Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezek szerint mégis a játék a városok fejlődésével valamilyen fura és drága épületekkel (tele) generálja... Lehet hogy vannak olyan épület modok amiket "később" a játék automatikusan is generálja az utcákra.
Most mondtad hogy gyárakat építettél. Nem lehet hogy használod a Plop Town Buildings modot is? (Én nem is halottam, csak rágugliztam épületekkel összefüggő kifejezésekkel.)
A mod leírásában van egy figyelmeztetés, hogy ne hagyjuk aktívan a modot,az új térkép játszásakor, mert akkor random felhőkarcolókat is kezd generálni, amiket nem is lehet kitörölni....
Lehet hogy azok a felhőkarcolók az extrém drágák...?
Mindenesetre sztem egy próbát megér hogy pár játékévre bekapcsolod a fejlesztők által is alapértelmezett No costs modot és nézd meg úgy is azt a ablakot, összehasonlításul.)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem tudom hogy tényleg lehet-e de sztem rá lehet kattintani ezekre a dinamikus assetekre és a megjelenő ablakban lehetnek a pénzügyi adatai is....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.08.19. 21:47:16
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyébként egy rosszul vagy túlbonyolított jelzőrendszer is okozhat problémát az adott vonalon.
Ezeket csekkold.
(Az is lehet ám hogy vannak olyan jármű modok (és járnak) amiknek akár értetlenül is irreálisan magas a üzemelési költsége! Ezt a vásárláskor vagy jármű csere esetén érdemes figyelni! Modjuk az ilyen future jármüveken sztem az egyesek nem nagyon veszik számításba az elképzelhetően reális költséget, bár ki tudja...)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.08.19. 20:41:31
De akkor én is adok egy kis plusz infót: A fuvarköltségbe is beleszámít a járművek maximális sebessége, de a vasúti/közúti pálya sebessége nem. Pontosabban: a fuvarköltség az adott vonalon (menetrendi) közlekedő leglassabb jármű határozza meg. A pontos értékét a vonal tulajdonságánál találod meg, a járműcsere fülnél.
Gyakorlatban: Most nálad a kocsik cseréjével a fuvarköltséget tudtál emelni. Ha egy "nosztalgia" menetet beraksz egy modern menetrendbe, akkor egy év alatt kemény mínuszt fognak az eddig messze jövedelmező vonataid. A vonatok vételi és fenntartási költségei viszont a rájuk tervezett sebességétől is függ. Ezért kell egyszerre lecserélni az egy vonalon futó járműveket, és ezért nem nagyon éri meg a lassú mozdonyokkal való fuvarozás az új teherkocsikkal.
Bizonyos mod-ok csak átfestések egy már létező járműhöz, ilyenkor a mod leírásában fel szokták tüntetni, hogy melyik mod-ra van szükséged, ami tartalmazza magát a járműmodellt is.
Cargo loading zone
vagy ami még szimpatikusabb
Truck stop
Atól függöen, hogy adja a hely, ha nem akarok rombolni akkor a megálló a jobb döntés.
Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2018.07.17. 22:21:11
Igen, arra gondoltam. Kár érte, pedig szerintem hasznos.
Nekem is szembejutott már ez a "ficsőr".
A zöldet nem kell lefednie..
Lehet előveszem ismét és gyakorlom, bár itt a szállítmányozás sokkal összetettebb.
Railway Empire egy másik logikát követhet, majd ránézek arra is.
De ha ragaszkodsz a Transport Fever-hez, -mielőtt fillért is adnál érte- előbb pattints fel egy virágbolti verziót, hogy meggyőződj róla, van-e annyira nyakatekert beteg logikád és elképzelésed a világ és a gazdaság működéséről, mint a készítőknek...
Added dummies for station signs mod
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2018.07.05. 13:56:51
Még raktam is be screenshotot régebben asszem.