Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Latest minden, mondjuk még nem reseteltem azt követően- de nem is ajánlotta. Bepróbálom.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
nvidia driver 375.86 ?
vagy tedd vissza a régebbi drivert, vagy ne várd ki a hotfixet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Csak nálam fut rosszabbul mint update előtt? 4670K(alap), GTX1070, 16GB Rammal..

Ley Roland
Unalmamban csináltam egy FT-17-est. <#vigyor2>

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Vadnokedli
EA Live supportot hogy érem el? Feltörték az accom, visszaállítottam, de megváltoztatni pár adatot nem tudok mivel beállítottak egy biztonsági kérdést.. <#banplz>

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Semmi bajom a négerekkel de az hogy 1915ben egy fekete tankot meg repülőt vezessen elképzelhetetlen volt max a csapatok mozgását segítették, de azt is csak az Antant hatalmaknál valamelyik gyarmatosított "szolga" a központi hatalmaknál kétlem hogy feka sniper lapult volna bokorban az Osztrák-Magyar monarchia színeiben, na most ha ennyire veszik komolyan amit csinálnak én hogy vegyem komolyan őket??? I
Így értettem hogy volt egy rossz előérzetem...
A medik-nek is csak akkor van ha távcsöves a puskája.

Nyilván sarkítás...de a valós életben sincs feltétlenül célkereszt. Ezért is hc a hc. Célozz és van irányzék. :):)

Nem látom akkora hátránynak ezt a célkereszt dolgot. Közelről úgyse nézem, távolra meg célozva lövök.
Értem én hogy választható. De abba mi a poén ha az Assaultnak nincs célkeresztje de a Medicnek meg van?
Rosszul fogalmaztam a HC szerón nyírbálták meg a 2 kasztot ugyanis jelentős hátrányból indulnak , nem?
Egyszerűen ne menj hc szerverekre és kész is :)
Miért tették volna? Ezt nem értem. A HC választható és ahogy korábban is..úgy itt is a szerverek kb 10-20%át fogja kitenni max.
Hát szerintem így még jobban tönkre tették a játékot ezzel a HC módos bigyóval.
Az Assaultot és a Supportot kb kicsinálták.
Ugye egyátalán nem látszik célkereszt na de a medic és a sniper távcsövével meg hajszál pontosan lehet ugyanúgy célozni ráadásul gondolom az igazán jó gamerek mentek át oda és ölik halomra a népet.
Tikal
igen, az az oka mindennek!4!!!4

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Miert , HC ban csak feherek lesznek ? :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem amíg nincs hardcore mód addig én hanyagolom ezt a bf1 -et. tököm kivan már hittelgetésekből meg hogy mindenki sniperrel meg medickel van . Operation gyakorlatilag játszhatatlan sok ember kis helyen,
Már akkor gyanus volt hogy szar lesz amikor láttam hogy néger feszít az első vh-s boritón....
Frequency
Szerintem azért nem találkoztál kettőnél több alkalommal supportal,aki segített javítani...mert a legtöbb csavarkulcs helyett aknavetőt cipel magával..

RatBaG
annyira imádom ezt a sok gerinctelen féreg csapattársat...
heavy tankból kiszállva javítani alapból rossz ötlet, mivel spawn pont, a gyökér beleül, höhö üres a "sofőr", már robog is el vele, ezért nem is szoktam, csak belülről javítani. mellesleg a megjelenés óta konkrétan két alkalom volt, mikor egy support segített a repair-rel.

de ez a tegnapi mindennek a legalja... scar-on light tankoztam, többször szinte a nulláról mentettem meg a gépet, mikor zergeltek rám az assaultok, de kipattantam és fedezékben rájavítottam 20-30%-ot. aztán D-t foglalva beparkoltam a nagy ház meg kerítés közé, tolom neki a csavarkulccsal jó hosszan, és ahogy az utolsókat tekerem a max hp-hoz, kiugrik a faszfej a ház ablakán, be a tankba, és elpöfög, mint aki jól végezte dolgát.
oké, hogy ez csak egy játék, de ilyeneket látva akkor is az az első zsigeri gondolatom, hogy a rák egye ki belét az ilyen férgeknek.

