Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

__Jacek__
Problémám a következő lenne DX11 minden faca, DX12-re állítva töltő képernyő után D3D hibával elszáll:))) annyira nem lényeges csak ki akartam próbálni.. W10-van stb.
Haveroknál sincs ilyen, de nálam folyamatosan, lehet a beta miatt van?
Nálam nincs ilyen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vadnokedli
Régi hiba, de csak nálam van hogy Win10 nél ha fut, vagy futott az Origin akkor nem tud leállni a Windows kikapcsolásnál? Csak valami hibaüzenet után. (Clean install, meg egyéb hardware csere előtt is ez volt.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

mi a megoldás arra, hogy nem megy a bf1 alatt az origin inlay?
Köszi a válaszokat!

wot név: _bitang

Semmiben sem különbözik az origines verzió a dobozostól.
Megveszed, megjelenik a játék az origines My game libraryban, jobb klikk és már tölti is.
Sima OTP-s kártyával vettem én már jópár dolgot. Szóval hajrá!
Ugyanilyen CPU-val, 12 giga RAM-mal, GTX970-nel 60 FPS-em van ultrán (korlátozva). A VGÁ-n múlik minden, de szerintem minimum közepes beállításokkal vinnie kell. Hacsak nem esel áldozatul valamelyik idióta hibájának a játéknak, ami FPS dropokat okoz, és még a legbrutálisabb gépekkel rendelkezőket is sújtja.
Üdv!

Originen le van árazva a játék 40 euróra és gondolkozok a megvételén, csak még nem vettem originen játékot, tudnátok abban segíteni hogy működik ez (telepítés, letöltés stb..) illetve különbözik valamiben a lemezes változattól?

+ még egy kérdés: i4590 3.30ghz, 960 gtx 4 gb, 8gb ram (hamarosan 16gb) win7 64 bit, futna évezhetően a játék?

köszi előre is a válaszokat

wot név: _bitang

A patch òta több a hiba a jàtèkban , iügyesek ezek :D

Mindegy csak maradjanak a jàtèkiparban, így legalàbb nem nyírnak ki senkit :D

Vagy esetleg az autòipar?:)
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Nagyjából 150%-al erősebb gép kell ugyan azokhoz a beállításokhoz hogy ugyan azt az fps-t elérjed. (DX12)

Jabar
ok, köszi

"Jabar sa bu eeda murishani!"

giornalista
szerintem megmozdítja majd, de 60 FPS-t low-on sem hiszem, hogy tudna, elég karcsú sajnos a Frostbite 3-hoz ez a gép :/
Jabar
Köszönöm.
Nem tudom pontosan mivel unokaöcsinek gondolkodom rajta ajándékként.
Az biztos hogy i5-3xxx (nem tudom pontosan melyik), 8gb ram és nvidia 650ti.

giornalista
inkább írd le, hogy milyen géped van. a válasz valószínűleg az egyébként, hogy nem, magasabb a gépigénye, erős CPU-t igényel a játék. ha az rendben van, akkor viszont nem érhet nagy baj.
Jabar
Üdv!
Bf4-hez képest mekkora a gépigénye a játéknak?
Olyan gépen amin 1080p-ben medium környéki beállításokkal játszható volt azon ez is élvezhetően futna?
Köszi

Én pont ezért mindig megvárom, míg bedob a következő meccsbe és csak utána lépek ki.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.26. 09:50:05

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nektek is percek alatt lép ki a meccs végén? Sokszor ki se lép, csak alt+F4-gyel.
Maxyka
De ez mind olyan hiba ami patchel gyorsan orvosolható lenne. Remélem fogják is. December új mappok, márciusban meg jönnek az oroszok, addig elvagyok vele így is. Ha megunom lépek át szivárvány6-ra :) De a töltési idő szeribtem nem fog változni. Azért rohadtt nagyok és részletesek a pályák :) de csak ami a konzolt érinti lehet pcn ssd vel javul a töltési idő.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Sokszor csinàlja hogy a kommodorokat is megszègyenítô tôltès idô utàn berak egy olyan szerverre ahol a jàtèk pont vèget èrt, az se rossz :)
Maxyka
Kedvencem mikor behivnak barátok operation ra és a játék betesz egymás ellen, what?! Oké akkor switch team, ja nem mert unbalancedre hivatkozva nem enged. De azért az ellenfél csapat köpni nem tudott még a legelső pontot se tudták behúzni de nem lehet átmenni mert balanced :D

Dice egy rakat ökör gyülekezetem, nincs balance, végignyomjuk 5-6 emberrel kevesebbel a meccset. Kilépés katasztrófa. Origin nem müködik a játék alatt. Meghívás ketasztrófa. A spawn rendszer fos. A legszarabb része a sorozatnak.
Maxyka
Nem eléggé jó, én buffolnám. Scopot rá és 150méteren minden lövés öljön még a lábtalálat is.

