Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
wot név: _bitang
Megveszed, megjelenik a játék az origines My game libraryban, jobb klikk és már tölti is.
Sima OTP-s kártyával vettem én már jópár dolgot. Szóval hajrá!
Originen le van árazva a játék 40 euróra és gondolkozok a megvételén, csak még nem vettem originen játékot, tudnátok abban segíteni hogy működik ez (telepítés, letöltés stb..) illetve különbözik valamiben a lemezes változattól?
+ még egy kérdés: i4590 3.30ghz, 960 gtx 4 gb, 8gb ram (hamarosan 16gb) win7 64 bit, futna évezhetően a játék?
köszi előre is a válaszokat
wot név: _bitang
Mindegy csak maradjanak a jàtèkiparban, így legalàbb nem nyírnak ki senkit :D
Vagy esetleg az autòipar?:)
Nem tudom pontosan mivel unokaöcsinek gondolkodom rajta ajándékként.
Az biztos hogy i5-3xxx (nem tudom pontosan melyik), 8gb ram és nvidia 650ti.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Bf4-hez képest mekkora a gépigénye a játéknak?
Olyan gépen amin 1080p-ben medium környéki beállításokkal játszható volt azon ez is élvezhetően futna?
Köszi
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.26. 09:50:05
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
ezen kívül kifejezetten fejleszti az aimet, ami nekem sosem volt erősségem, de most úgy érzem, hogy javulok vele: nem lehet hibázni, mert hosszú a reload, tehát fegyelmezetten kell használni.
a fílingje pedig, ahogy eldörren a kezedben, és visszhangzik pl. Monte-Grappán, hatalmas :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nyilvàn ez sem megengedett
-17-et hittel fejre 37-et ès szar a hip fire tehàt gyenge ès lassù.
-A torkolat tûz miatt a pàlya màsik vègèrôl is làtják hogy lôsz, îgy azonnal 5 sniper fog ràdfordùlni.
-Többnyire hasalsz így lönnyû cèlpont vagy, szinte tuti a headshot
-ha màr ketten vannak ès van idejük foglalkozni veled akkor bajban vagy mert gyenge ès lassù
Viszont ha egy mellèkùton lefekszel vele kempingezni ès csak az elötted elfutò emberkèket gyilkolàszod alkor hatalmasat lehet kaszàlni vele, nekem màr règ 10es a support kaszt nem hiàba :)
Ezt csak azèrt írtam mert szerintem csak akkor lenne OP a sebèszi pontossàga ha a felsorolt hàtrànyokkal nem kellene szàmòlni, az màs kèrdès hogy ez is mint sok minden hiteltelen a jàtèkban.
Nem èrtem mièrt nem adtak nagyobb sebbzès ès kissebb pintossàgot neki, a bf4-ben is a 35mm-es lègvèdelmi gèpàgyùval annyit kell belelôni az emberbe mint egy kis pusztollyal.
35mm-es lègvèdelmi üteg!!! Eltudod kèpzelni mit mûvel az egy emberrel?
De megèrtem a dice-t ha nem így lenne ahogy egy tankkal vègig menne mindenkin az ember.
T90-es tank teljesen automata cèlòznod sem kellene a jàtèkban mert azt is szàmítògèp vègzi, elèg a cèlt kijelönod :)
Vègre a Bf1-ben ezt orvosoltàk ùgy hogy aki nem jött mèg rà akkor assaultal ès supportal sorozzon nyugodtan csípôbôl ès hamar rà jön majd hogy nem is olyan szarok sôt, egèszen közèptàvig verhetelnenek, azon tùl egèszen messzire a medic, egèszen messze meg a scout, ugye illetve a scout-nak ott vannak a scop nèlküli fegyverei amiket közèptàvra szàntak gondolom èn, de a medic fegyverei simàn lenyomjàk, kivève a martinit mert az annyira erôs hogy simàn jò rohamozàsra is kàr hogy a patch òta olyan mint a shoti, hiàba talàlom telibe ha olyan a kedve nem adja be :(
Vagy csak simán váltogathatnád a kasztokat helyzetfüggően ahogy azt kéne.
A francokat :)
CQ-n a csapat bő egyharmada mindig assault. Majd akkor lesz kis nyugi, ha nerfelik a Model 10 Huntert.
Néha olyan undorítóakat ölök vele. hogy magam is szégyellem, máskor viszont 3 méterről telibekapom és írja, hogy 13-t sebeztem bele :D
Lassan kihal az assault a jatekbol, egyedul foresten latok beloluk sokat.
A medic hisztizik, hogy op a hellrieger, meg mindenki, az assault hisztizik, hogy egesz jatek alatt rohangal mindenki elol, a tankbol ki se lehet halni stb stb stb....
Az egesz rendszer egy katyvasz szerintem.
A sniper support fegyvereket meg sem emlitem, a vilag vicce :))
Legyen kulondseg a fegyverek kozott, nyilvan, de ne ekkora ! :)
En az assaultot dobom a fenebe, mint oly sokan , ha lesz kedvem jatszani vele ( mert jelenleg unom a codos agybajt...)a supportot huzom ki, vagy beallok hatvanadik medicnek a szerveren :))
Ahogyan a shotgun sem csak egy név. Távolság fűggvényében teljesen más játék stílusra sarkal. Ha távolsági efektivitás nem lenne akkor lenne egy faszság. :P
Plusz én azt a hp felszedést csak megkeverném kicsit, ne csak át kelljen ugrani a medik csomag felett ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.25. 06:27:30
Érdekes hogy a dice szerint 800 métereket lőttek sebészeti pontosággal a támogatófegyverek az első világháborúban.
Ha mindenkèp ùjat akartak hozni a jàtèkba èn engedtem volna a helyükben hogy az assault hasznàlhassa a rigottit is cserèbe a medic meg a shotit vagy mit tom èn de ez így elèg bèna :/