Per Aspera Ad Inferi.

Én azt nem értem hogy a jó édesbe tudnak mindig eltalálni én 2mp rátartás mellett is melléjük lövök ezek meg csípőből kilőnek droidok ezek a játékosok?
Egyébként tök mindegy, mert akármekkora császár vagy, 10-ből 8-szor a második lövésre tudsz reagálni, mert az elsőre nem számítasz (nyilván nem arról beszélek, mikor Sinai-on kint szaladgálsz a senkiföldje közepén, mert akkor nyilván számítasz rá). Innentől meg már ha sikerül lelépned, akkor is tök mindegy, mert 10-20% HP-d van, úgyhogy akárkivel összetalálkozol, esélyed sincs. Max ha van a közelben értelmes medic, aki tudja is, mi az a gyógyítás, de erre tudjuk, mekkora az esély.
adam46
Próbálok én fa, épületek elé bujkálni, mikor már azt hiszem király vagyok, akkor egy nyüves sniper lelő. :D
Ott a pont! Üzlet az egész, olyan problémákkal dobják piacra amik kiszúrják az ember szemét 1 óra játszás után is nyilván tudnak róla,mire összeszik valahogy addigra grafikailag elavult lesz, és már jön a következő ami megint egy rakás bug halmaz lesz
lac coo
Hat mit csinaljon, bujjon a fold ala ? ;))

Nézegettem tegnap ezt a szerver bérlés dolgot. Jelenleg semmi értelmét nem látom.

1. Hiába bérelek szervert...utána semmi kontrolom nincs felette. Nincs bann jogom ha cheater van a szerveren, nincs helyfoglalás azoknak akiké a szerver és fizettek érte. Ugyanúgy sorban kell állnom tulajdonosként, ahelyett hogy egyből bedobna és az utolsót kirakná. Szemétség...de aki fizetett érte annak ez kijár. (BF4-ben volt)
30 fő kell hogy elinduljon, az 1 napos bérlés miatt most hirtelen lett 1000 custom szerver de egy káosz az egész a sok beállítási mód miatt. Ott van a nevükben hogy hc....de közük nincs hozzá. Mind más és más.

2. Nem úgy szabható testre ahogy vártam....nincs sniper limit. Vagy kitiltom őket a szerverről vagy engedem. Ennyi. Ki nem tiltanám mert megvan a szerepük. Korlátoznám a számukat pl 10-re.

Így én nem látom sok értelmét a bérlésnek jelenleg.
Hát ne kóvályogj gyalog nyílt terepen mint gólyafos a levegőben :)
adam46
Sajnos a retkes sniperekkel nem kezdtek semmit. Kör elején 4 halálból 4 sniper által, lépek kettőt és már belém is vágnak egy golyót, -90% hp, hihetetlenül fel tud húzni.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.16. 10:42:23
lac coo
SW jó játék lett volna, ha hallgatnak az userekre... Ott is letojták, itt is .... Ez így működik .EA .

De az SW egy eredendően fos játék volt. Ez egy jó játék, csak foglalkozni kéne vele, és normálisan javítgatni-foltozgatni. Aminek eddig pont az ellenkezője történt.
lac coo
SW-ből is eladtak rekord mennyiséget, ebből is ! :)

Szerintem rohadt "jól" tolják.... ! :)

Hogy elhasal, az nekik nem nagy baj, a következőt ugyanilyen vígan fogjuk megvenni megint milliószámra .... Csak legyen szép grafika, meg trailer! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.15. 22:26:33

