Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar járművek, http://tpfhungary.blogspot.com/
X universe Home, sweet home
Gép vásárlás előtt állok és érdeklődőm tudna valaki mondani nekem - laikusnak - egy részletes configot amivel a játék nagy térképen és akár sok járművel is faszán fut szép grafikával? Illetve láttam MAV szerelvényeket videokban. Ezeket hol találom? Esetleg letöltő linkeknek örülnék. 😊
Köszönöm.
Én csak személyvonatállomást teszek a városokhoz, mellé egy buszpályaudvart meg teherdepót
(A vagonoknak is megvan határozva, hogy mekkora a max. vontatási sebessége.)
Újabb kérdés közben.Nagy sebességű vasúti pályán ahol ki van építve az elektromos hálózat is ott mért van az vonat összeállításnál,hogy 160km/h a mozdony végsebessége majd ha ráteszek egy db kocsit akkor leugrik 120-ra?320m-es szerelvényen volt 3 db mozdony 160-as (kiváló és jó hatékonysággal is próbáltam)de csak 120-al húzták mindenhol.Sehol nem volt ilyen lassú a megengedett végsebesség.
Ha még csak 100 a prod limit (az azt jelenti, hogy egy év alatt 100 szerszámot tud készíteni a gyár), akkor gondolom nagyon az elején vagy a játékban és egy-egy város igénye szerszámra ekkor még elég alacsony, nem éri el a 100-at sem. Kattints annak a városnak a nevére, ahova szállítod a szerszámot és látni fogod, mennyi árut képes fogadni. pl ez látszik ezen a képen: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/147885549583486070/642C2237C446517D0525CF0AD70DC5A3127DAC1E/
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Olyan kérdésem lenne,hogy szerszám gyárból az első depóba mért nem szállítják ki gyorsabban a szerszámot hogy azt vihessem a városba?100 a production limitje de vasból kb 200-at szerszámból meg 130-at tárol.A depót folyamatosan üres szinte szóval az se lehet.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2018.11.05. 20:41:07
Vicces, de ezeket 15 éve az OpenTTD-ben komplexebben meg tudták oldani.
Meg is kell élniük valamiből...
Érdeklődnék van e olyan mód ami egy teljesen lerombolt, majd újjá épített térképet újra életre kelt, mert minden város nulláztam és most egy lakosom sincsen 😊

Utoljára szerkesztette: ssx22, 2018.10.15. 19:25:04
Ha rákattintasz egy város nevére, akkor megjelenő ablakban látszanak hogy mely területnek (ipari és kereskedelmi) milyen termék kell.
Kereskedelminek kell kenyér és iparcikk. Az iparinak pedig ÉPÍTŐANYAG ---> sztem ez a fő dolog a város növekedéséhez, de ez népességnövekedéssel is függésben van/lehet. Üzemanyag csak eszközök is kellenek az iparnak.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.10.09. 20:22:51
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: Skedek, 2018.08.20. 11:28:09
Mindenesetre ha bekapcsolod a no cost modot akár rövid időre is, akkor újra negatívumból pozitív lesz csak az egyenleged. Tudom hogy az nem reális, csak nem tudok jobbat. Úgy tudom hogy az ilyen mod-ot, mint a new indrustry mod, nem lehet (egyszerűen?) kitörölni a mentésből mert akkor játék becrashel(het). :S
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.08.20. 11:12:36
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Akkor ezek szerint mégis a játék a városok fejlődésével valamilyen fura és drága épületekkel (tele) generálja... Lehet hogy vannak olyan épület modok amiket "később" a játék automatikusan is generálja az utcákra.
Most mondtad hogy gyárakat építettél. Nem lehet hogy használod a Plop Town Buildings modot is? (Én nem is halottam, csak rágugliztam épületekkel összefüggő kifejezésekkel.)
A mod leírásában van egy figyelmeztetés, hogy ne hagyjuk aktívan a modot,az új térkép játszásakor, mert akkor random felhőkarcolókat is kezd generálni, amiket nem is lehet kitörölni....
Lehet hogy azok a felhőkarcolók az extrém drágák...?
Mindenesetre sztem egy próbát megér hogy pár játékévre bekapcsolod a fejlesztők által is alapértelmezett No costs modot és nézd meg úgy is azt a ablakot, összehasonlításul.)
Nem tudom hogy tényleg lehet-e de sztem rá lehet kattintani ezekre a dinamikus assetekre és a megjelenő ablakban lehetnek a pénzügyi adatai is....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.08.19. 21:47:16