A martininak lelke van, ha olyan a kedve akkor mindenkit megöl, mindegy milyen tàvol vagy közel van teljesen kiszàmíthatatlan ès ahogy a kollèga is mondja kivàllòan alkalmazhatò rohamokra, nagy kedvencem:)
Vadnokedli
Az hogy? Én 5 méterről nyaktájékon hátba lőttem vele az enemyt, clear hit volt- rám fordult meg is ölt. :D

giornalista
én a Martini-Henrybe szerettem bele. két napja mással sem játszok, csak azzal, nagyszerű agressive recon fegyver. folyamatosan támadhatom vele a pontokat, mert 30 méterről 1 shot kill testre is, és azon belül is óriásit sebez, egy "bicegő" ellenfelet simán leterít.

ezen kívül kifejezetten fejleszti az aimet, ami nekem sosem volt erősségem, de most úgy érzem, hogy javulok vele: nem lehet hibázni, mert hosszú a reload, tehát fegyelmezetten kell használni.

a fílingje pedig, ahogy eldörren a kezedben, és visszhangzik pl. Monte-Grappán, hatalmas :)
lac coo
En harm fegyvertol halok mostanaban...mg15 (asszem ez a neve ...) hunter shoti meg a medic seblander vagy mi ....Tobbu fegyver csak elvetve ol meg .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

giornalista
ez egyértelmű, ám egyúttal teljesen lényegtelen is :) gameplayről beszélünk, nem dokumentumfilmről!
Jah ès kivàncsisàgbòl megnèztem a játèkban szereplô elso vh-s tankok pàncèlvastagsàgàt ès csak annyit mondok hogy egy àgyù egy lôvèssel ügy szètkapnà hogy a jàtèkosok csak pislogbànak mint a kuszàntott vakond :D

Nyilvàn ez sem megengedett
A support gèpàgyù bipoddal pontos mèg nagyon messzire is de itt a vège :)
-17-et hittel fejre 37-et ès szar a hip fire tehàt gyenge ès lassù.

-A torkolat tûz miatt a pàlya màsik vègèrôl is làtják hogy lôsz, îgy azonnal 5 sniper fog ràdfordùlni.

-Többnyire hasalsz így lönnyû cèlpont vagy, szinte tuti a headshot

-ha màr ketten vannak ès van idejük foglalkozni veled akkor bajban vagy mert gyenge ès lassù

Viszont ha egy mellèkùton lefekszel vele kempingezni ès csak az elötted elfutò emberkèket gyilkolàszod alkor hatalmasat lehet kaszàlni vele, nekem màr règ 10es a support kaszt nem hiàba :)

Ezt csak azèrt írtam mert szerintem csak akkor lenne OP a sebèszi pontossàga ha a felsorolt hàtrànyokkal nem kellene szàmòlni, az màs kèrdès hogy ez is mint sok minden hiteltelen a jàtèkban.

Nem èrtem mièrt nem adtak nagyobb sebbzès ès kissebb pintossàgot neki, a bf4-ben is a 35mm-es lègvèdelmi gèpàgyùval annyit kell belelôni az emberbe mint egy kis pusztollyal.
35mm-es lègvèdelmi üteg!!! Eltudod kèpzelni mit mûvel az egy emberrel?
De megèrtem a dice-t ha nem így lenne ahogy egy tankkal vègig menne mindenkin az ember.
T90-es tank teljesen automata cèlòznod sem kellene a jàtèkban mert azt is szàmítògèp vègzi, elèg a cèlt kijelönod :)
A bf4-et vègig anyàztam amièrt 3 mèterre lèvô embereket nem tudok csípôbôl lekaszàlni, fel kell emelnem a 20 kilòs support gèpàgyùt cèlzàsra hogy eltalàljak 3 mèterrôl valakit...
Vègre a Bf1-ben ezt orvosoltàk ùgy hogy aki nem jött mèg rà akkor assaultal ès supportal sorozzon nyugodtan csípôbôl ès hamar rà jön majd hogy nem is olyan szarok sôt, egèszen közèptàvig verhetelnenek, azon tùl egèszen messzire a medic, egèszen messze meg a scout, ugye illetve a scout-nak ott vannak a scop nèlküli fegyverei amiket közèptàvra szàntak gondolom èn, de a medic fegyverei simàn lenyomjàk, kivève a martinit mert az annyira erôs hogy simàn jò rohamozàsra is kàr hogy a patch òta olyan mint a shoti, hiàba talàlom telibe ha olyan a kedve nem adja be :(
Vadnokedli
Ez a support fegyver sajnos egy fillért nem ér ha csak nem stationary-ban tolja az ember, iszonyat pontatlan, supression assistra se jó ha nem bipoddal tolja az ember- olyan mintha minden 10 edik golyó találna csak célba ha nem bipoddal asszisztálva lő az ember vele. <#alien><#nemtudom>

Maxyka
Pedig hunz faszásan demonstrálja a helyzetet :D Ala support
//www.youtube.com/embed/SIFw2giXOlk

lac coo
En mindenre ram egyek rogton, de altalaban a kozelben nincs megmit egymegvan assault, igy eselytelen kiszedni a tankotfegyverek, kiveve ha extra bena :)

Krinyo
Nem a bunkerben spawnolsz, hanem jóval arrébb, kültéren. Csak akkor spawnolsz bent, ha ott áll egy squad member. Azért meg nem lehet büntetni a játékosokat mert jól játszanak együtt...

