Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így már értem. Akkor csak az marad, hogy vissza a depóba, és venni hozzá még néhány vagont.
Azt szerettem volna, hogy minden marad a regiben csak 2-3 plusz kocsival meghosszabitani a vonatot. Teljes cseret tudom hogy lehet, de az csillagaszati osszegbe kerul, veszteseges lenne az uj vonat talan 4-5 evig is es amugy is csak hitelbol tudnam megcsinalni. Plusz vonat ugyanazon a vonalon szinten nem eri meg, 2-3 kocsival tuti buko. Mediumon csapatom 1850-es kezdessel, szoval nem vagyok eleresztve anyagilag.
Le lehet cserélni egy szerelvényt bármilyen más összeállításra, vagyis akár önmagára is. És persze tehetsz hozzá még kocsikat. Azt sem kell megvárnod, hogy elérje a szerelvény az élettartalma negyedét, mert azonnal is lecserélheted. Ez a következő állomásra érkezéskor fog megtörténni. Már az utasokat sem veszíted el róla.
Elerheto volt, de ha az upgrade-nel csak kocsikat cserelem le, kiirja, hogy nincs mozdony. Lehet olyat is, hogy minden marad a regiben, csak megtoldom ezzel-azzal? Hogyan?
És az a mozdony már nem volt elérhető?
Plusz utaskocsit akartam venni ra. Upgrade-nel cserelni kellett volna a mozdonyt is.
Nem tudom, mennyire ismert dolog, de szemelyszallitasnal utaskocsibovitesnel ha megvarom amig kiteszi az utasokat, de mielott az ujak felszallnanak megforditom es bekuldom a depoba, nagyon megorrolnak, majdnem nullara visszaesett a line useage! 😊 Jogos! 😄
Nem csak te vagy a jatekban! A %-os reszesedes azt jelenti, hogy a TE reszed mekkora peldaul epitoanyagfuvarozasban! Akkor is esznek es epitkeznek a varosban, ha te nem csinalsz semmit, csak te nyilvan jol meglenditheted a dolgot!
Sziasztok! Par napja akadtam ra a jatekra, irtora tetszik! Azt szeretnem megkerdezni, hogy alaguttal vagy hiddal lehet-e sint sinnel keresztezni, hogy ne kelljen lampat hasznalni (gyorsabb forgalom)! koszi!
Következő részekben lesz egy busz, egy vonat, egy repülő aki meg több jármuvet akar az csinálja meg magának
Azóta lett ez divat, hogy lehetőség van mod-olni a játékokat.
Épp ez a baj hogy megveszed a játékot aztán még külön modokat kell letölteni hogy lehessen játszani, miért nincs több jármű a játékban, miért kell modolni ?!
Nem használsz mod-okat? Alig van jármű a játékban 😞
Én 😄
Ha nem is épp március...
Már csak azt kellene elérni, hogy egy ilyen változás után ne bukjuk el a jól belakott pályáinkat (Mármint a sok módosítást használók) De hát ki ne használna mod-okat?!?!?
Már csak azt kellene elérni, hogy egy ilyen változás után ne bukjuk el a jól belakott pályáinkat (Mármint a sok módosítást használók) De hát ki ne használna mod-okat?!?!?
Én meg ugy látom hogyha nézek egy városat akkor az mukodik el vannak szállitva az utasok stb amikor másik várossal foglalkozok és fél óra mulva visszamegyek az előző városra már megint káosz van és tele vannak a megállók, mintha a játék csak azzal a várossal foglalkozna amit épp látsz, a többit meg leszarja
Igazad lehet, én egy olyan mapon használtam ami egy nagy város, ott jól működik ez az elgondolás. Normál pályán már valóban nagy helyet foglal. Esetleg olyan modot keress ami föld alatti villamos megállót hoz létre.
A földalatti állomást ismerem, de egy városban letenni több ilyen állomást, hely sincs hozzá. Több állomásos vonalat nem lehet csinálni.
