Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
vagy tedd vissza a régebbi drivert, vagy ne várd ki a hotfixet.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Így értettem hogy volt egy rossz előérzetem...
Nyilván sarkítás...de a valós életben sincs feltétlenül célkereszt. Ezért is hc a hc. Célozz és van irányzék. :):)
Nem látom akkora hátránynak ezt a célkereszt dolgot. Közelről úgyse nézem, távolra meg célozva lövök.
Rosszul fogalmaztam a HC szerón nyírbálták meg a 2 kasztot ugyanis jelentős hátrányból indulnak , nem?
Az Assaultot és a Supportot kb kicsinálták.
Ugye egyátalán nem látszik célkereszt na de a medic és a sniper távcsövével meg hajszál pontosan lehet ugyanúgy célozni ráadásul gondolom az igazán jó gamerek mentek át oda és ölik halomra a népet.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Már akkor gyanus volt hogy szar lesz amikor láttam hogy néger feszít az első vh-s boritón....
heavy tankból kiszállva javítani alapból rossz ötlet, mivel spawn pont, a gyökér beleül, höhö üres a "sofőr", már robog is el vele, ezért nem is szoktam, csak belülről javítani. mellesleg a megjelenés óta konkrétan két alkalom volt, mikor egy support segített a repair-rel.
de ez a tegnapi mindennek a legalja... scar-on light tankoztam, többször szinte a nulláról mentettem meg a gépet, mikor zergeltek rám az assaultok, de kipattantam és fedezékben rájavítottam 20-30%-ot. aztán D-t foglalva beparkoltam a nagy ház meg kerítés közé, tolom neki a csavarkulccsal jó hosszan, és ahogy az utolsókat tekerem a max hp-hoz, kiugrik a faszfej a ház ablakán, be a tankba, és elpöfög, mint aki jól végezte dolgát.
oké, hogy ez csak egy játék, de ilyeneket látva akkor is az az első zsigeri gondolatom, hogy a rák egye ki belét az ilyen férgeknek.
Per Aspera Ad Inferi.
1. Hiába bérelek szervert...utána semmi kontrolom nincs felette. Nincs bann jogom ha cheater van a szerveren, nincs helyfoglalás azoknak akiké a szerver és fizettek érte. Ugyanúgy sorban kell állnom tulajdonosként, ahelyett hogy egyből bedobna és az utolsót kirakná. Szemétség...de aki fizetett érte annak ez kijár. (BF4-ben volt)
30 fő kell hogy elinduljon, az 1 napos bérlés miatt most hirtelen lett 1000 custom szerver de egy káosz az egész a sok beállítási mód miatt. Ott van a nevükben hogy hc....de közük nincs hozzá. Mind más és más.
2. Nem úgy szabható testre ahogy vártam....nincs sniper limit. Vagy kitiltom őket a szerverről vagy engedem. Ennyi. Ki nem tiltanám mert megvan a szerepük. Korlátoznám a számukat pl 10-re.
Így én nem látom sok értelmét a bérlésnek jelenleg.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.16. 10:42:23
Szerintem rohadt "jól" tolják.... ! :)
Hogy elhasal, az nekik nem nagy baj, a következőt ugyanilyen vígan fogjuk megvenni megint milliószámra .... Csak legyen szép grafika, meg trailer! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.15. 22:26:33
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nem tudom, hogy a patch vagy a driver miatt, de gtx 970-el szarabb lett az fps, grappa-n folyton droppol már ilyen 45-50re.
akkor megint uninstall, hátha ezzel jobb.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.15. 20:02:57
Ilyen üzit kaptam : :DDD

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Fejre meg olyan messze mar nem tudok celozni :))
lac coo: Nem kell túldramatizálni, én kb. semmit nem vettem észre a Hellriegel nerfből.
Nekem jó a régi semmi baj vele.
Hallrieger azért közepes távra eddig jó volt, talán egyetlen assault fegyver volt ami felvette a versenyt mediccel, jobb supporttal...Most már ez sincs ....