Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
A Rigotti mióta OP? :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A rigotti nèpszerû de nem a fegyver OP hanem a medic kaszt, elèg sok van a tàrban ès elèg gyorsan lô ès nagyon erôs fegyverek, a selbslader is ilyen stb, közèptàvon a legveszèlyesebbek de közelre ès messzire is úgy ahogy hasznàlhatòak èn nem szeretem a medic-et de amikor legutòljàra kipròbàlta 24-9ben voltam vele,a fegyvereiket èn csak ùgy hivom hogy noobgun :)
Maxyka
Mond hogy nem az. De itt egy két embernek teljesen más véleménye van a dolgokról. Amiért a fórumon ezrek sírnak hogy OP itt meg pont azért mert szar.<#fejvakaras> Wunderbar. De azért a többségnek igaza van, de ha lenne egy op-fegyverem amivel 4k/d-t hozok meccsenként azt én se szeretném hogy nerfeljék. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.24. 19:22:12

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Mivel assaulttal kezdtem és játszottam nagyon sokáig (most is), utána minden más unalmas :D Van nála 1+2+4 gránát, no meg a shoti. Bármi mással megyek meztelennek érzem magam, főleg ha meglátok egy tankot. A support még okés, minap kipróbáltam a mortart és egész bejött, de ott meg a kézifegyver olyan szinten szar hogy elképesztő... (béna is vagyok, de az még nekem is leesett hogy nagyon gyenge)
A scoutnak viszont van a két nagyon jó spotolós cucca (rakéta, bino), amikkel ugyancsak jó sok pontot lehet összeszedni, de azzal max. nagyon nyílt pályán megyek csak, pl. empire edge. Medickel még egyetlen kört nem mentem, talán itt az ideje...

Még néhány tipp az újaknak (még én is az vagyok, de nekem sem írt senki tanácsokat, még ha kérdeztem is, a profik nem foglalkoznak a prolikkal :) hátha ezek segítenek valakinek):
- Ha a városi pályára kerülsz (amiens) és sikerül tankot elcsípned, light tankot válassz, legtöbbször az a jó választás. Azzal a kis sikátorokba is be lehet menni (az egyik bázis is ott van) és kitakarítani az ellent, persze okosan. Fal mögül kibújogatva egy-egy lövésre, figyelve az ellent hogy hova kell lőni, hol egy sniper akire rá lehet bontani a falat. Ha SSD-d van, a kör elején jó eséllyel viheted tankot, csak klikk rá, utána ráérsz választani hogy milyen típussal akarsz bemenni.
- Ha kapod az ívet tankban ülve (és te vagy a sofőr) akkor nem szégyen a futás, tolass vissza egy viszonylag nyugisabb helyre, javítsd ki a tankot ("X") majd indulás.
- Soha ne a k/d vezéreljen, hanem hogy jól érezd magad, és hogy a csapat is nyerjen lehetőleg :) Killért 100 pont jár, foglalásért több száz, pláne ha szakaszparancsot teljesítesz.
- Mindig lépj be egy szakaszba a csata elején (később is megteheted) mert így rá tudsz születni halál után a szakasztársaidra is, nem csak a foglalt bázisokra. Ráadásul ők ezért pontot is kapnak, ahogy Te is fordított esetben.
- Ha meghaltál de látod hogy medic van a közeledben (bal alul írja hogy hány méterre van, ha van) akkor várd meg hogy felélesszen (már ha hajlandóságot mutat rá, pl. közeledik). Ezzel egyrészt a halál statod sem rontod (bár ez lényegtelen), de ami fontosabb, az ellen sem kap ticketet (pontot) a halálod után. Persze ha pl. assaulttal vagy és már eldobáltad minden gránátod, rakétád, ami épp kéne, akkor szüless újra (space folyamatos nyomása) hogy újratöltődjön minden nálad. Illetve az adott szitut is vizsgáld, vagy 50x meghaltam már élesztés után azonnal :)
- behemot akkor érkezik, ha 100-nál nagyobb a két csapat pontja közt a különbség. Az érkezésről a "kislány" is értesít amúgy, szóval ha épp halott vagy, érdemes lehet megvárni míg megérkezik és abba születni (elsőként a legjobb, főleg a vonatba és a hajóba, minek így te irányítod a nagyágyúját, a kistérképre célozva és lőve).

