Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez számomra elég egyértelmű. Lehet mentegetni, hogy ilyenkor meg olyankor nem segít, de a gyalogos közel- és középtávú összecsapások során gyakorlatilag már csalás szintjén segít, márpedig a játék 90%-át ezek teszik ki.
Tikal
Akkor honnan tudod milyen az az aim assist? Az aim assist nem fogja a cél keresztet ráhuzni a célra és követni is. Az aim assist nem segit ha sniper vagy vagy egy tankban ülsz vagy repülőt vezetsz. Segít, de nem ezen múlik, hogy jó játékos leszel e vagy sem, ezt már itt is kitárgyaltuk korábban.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem.
Tikal
játszottál már konzolon a BF1-el?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én csak azt vettem észre, hogy még mindig kidobál! Pedig peccs és új VGA driver is fenn van...:-(
Egyébként észrevett valaki grafikai romlást a patch óta? Mert irdatlan sírás van miatta a fórumon, és állítólag a DICE is elismerte, és dolgozik az ügyön. Én speciel egyáltalán nem vettem észre, hogy szebb lett volna a grafika a patch előtt.
giornalista
bármelyikük ellen kiállok 😊 kontrollerrel még csak felvenni sem érdemes a harcot egy közepes PC-játékos ellen.
Főleg aim assist-tal <#hehe>
Tikal
És te honnan tudod ki hogyan játszik? Mellesleg ismerek olyanokat akik kontrolerrel is nagyon ügyesek, elpicsáznának sok játékost akik egérrel játszanak...

Mondjuk az tény, hogy a "Medal of Honor"-t (a legelsőt) nagyon tré volt anno PSX-en játszani. 😊

Alien69
Ok, de én ROSSZ példa vagyok. Én még PS1-l kezdtem, és már akkor egérrel nyomtam a C&C-t, míg a konzolos többség ma is láma idióta. <#vigyor1> Csak azért, mert nem képesek venni egeret és billt, amikor már rég óta ez is elérhető konzolra. <#vigyor1> Persze, repcsinél előny lenne a gamepad, valszeg. Míg fpv lövöldénél meg ugyan egér+bill kellene. Ja, értem én, hogy kényelmes a gamepad rásegítéssel, ami kisebb csít, de ez most mellékes. <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.11.19. 16:30:49

Tikal
az még soká lesz 😊

Ha ki hal a jàtèk azèrt is lesz mert nincs elèg variàns, ès scout meg medic-en kivül nem nagyon szeretnek màssal lenni de elöbb utòbb ràunnak...
Minden tiszteletem azokè akik assaultkènt mp 18al rohangàlnak ès közèptàvròl is 2 mp alatt leszednek 😊
Tikal
pl. #4574
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.19. 15:02:49

Alien69
A frissítést nem akarja felrakni. <#wow3> Azt írja, frissítsem a windows 7-t a 6.1-s verzióra. WTF. <#falbav> Tiszta öröm ez a játék. <#szomoru1>

Igen a pàlyàk tùl hosszùak ès nem elèg szèlesek ebben igazad lehet...
giornalista
skineket lehet megnyitni, ha érdekel az ilyesmi.
TDC Geronimo
Én is szeretek. Nem kell megérteni 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

'Murica. Sosem fogom megérteni, miért játszik valaki konzolon FPS-sel.
TDC Geronimo
Ez már 4nél is így volt. PSen van a legnagyobb online játékosbázis BFeknél is már

Tikal
igen, PC-n jelenleg csak 55ezren tolják, PS4-en meg 120ezren

Alig látok szervert. Ennyire kezd lehalni a játék?
köszi
Vadnokedli
Kampány és kész

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok. Engem csak az érdekelne, lehet-e single player modban mapot megnyitni, mint a régi bf1942 -be? Vagy csak van egy kampány és kész? Válaszokat előre is köszönöm.
Akkor állna össze lassan a játék, ha lenne végre megfelelő számú jármű (nem csak oldalkocsis motorok és matchbox-ok) és ennek megfelelő méretű pályák.

lac coo
64 -es szerveren meg ha egy rakáson vagyunk sokan, akkor nem győzi a netkód ...szar .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Maguk alatt vágják a fát <#szomoru2>
TDC Geronimo
Most néztük azért nincsenek 48as CQ szerverek, mert ha CQt raksz be csak 64es opció van. Gratulálok DICE. Szép munka. Idióta barmok.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.18. 22:29:15

