2613
Transport Fever
-
Phara #1731 És akkor most csak 2 végtermék gyárat rak le végülis a játék és az azokhoz szükséges nyersanyag gyárakat?Olyat nem lehet,hogy ne rakjon le semmilyen gyárat kezdéskor hanem én rakhassam le? -
Tauri #1730 Kiderült hogy BUG volt. restart után megjelent a bevétel az Unload után is.
Ettől függetlenül képtelen vagyok profitáló utat csinálni, de nem adom fel :) -
Jóózsf István #1729 "Vizet úgy csinálsz", mint a TT-ben. A folyóknál a gödörásás funkcióval szabhatod át a partot. Ez minden módban használható. De már most van a játékhoz "homokozó mod" dedikáltan, ahol játék közben építhetsz, törölhetsz városokat, gyárakat.
És mit szóltok hozzá, hogy mostantól egy-egy város, csak két terméket fogad? Engem ez zavar egy kicsit! -
Phara #1728 Sztem egy hónapot már várhattok, ezért nem szoktam bétázni, csak elmegy az ember kedve a hiányos játéktól. -
bruna #1727 Gyanús ,hogy vannak menüpontok ,ahol csak 1 elem van, például ahol várost lehet letenni, el tudom képzelni ,hogy ott még lesznek opciók. Meg a dekorációnál most csak 3 elem van az egyéb tárgyaknál, nincs pl hangszigetelő fal ami már a TF1-ben is van. Valamint láttam neten ,hogy vizet csinálnak a térképen rajzolva, én azt sem találom eddig. Remélem ezek azért vannak ,mert a végső játékban több tartalom lesz. Meg jó lenne ha lehetne manuálisan is lerakni közlekedési lámpákat. Vagy ezeket én nem találom csak? -
#1726 A jármű modellek igen is meg nem is. Maga a modell használható, de itt ott át kell írni az mdl fájlt. Idővel minden átemelhető ebbe is.
Megint kicsit átalakítottak mindent, de egész jól kiismertem magam a fájlok között. Majd meglátjuk. Ha jól láttam akkor a nehézséget is lehet finomra hangolni.
Nem lepődnék meg azon, hogy pár dolog majd csak a megjelenés után aktiválódik.
Amúgy nálam el sem indul :D
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.11.10. 10:39:01 -
fercso #1725 Kipróbáltam a bétát... igen felemás az élmény. Nagyon félkész állapotúnak tűnik egyik-másik funkció.
Egy kérdés felmerült bennem:
Mennyire lesznek kompatibilisek (vagy egyszerűen átalakíthatóak) az első részhez készült módok?
-
Tauri #1724 Kipróbáltam a virágárus béta varziót...és hát a kezdeti grafikai hű ha után ami nem csúnya, hamar lekonyult a szám sarka.
Kezdtem egy free gamet Hard fokozaton és próbálgattam hogyan lehet pénzhez jutni a játékban.
Csináltam egy majdnem tökéletes útvonalat 1850 ben kis szekerekkel.
Nyers olajat szállítok finomítóba, majd ebben a depóban ahová leadom az olajat veszek fel haza felé üzemanyagot amit nagyon pici kerülővel le is adom egy városban visszafelé. Maximum 5% plussz útvonal.
A másik útvonalam maga a finomított olaj és üzemanyag finomító között mozog oda vissza uyge teljesen meg vannak rakodva a kis szekereim.
Szóval az van hogy mikor Unload olok egy depoba amit egy másik vonal fog tovább vinni, nem kapom meg a kiindulási helyről indított üzemanyag árát, csak azt nézi hol vettem fel.
Ezzel a manőverrel hoyg az út teljes hosszának kb 80% a fuvarral töltött nem hoz profitot...
Ezt sajnos csak úgy lehetne tovább fejleszetni, hogy két vonalam van az eredeti olaj toronytól. Az egyik csak viszi a finomítóba az olajat és jön üresen vissza. Egy másik kiszáímtva hogy menyni kell tovább menne egészen a végéig hogy haza hozza egyben megszakítás nélkül az üzemanyagot a városba.