Most így elsőre ennyi jött ki belőlem, talán tudtam segíteni néhány hozzám hasonló kezdőnek hogy felvegye a harcot :)
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.11.24. 19:01:24

https://wotinfo.hu

Rigotti OP? Lel.
Maxyka
Én konzolon tolom. Ott is ugyan ez megy hiába hiszik azt hogy ég és föld a külömbség. :) mustár gázon kívűl más nem idegesít. Még a be kempelt spawnpontokat is elnézem a dice nak. Van egy két op fegyver ami mindig unbalaced rigotti meg egy két support fegyver de ha foglalkoznak végre vele akkor jó lesz.

giornalista
mit nem értesz rajta? :) meg akarják nyerni a meccset.
Aki hasonlóan szaggatás gonddal küzd annak üzenném, hogy nálam megoldódott a gond. A Win10+Battlefield1+Chrome+HDD kombónak az összessége okozta a gondot. A megoldást az jelentette, hogy mielőtt elindítottam a BF 1-et bezártam az összes nyitva lévő Chrome ablakot (soha egy játékban sem okozott még gondot ezért nem is gondoltam, hogy ez lehet a gond).

Lenyomtam zsinórban 6-7 kört és semmi szaggatás. Szépen futott végig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A monte grappa bunkeres pontján operationsban beállnak 20-an abba a bunkerbe és az ajtót bámulják,letámasztott gépágyúkkal, gránátvetővel stb. ha meghal akkor meg 10 mp múlva ugyan ott folytatja, hiába a füst és berohan, gáz és berohan, mindent próbáltam, ha a csapat nem követ akkor cseszheted, támadóként csak szervezetten lehet nyerni védekezőknek ez a feltéttel nem szükséges, elég ha rányom a B pontra és már ott is van a bunkerben újra, erre minden idióta képes...eddig kb 20-szor voltam ezen a pályán és emlékeim szerint háromszor jutottunk túl ezen a ponton, (az ellenfél fogyatékos volt )
A forumokat tele sírják a játékosok de a dice semmit sem mond vagy tesz ez fura.

Aki ezen a pályán védő és ott rohad huszad magával abban a bunkerben fél órán keresztül míg a játék tart azt sem értem igazán :)

Én tudtam hogy mire gondolsz,kicsit dzsungeles szerintem is nem az a klasszikus európai erdő hatása van, szerintem a színvilág nem stimmel, meg a vagonok is valami indára felakadva lógnak vagy mi,valahogy fura az egész...

Amúgy ha rám hallgatsz assaultal mész shotival vagy valamelyik gyorsan darálóval, és nem a fűben lapulsz mert mindenki össze vissza rohangászik ez ahhoz gyors pálya
Maxyka
Hát azért egy operationban nem olyan ritka az. Aknára lépek kifingok, vagy lelő egy valodi genyó. Lebombáz a train, ki mortározna. Igazábol minden megől ami nem velünk van. :) De főként a rosz spawnpontokkal van a probléma vagy társra soha?! Van hogy pontra spawnolva is squad member mellé rak. Meg azért sokszor bekempelik a spawn pontokat ha gyengeba csapat.

Azért ha 55x halsz abban az erdőben akkor valamit lehet rosszul csinálsz :)
Maxyka
Az lesz az a fortess. Csak egy kicsit ferdítettem. Ha francia, ha nem, úgy néz ki mint egy átlagos erdő, kevésbé átlagos indonézíai niggerekkel. :)

RatBaG
csak összerakták a kettőt <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

bfbc2 vietnamozik biztos.. vagy rising storm 2 betaz...

days of war kickstarteres ww2 alfa mikor jon!?
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.11.24. 12:08:06
Most vagy a topic ment mellé vagy az Argonne Forestre gondoltál ami Francia :D
2 eoroval dragabb!
Running
Szerintem topikot tévesztettél.

Krinyo
https://www.instant-gaming.com/en/1421-buy-key-origin-battlefield-1/

Itt olcsóbb <#beka3>
Utoljára szerkesztette: Krinyo, 2016.11.24. 09:35:28

Nincs is dzsungeles map BF1-ben...
Maxyka
Faszom ebbe a dzsungel pályába. Egyszerűen nem tudok beleolvadni a környezetbe hiába lapulok mint szar a fűben, kiugrik a rizsestálbol egy valódi vietkong genyó és seggbeszúr. Minden percben. 55halál. Ezt a pályát skippelem...

Maxyka
Nerf :D

A martini nagyon sok talàlatot nem ad be a patch òta.
Màs is tapasztalta?
Azèrt az a szèp a dice üzletpolitikàjàban hogy nyilvànvalòan tudjàk màr a kiadàs pillanatàban azokat a hibàkat amiket a jàtèkosok kèsöbb közölnek de a piac nem vàrhat, majd közben kijavítjuk jelszòval leszarjàk
RatBaG
az ellenség pilótája, kurvasok-0 stattal...

Per Aspera Ad Inferi.

