Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi lett ezzel a jàtèkkal, vagy inkàbb az emberekkel?
amiens, E ponton felrohan a lépcsőn az enemy, én utána, lelövöm, aztán megfordulok és indulok a kijárat felé, amikor is a semmiből odateleportáló társa hátba lő... nem káromkodtam, áááh.
Per Aspera Ad Inferi.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az a vicc hogy vègig nèzek a pàlyàn ès ahhoz kèpest hogy hàborù van tùl nagy a csend egy 64 fôs szerveren senki sehol nah mondom azèrt csak az a jàtèk lènyege hogy foglaljunk pontokat ùgy hogy megindulok ès abban pillanatban kapom is a golyòt 😄
Elég lenne egy szelvény, tuti, hogy nyerne. 😉
Nekem is ez az egyik hobbim, így biztosan, ameddig lehetőségem van mindig fogok játszani, de a reflexek egyre rosszabbak, ez ellen sokat nem tudok tenni. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
😉De tény nincs napi 8-10 óra gyakorlásra idő ami ugye előny.
Persze folyamatosan fejlődök és az agyam sokkal elöbbre dolgozik, mint a kezem hiába tudnom mit kellene csinálni amíg lereagálom már késő. Gondolatvezérelt irányítás kellene 0,05 mp reakció idővel akkor a kis hüly@knek is nehezebb dolguk lenne 😄
Rendkívül sok múlik a csapatmunkán. Én még bőven kezdőnek számítok a kda arányom is borzasztó sajnos óvatlan is vagyok néha de ettől függetlenül próbálom az adott csapat játékát segíteni élesztés lőszer stb ha kell.
Tegnap agyhalál állapotába kerültem Suez CQ vesztésre állunk végre jön a vonat sikerült a 3as helyet kikapni. Az idióta fogyatékos vezető nem csinált semmit. Kb ha 150 métert mentünk a vonattal akkor sokat mondok. 6 embert kiszedtem a géppuskával meg vagy 4et megsebeztem de látótávolságba se volt a D pont vagy bármelyik az ilyen annyira fel tud cseszni. Írtam chaten uninstallálja a játékot 😄
Egy normál együtt dolgozó squad kb kiírhatatlan itt is, ahogy az előző bf-ekben is az volt.
Plusz nehany zaszlonal erdemes korbeneznem hova is bujjak foglalasnal, honnan csillognak a sniperek, altalaban olyankor lonek ki....
Osszessegeben nekem szerencsem van mert jol fut, nem fagy stb, bug se sok van de ami van az boduletes.
Olyan mint ha itt több lenne a kocka, a bf4hez kèpest jobbnak èrzem a jàtèkosok gyorsasàgàt, ès nagyon jòl cèloznak àtjöttek a codosok?😊 de biztos csak tèvedek
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gondolom jót röhögtek mellettem , hogy ki ez a láma aki lövöldözik a vakvilágba 😊)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az én kezemben lenne fel se tűnne nektek, hogy van. Bármi mással ki tudok most már lyuggatni ellent de sniperrel sokat szívok 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."