Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hàt azèrt a Bf4-ben müködik a hardcore, fôleg a rushban ott aztàn mindenki rohan, èn ott csak hardcore-t toltam van benne vagy 1500 òràm, köze nincs ahhoz ami itt megy
A hardcore mindig is ilyen volt, ezért nem szerettem soha. Persze, hogy kempfeszt van, ha mindenki egy-két lövésből hal, főleg úgy, hogy most már gyerekjáték a sznájpolás.
lac coo
Hát gondolom amíg ledobja az égből, az idő alatt lőtted le ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hehe, a Hardcore Rush mòd annyira Rush hogy kb mindenki sniper ès a bokorban fekszik kurva nagy Rush volt...😊 😄
Mi lett ezzel a jàtèkkal, vagy inkàbb az emberekkel?
RatBaG
pont ma délután történt:
amiens, E ponton felrohan a lépcsőn az enemy, én utána, lelövöm, aztán megfordulok és indulok a kijárat felé, amikor is a semmiből odateleportáló társa hátba lő... nem káromkodtam, áááh.

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Most ezek mar huvatalos HC mod szervrek, vagy csak berelt , piszkalt ,HC-ra kereszteltek ?

Vadnokedli
Azt hogy halott csapattársukra az emberek spawnoljanak még mindig nem lett javítva?... Had ne demonstráljam. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hardcore CQ szinte csak csípa meg medic van , a csapatonban 2 assault ès 4 support volt a 32bôl màsik oldalt hasonlòan.
Az a vicc hogy vègig nèzek a pàlyàn ès ahhoz kèpest hogy hàborù van tùl nagy a csend egy 64 fôs szerveren senki sehol nah mondom azèrt csak az a jàtèk lènyege hogy foglaljunk pontokat ùgy hogy megindulok ès abban pillanatban kapom is a golyòt 😄
Ügyes, az tény de vehetne egy lottót is.
Elég lenne egy szelvény, tuti, hogy nyerne. 😉

lac coo
Na en ezert nem allok meg soha, meg ha foglalok is szaladgalok folyamatosan mint a bolond ! 😊

Running
Nagyon szépen játszik.

Nekem is ez az egyik hobbim, így biztosan, ameddig lehetőségem van mindig fogok játszani, de a reflexek egyre rosszabbak, ez ellen sokat nem tudok tenni. 😄

SötétBarom
Na most délelőtt volt egy OP amit elbasztak a sniperek. 😄 Az egész ellenséges csapat csipa volt szinte, és ők támadtak Fao-n.. Ennyire uncsi 3 köröm kurva rég volt. Mondjuk szórakoztató volt bomberrel ötösével darálni őket 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

(Ha) megéred a nyugdíjat akkor kib@szott sok időd marad..... ;-)
nem jó...sry
😉
Ó én örökre játszani fogok. Ha megérem az 50et esetleg a 70et akkor is. A Gamerség egy életérzés.
De tény nincs napi 8-10 óra gyakorlásra idő ami ugye előny.
Azért 30 x évesen még ne üljetek ki a lócára a régi jó dolgokról morfondírozni 😊
Én is ezért vagyok elkeseredve 😄 35 évesen már messze nem olyan, mint régen.
Persze folyamatosan fejlődök és az agyam sokkal elöbbre dolgozik, mint a kezem hiába tudnom mit kellene csinálni amíg lereagálom már késő. Gondolatvezérelt irányítás kellene 0,05 mp reakció idővel akkor a kis hüly@knek is nehezebb dolguk lenne 😄
lac coo
Nem kell ahhoz olyan hudejo squad, tiz masodperc a spawn, annyit valaki mindig kihuz a squadbol.

Running
Tegnap a scoreboard-on is első két helyen voltak azok a csávók ilyen 3x kd-val, akiket akárhányszor lelőttem 2 mp múlva már keltették őket. Sörétessel rohangáltak suezen a házakban és lőttek agyon mindenkit, meg késeltek. Rettenetes idegesítőek voltak. Rengeteget számít, ha van mögötted medic, aki folyamatosan tölti a hp-d és kelt. Persze vannak nagyon fura szituációk is, csít gyanús témák, de a legtöbb inkább a csúszásokból adódik, mint abból, hogy tényleg csalnak. El kell fogadni, hogy a tizenévesek már ebben nőnek fel, ráérnek napi 5-6 órát lődözni, nincsenek agyhalott állapotban mire hazaérnek a melóból, nem baszogatja őket otthon az asszony, a gyerek. Ez a játék is a 14-24 közötti játékosok paradicsoma, mindenki más nagyrészt casual, akkor is ha pro-nak képzeli magát. Bf2-ben, Bc2-ben toltunk elég war-t, versenyeztünk, ami kell, azóta eltelt 10 év, és saját magamon látom, hogy nem kell rágörcsölni az eredményre, mert már nem fog menni, sohase nem. 😊))