Azért érdekes, hogy ezt, és a revive bugot nem sikerült megoldani, amik a két legnagyobb probléma voltak. Plusz állítólag egy rakás embernél nemhogy nem javította, de drasztikusan rontotta a teljesítményt a patch, meg behozott egy csomó új bugot (fekete képernyő a meccs végén, villogó grafikai glitchek, stb.). A szerverbérlés miatt is irtózatos felzúdulás van (nem alaptalanul), mivel kiderült, hogy a szervert bérlő klánok/emberek szinte egyáltalán nem tudnak belenyúlni a szerver beállatásaiba, nincs konzol, nem tudnak az adminok kickelni/bannolni, és minimum 30 ember kell a szerverre, hogy meccset lehessen indítani. Sokan már mass refund-ot követelnek a fórumon, ami azért sokat elmond. Nemtom mi az atyaúristent csinál a DICE meg az EA, de most már nagyon összeszedhetnék magukat, mert ha ez így megy tovább, el fog hasalni a játék, ami nagy kár lenne.
Nálam ki se lépett. Fogtam azt bezártam a 3,14 csába pár perc után :D
TDC Geronimo
Na a quit gomb viszont szarabb mint volt. Most már battlepackek osztása előtt se tudok kilépni instant. 1 perc mire kilép kb lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

adam46
Na, a megoldás, ha valaki találkozik ilyennel: Töröld eme mappa tartalmát: C:\Users\YOURUSERNAME\Documents\Battlefield 1
adam46
Nálam is sokkal smoothabb, ja nem, mert a játék indítását követően állandóan kifagy a picsába, hogy lehet így kiadni egy javítást, mit csináljak vele?
Már látom, húzom lefelé. Nagyon ajánlom az EA-nak, hogy javítsa ki ezt a DX bugot, mert vissza adom nekik a gammát!
TDC Geronimo
Hát nálam kurva smooth az egész. Sokkal jobbnak érzem az egészet pedig előtte se volt szar

RatBaG
ejj, de jó, hogy pont délután tettem fel a "legújabbat", mert nem akart elindulni azzal, amivel a trial még jó volt. erre most itt van ez...
nem tudom, hogy a patch vagy a driver miatt, de gtx 970-el szarabb lett az fps, grappa-n folyton droppol már ilyen 45-50re.
akkor megint uninstall, hátha ezzel jobb.

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Mondom hogy jött. Mai driver

TDC Geronimo
Na toltam egy kört új suezen. MG15 lmg még durvább. FPSem szarrárombolt suezen is 80+ volt. Nyertem patchel jó 10+ fpst. Itt néha benyalt 60 alá patch előtt, ha sok ház volt rombolva és középen ment a dara. Eddig jó <#eljen>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.15. 20:02:57

lac coo
Na jóvan....
Ilyen üzit kaptam : :DDD

Hát érdemes megnézni, mi shitstorm megy a hivatalos fórumon. Most leírnám, hogy mi minden probléma van, de akkor tuti rám lenne sütve, hogy én vagyok az ördög ügyvédje.
lac coo
No sokáig működött ez a hóbelevanc... :D

zzeN
Annyi rosszat írnak rá redditen, hogy ajánlatos kihagyni vagy várni hotfix-re.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Nem dramatizalom, ahol eddig siman ledaraltam az embert a dombteton most csak korbelovi a fegyver, nyilvan nem ket meteres tavrol van szo :)
Fejre meg olyan messze mar nem tudok celozni :))

Nem jött és a peccs sem javította a DirectX problémát. Ugyanúgy kidobál.....
Running
Lőjjél fejre, akkor mindegy milyen a pufka.

Én még nem láttam privát szervert a keresőben.

lac coo: Nem kell túldramatizálni, én kb. semmit nem vettem észre a Hellriegel nerfből.
TDC Geronimo
Remélem 48as

lac coo
IRAM szerver van, azt láttam ..

lac coo
Driverrel jó sokan szívnak, éredemes leszedni ! :DD
Nekem jó a régi semmi baj vele.

Hallrieger azért közepes távra eddig jó volt, talán egyetlen assault fegyver volt ami felvette a versenyt mediccel, jobb supporttal...Most már ez sincs ....

TDC Geronimo
HC mód a héten jön valamikor. Bérelt szerverek PCn mennek már? PSen már megy