2613
Transport Fever
-
ssx22 #1851 Lehet hogy voltak de csak modokkal, de én modokkal nem foglalkozok, 1-gyel is modok nélkül játszottam -
Desert #1850 Nem követtem a 2.részt és azok változásait az elsőhöz képest, ezen újítások nem voltak megoldhatóak az elsőben? -
ssx22 #1849 Végre van teherszállitó repülő, ezt hiányoltam az 1-ből, mindent repcsivel fogok szállitani :D -
#1848 Egy király vagy! Köszönöm
-
mokuci74 #1847 Szia,
Nezz korul itt :
http://tpfhungary.blogspot.com/ -
#1846 Elkezdtem csinálni (még a Train Feverhez), de sajnos egyéb teendőim miatt nem tudtam folytatni a modellezést. "Sajnos" most megint más projektet találtam ki magamnak, szóval megint késik az egész. Lehet majd egy csomagot kidobok, de az a játék eredeti modelljeit fogja használni a magyar gépek (mozdony, személykocsi, teherkocsi, villamos, busz, teherautó) paramétereivel. -
tuvixplayer #1845 A megosztott játékmenetekből látszik, hogy kijátszható a városok lecsökkentett 'két termék igénye'. A térkép szerkesztőben, vagy később a játék során homokozó módban le kell tenni két másik várost a meglévő közvetlen közelében. Be kell állítani az általuk igényelt terméket úgy, hogy a három városban eltérő legyen. Így lesz egy olyan három kiseb városból álló nagyvárosunk, ami minden terméket elfogad. Ezt akár a térkép minden városával megtehetjük.
Ahogy láttam, TF2-ben nem feltételen kell egyből egy termék teljes szállítási láncát felépíteni. Csak az alapanyagot az első üzembe elszállítva is beindul a termelés. Az más kérdés, hogy a félkésztermék nem fog megjelenni a depóban/peronon, csak ha azt továbbvinnénk a következő üzembe/városba. Viszont az alapanyag szállításért kapunk bevételt, és annak előállítása sem áll le.
Az üzemek 400-as felső korlátja elég szűknek tűnik. -
Jóózsf István #1844 Erre had válaszoljak!!! Mód PAKK kifejezetten nincs. Hacsak össze nem gyűjti valaki az összetevőket és úgy egyben fel nem teszi...
És akkor meg is ragadnám a lehetőséget, mert amiről a 1831-ben írtam az pont egy MÁV V-63-as mod megszűnése miatt (is) következett be! Csókoltatom az illetékest! -
#1843 Sziasztok! Van a Transport Feverhez magyar mód pack? Magyar mozdonyok, vagonok stb...
Köszönöm a választ. -
Phara #1842 Azért egy Cities Skylines féle közlekedés irányítást itt is elfogadnék ahol minden sávot külön be lehet állítani merre menjen.Azzal is el lehetne szórakozni nem keveset. -
tuvixplayer #1841 A Steam-em már vannak modok a TF2-höz. -
Phara #1840 Mennyire van létjogosultsága a közlekedési lámpáknak?Eddigi streamekben nem láttam senkit igazgatni őket. -
#1839 akartam is írni, hogy láttam már ilyen videókat, nagyon jól létrelehet hozni különböző térképeket stb, de mikor rámész, hogy na akkor erre a pontra tegyél le egy várost, olyan csúnyán generálja. ha valahogy a város alaprajzát, vagy utcáit előre le lehetne valahogy "rajzolni", nagyot dobna a realisztikus érzésen :D de hátha lesz hozzá valami mod...
mert kb ugyanezeket eddig is tudta a játék, annyi hogy már nem kell photoshopba szerencsétlenkedni hanem elég a játékban :D -
tuvixplayer #1838 Hátha érdekel valakit.
Making Custom Maps in Transport Fever 2 - Map Editor Tutorial -
ssx22 #1837 11.-én hány órától lehet majd letölteni? -
Jóózsf István #1836 Az még odébb lesz. (Remélem!) -
Phara #1835 Én meg azt hittem a TF2-höz lévő modok megszűnésére panaszkodtál lejjebb.Ezek szerint nem. -
Jóózsf István #1834 Már a TF2 Műhely is kinyitott a gőzön. Kíváncsi leszek meddig kell várni az összes áru/város modra! -
Jóózsf István #1833 Új gépre költöztem. A telepítés után felül szoktam írni a modokat, mert van olyan, amibe belenyúltam. Tehát nem megoldás.
Egy mozdony, meg talán két vagon szűnt meg. Ha csak az egyiket használtam a háromból, már bukta. -
tuvixplayer #1832 Erre megoldás az, ha elmented a letöltött mod-ok könyvtárát, és törléskor visszamásolod a hiányzókat?
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2019.11.30. 23:49:08 -
Jóózsf István #1831 Én meg már tolom is a pisztolycsövet a számba, mert már megint megszűntek modok, ami nélkül nem indul al a mentett játékom. Nem hiszem el, hogy ennek így kell lennie!
