Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez számomra elég egyértelmű. Lehet mentegetni, hogy ilyenkor meg olyankor nem segít, de a gyalogos közel- és középtávú összecsapások során gyakorlatilag már csalás szintjén segít, márpedig a játék 90%-át ezek teszik ki.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.11.19. 16:30:49
Minden tiszteletem azokè akik assaultkènt mp 18al rohangàlnak ès közèptàvròl is 2 mp alatt leszednek 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.19. 15:02:49
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.18. 22:29:15
Nem gondolja hogy majd megàllítom a tàmadò csapatomat akikkel eddig küzdöttem ezek!!!
Rohadt sutyeràkok! 😊
Ki is lèptem a francba, de most nincs igazam?😊
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.11.18. 13:09:02
Shotival közelharcban 4-5 ember is meg szokott lenni egymás után, hellriegellel jó ha 1. Ráadásul a hellriegelt baromira célon kell tartani ha pötyögtetsz, ami engem felbasz, és nem is megy annyira, a már általad is említett életkori adottságok miatt 😄
A hellriegelnél azt vettem észre, hogy nagyon közelre lehet vele jól irtani, de mégis alacsonyabb az esély mint shotival, mert a hitreg és a mozgás miatt sokkal nagyobb az esély a kárbavesző golyókra. A shoti meg... dirr aztán meghal. Vagy max egy második még kell neki ha kicsit messzebb van, de a stopping power miatt azt se nehéz bevinni. Középtávra meg már sokat kell lőni ezt tiszta sor, de még a harmadik negyedik buckshot is könnyebben talál be, mint a hellriegelből a golyók, amik ekkorra már szórnak rendesen, ellenben az ellenfél már keringőzik mint gólyafos a levegőben.
Szóval én egykét pálya kivételével vissza is tértem a Model 10-A Hunterre.
Per Aspera Ad Inferi.
Meg mortar, meg gáz, meg sniper flair meg a sok vacak ...😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.18. 00:05:46
www.pumaszallas.hu
Leszedhetsz te akárkit egyetlen lövésből ha egy csapattársa kb azonnal feléleszti míg egy másik/harmadik fedezi őket.
Per Aspera Ad Inferi.