, felnőtt ember módjára fogalmazok.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.10.24. 20:47:11
Amugy pedig egy BFes akkor szall be egy repulobe, ha tudja is vezetni es ezzel segiti a csapatat ... mostansag presztizs kerdes, hogy ki szerzi meg a repulot maganak, aztan elbenazza es kiugrik fel masodpercen belul (van kulonbseg a ket felfogas kozott).
Battlefield mindig is baromi nagy jatekterrol szolt, ezek a mai palyak mind olyan nokedlik. 64 ember ilyen pici palyakon? Eszetlenseg. Egymasra nem odafigyeles is eszetlenseg es a szakaszok nemletezo egyuttmukodese is eszetlenseg. Battlefield viszont soha nem volt eszetlen jatek.
Nagyvonalakban ennyi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szép hobbi, és ritka magas értelmi képességről tanúskodik, mindenképp a bölcsészkart célozd meg ha az általános iskolát kijártad - már ha sikerül - , feltéve hogy édesanyád addig nem vágja szét az arcod egy húsklopfolóval, illetve gyújtja magatokra a kéglit amiért ilyen csodás gyermeket nevelt fel.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.24. 20:05:09
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Here are the details of the Battlefield 1 Update 10242016. Unless specifically noted, these updates apply to all platforms.
General
Fix for one common and one uncommon client crash.
Fixed a potential soft freeze in single player campaign connected to AI.
Fixed an issue where players experienced getting stuck in the globe screen when cancelling matchmaking.
Fixed an issue when trying to join multiple servers.
Fixed an issue where players experienced weapon skins not being removed when scrapping items.
Fixed an issue where players were missing “The Insider” Dog Tag.
Tweaked calculations of values in End of Round.
Fixed issue where Class Rank was incorrect.
Note: This fix may result in players going down in Class Rank to the correct rank. In this scenario, any unlocks purchased at a higher and incorrect rank will not be lost.
PC: Fixed an occasional crash when a user shutdown the game.
PC: Fixed an issue where players experienced troubles with A and X button functionality on PC while using an Xbox One controller.
PC: Fixed an issue where players experienced crashing while closing the client during streaming installation.
Xbox One: Fix for the "Trench Raider" Dog Tag not unlocking on Xbox One.
UI
Fixed two issues in the “Through Mud and Blood” War Story where no new objectives would appear.
Fixed an issue where players experienced wrong info in loading screen.
Fixed an issue where players were missing the Dog Tag counter.
Fixed an issue where English text would appear for players in non-English regions.
Fixed an issue where players experienced a placeholder image when opening the Operations menu for the first time.
PC: Fixed an issue where players were missing an option to display controller button prompts.
Fixed an issue where players experienced End of Round screen not loading.
Graphics
Fixed a crash related to soldier animation.
Fixed a graphical glitch when exiting a War Story and going to the main menu.
Fixed an issue where players experienced player icon overlapping while matchmaking on console.
PC: Temporal anti-aliasing is now the default anti-aliasing mode on medium graphics quality.
PC: Fix for a graphical issue causing artifacts in shadows.
The Teams at EA/DICE
de most nézem már rég leírták hamarabb 😄 törölhető ez is 😄
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.10.24. 19:54:53
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
létezik , hogy a szerver keresővel csak conquest mapokat látok? bárhogyan állitottam egyszerüen nem látok mást ,pedig pár napja még müködött rendesen. Ugyanezzel megjelent egy olyan probléma is hogy random kivág a játék (Server disconnected).<#help>#help>
██
www.pumaszallas.hu
én egy közepes képességű, de mindig a PTFO szerint játszó játékos vagyok, na most annyi a noob és annyira kevés a helyzetet átlátó játékos még, hogy általában első-második vagyok a csapatomból. most játszottam pár rusht, minden egyes alkalommal első lettem és 7-8 mcomot én robbantottam fel. nem értik még, napról napra jönnek újak, végül is hivatalosan csak 3 napja van kint, nekem meg másfél hét előnyöm van 😊
ettől még persze bosszantó, de következtetéseket nem vonnék még le ebből.
https://www.battlefield.com/news/article/earning-medals-in-battlefield-1
itt írják részletesen.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.24. 16:58:34
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fix for one common and one uncommon client crash.
Fixed a potential soft freeze in single player campaign connected to AI.
Fixed an issue where players experienced getting stuck in the globe screen when cancelling matchmaking.
Fixed an issue when trying to join multiple servers.
Fixed an issue where players experienced weapon skins not being removed when scrapping items.
Fixed an issue where players were missing “The Insider” Dog Tag.
Tweaked calculations of values in End of Round.
PC: Fixed an occasional crash when a user shutdown the game.
PC: Fixed an issue where players experienced troubles with A and X button functionality on PC while using an Xbox One controller.
PC: Fixed an issue where players experienced crashing while closing the client during streaming installation.
Xbox One: Fix for the "Trench Raider" Dog Tag not unlocking on Xbox One.
UI
Fixed two issues in the “Through Mud and Blood” War Story where no new objectives would appear.
Fixed an issue where players experienced wrong info in loading screen.
Fixed an issue where players were missing the Dog Tag counter.
Fixed an issue where English text would appear for players in non-English regions.
Fixed an issue where players experienced a placeholder image when opening the Operations menu for the first time.
PC: Fixed an issue where players were missing an option to display controller button prompts.
Fixed an issue where players experienced End of Round screen not loading.
Graphics
Fixed a crash related to soldier animation.
Fixed a graphical glitch when exiting a War Story and going to the main menu.
Fixed an issue where players experienced player icon overlapping while matchmaking on console.
PC: Temporal anti-aliasing is now the default anti-aliasing mode on medium graphics quality.
PC: Fix for a graphical issue causing artifacts in shadows.
Apróságok.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.24. 15:37:21