JaSoN HuNTeR
//www.youtube.com/embed/gs4_f4FoTJ0

ha volt már akkor bocs.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Maxyka
Ez rohadtjó, ilyen még jöhet :D

TDC Geronimo
:D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez nem általános. Játsz conq, vagy domin, vagy warpigeon-t és a befektetett idő arányában látni fogod, hogy melyik megy jobban, talán még meg is kedveled az adott játékmódot.....;-)
Maxyka
most a végén a score- az amit xp. ként kapsz assaultba vagy mi, ezt hogy matekoljátok mert én csak azt látom operationt nyomok egy nyertesebbért is 17ezer score jár és az túl van egy órán. Akkor az a legroszabb? a végén amit ir a squad nál csík azt kell nézni? Most akkor conq vagy egyéb módba jön jobban. Nekem ez kínai

Vadnokedli
20 perc warpigeonon átlag összejön a 16000 xp

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nesuten

Ez sem mard már ki ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Tikal
Azért ezt így nem lehet kijelenteni, mindkettőnek meg vannak az előnyei hátrányai
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.23. 15:44:37

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

NEOreg3
8-as Assault vagyok, kb 24 óra alatt értem el, vagyis kb 3 óra alatt lehet 1 szintet lépni

kizárólag TDM-et játszom jelenleg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tegnap lettem 10-es assault, 44 óra az oldal szerint, szinte kizárólag azzal, és szinte kizárólag CQ-ban. Pedig én sz@r játékos vagyok (10-A Hunter + AT Rocket + Anti Tank gránát + Inc. gránát).
Mással nem is nagyon akarok menni, supportnál mondjuk a Mortar bejött tegnap, de a sniperkedést és sorozatlövőket nem nekem találták ki (szarul célzok, már csak az ülőpozícióm miatt is, ha ettől "csíra" vagyok akkor legyen), a Medicet meg még ki sem próbáltam :)
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.11.23. 15:19:50

https://wotinfo.hu

lac coo
Biztos vagyok benne, hogy a shotgun is kap egy jokora nerfet...
Nekem bejott a hellrieger , shotgunnal meg csak a csirak toljak...! ;))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Azoknál lehet hogy jobb, csak a shoti viszont jobb mindegyik másiknál is...

Ráadásul a hellriegelnek a szórását növelték a patchben is.
Maxyka
Hát nem tudom, konzolon mennyivel másabb de ott rohadtul OP a hellrieger. Ha már jobb mint az mp18 akkor már megérte. Konzolon olyan 100/20 80/25 meg ilyen statokat hoznak vele meg a youtube is teli van a fegyverrel, hogy op meg ilyen olyan amolyan.

Ha betalál... csak épp a shoti stopping powerjével sokkal könnyebb bevinni további találatokat, mint a hellriegel szúnyogcsípéseivel, amitől a célpont még vígan ugrabugrál tovább.
RatBaG
"közel se..."
de távolra annál inkább! <#nezze>

Per Aspera Ad Inferi.

Model10A Hunter, anti tank gránát, incendiary gránát, meg antitank gun.
Aztán mész amiensre, forestre infantryzni.
De el kell keserítselek, mert az amiért annyira a 10-es rankra vágysz, vagyis a hellriegel, közel se lesz jobb a shotgunnál.
Ezt könnyű kimatekozni.

10es assault szinthez 500.000 xp kell.
Ha óránként 1 operation van és tudsz hozni átlag 10000xp t akkor 50 óra játék kell hozzá tisztán.
Nyilván részarányba ami még hátravan saccra be tudod lőni mennyi idő kellhet.
Mi a meccsátlagod ha 10k nál kevesebb akkor több idő ha több akkor gyorsabb...
Maxyka
Mi a leg gyorsabb módja, hogy elérjem a 10. assaultot? Nektek mennyi idő volt? általában csak operationt játszom.

adam46
Már azokat az időket várom, amikor normálisan lehet repülni. Hihetetlen, hogy az attack repülővel elkezdem sebezni a bombázót és minden egyes lövedék betalál, de a géppuskásuk mégis hamarabb szed ki, mikor később kezd el lőni... Plusz jó lenne ha az előttem lévő repülő nem darabosan lépkedne. A kis csónakok is baromi erősek, plusz a torpedójuknak nagy a hatótávja, mostanában már nem is jönnek közel a behemóthoz, hanem megállnak a bázisuktól kicsit távolabb és onnan küldik a torpedót, agyam elszáll.
Ha Nvidia kártyád van akkor tedd fel a legújabb drivert, nekem is ez oldotta meg.
Vadnokedli
Lehet csatlakoznék hozzátok. Ha szabad <#fogmosas>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TDC Geronimo
Ja hát sokan csak ránéznek K/Dra és nem látják, hogy járműben ül az illető :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx