6439
-
Smokk #3876 Udv!
Olyan kerdesem lenne,h ha a g2play-rol megvettem a cd key-t(es levelben meg is kaptam), hogyan tovabb?
Honna lehet leszedni a jatekot,amit aztan aktivizalok? -
#3875 délután beléptem egy serverre, konkrétan csak a kör végi eredményeket láttam, a játékból egy másodpercet se... és battlepack, aww yeeeeah!:DDD -
#3874 Nnna, tehát akkor. :D -
toza #3873 bikinis fenykeped is van e!? -
#3872 Üdv mindenkinek!
26 éves vagyok, Ps4-re keresek csapattársakat.
Legtöbbször medic vagyok, de, ha a csapatérdek úgy kívánja lehetek más kaszttal is.
PSN: bomeHUN90 -
Szpecnyaz #3871 Kb ilyen:
-
#3870 Én olyan kiváncsi lennék ezekre az emberekre... -
#3869 Ha jönnek nemsokára bérelhető szerverek, akkor innen valakiknek lesz szervere? -
#3868 A legújabb van fent 16.10.2. :/ Hát akkor várni kell egy patch-re úgylátszik. Köszi azért a választ neked is meg giornalista-nak is! -
#3867 Nekem korábban is előjött meg most is. DX12-őt offoltam mert beszaggat tőle a játék ilyen 1-2-3mp-enként, az új kártyával is. -
#3866 A BAR hoz nem csináltak 30 as tárat , de az utódjához az HCAR hoz igen, és ugyanúgy 30-06 os kaliber.
HCAR
Lehet hogy még kompatibilisek is egymással, bár az elég Sci-fi lenne, főleg az adagolás szempontjából.
Na mindegy csak érdekesség képpen dumáltam bele :-)
Utoljára szerkesztette: MBP Schaefer, 2016.10.30. 13:52:27 -
#3865 get a life gyanús :D
100 service star =10k kill tankkal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.30. 13:46:40 -
#3864 nekem is előjött ez párszor. amióta kikapcsoltam a DX12-t és letöltöttem a legújabb Crimsont, talán csak egyszer találkoztam vele, amióta meg jött az új peccs a játékhoz, egyszer sem. -
#3863 Valaki mintha említette volna korábban, hogy neki is előjött. Azt hiszem neki is AMD videokártyája volt. Esetleg próbáld meg felrakni a legújabb drivert. Nvidián én nem találkoztam ilyen gonddal.
Ahogy nézem csak AMDseknél jön elő a dolog.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.30. 13:40:27 -
#3862 Sziasztok! Valaki találkozott már azzal a hibával hogy időnként ilyen kék, zöld, sárga vagy akármilyen színű lesz a kép? Az egyik pályán még rosszabb a helyzet mert a c pontnál rendszeresen lesz egy ilyen fehér fénylő rész, és ha a közelébe megyek semmit se látok. Chat-ben írták páran hogy náluk is jelentkezett a probléma, de hogy miért is mi rá a megoldás az rejtély. -
#3861 lehet, de attól még kevésnek tartom :) de ha így volt akkor, akkor legyen így most is. -
Piko888 #3860 Ez a Punkbuster mellett van?
Akit a fairfight banol, az örökre ki van tiltva a BF1-ből vagy időszakosan?
-
#3859 "Fairfight basically works to detect any spike in your usual behaviour.
Such as, if your usual average accuracy is about 55%, and your K/D ratio is about 0.8.
But one day you dosed up on energy drinks, and had a sharp sense and mind. And started to rekt accuracy of 80%, and K/D ratio of 1.3. Fairfight would tag you as cheating."
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.10.30. 12:38:32 -
#3858 A rendszer ami figyeli a csalókat dolgozik :D -
Seten #3857 Viszont ha 30 pluszos tár lenne benne és folyton elakadna a puska-lőszer miatt, akkor meg nem győznél szentségelni. -
#3856 Miért? A mai napig nem létezik extended mag hozzá- legalábbis úgy tudom. -
Piko888 #3855 Helló Srácok!
Mi az a Fairfight ban? Mostanság sok játékost dobnak ki ilyen üzenettel, már a játék indulása előtt.
-
#3854 a BAR nagyon tetszik, de a 20-as tár komolytalan. -
Hentes75 #3853 Van már magyarok által legtöbbet látogatott szerver?Ha nincs,lehetne kijelölni?Ismerősökre csak jobb lövöldözni. :) -
#3852 Nekem sincs -
ratgab #3851 Durván addiktív ez a játék...Tegnap nagyon sok időt toltam bele. -
#3850 Na igen, BC2-ben volt is erről egy kiváló fotó, kár, hogy már nincs meg. :) -
#3849 Ez minden battlefieldben így indult :D -
#3848 Ez minden játékmódra igaz sajnos. TDM-re felnéztem a fél csapat csipaként kempelt, Domination szintén, az új játékmódnál a TÁMADÓ seregünk fele leghátul csipázott. 1-2 kör után léptem is le. Sokszor a conquest játékmódban is az a fél dominál, amelyik oldalon kevesebb a földön, pálya szélén hempergő csipa.
Remélem pár hét után megunják, keresnek más játékot, mert a pub időmennyiség közel fele agyhalott játékot eredményez, mert 2-3-4 emberrel nem tudsz csodát művelni, ha maradék 28 idióta. -
#3847 Tök jó, hogy megint elkezd mindenki rinyálni a fórumokon, a végén mindent nerfelnek, és lesz egy csomó ugyanolyan kaszt, ugyanolyan sebzésű, színtelen, szagtalan fegyverrel és járművel. Éljen az egysíkúság! -
#3846 Ilyen erdos palya johetne meg, csak nem ilyen szuk meg cso.... -
#3845 Semmit, kezdődik mint SW-ben odavissza mindenért sírás lesz, jön a piszkálgatás :) -
#3844 Teljesen jók az LMG-k mit kell tweakelni Q_Q -
Hentes75 #3843 Van magyarok gyülekezőhelye szerver? :) -
Bagoly81 #3842 én nem tudok bejelentkezni az originbe, akkor nem nálam van a hiba. pont mikor korán keltem :S -
#3841 Megint be van vagy volt halva az egész .... -
#3840 Hát a matchmaking egy fos úgy látom... próbáltam Team Deathmatch-et játszani, de huszadik próbálkozásra jött csak össze egy játék... a következőnél már inkább Domination-t indított, persze az is error-os lett -
yossarianHUN #3839 Nemtom, én vagyok az egyetlen, akinek nincs baja az LMG-kkel? A Madsen, az MG-15, a BAR mind totál bejönnek. -
#3838 REPORT: DICE plans to make tweaks on LMGs and mortar -
#3837 Hétvége van ...:)