Persze, soha nem az új térképeket bukom. Mindig a jól belakottak mennek a kukába! -
#1830 Már tolják a contentet youtube-ra :) -
mariakandras #1829 Hat en tuti kiprobalom a Transport Fever 2-t, az elsot imadtam. A jatekteszteket meg ezentul messzirol kerulom, a Railway Empire-t mindegyik lehuzta, holott az osszes hasonlo jatekot veri komplexitasban es jatszatosagban. -
Borg #1828 Most majd kiderül, hogy van e értelme a beta tesztelésnek, és hallgatnak e a tesztelőkre tényleg.
Ha egy ilyen komoly visszalépés benne marad a végleges játékban, akkor le lehet vonni a következtetéseket... pl azzal hogy nem fizetek a játékért egy vasat sem.
Utoljára szerkesztette: Borg, 2019.11.27. 09:48:07 -
mariakandras #1827 "A városonkénti 2 termék szerintem is rossz irány" Ez valami poen? Es meg ezt a jatekot vetik ossze a Railway Empire-rel mint etalon? Vicces. -
ssx22 #1826 A steames jatek eliditasatol kezdve 2 oraig van refund en ugy tudom
-
Jóózsf István #1825 Transport Fever 2 Beta Admin 1 Elöljáró nov. 25., 17:49
Important announcements
It's time for some important announcements:
The NDA falls this Wednesday, November 27, 10 AM PST / 19:00 CET (influencer embargo)
Publishing reviews with ratings is allowed after December 11, 1 AM PST / 10:00 CET (review embargo)
Beta test keys are fully working also after launch; so there is no need to (pre-) order the game
The model editor is delayed but our devs are confident that we can release it very soon
Influencers and reviewers started to play and test the game. Because they need a stable version, we will release all future updates on branch "testing" first.
Therefore, we ask all beta testers to switch to branch "testing".
In the Steam library, right-click on the game, select Properties, tab Betas, and then select "testing - external testing".
Thanks once again for your feedback and support!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.11.26. 21:59:34 -
Phara #1824 2 hétig van refund.Annyi idő alatt nem jön ki.Nem tudom ez miképp érinti az előrendeléseket.A vásárlástól számítják vagy a megjelenéstől?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.26. 15:14:16 -
tuvixplayer #1823 Ha ez nem rosszabb, mint az 1, akkor engem megvettek azzal, hogy jobban néz ki. A moduláris állomás tetszik. Korábban javasoltam ilyet, és Tom azt válaszolta, hogy köszönik az ötletet, és valószínűleg megcsinálják. Csak nem az 1-ben lett meg. A városonkénti 2 termék szerintem is rossz irány. Inkább arrafelé kelllett volna menni, hogy növelni a gyártás termék választékát. -
Jóózsf István #1822 Két óra egy homokozóra? Hááááát...
Én még most sem döntöttem el, hogy kell-e, pedig már benne van ötven órám!
Valószínűleg az lesz, hogy mivel ez van olyan jó mint az 1 (Mitől lenne rosszabb? Hisz abból van 99%-ban) És még szebb is. Meg; Ezt fogják támogatni mindkét oldalról... -
ssx22 #1821 Azt tudom hogy van ra 2 ora refund.. ugyhogy adok neki egy esélyt -
Phara #1820
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.25. 14:54:52 -
ssx22 #1819 Hát igy nézve a streameket nem tudom jo dolog volt-e előrendelni, alig van valami változás az 1-hez képest -
BKG #1818 A vasúti jelzési rendszerhez nem nyúltak, igaz? Maradt a 2 optikás vörös-zöld jelző, oszt jóvanazúgy....? -
ssx22 #1817 Twitchen össz vissz 2 ember streameli 6 nézővel... -
tuvixplayer #1816 Thx! -
Phara #1815 A Steam weboldalán 10%( bejelentkezés nélkül) ,a Steam appban pedig 25% kedvezmény volt így 30 Eur. -
Jóózsf István #1814 Arra gondolsz, hogy marketing célzattal feloldanák a titkosítást az utolsó pár napban?! Nem lenne hülyeség, de ahhoz előbb rendbe kell tenniük mindent. Ami kicsit necces lesz. Persze, nem kell hogy tökéletes legyen, mert mostanság nagy divat kiadni a félkész játékokat, de a "kedvcsinálóban" nem lehet olyan hiba, ami eltántorítaná a vevőket!
Például csak most érték el, hogy térképszerkesztő alatt nálam ne fagyjon ki a játék. Meg még néhány helyen szeret kidobálni az asztalra. Ebből persze egyre kevesebb van.
Mondhatni: Haladnak!
Tuvixplayer! Nekem sokkal jobb kérdésem is van: A bétások a végén kifizethetik a játékot? (Persze, ez itt csak hármunkat érint.) -
tuvixplayer #1813 Adnak kedvezményt, ha az első megvolt? Amikor az első megjelent, a Train Fever-rel játszóknak olcsóbb volt. -
Phara #1812 Ez a kérdés h legálisan tudnak-e majd a titoktartás miatt.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.23. 18:56:46