Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.24. 19:22:12
Online vásárlás! Közel a j?v?.
A scoutnak viszont van a két nagyon jó spotolós cucca (rakéta, bino), amikkel ugyancsak jó sok pontot lehet összeszedni, de azzal max. nagyon nyílt pályán megyek csak, pl. empire edge. Medickel még egyetlen kört nem mentem, talán itt az ideje...
Még néhány tipp az újaknak (még én is az vagyok, de nekem sem írt senki tanácsokat, még ha kérdeztem is, a profik nem foglalkoznak a prolikkal :) hátha ezek segítenek valakinek):
- Ha a városi pályára kerülsz (amiens) és sikerül tankot elcsípned, light tankot válassz, legtöbbször az a jó választás. Azzal a kis sikátorokba is be lehet menni (az egyik bázis is ott van) és kitakarítani az ellent, persze okosan. Fal mögül kibújogatva egy-egy lövésre, figyelve az ellent hogy hova kell lőni, hol egy sniper akire rá lehet bontani a falat. Ha SSD-d van, a kör elején jó eséllyel viheted tankot, csak klikk rá, utána ráérsz választani hogy milyen típussal akarsz bemenni.
- Ha kapod az ívet tankban ülve (és te vagy a sofőr) akkor nem szégyen a futás, tolass vissza egy viszonylag nyugisabb helyre, javítsd ki a tankot ("X") majd indulás.
- Soha ne a k/d vezéreljen, hanem hogy jól érezd magad, és hogy a csapat is nyerjen lehetőleg :) Killért 100 pont jár, foglalásért több száz, pláne ha szakaszparancsot teljesítesz.
- Mindig lépj be egy szakaszba a csata elején (később is megteheted) mert így rá tudsz születni halál után a szakasztársaidra is, nem csak a foglalt bázisokra. Ráadásul ők ezért pontot is kapnak, ahogy Te is fordított esetben.
- Ha meghaltál de látod hogy medic van a közeledben (bal alul írja hogy hány méterre van, ha van) akkor várd meg hogy felélesszen (már ha hajlandóságot mutat rá, pl. közeledik). Ezzel egyrészt a halál statod sem rontod (bár ez lényegtelen), de ami fontosabb, az ellen sem kap ticketet (pontot) a halálod után. Persze ha pl. assaulttal vagy és már eldobáltad minden gránátod, rakétád, ami épp kéne, akkor szüless újra (space folyamatos nyomása) hogy újratöltődjön minden nálad. Illetve az adott szitut is vizsgáld, vagy 50x meghaltam már élesztés után azonnal :)
- behemot akkor érkezik, ha 100-nál nagyobb a két csapat pontja közt a különbség. Az érkezésről a "kislány" is értesít amúgy, szóval ha épp halott vagy, érdemes lehet megvárni míg megérkezik és abba születni (elsőként a legjobb, főleg a vonatba és a hajóba, minek így te irányítod a nagyágyúját, a kistérképre célozva és lőve).
Most így elsőre ennyi jött ki belőlem, talán tudtam segíteni néhány hozzám hasonló kezdőnek hogy felvegye a harcot :)
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.11.24. 19:01:24
https://wotinfo.hu
Lenyomtam zsinórban 6-7 kört és semmi szaggatás. Szépen futott végig.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A forumokat tele sírják a játékosok de a dice semmit sem mond vagy tesz ez fura.
Aki ezen a pályán védő és ott rohad huszad magával abban a bunkerben fél órán keresztül míg a játék tart azt sem értem igazán :)
Amúgy ha rám hallgatsz assaultal mész shotival vagy valamelyik gyorsan darálóval, és nem a fűben lapulsz mert mindenki össze vissza rohangászik ez ahhoz gyors pálya
days of war kickstarteres ww2 alfa mikor jon!?
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.11.24. 12:08:06
Itt olcsóbb <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: Krinyo, 2016.11.24. 09:35:28
Màs is tapasztalta?
ha volt már akkor bocs.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.11.23. 19:16:40
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ez sem mard már ki ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.23. 15:44:37
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kizárólag TDM-et játszom jelenleg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mással nem is nagyon akarok menni, supportnál mondjuk a Mortar bejött tegnap, de a sniperkedést és sorozatlövőket nem nekem találták ki (szarul célzok, már csak az ülőpozícióm miatt is, ha ettől "csíra" vagyok akkor legyen), a Medicet meg még ki sem próbáltam :)
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.11.23. 15:19:50
https://wotinfo.hu
Nekem bejott a hellrieger , shotgunnal meg csak a csirak toljak...! ;))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ráadásul a hellriegelnek a szórását növelték a patchben is.
Aztán mész amiensre, forestre infantryzni.
De el kell keserítselek, mert az amiért annyira a 10-es rankra vágysz, vagyis a hellriegel, közel se lesz jobb a shotgunnál.
10es assault szinthez 500.000 xp kell.
Ha óránként 1 operation van és tudsz hozni átlag 10000xp t akkor 50 óra játék kell hozzá tisztán.
Nyilván részarányba ami még hátravan saccra be tudod lőni mennyi idő kellhet.
Mi a meccsátlagod ha 10k nál kevesebb akkor több idő ha több akkor gyorsabb...
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx