6439
-
RepeszElek #4878 Ma egyèbkènt nagyon komoly szinten csalt nekem a jàtèk, a martinivel olyan szinten nem szàmolt be talàlatokat hogy az undoritò, pàrat fel is vettem hogy vissza nèzzem èn vagyok e a hülye de nem, egyèrtelmű talàlatok voltak.
Köcsög internethàborù! :) -
RepeszElek #4877 Hàt nem tudom, rèszemről jobbnak tűnik a controlleres küzdelem mert azzal nehezebb megtanulni jòl jàtszani így sokaknak tovàbb tart a cèlzàs amitől èletszerübb lesz az egèsz, persze nekem már ez is tùl gyors...
Kicsit nèzegettem a scout fegyvereket ès ugyan annyit öltem a marksmannal kb. Mint a martinivel, ha a martini op akkor a russian sniper is az amùgy -
#4876 új mapról nem illene már valami infót dobni? -
yossarianHUN #4875 A Hellriegel elég jó, bár nekem az Automatico Storm a kedvencem. Az alap MP18 Trench se rossz. Sörétesekből meg Model 10-zel lehet nagyokat aratni. Igen, közelharcra van kitalálva az assault, ez direkt így van kitalálva. A lángszórósba azért kell sok, mert elit class. A Tank Huntert se könnyű megfektetni, a lángszórós még keményebb, a Sentry meg mindkettőjüket odaveri HP-ban. -
Bagoly81 #4874 assaultnak most melyik a legjobb fegyvere? valamiért úgy érzem, csak közelharcban tud labdába rúgni a többiekkel szembe, továbbá a lángszórósba miért 2 tárat beleereszteni? az normális? bocs az alap kérdésekért! -
VIR2AL #4873 Sziasztok, tudjátok-e, miért van az, hogy játszok multiplayert, és ha mondjuk lelövök egymás után 3-4 embert a server kidob, majd utána vissza sem tudok menni, csak ha újraindítom a játékot. Kezd igen frusztráló lenni, mivel végig sem tudok játszani egy meccset sem. -
#4872 Akikről kiderül hogy adapterrel és egérrel nyomják. :) főleg siegen látványos ez mert ott van killcam és egérnek jelegzetes mozgása van. Bf1konzolos streamer srác 4.5kd val is azzal tolja hiába tagadja. Persze facecam nincs de eléggé észrevehető és előny. Tény vannak jó kontrolleresek is, az más tészta. High sens alacsony deadzone és ráéreztek. Pl egér játékosoknál egy célzott lövés leadása után mikro vagy nagyobb horizontális mozgás kezed ellentétes írányába ami egy izomreflex. Sőt még azt is állítom, hogy azt is meglehet mondani ki milyen kézzel játszik. Persze ez csak az egérre vonatkozik. :D -
#4871 https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/5fwvlp/russian_1895_cavalry_its_bugged_and_no_one_is/
pls dobjatok már erre egy upvote-ot, hátha többen látnák. -
RepeszElek #4870 egér meg bill szerintem nem támogatott a battlefieldel, vagy tévedek?
Amúgy xbox one-ra még nincs egér, legalábbis hivatalos bár ezt sem merem biztosra mondani csak így tudom :)
Szerintem nincs akkora különbség a mi szintünkön mint ahogyan azt sokan gondolják, a profiknál persze más a helyzet ott biztos előny a bill+egér, de ha formában vagyok akkor controllerrel 1 mp alatt leszedek embereket, meglátom, ráhúzom a célzást és igazítanom sem kell csak bum mint a youtube videókon, nem tudom ennél hogy lehet az ember gyorsabb, talán akkor előny ha mozgásban vagy, vagy ha le kell követni a játékost futás közben, bár minap kiszedtem a hajóból a kormányost úgy hogy ezerrel ment a vízen és csak egy pontot láttam belőle kb. vagy engem is szedtek le vágtázás közben lóval a világ végéről úgy hogy ide oda cikáztam, és 100hp-m volt,vagy valamelyik nap meg egy sima tüzérségi ágyúval szedtem le a vadász gépet stb. stb. szal semmi sem lehetetlen csak gyakorolni kell, találkozom néha olyan játékosokkal konzolon hogy iszonyat...:)
-
#4869 Elöző videohoz képest javult a hang is. Sidearms ra nem nagyon tértél ki pedig van ott is variáció rendesen. Majd jöhetnek pályákról is infok. Pl hol vannak az antiairok hová teszi sentryt stb. :) -
#4868 köszönöm! örülök, hogy többen is hasznosnak találtátok ezt az infót :) -
#4867 Vegyetek konzolt ott nincs csaló. Egér meg bilk van ott is :D -
#4866 Vagy az aimos sok, vagy en lettem bena es ideggyenge .:)) -
#4865 ne legyetek már ennyire naivak, a füst csak a ráadás volt, úgy aimozott a gyerek, mint a kurvaisten... -
Borg #4864 Nemtom, azzal még nem játszottam :) Valszeg nem is fogok. -
#4863 Es a medic....? ;) -
Borg #4862 BC2-t mikor anno HC-ben toltam, volt egy szerver amin a sniperek le voltak tiltva. Ezzel kb kimaxolták a játékot, baromi jó volt.
Szal ha lenne HC-nosniper itt is, akkor megérné vele foglalkozni. -
RepeszElek #4861 szerintem ne akarj hardcore-on játszani :)
Ha valaki akkor én nagy hardcore-os vagyok, a Bf4-et kizárólag csak hc-ban tolom, de itt a normal mód sokkal közelebb áll a hc-hoz mint eddig bármikor, itt normal módban több a kemper mint a bf-4-ben hc módban,a sniper sokszor ugyan úgy egy lövéses még csak fejen sem kell találnia.
Én nagyon vártam a hc módot és hatalmas csalódás volt. Még sosem hallottam a madarak csicsergését a játékban :D Az egész pálya üres, mindenki a bokor alján ül és azt az 5 embert lövöldözi aki meg mer mozdulni, borzasztó.. persze ez is csak olyan amilyenné az emberek teszik, de hát az emberek szeretnek üldögélni és várni a kapást, biztos sok a horgász köztük -
#4860 Lehet hogy csak nagyon ügyes :D :D Az hogy füstön keresztül fejlövésezett, akár lehet véletlen is. Pl nyomogatod a Q gombot a füstre célozva, aztán ha van ott valaki akkor egyből megjeleníti, míg ő valószínűleg nem lát téged. Fejlövés is összejött sokszor így, persze ilyen velem is megtörtént nem egyszer :)
Madi92: vannak elvileg :) Csak ha jól rémlik, nem lehet olyan sok dolgot beállítani rajta, "kicsit" meg van kötve a kezünk.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.01. 09:24:03 -
Borg #4859 Nem, ez csak egy fórum. -
Madi92 #4858 Vannak itt is hardcore szerverek? -
#4857 Fustbol kifele engem is lottek mar le, ugy hogy en semmit nem lattam befele, de ez szerintem ilyen mindenkinel. -
Borg #4856 Szerintem még mindig az a helyzet, hogy a füstök, lángok, homokviharok, köd stb nem ugyanúgy jelenik meg minden játékosnál. Máshogy én se tudnám magyarázni amilyen találatokat kapok néha... -
#4855 Előfordulnak. Tegnap Sinain c zászló mellett kaptam egy headshot-ot medic fegyverből b szikla mellől a homokviharban. Biztos sokat gyakorolt. -
#4854 na az előbb találkoztam az első cheateremmel! rögtön az első találkozásunknál lebukott, a sentry csípőből tüzelő, szanaszét szóró géppuskájával, félig füstön át két golyóból egyből fektetett. egy ezredmásodperc alatt koppant kettőt a fejemen, és már repült is a sisak. utána automaticoval lézerezett végig, sebészi pontossággal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RepeszElek #4853 Tudjàtok azèrt minèl többet jàtszom ezzel a jàtèkkal ùgy döl össze az emberisègbe vetett hitem... Valami borzalmas mennyi anti stratèga buta önzö ember van.
A vèdekező csapat annyira unatkozott hogy màr a tàmadò csapatom kezdőjèt akarta elfoglalni oprationsban :)
Az ember azt megtudta engedni magànak hogy LMG-vel a rèt közepèn lövöldözzön ès nem volt a csapatomban egy csipàs vagy bàrki aki bàntotta volna, èn sem tudtam foglalkozni vele mert èppen hàrom màsik tàrsàval voltam tűzpàrbajban persze egyedül, komoly zavarba voltam mindig kit lőjek annyian voltak bàrhova nèztem pedig elvileg mi is 32-en vagyunk....