A hellrieger nekem nem jött be. Hát nem tudom a tankokat is simán meg lehet enni, csak többen kell lőni (én ha tankot látok és épp assaulttal vagyok rögtön rámegyek, supporttal meg már rakom is rá az aknát).

Vagy csak simán váltogathatnád a kasztokat helyzetfüggően ahogy azt kéne.

Running
Igen jó a hunter akkor is, amikor 3 méterről 3x lősz rá valakire és nem hal meg, cserébe lepisztolyoznak. Ilyenkor mindig boldogság tölt el, ja nem. :D

"Lassan kihal az Assaulta jatekbol"

A francokat :)
CQ-n a csapat bő egyharmada mindig assault. Majd akkor lesz kis nyugi, ha nerfelik a Model 10 Huntert.
Néha olyan undorítóakat ölök vele. hogy magam is szégyellem, máskor viszont 3 méterről telibekapom és írja, hogy 13-t sebeztem bele :D
lac coo
Mit kell ezen ervelni ? :))
Lassan kihal az assault a jatekbol, egyedul foresten latok beloluk sokat.
A medic hisztizik, hogy op a hellrieger, meg mindenki, az assault hisztizik, hogy egesz jatek alatt rohangal mindenki elol, a tankbol ki se lehet halni stb stb stb....
Az egesz rendszer egy katyvasz szerintem.
A sniper support fegyvereket meg sem emlitem, a vilag vicce :))
Legyen kulondseg a fegyverek kozott, nyilvan, de ne ekkora ! :)
En az assaultot dobom a fenebe, mint oly sokan , ha lesz kedvem jatszani vele ( mert jelenleg unom a codos agybajt...)a supportot huzom ki, vagy beallok hatvanadik medicnek a szerveren :))

Vadnokedli
Hát IRL egy shoti messzebb is elvisz.. és itt is a játékban is elvisz elég messze, de eléggé minor damage-val.

Maxyka
Pedig ez nagyon fontos. Nem tudom mért írod hogy fasszág. Tanulj meg érvelni végre.
Ahogyan a shotgun sem csak egy név. Távolság fűggvényében teljesen más játék stílusra sarkal. Ha távolsági efektivitás nem lenne akkor lenne egy faszság. :P

lac coo
Ez az egeész fegyverhatótávolság, hogy X 20-30 méterig, Y 0- 200 méterig stb stb stb... ez egy f--szság ! :) Legalább is ilyen különbségekkel...
Plusz én azt a hp felszedést csak megkeverném kicsit, ne csak át kelljen ugrani a medik csomag felett ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.25. 06:27:30

Maxyka
De tudom. Ez csak egy játék. Buffoljunk akkor mindent, hogy a shoti is vigyen már el 75 méterig. Ha már nrm ésszerű.

Maxyka
Miért ? Szerinted a valósághűségnek nincs keresnivalója a játékokban?
Érdekes hogy a dice szerint 800 métereket lőttek sebészeti pontosággal a támogatófegyverek az első világháborúban.

Akkor szerintem nerfeljünk mindent, és mikor majd senki nem fog eltalálni senkit, akkor tök jó világ lesz <#hehe>
Maxyka
Hát igen. Support még viccesebb. Azt lehet ráfogni hogy bipod ki van támasztva de azért na. 200golyót elszórsz száz méteren nulla visszarúgással és sebészi pontosággal, +scope.

A medic tùl van hùzva ès kurva hiteltelen is a jàtèkban hiszen az a gyalogsàg kimentèsère ès ellàtàsàra szakosodott egysèg nem pedig tàmadò alakulat ehhez kèpest fôleg az elejèn mindennütt doktor bàcsik gyilkoltak, a bf4-ben az assault volt lènyegèben a medic csak ott a fegyverek jobb ballansza miatt ez fel sem tünt :)
Ha mindenkèp ùjat akartak hozni a jàtèkba èn engedtem volna a helyükben hogy az assault hasznàlhassa a rigottit is cserèbe a medic meg a shotit vagy mit tom èn de ez így elèg bèna :/
Maxyka
Konzolon elég broken... Gondoltam akkor pc is mert ott könyebb a célzás. Akkor tévedtem.

Maxyka
Végre valaki érti. Nem medicet akartam írni mert akkor a sok kis med user csesztetne. :)