Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
jött új nvidia driver is BF1re optimalizálva

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem kb. 10-ből 8-szor. Egy idő után beálltam arra, hogy ha újraélesztenek, egyből ugrom a legközelebbi fedezék mögé, veszettül csapkodva a fegyverváltást.

Egyébként még nem tudok nagy dolgokat mondani, csak egy (fél) kört mentem Grappán. Elsőre mintha stabilabb lenne a játék (mondjuk a hivatalos fórum alapján ezzel is szerencsés vagyok :D). A Hellriegel-en nem látta nagy változást, még mindig állat. Az LMG-ket próbálgattam, hogy lássam, milyenek a buff után, de sosem kellett olyan messzire lőnöm, hogy látható legyen a különbség.
TDC Geronimo
ja vágom, ritkán jön elő, de idegesítő. Amúgy milyen összességében patch? Mindjárt tesztelem

Amikor nem tudsz lőni, és ha célzol, ilyen hülyén ráközelít, de nem emeli ténylegesen vállhoz a fegyvert. Nekem eddig csak ez volt, de ez volt az egyes számú idegesítő dolog, amiről azt hittem, hogy első dolguk lesz kijavítani.
TDC Geronimo
revive bug? melyikre gondolsz a sok közül? :D

Nem, a hivatalos fórumon utánaolvastam, és senkinél nem. Lenyűgöző.
Nálad nem :D
Öt perce játszom, de már belefutottam a revive bugba. Akkor most nem javították?
lac coo
Assault fegyverek kozul meg mindig ezzel ersz el a legmesszebb, marpedig barmi is volt az elkepzeles papiron, bizony sokszor kell egy kopesnel messzebbre loni :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.15. 17:42:33

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha annyira mint az automatico akkor felejtős...
Ahogy vesszük. Növelték a függőleges visszarúgását, de csökkentették a túlmelegedés sebességét. Tehát tovább tudsz vele lőni szünet nélkül, de jobban rángat :)
Akkor lényegében nem nerfelődött? :D
Azért ez így megtévesztő kicsit, lassabban melegszik túl, nem pedig túlmelegszik ÉS lassabb(an lő). :)
You will no longer get points for destroying your team's Behemoth

He?
RatBaG
de jó, hogy ilyen banális dolgokkal basszák el mindig a patchet...
a cavalry lovon nem tud lőni, nulla/semmi a lőszere. meg az előbb egy sentry mellett álltam konkrétan fél méterre, karddal kaszaboltam és zéró sebzés.

a support tényleg jobb lett, majd eldől mennyivel. elsőre olyan statot csináltam argonnon low weight mg15-el (most már ezen is van bipod!), hogy a vesztes csapatban nekem volt vagy 18k pontom, a másodiknak a győztesben meg 13-14k. és végre oszthattam én a parancsokat, nem kellett valami süketnéma balfasznak könyörögni.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.11.15. 16:16:41

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Azt javították, mikor befagy a fegyvered miután felélesztettek... nem találtam a listán...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Gazzal nem kezdtek valamit ?
Meg a brutal shotgunnal ?

lac coo
Jah , tenyleg , beszeltunk is egyszer mar rola...
En azt hittem ez direkt ilyen, hogy nem lehet sprinben loni...

Smithwarden
BF1 sniper / scout sweet spots:

Martini Henry: 30m - 80m
SMLE MKIII: 40m - 75m
Russian 1995: 60m - 100m
Gewehr 98: 80m - 125m
1903 Sniper: 100m - 150m

Ezeken a tavolságokon belül instant ölnek fejlövés nélkül is... (sniper-HC mode on...<#levele>)
Innen már nagyjából be tudod lőni, hogy neked melyik jön be jobban. :p

ZiLi:
A szerverkeresőben sosem volt benne az Operations. Az külön a multis főképernyőn van.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.11.15. 15:00:01

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

FEARka
Én a SMLE III-t használom legtöbbször. Nem nagyon szoktam a pálya szélén fetrengeni hanem megyek a többiekkel. Középtávra szerintem az egyik legjobb.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Vagy én emlékszem rosszul? Csak 5 játékmód volt a szerverkeresőben választható?
RatBaG
sprintből célzáskor egy pillanatra felemelte a fegyver, aztán le is tette, te meg ott álltál, nyomkodod a jobb klikket, hogy legyen már valami, és közben pofán lőnek...