Azt làttam hogy a csapatom fele a domb tetejèn csipàzik, de kibaszott szarul cèlozhattak :D -
#4852 Szerintem nagyon jó videó lett. Sweetspot fogalmával eddig nem voltam tisztában és legtöbben azt se tudják hogy létezik :D -
#4851 A faszom van már ezekkel a medálokkal, vagy hármat töröltek tőlem, csinálhatom újra... -
RepeszElek #4850 Csak annyit mondok hogy a gewehr is folyamatosan one shotòl 100hp-s embereket, mèg csak fejre sen kell cèlozni -
#4849 Martini semennyire nem OP. Az SMLE-nek még a minimum damage-e is nagyobb. Az a 10m sweetspot különbség meg pont azért kell, mert a martinivel rengeteg idő leadni még egy lövést.. Az SMLE 10-es tárral sokkal könnyebb irtani. Csak nem jár hozzá a különleges audio élmény :))) -
#4848 igen, és most még rosszabb, mint volt (pl. BF4-ben). engem is gyakran egy másik ponthoz közelebb tesz le, ezt át kellene néznie a DICE-nak. -
RepeszElek #4847 Ne gondold hogy a martini olyan op, max. profi gamerek kezèben az de azoknak mi nem? :) hidd el bekem èn sokat nyomom vele, közelre nem jò messzire nem jò, a golyò lassù, mellesleg rengeteg nèmet meg angol sniper fegyver szedett màr le ugyan ùgy, a sniperrel meg campelj hanem menjèl foglalni sima iron sight ès futàs ès pik pak 10es szintű leszel, a leggyorsabban hùzhatò class, kivève ha egèsz csata alatt a fűben lapulsz de akkor melyik nem?:) -
RepeszElek #4846 Battlefield szokàs hogy ha rànyomok egy pontra nem a pontra rak le hanem attòl sokkal messzebb sokszor közelebb egy màsik ponthoz mint amire nyomtam ezt mièrt csinàljàk?? Azèrt higy idesesítsenek?:) -
#4845 használd azokat a fegyvereket, amelyekre maximum 4-szeres távcsövet tudsz tenni, azok nem csillognak.
egyébként ez a Martini-OP cucc tetszik :) egyáltalán nem OP, csak nagy a gain és a trade off is. az SMLE sweetspotja 10 méterrel kezdődik hátrébb, az nem a világvége, és cserébe minden másban jobb, mint a Martini. sokkal "megengedőbb" fegyver.
egyébként nekem a sniper akkor működött a legjobban a Martini előtt is, amikor iron sighttal mentem. a scope-ok túl sokat takarnak ki, hiába a nagyítás adta előny. -
#4844 így már értem, köszönöm :) a kijelölt zászlókat hol figyelembe veszem, hol nem. azért ezek néhány másodperces klipek egy-egy 25-30 perces conquest meccsből, nem jön át rajta a "flow", hogy miért épp ott vagyok, ahol. -
#4843 Biztos senkinek nincs idege ki kockulni a 10scoutot. Élettelen milyen lassú lett a class leveling. Persze assault 3-4nap alatt meglett de a scout borzalom. Tök mindegy hova állok vagy fekszek mivel világítok jön is egyből az áldás mindenhonnan ágyúból, tankból és fél automata fegyverből. Tetejébe még bombáznak is ,mortároznak a nyakamba, vagy a scout vadászok szépen le rusholnak vagy megkerülnek esetleg ló ugrik a nyakamban. Persze mindenkinek a saját classa a legnehezebb. De a scout a legelbaszotabb class jelenleg és csak az op martini megszerzése vesz rá hogy azzal a fossal játszak de jelenleg nem hozza azt a játékstílust amit egy mesterlövésznek kéne. Ezt a becsillanást meg hadjuk. Nem tart semeddig egy távcsőre becsillanásgatlót készíteni. Józan paraszt ész. De ennyi. Pont. -
RepeszElek #4842 Konzolon is ugyan ez a helyzet xbox one-on legalàbb is turira, csak közèptàv one shot a martini, amùgy ha majd kipròbàlod akkor ràjössz hogy nem is olyan egyszerű a dolog, hiszen a lassù töltès miatt nagyon jòl kell cèloznod ès a patch òta nèha nem ad be talàlatokat
10 sniperből kb. egy vàlassza vagy csak èn futok ritkàn össze vele az is lehet, minde esetre ènazzal nyomom :) -
#4841 Akartam mondani a kijelolt ponthoz ....:)
Tok egyedul bohockodszA ponton mikor C van megjelolve ;)
De nem rosszbol mondm, ertekelem amunkat , sokaig tart osszerakni egy videot, csak ez igy mar regebben feltunt az ilyen magyarazo videoknal . -
#4840 ez nagyon érdekes, amit mondasz, mert ha megnézed a videómat, akkor gyakorlatilag végig vagy a ponton vagyok, vagy épp azt támadom vagy védem :))) az első kliptől az utolsóig. közben van egy kis kitérő, amikor a decoyt meg a shieldet mutatom, az persze long range, meg van olyan is, amikor egyik zászlótól tartok egy másikhoz, de sajnos az ellenfél zászlajához még nem tudok lespawnolni, hogy egyből húzhassam :) -
#4839 Ez most nem csak neked szól ...: :)
Nézem ezeket a videókat, hogyan játszunk hasznosan, meg blablabla, meg feladatot csinálj ...Erre minden ilyen videóban a közelében sincsenek a zászlónak !!!
Haggyjuk már ....160 méternél kerültél közelebb a zászlóhoz ? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.30. 18:00:30