Én inkább villamos vonalakat szoktam csinálni. Egy jól megkreált tömegközlekedési rendszer elég jól csökkenti az autó forgalmat, és sok utast el tud szállítani. Itt ugye nincs 10 perces utazási idő korlát, ezért türelmesen várnak az utasok, nem tűnnek el 10 perc múlva.
Én inkább villamos vonalakat szoktam csinálni. Egy jól megkreált tömegközlekedési rendszer elég jól csökkenti az autó forgalmat, és sok utast el tud szállítani. Itt ugye nincs 10 perces utazási idő korlát, ezért türelmesen várnak az utasok, nem tűnnek el 10 perc múlva.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=839713878
Ezzel oldottam meg. Állomás lerak, föld alatt sínekkel összeköt és kész a metró.
Ezzel oldottam meg. Állomás lerak, föld alatt sínekkel összeköt és kész a metró.
Városi tömegközlekedésre használható metro mod-ot nem találtam, csak metro szerelvényeket és egy alsó vezető sínt tartalmazó vágánytípust. Nem jól kerestem rá?
Ez a baj hogy mod. Mod nélkül már játszani se lehet
Van hozzá mod
Metró kéne a városba mert katasztrófa ami van
Hát nemtom... engem ez már nem villanyoz fel. Több éves játéknak olyan ez, mint halottnak a csók. Ráadásul szerinte jó ha 10%-ot még ki tudnak hozni belőle, és lehet hogy már ezzel is túl sokat mondtam. Szóval 10 helyett 11 fps lesz lategame 😊
Csak kinyílt a szájuk: Márciusban lehet TESZTELNI az új gyorsító tapaszt!
Hallani én sem, meg más sem... Nem túl bőbeszédűek a fejlesztők.
Hogy történjen valami, átraktam magam teszt üzemmódba, amolyan bétatesztelőnek. Tegnap láttam, hogy tölt le valamit a gőz (170 M😎 Amiben többek között új TF.exe is van (build: 14452)
A jól belakott pálya pedig: Nagy térkép, 300+ vonal, 1000+ jármű, 80000+ lakos (rommá módosítva)
Gondoltam, hátha valaki jobban beleásta magát és tájékozottabb, mint én!?!?!
Hogy történjen valami, átraktam magam teszt üzemmódba, amolyan bétatesztelőnek. Tegnap láttam, hogy tölt le valamit a gőz (170 M😎 Amiben többek között új TF.exe is van (build: 14452)
A jól belakott pálya pedig: Nagy térkép, 300+ vonal, 1000+ jármű, 80000+ lakos (rommá módosítva)
Gondoltam, hátha valaki jobban beleásta magát és tájékozottabb, mint én!?!?!
Hát én nem hallottam róluk semmit december óta, akkor posztoltak egy olyasmit a weblapjukra, hogy dolgoznak valami nagy peccsen, meghogy próbálják majd optimalizálni a csodát.
Miféle jól belakott pályáról beszélsz amúgy? Bár meg kell valljam tényleg borzasztóan levagyok maradva a játékkal, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy rég nem indítottam el, mert nemigen történt bármi is az elmúlt hónapokban.
Miféle jól belakott pályáról beszélsz amúgy? Bár meg kell valljam tényleg borzasztóan levagyok maradva a játékkal, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy rég nem indítottam el, mert nemigen történt bármi is az elmúlt hónapokban.
I met God. She's black
Nincs valami olyan oldal ahol konkrétan le lenne írva, hogy épp min dolgoznak?
Kaptunk valamit, mármint a tesztelők biztosan, de fogalmam sincs, hogy mit. Természetesen a jól belakott pályát nem tudom betölteni, mert összeakad valamelyik moddal. így nem látom, hogy ez már a sebesség javítására szolgál, vagy egyáltalán mi a frász. Próbáltam utánanézni, de csak falakba ütköztem!