Per Aspera Ad Inferi.

Hali! Eltűnt az "Operations" játékmód a listából. Ki sem tudom pipálni. Ezt most kivették vagy valami gebasz van?
Amúgy szerintetek melyik a legjobb Sniper fegyó a Martini Henryt leszámítva?

Gewehr 95 , 98, vagy az SMLE III Marksman? Esetleg más?
lac coo
Koszi ! Ezt nem is lattam meg, csak ami a lenti linken volt...

TDC Geronimo
Cpu optimalizalas is kerult bele es ma indul a CTE is.

lac coo
Atfutottam ketszer, de en nem talalom ezt a bejegyzest....
Masold mar be legyszi !

lac coo
Ez micsoda, en ezt sose ertettem ? :)

lac coo
Akkor en is beallok 88. medicnek ! :))

Hellriegel most túlmelegszik egy kicsit lassabb és nőtt vízszintes recoil. Szabad fordításban. Ezek szerint akkor nerfelték :D
Lehet most már nem is annyira akarom :D
Smithwarden
"Fix for soldiers running on terrain with the wrong angle."
"Fix for an issue where a player could be catapulted if moving while proning between two structures"
<#vigyor>

RatBaG
Fixed issue with toggle ADS setting in combination with toggle sprint setting. If a sprinting soldier triggered ADS it would immediately exit both sprint and ADS after starting the ADS animation

vééégre!

Per Aspera Ad Inferi.

Smithwarden
Battlefield 1 Fall Update Notes 2016-11-15
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.11.15. 13:49:40

TDC Geronimo
Kint a patch note. Meloba vagyok nem tudom linkelni de brutal nagy tele jo cuccokkal

Running
Erre semmi esély, már ez is nagy szó, hogy a layerhez nyúltak.

Tikal
Akkor rajzolják szélesebbre:)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Running
Ennél többet nem lehet kihozni belőle, mert keskeny a térkép.
Már sima menübe is lehet a katonát testreszabni.

Tikal
pff, most komolyan? Nem hosszában kellett volna igazítani a pályán, hanem széltében szerintem. Ez így ugyanolyan fos maradt szerintem.

És ez így jó vagy rossz? :D
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Még nem mennek a szerverek.
5ből egy győzelem, jó a ballansz hihetetlen....
Én nagyon sokat vagyok supportal jó az, viszont kiváncsiságból rámentem arra hogy csak támadó csapattal vagyok operationsba eddig háromból három vereség jól sikerült ez is
Tikal
Nézegetem a PS4 trophykat és van egy ilyen: Reach Support rank 2 in multiplayer : 15% Very rare <#wow2>

Ugyanez Assaultra, Medicre és Scoutra : 23, 30 és 25% :D

Nem valami népszerű class a support, de a kurva Scout-ot már egyes szintű játékosok is nyúzzák :D

Smithwarden
Nagyon kell ez a patch, de még jobban félek is tőle...
Kb 100+ óra játékkal (trial,beta,alfa együtt) a fejemben megvan mit és hogyan kellene javítani, illetve változtatni, de az túl sok még egy "naaagy" patchbe is.
Meg pár dologhoz fix nem fognak hozzányúlni komolyabban, amitől a játék (jóval) rosszabb, mint amúgy lehetne (pl a sniperek "HC sweetspot" sebzése, ami a legtöbb nem sniper játékélményét szétcseszi, stb).
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.11.14. 20:44:19

TDC Geronimo
Get ready for the juicy Battlefield 1 Fall Update tomorrow :) Much goodness in there.

TDC Geronimo
No kérem holnap nagy patch. Szerdától battlefest

Running
Kemény :D
//www.youtube.com/embed/R-NqCNEFhWk

Gondolom mindent, ami startkor már kész volt, de még valamiért nem volt fasza teljesen.