Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha assault vagyok és shotgun van nálam akkor pláne, de ha más fegyver akkor is igaz, hogy hacsak nem bénázom el a dolgot, aki 20 méterre jön azt 1v1-ben lenyomom ha nem assault kaszt (lehet még akkor is, de innentől ez már mák függő). Scoutnak akkor van esélye, ha csapdázza a környékét vagy van néhány mákos lövése,vagy egyszerűen csak nagyon jó játékos. Medicnél szintén ez a helyzet...még akkor is ha az autómata fegyver van nála (én vagy shotgunnal megyek assaultként...model 10 természetsen, vagy a gyorstüzelő automata fegyverével aminél felnézni sincs az ellenfélnek 20 méteren)... Aztán ha beássa magát meg is lehet dobálni gránáttal, anti tank gránáttal vagy AT-vel is lőheted (ezt amúgy távolra is ajánlom).
1v1-ben egy support se tudja felvenni a versenyt az assaulttal. A titka az, hogy nem szabad leállni a távharcászokkal tűzharcolni...bele kell mászni az arcukba...Hidd el úgy megzavarodnak, hogy nem nagyon fognak tudni lelőni....Mindig 1 van amikor 2 körül van a K/D-m ha assaulttal vagyok!
Ez totálisan működik, maximum te nem használod megfelelően. De ha gondolod mehetünk squadban és megnézzük mit csinál jól és rosszul a másik!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Maradok is ennél egy ideig. És még nagyon újra se kell tölteni :D
Amilyen oriasi palyak vannak, nagyon sokszor alakulnak ki tomeghentek, no hat az maga a csuda :))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.20. 17:27:41
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.20. 16:55:51
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akkor ideje megnézni a Bar1918M emet :D

Gondolom ez is a jo netkod miatt van...
Viszont halál után sokszor máshol van a holtested mint amit te látsz.
Erdős mapon ellőttek ágyúval hídon. Lerepültem balra vagy 20 métert....Várok. Erre ugrik a kamera híd jobb oldalának tövébe felélesztett ott egy medic, nála ott volt a testem....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Felélesztenek úgy, hogy ember nincs a közelemben, konkrétan 4 enemy tapos rajtam ...Semmiből előtűnő emberek, tankok, minden történés nélkül meghalok, csak feliratból látszik, hogy megölt valaki vagy valami ...hát , lehet a kevesebb már jobb lenne ...
Kellene a sniperlimit, kellene a granatlimit, a asztok fegyvereit kicsit ujra kellene gondolni,stb stb stb.....
Valoban neha jo neha rossz. Nehany mortar, vagy nehany tucat kempelo sniper, medic total szetcseszi az egeszet. A netkid az meg neha valoban erdekes, sose gondolkodtam ezen , de itt valoban ugy tunik mintha neha megbolondulna a szerver :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.20. 13:57:21
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mondjuk a játék életképességén sokat javítana, ha a fegyverek választékát, kiegészítőit jobban mélyítenék, mert ami van, az tré, a medálokkal együtt.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.11.20. 13:52:23
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.20. 13:01:13
En egy CQ -t letolok eleg is , olyan ordenari unalmas ez a jatek.... Egyszeruen tenyleg nem szol masrol, mint lovok mint a bolond mindenre ami mozog....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.20. 12:50:40
Annyi a különbsèg a hosszabb ticketes pàlyàk miatt hogy többet ölök ès halok.
Nem baj vègre egy kihívàs, èn ezt simàn így hagynàm a dice helyèben csak a tàmadòkat gyôzelem esetèn dupla xp-vel vagy fullos battle pack-al jutalmaznàm, az a baj hogy a behdmotokat pik pak kinyírjàk , emlèkszem règen hogy utàlram a zeppelint most meg kb 5 perc alatt leszedik :)
Alapvetôen tetszik a jàtèk nem bàntam meg hogy megvettem, de gyakorlatilag monopoliumban van a dice az ilyen nagy lètszàmù multis hàborùs jàtèkok gyàrtàsàval ezèrt szívesen megnèznèm hogy oldanà ezt meg egy màsik csapat is :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerintem jobb volt a 150-es count, mert folyamatosan ott volt a kés a támadók torkán. azzal egyetértek, hogy a szektorok megszerzése után több ticketet kapjanak vissza a támadók, de a kezdő emelés nem tetszik.
R6S-ben épp most csökkentették 4-ről 3 percre a támadási időt rankedben, mondván, pörgetni akarják a meccseket, ne azzal teljen el három és fél perc, hogy a támadók kempelnek és várják, hogy kidugják a fejüket a védők. most kicsit olyan érzésem van, hogy a BF1-ben az ellenkezője történik: a támadók 200-250 jegy birtokában ráérősen támadnak, több lett a sniper is hirtelen.
cserébe ha meg jól támadnak, akkor gyakorlatilag lehetetlen megállítani őket, mert a 200/250 ticket nagyon sok. :/
Ma megölt egy gyerek ùgy hogy jobbra lôt mikor èn már balra voltam, vagy beugrom fedezèkben majd ott esi össze az emberem stb stb minden napos dolgok....:)
Jah ma egy gyere 130/13-ban vègzett operationban jò K/D :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.11.19. 19:17:08
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