Ezzel csak az a baj hogy az első gyár 2 ből csinál 1 et. Így kalkulálni kellene pontosan az út hosszából melyik vonalra pontosan mennyi kcosika menjen. :(
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2019.11.09. 23:15:18 -
bruna #1723 Ez a verzió kicsit hiányosnak tűnik (lehet mert béta ). Azt mondták a videóikban ,hogy komoly hangsúlyt fektettek a "Schönbau"-ra, vagy is a dekorálós, kötetelem játékra. Remélem ez nem merül ki annyiban ,hogy textúra festő ecsetek meg tájformálás. Azt gondoltam ,hogy majd lehet házakat is egyesével rakosgatni mondjuk, nem csak így egy várost ledobni egyben. -
Jóózsf István #1722 Az komoly!
Akkor uccu bétatesztre fel! -
bruna #1721 Letöltöttem, és valóban működik. Egy próbára jó a vásárlás előtt, persze mivel ez egy feltört béta verziójú játék így teljesítmény valamint instabilitási hibák nagyobb eséllyel lehetnek. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.skidrowreloaded.com/transport-fever-2-beta/ -
bruna #1720 Felkerült a Béta feltörve pár letöltős oldalra már és a Youtube-on is vannak gameplay videók. -
tuvixplayer #1719 Megjelenés 2019.12.11. -
ssx22 #1718 Az biztos hogy ebbe az évbe megjelenik a új rész? -
mariakandras #1717 Norvegiaban radar van sok helyen zoldhullam helyett es nincs se kisebb, se nagyobb dugo, mint mas nagyvarosban. Aki fouton megy vegig, nyilvan jobb a zoldhullam, aki meg mellekutrol kanyarodna ki, dekkoljon a lampanal 5 percet.. -
#1716 Ezzel vitatkoznék. Magyarországon az első villanyrendőrt 1926-ban adták át, míg az első (mai formában ismert) jelzőlámpát 1938-ban.
Viszont 1925-ben már grafikonra vitték a jelzőlámpák időzítését. Benne nagyon jól látszódnak a zöldhullámok.
-
mariakandras #1715 A zoldhullam magyar sajatossag (is?), egyaltalan nem evidens dolog a forgalomban. -
#1714 Remélhetőleg zöldhullám is lesz benne, mert különben ismét szenvedés lesz a forgalom. -
mariakandras #1713 En a lampakat varom nagyon, az elsoben nem tudtam nagy forgalmat csinalni belvarosban, illetve idovel egy hatalmas atlathatatlan kaosz lett az egesz. A beharangozoban olyan szepen menetelnek a keresztezodesekben a jarmuvek, hogy a szivem osszeszorul latvanytol. :) -
Jóózsf István #1712 Nincs kőbevésve! Talán a hónap végéig. Egyébként is azt rebesgetik megjelenésnek.
Phara! Lám ezért nem kell elhamarkodottan nyilatkozni. Azt menüt konkrétan meg sem nyitottam addig. Nem nagyon értem miért kellett átcsoportosítani menüpontokat. Persze értem, hogy újnak tűnjön a játék. Persze mind tudjuk, hogy nem az. Néhány újítás kifejezetten jót tett neki, de ez csak szimpla fejlődés.
És azt is jól tudjuk, hogy meg fogjuk venni a játékot (amennyiben nem nem szalad el a ló a készítőkkel az ár tekintetében!) Mert kíváncsiak vagyunk rá!
A játék egyértelműen szebb. Valamivel több benne a jármű. A ficsőrökről semmi olyat nem tudok mondani, ami a fejlesztői videókban nem volt benne.
Vannak aggályaim is. De azokat jegelem még , mert nem akarok úgy járni, mint a jármű menedzseléssel! -
bruna #1711 Meddig tart a béta-teszt? -
mariakandras #1710 Ez igy elso blikkre brutalis csalasnak tunik ha a jarmuvek sebessege nincs ugyanilyen aranyban csokkentve, mivel elavulasuk nem kilometerben, hanem idoben van megadva. -
mokuci74 #1709 Igy van, kedves Istvan igy fogalmaztam, hogy ez csak TF 1.5 szerintem......es ezt valtozatlanul tartom is :(
Nem erzem az atuto ujdonsagok varazsat, mondjuk nem is sok van belole.....
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.11.01. 18:08:19 -
Phara #1708 Gyorsan húzz fel egy 10000-es várost megnézni mennyire akad. :D A járműcserét lehet, hogy csak nem találtad még meg.Tegnap amit megnéztem legújabb fejlesztői videójukban mintha azt mutatták volna.Vehicle Manager részen belül volt asszem a maintenance csúszka.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.01. 17:49:38 -
Jóózsf István #1707 Természetesen! Hisz a motorja ugyanaz, mint az egynek! Csak most, mivel grafikailag sokat fejlődött (tényleg szebb lett!), valamint, már 8GB-os vga kell ha valaki teljes pompájában akar gyönyörködni, (És ez bizony kihat a képkocka sebességre, amikor bezúmolunk.) esetleg bejátszhat egy vga szűk keresztmetszet is!
A fű (nem is gondoltam volna) egész feldobja a képet. Például, hogy a sínpárok között is nő. Rendmániásoknak tuti agyvérzés! (engem is zavar!)
Hogyne mernénk!
Csak még gyűjtögetem az infókat mielőtt elkiabálnék valamit, ami csak esetleg én néztem el! Vannak változások. Nem nagyok, de olyan is van, ami már az előzőben benne volt, ebben meg hűlt helye. Ilyen például az automatikus járműcsere!
Néhány dolog máshova került. Máshogy lehet elérni. Ilyen az állomáson/megállókban várakoztatás telerakodás esetén.
De ezek mind olyan dolgok, amiket ráérzek megtudni amikor már játszotok. És esetleg jobb is lenne az élmény szempontjából, ha ti fedeznétek fel.
"Valaki" úgy fogalmazott, hogy ez nem TF2, hanem csak 1.5. És ezt is tudtuk!!! Sőt! Ha nekem tippelnem kellett volna, mielőtt meglátom, akkor 1.2-et mondtam volna! -
Phara #1706 Én azt amúgy későn vettem észre, hogy a legnagyobb sebességnél a legkisebb az FPS majd ahogy csökkentettem a leglassabbra úgy növekedett is egész játszható állapotra. -
#1705 Engem csak az érdekel, hogy a TF 2 is tudja e majd a 20%-os cpu/gpu terhelés mellett a 15-17 fps-t. -
#1704 valaki aki játszik, írjon már valamit :D vagy ha ide nem mer, nyisson a saját forumoknál vagy a gumiszobába topikot, azt nem lehet kívülről látni :D -
Jóózsf István #1703 Majdnem mindegy, de egy másik játéknál ez a kérdés szintén felmerült. A végkifejlet az volt, hogy az openGL elavult és végesek a lehetőségei. A Vulkán meg egy veszett jó cucc ingyen ami már többet tud és amit folyamatosan fejlesztenek.
Mondjuk, hogy jó!
-
Phara #1702 Nem emlékszem.Mellesleg az jó vagy rossz nekünk? :P -
Jóózsf István #1701 Beszéltünk arról valamikor, hogy nem opengl lesz a játék, hanem vulkán? -
Phara #1700 Csak akiket meghívtak a regisztráció után azok tudják leszedni.Gondolom levélben megy nekik a link.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.10.31. 18:45:20 -
ssx22 #1699 Hol lehet a bétát letölteni? -
Phara #1698 No toljátok már a bétát? :) -
Jóózsf István #1697 Melyikőtök Gabcsi? -
mokuci74 #1696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most jott az email, oktober 30-an idul a beta -
#1695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erre jó a gumiszoba, kéne oda egy topikot nyitni :D -
mokuci74 #1694 Na igen. Azt nehezen tudom azert elkepzelni, hogy a magyar forumokat bongeszik majd, es gugli transzletelik magyarrol nemetre amit latnak.... Persze soha nem lehet tudni.... -
Jóózsf István #1693 Hát ezek nem sietnek sehova!
Kedvenc szavam a hamarosan. Belefér a világegyetem, az elejétől a végéig!
Még nem döntöttem el, hogy két embernek, (Boldog, boldogtalan) vagy két növénynek mondjam el a TITKOKAT. (Fűnek, fának)
De ne gyerekeskedjünk! Kettőtökkel biztos meg fogom beszélni, ha valamit nem értek, vagy egyéb okból kétséges. -
#1692 Meg lehet nyugodni, nem felejtkeztek meg rólunk. :)
Immét kaptam mailt h köszönik h elfogadtam a titoktartasit és hamarosan küldik a baratfelkerest és a kulcsot.
Nade az biztos hogy a titoktartasi szerződésnek megfelelően nem beszelhetunk a játék tartalmáról!! És igyekezetek alaposan tesztelni és jelenteni a bugokat. Én is ezt fogom tenni. :)