A martini èrezhetôen nerfelve lett, az ereje a règi de sokkal pontatlanak messzire meg felejtôs, ennek örülök mert nem tom minek kellett ilyen szinthez kötött op szarokat behozni a BF-be màr csak a medic fegyvereket kellene nerfelni ès lassan összeàll a jàtèk.
Tegnap egèsz este jàtszottam, Operation 5 tàmadàs 5 veresèg de nem is ez a lènyeg màr az sem zavar ha így marad a ballansz, szeretem a kihívàsokat 😊 viszont az hogy az oil of empire mapon vègig tàmadok a hàrombòl 2 pàlyàt, ezerrel küzdök, hùzom a pontokat közben mortalal lônek, csipák terrorrizàlnak ès közben szívom a gàzt de MEG VAN ràadàsùl ùgy hogy a harmadik pàlyàra maradt mèg kèt tàmadàsunk, erre mit csinàl??? Àtrak a vèdelemhez??? Visszaakarok menni tàmadni de bem enged mert UNBALLANS!!
Nem gondolja hogy majd megàllítom a tàmadò csapatomat akikkel eddig küzdöttem ezek!!!
Rohadt sutyeràkok! 😊
Ki is lèptem a francba, de most nincs igazam?😊
Running
Én úgy szoktam váltogatni, hogy ha közelharc van, házakban, bunkerben, cső helyeken, akkor shoti, ha nyílt terület, akkor hellrieger. 10 méteren belül egyértelműen shoti a sztár.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.11.18. 13:09:02

Nekem nem jött be annyira, mint a shoti.

Shotival közelharcban 4-5 ember is meg szokott lenni egymás után, hellriegellel jó ha 1. Ráadásul a hellriegelt baromira célon kell tartani ha pötyögtetsz, ami engem felbasz, és nem is megy annyira, a már általad is említett életkori adottságok miatt 😄

A hellriegelnél azt vettem észre, hogy nagyon közelre lehet vele jól irtani, de mégis alacsonyabb az esély mint shotival, mert a hitreg és a mozgás miatt sokkal nagyobb az esély a kárbavesző golyókra. A shoti meg... dirr aztán meghal. Vagy max egy második még kell neki ha kicsit messzebb van, de a stopping power miatt azt se nehéz bevinni. Középtávra meg már sokat kell lőni ezt tiszta sor, de még a harmadik negyedik buckshot is könnyebben talál be, mint a hellriegelből a golyók, amik ekkorra már szórnak rendesen, ellenben az ellenfél már keringőzik mint gólyafos a levegőben.

Szóval én egykét pálya kivételével vissza is tértem a Model 10-A Hunterre.
Running
Hasonló, de már peccs előtt is ez volt. Pötyögtetve távolra is keményen adja, ha olyan van, nem tudom minek köszönhető, de néha olyan mintha aim húzná fejre a hellrigert. 😊))

lac coo
Nalam valtozo, tegnapelott tok jo volt, tegnap meg gyoztem daralni.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Van hogy adja, mùltkor a martinivel azt is megöltem akit ùgy làttam el sem talàltam, a patch òta azt sem adja be sokszor amire esküdni mernèk
Najah, ezèrt vannak a behemotok de kevès, amit meg "javitottak szart se èr, èn azt mondom több tankot a támadòknak,vagy elite egysèget 😊
RatBaG
nem tudom, hogy valójában mit állítgattak a hellriegel-en, de a nerf ellenére most távolra is úgy szórom a fejeseket, ahogy előtte soha. korábban vagy 20 golyó simán elment egy enemy-re, még elég közelre is, most meg alig eresztek el egy sorozatot és fekszenek.

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Az update előtt már majdnem 100 órám volt a játékban... most nézem és 70 óra... emiatt jelentősen nőtt a score/min is... más is tapasztalt iyet?

lac coo
Jó de ide már medic limit is kell lassan 😊)
Meg mortar, meg gáz, meg sniper flair meg a sok vacak ...😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.18. 00:05:46

VO101Tom
BF4-ben alig van szerver, ahol nincs csipa limit. Azért az sokat segít a játszhatóságon, ha nem no-rules szerverre megy be az ember...

www.pumaszallas.hu

lac coo
Védeni mindig könnyebb, ez már csak ilyen .

Operation tovàbbra is szar, vèdeni sokkal könnyebb az tök mindegy mennyi ideig ha szar a csapat 1 òra alatt sem foglalja el a pontot ezek ott totàl fogyatèkosok a Dice-nàl kivàncsi vagyok következôleg mit talàlnak ki a megoldàsra 😄 😄

Vègülis èrtem amit mondasz de akkor ùgy mondom hogy a bf4 kempfeszt szorozva hàromszor ès megkapod a Bf 1 hc-t 😊
A skill ahhoz kellene, hogy az emberek megtanuljanak csapatban játszani, ne rohangásszanak összevissza. Akár HC, akár normál.
Leszedhetsz te akárkit egyetlen lövésből ha egy csapattársa kb azonnal feléleszti míg egy másik/harmadik fedezi őket.

Hát én már BF4-ben is ezt tapasztaltam, nem is erőltettem sokáig. Kempfeszt, és szerintem a skill-gapet is elmossa a HC. Egy szerencsés sorozattal bárki bemákolhat egy killt HC-ban. Simában sokkal több skill kell ahhoz, hogy le is tudd követni a célpontot.
RatBaG
nem ez volt a rejtély, hanem hogy miért nem csináltak ez ellen még semmit.

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
HC ez ilyen lesz, mondjuk a sima is lassan 😊

Baszki most inditottam el egy 64es pàlyàt a csapatonban csak èn vagyok support a többi scout meg medic 😄 😄