Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 kérdés, harc közben a képernyő jobb felső oldalán mindenféle kis képek jönnek fel 1-2 mp-re (pl kis film kocka, félkőr nyíl) melyik mit jelent?
Hamár hitbox, arra mi a válasz, hogy a másik csávó totál másik irányba néz és még is lelő?
Akarcsak a shotgunok, a hunter siman letojja az alap smg-t.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.12. 10:22:56
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jah és megszereztem martinit tényleg elég op a cucc, sokat öltem vele
Az első fura kill 201 méterről motorcsónakból vaktában kilőttem valakit majd 5 percre rá repülőgép faroklövészeként 250 méterről killeltem szintén vaktába egy enemy-t 😄 Biztos örült neki 😄
Mondjuk sokkal jobb a játék eme része, mint az elődökben, de a tökéletestől fényévekre van.
Viszont tény az is, hogy csalók is vannak bőven, de azt mindenki látja a bannokból, és mennyi lehet aki le sem bukik, vagy makrózik mint az állat.
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
nem mindenkit fog meg a fairfight :\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Akik meg meglátnak valakit szépen célraemelnek becéloznak lőnek, mellé, újra 😄, szintén egymás ellen.
Egyreszt alig volt ember CQ n ( egesz este tiz fos elonyben/ hatranyban toltam....) , masreszt olyan jo BC2 fele hitbox volt orom volt jatszani 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.11. 08:23:05
Jó mondjuk full kocka a gyerek, nem gyengén hiperaktív nézd meg ahogy pisztolyra vált meg vissza majd tovább fut,körbenéz stb. tök idegbeteg, esküszöm ez már nem egészséges 😄
https://www.youtube.com/watch?v=zLL4kpLBG48
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezen nem javit egy kis allitgatas, ez most ilyen.
Amennyire tapasztaltam ezek a 10-es szintű fegyverek kicsivel valóban jobbak a többinél, de ha ez tényleg így van akkor remélem nem mindenki azzal fog majd rohangálni a későbbiekben...
Én személy szerint a medic fegyverek erejét is csökkenteném egy -10% sebzéssel, mert középtávon nagyon nehéz lenyomni őket, főleg ha jól játszanak vele, múltkor a rigotival vagy mivel egy gyerek kinyírta a fél csapatomat, russian sniperrel 30 méterről rálőttem egyet lement neki 90 százalék, míg újratöltöttem ő tak-tak-tak és borultam is.....😊
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az is lehet csak medic volt örökké vagy nolifer vagy olyan magas a kda rátája, hogy iszonyat.
Én még a legjobb fegyómmal 100 killnél sem járok igaz folyton cserélgetme nézegetem Őket és kasztonként is de mindegy.
Medic vagy ? Elessz fel szaz embert ! Support ? Adj szaz embernek loszert ! CQ...? Probald megcelozni a zold villogo izet ! 😊
én ilyen "acsis" vagyok 😊 ha vannak, próbálok rájuk menni. főleg, hogy ezzel a játékkal hosszú távra tervezek, 2-3 év van minden fő BF-címben, és jó érzés, ahogy szépen-lassan megtelik a trophy cabinet.
de már a skinekkel elbaszták ezt. sokkal jobb lenne, ha mondjuk 500 killig 50 killenként alap, majd 1000 killig közepes, 2000 killig pedig 100 killenként legendary skineket oldhatnál fel. akkor lenne mögöttük teljesítmény. beállnék néhány hétig 1-1 fegyver "mögé" és hajszolnám, űzném. de így?
kapok egy legendary packot végre, kinyitom és valami olyan fegyverre, vagy akár sidearmra ad skint, amit az életben nem fogok soha használni. semmi, de semmi értelme ennek így, egyedül arra jó, hogy hónapokra, akár évekre elhúzza a DICE, hogy "mindent" feloldj és így úgy tűnjön, hogy "még mindig van tartalom" a játékban, pedig valójában nincs, ott van az orrod előtt már mióta, csak egy üvegfalon túl, mindent a szemnek jeligével.
Én hozzá sem kezdek mert
1. Annyira nem érdekel
2. Úgyis béna vagyok hozzá.
3. Kell a francnak a vacak medál 😄
az eheti 5 medál közül a conquesteset gyorsan lezavartam, a galambosnál egyetlen szerveren sem futnak még csak a múlt heti medálok sem, hanem a launch hét medáljait hozza, így a sniperesnek álltam neki, mert az elmúlt hetekben szinte csak automata fegyverekkel mentem.
most a "destroy 3 vehicles with K-bullets" kihívásnál tartok. hány óránként jön ez össze vajon valakinek? nekem ma 3 óra alatt 1 tankot sikerült óriási szerencsével épp jó ütemben meglőnöm. amíg nincs 20-30% health környékén, csak pazarolnám rá a K-bulletteket. teamplay rulez! volt egy 14-es killstreakem a sniperrel (persze a kurva plays.tv valamiért nem rögzítette), de nem számít, mert az csak az utolsó szint, előtte még kellett a Kill 10 snipers as a sniper.
és a jutalom mi? egy szimpla plecsni, ha legalább egy kurva battlepackot is adnának érte. vagy akár hármat, elnézve, hogy milyen ütemben haladunk.
konkrétan ezért kár volt beletenni a játékba ezeket a kihívásokat. mivel ott vannak, rájuk hajtok, de ezzel meg az őrületbe kergetem magam időnként (amikor pl. egy égő tankra ráemelem a K-bullettet, majd "holmi assault" gyorsan kivégzi helyettem). ennek örülni kéne, így meg bosszúság.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx