Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valószínű medal fixek, új suez, balance cuccok, squad leader leváltós dolog, custom szerverek stb
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk harmas utan uninstall ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha pl C-t alulról is lehetne foglalni, már más lenne a helyzet.
Az Argonnal nekem nincs különösebb bajom. Az utóbbi napokban rendszeresen meg tudja mindkét csapat csinálni, hogy bekerülnek a másik mögé. Talán egykét jármű lehetne azért, amivel könnyebb áttörni másikon, de a layouton nem feltétlen kell változtatni.
Ellenben itt is kezdik bevetni a grappa féle bunker kempet úgy, hogy a jobb oldali csapat mögé kerülnek, és befészkel 1-1 sqad D meg E-re. Lényegében lehetetlen kifüstölni őket alulról, és hiába lehet fentről lehúzni a zászlót róluk, folyamatosan lefoglalják a csapatot, ami miatt szinte képtelenség megszervezni az áttörést C-n túlra.
FAO-n azért lehet sok mindent csinálni, de azért ott is vannak pálya design gondok rendesen. Azon a pályán inkább csak az zavar, hogy nagyon nyílt, ezért sniper paradicsom.
csak pisztolyból 15 különböző skinem van úgy, hogy egy raklapnyit bedaráltam, mert már megvolt... a fasz kivan.
Per Aspera Ad Inferi.
Az a baj hogy a Dice a tesztek során nem számolt az emberi hülyeséggel, ezt a játékot többnyire 64 idegen játsza akiknek csak a töredéke tud szervezetten egytt müködni, a behemótokat ha béna a személyzete simán ki lehet nyírni, nem is tudom hány zepelint szedtem már le az égről...
Amúgy meg kb. jó lenne a ballansz csak a védelem ellátását könnyebb idiótákkal megoldani mint egy támadást...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ugyan ez szuk atjarokhoz, folyamatos raketazzassal megerositve ....?
Hányszor volt hogy okosabb akartam lenni, célra tartva vártam rá,vagy megkerültem stb és ahogy megjelent lőni sem tudtam mert gyorsabb volt mert én előbb jelentem meg neki, ezért van hogy normal módban is szinte ugyan olyan gyorsan meghalok mint hardcore-ban, ugyan is a gyerek már egy tárat belém eresztett mire szíveskedik szólni nekem a játék internet protokollja, persze ez oda vissza működik mindenki szív olykor.
Ez sosem fog jó lenni éppen ezért én ezt nem is tartom a játék hibájának inkább a tulajdonságának, ilyen az internet háború...😊
Mindegyiknek van szintje. Minél magasabb szintet érsz el annál több fegyvert tudsz venni/használni. Célszerű a 3as szintet elérni ott már sok fegyver közül válogathatsz.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.11.13. 19:53:10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolom mások azért bőven alá mennek.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.13. 15:57:40
De nekem ne mesélje be senki, hogy valaki 100 alkalomból 85 szőr 8 századmásodperc alatt képes mondjuk lőni mikor minden hivatalos sportversenyben 10század alatti rajtnál automatikus kizárás jár. Usain Bolt átlagos reakcióideje 15 századmásorperc körül van.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.11.13. 12:45:37
CA ,minden map : ha 1-5 ig val allitva a szabad slot, kiad egy rakat fullos sorbanallos szervert....ha 6-10 kiad harom szervert abbol egy normalis ping. Ha meg 10+ ,akkor telerakja full ures szerverekkel....
Mar megy a mortarozas gazdobalas ezerrel.....
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.11.12. 16:24:26
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ezt azért kivághatnák a fenébe a PC verzióból...