Mondasz valamit.
Rendkívül sok múlik a csapatmunkán. Én még bőven kezdőnek számítok a kda arányom is borzasztó sajnos óvatlan is vagyok néha de ettől függetlenül próbálom az adott csapat játékát segíteni élesztés lőszer stb ha kell.
Tegnap agyhalál állapotába kerültem Suez CQ vesztésre állunk végre jön a vonat sikerült a 3as helyet kikapni. Az idióta fogyatékos vezető nem csinált semmit. Kb ha 150 métert mentünk a vonattal akkor sokat mondok. 6 embert kiszedtem a géppuskával meg vagy 4et megsebeztem de látótávolságba se volt a D pont vagy bármelyik az ilyen annyira fel tud cseszni. Írtam chaten uninstallálja a játékot 😄
Nagyon szépen leírtad a játék sava-borsát!
Running
Nem a játékosok jobbak, hanem a hitbox/hitreg pontosabb, jobb, ha nem is tökéletes. Egyébként ez a játék is olyan, mint az előző bf-ek. Meg kell találni azt a puskát, ami kézre áll a szituációban, meg kell találni a térképen az útvonalakat, ahol érdemes közlekedni (térképismeret) és kell egy közepesen szar oldal, máris jó a k/d. Pl, ha a másik oldalon van 6 -7 ember, aki érti a játékot, tud lőni, squadoznak, ts stb, akkor rommá szopod magad a túloldalt. Mostanában egyre több prefixes ember van, akik élesztik egymást, együtt mennek, zászlót húznak. Baromira megnehezíti a játékot, mert lelősz egyet, elfutni nem tudsz, mert utánad mennek, 2-3-an letolnak, keltik egymást. Nagyon sok múlik a csapatmunkán, amire az átlagjátékosok 80% képtelen, sokszor még a haveri társaságok, guildek se.
Egy normál együtt dolgozó squad kb kiírhatatlan itt is, ahogy az előző bf-ekben is az volt.

lac coo
Hat azert sivatagoson eleg zavaro, igaz ritkan lonek le, de ott olyan cikkcakk futast rendezek le sokszor, orom nezni.
Plusz nehany zaszlonal erdemes korbeneznem hova is bujjak foglalasnal, honnan csillognak a sniperek, altalaban olyankor lonek ki....

lac coo
Mondjuk a legdurvabb bug a jatekben szerintem, hogy rom alatt vagyok a pinceben, fennt telespammelik gazzal es en is fulladozok lent 😊)))
Osszessegeben nekem szerencsem van mert jol fut, nem fagy stb, bug se sok van de ami van az boduletes.

Nem mindig, pl. a sivatagos pàlyàkon elèg nagy üres területek vannak kèt pont között,de a fedezèk is relatív, sokszor lônek ki fal mellôl, minden oldalt nehèz levèdeni be kell menni egy házba az a tuti, de az ablaknàl övatosan 😊
Olyan mint ha itt több lenne a kocka, a bf4hez kèpest jobbnak èrzem a jàtèkosok gyorsasàgàt, ès nagyon jòl cèloznak àtjöttek a codosok?😊 de biztos csak tèvedek
SötétBarom
Ez sok rinya a sznájperek miatt elképesztő.. Esküszöm annyi fedezék van a játékban, hogy netto idiótának kell lenni, hogy zavaróak legyenek..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lac coo
Jah, nekem se állandó, most láttam egyszer, szép is lenne ....😊
Gondolom jót röhögtek mellettem , hogy ki ez a láma aki lövöldözik a vakvilágba 😊)

TDC Geronimo
ja egyszer nekem is volt ilyen. Tiszta doom fíling volt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ilyen nekem is volt, de csak egyszer. A sima revive bug már uncsi volt 😄
lac coo
Na ez uj, ezt meg nem lattam...elesztes utan nem mozog az egerem fel le csak oldalra 😊))

Ha ezt így nem is, de ha az egész BF1-et áttennék a BF4 rendszerű battlelogra, én már boldog lennék. Francnak kellett megreformálni az egész rendszert, semmi baj nem volt a battleloggal. Főleg, hogy a BF1 már nem is tölt 5-6 perceket a pályákra, mint a 4.
A bf4-et kellenne ràültetni erre a motorra ès grafikàra ès senkit sem èrdekelne a bf1 többet 😊 😛
Nem a sniper puskákkal van a baj, hanem azzal, hogy a többség használni is tudja 😄
Az én kezemben lenne fel se tűnne nektek, hogy van. Bármi mással ki tudok most már lyuggatni ellent de sniperrel sokat szívok 😄
Ezt nem hiszem, hogy bármelyik szervertulajdonos meg meri lépni. Meg azért kicsit overkill is lenne. Nem értem, hogy miért csesznek ki ilyen szisztematikusan a saját játékosaikkal. Mintha szándékosan maguk alatt vágnák a fát.
TDC Geronimo
Limitet lehet nem, de fegyvereket lehet tiltani. Le kell tiltani összes scout primaryt és mindjárt nem lesz annyi sniper <#banplz>

Pedig közel 50%-kal megdobná a játék minőségét a szememben. Ez a 64 fős CQ egy röhej. Meg még a sniper limit lenne jó. Ja, hogy nincs sniper limit, mert nem lehet ilyet beállítani privát szerveren sem? Gratulálok DICE. Vagy EA, akinek inge, vegye magára.
TDC Geronimo
Én még nem :/

A boritòò!!!!! 😊
Neeeem, valamièrt fèlre küldte a választ bocsi
VO101Tom
Én?

www.pumaszallas.hu

Találkozott már valaki nem HC, 48-as CQ szerverrel?
Nem, csak tozáról van szó...
Rossz a link.
TDC Geronimo
2 niggerezés között elhintem, hogy már megy a battlefest, de ennél vannak sokkal nagyobb problémák a játékban. PL miért van benne fekete katona 😞(((((((((((((

Köszi már vártam a képet,németeknek voltak gyarmatai igaz csak csekély számban többek közt ez is a háború okát képezte tudtam erről, de szerintem mindenki értette mire gondolok sőt te is de azèrt ez a kèp mèg kellett hogy kicsit cukkolj èrtem èn...😊
Vadnokedli
Megvárom hogy írjanak e-mailbe. Mert csak egy biztonsági kérdést kéne megváltoztatni már.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

VO101Tom
Ha még aktuális:
EA support (magyar): +36 (06) 1-505-95-50
H-P 12:00-21:00

www.pumaszallas.hu