Indítottam egy új pályát, az összes módosítással, (kb 500. Így bezzeg elindul!) de ezen nem látok semmi változást!
Kaptunk valamit, mármint a tesztelők biztosan, de fogalmam sincs, hogy mit. Természetesen a jól belakott pályát nem tudom betölteni, mert összeakad valamelyik moddal. így nem látom, hogy ez már a sebesség javítására szolgál, vagy egyáltalán mi a frász. Próbáltam utánanézni, de csak falakba ütköztem!
Indítottam egy új pályát, az összes módosítással, (kb 500. Így bezzeg elindul!) de ezen nem látok semmi változást!
OFF
s) Így van, nem mehet bármilyen jármű bárhova - nem csak vasútnál, hanem közútnál sem, de még a hajók ill. hajózható folyók sem egyformák.
Hogy a maximált tengelyterheléstől függően lehet-e a raksúllyal variálni, azt nem próbáltam még.
Utoljára szerkesztette: Toxigen, 2018.02.02. 08:46:28
s) Így van, nem mehet bármilyen jármű bárhova - nem csak vasútnál, hanem közútnál sem, de még a hajók ill. hajózható folyók sem egyformák.
Hogy a maximált tengelyterheléstől függően lehet-e a raksúllyal variálni, azt nem próbáltam még.
Utoljára szerkesztette: Toxigen, 2018.02.02. 08:46:28
Köszi!
b, Olyasmikre gondolok mint közúti jármű elcsapása, kisebb siklások, pályamenti berendezések meghibásodása stb. Időjárás esetében pedig a hóhelyzet, pálya megrogyása és lezárása stb. Igaz, ezek mikró beavatkozást igényelnek, amik egy makró stílusra felépített játéknál nehézkes lenne.
m, Akkor majd megnézem, amúgy is érdekelt.
s, Hmm... még nem próbáltam ki a játékot, de akkor lehet ki fogom. Ebben akkor van olyan, hogy bármilyen jármű nem mehet bármilyen vonalra? Vagy akkor a teherkocsikat is annak megfelelően lehet megrakni, hogy milyen kategóriájú vonalra küldöm?
w, Itt a járművek felépítményeire gondoltam. Közúti járművek, Innowagenek, esetleg teherkocsik átépítése.
m, Akkor majd megnézem, amúgy is érdekelt.
s, Hmm... még nem próbáltam ki a játékot, de akkor lehet ki fogom. Ebben akkor van olyan, hogy bármilyen jármű nem mehet bármilyen vonalra? Vagy akkor a teherkocsikat is annak megfelelően lehet megrakni, hogy milyen kategóriájú vonalra küldöm?
w, Itt a járművek felépítményeire gondoltam. Közúti járművek, Innowagenek, esetleg teherkocsik átépítése.
Csak a példa kedvéért😊
b, kisebb balesetek, időjárás
Railroad Tycoon 3
m, ? humánerőforrás kezelése
Railway Empire (még béta)
s, vonalosztályok bevezetése, űrszelvény
Simutrans Extended
w, felépítmények cseréje
Train Fever - igaz, hogy csak egyféle régebbit egyféle újabbra
Railroad Tycoon 3
Railway Empire (még béta)
Simutrans Extended
w, felépítmények cseréje
Train Fever - igaz, hogy csak egyféle régebbit egyféle újabbra
Ha arra gondolsz, hogy gyárakat akarsz telepíteni, akkor azt be kell kapcsolni egy fájl átírásával.
Ezt a fájlt kell megkeresned:
Transport Fever/res/config/base_config.lua
És az alábbi sort "false" helyett "true" szónak kell szerepelni.
game.config.industryButton = true
@Borg:
Jogos. Sok tycoon játék veszte a túlzott erőforrásigény a közép és végjátékban.
Ezt a fájlt kell megkeresned:
Transport Fever/res/config/base_config.lua
És az alábbi sort "false" helyett "true" szónak kell szerepelni.
game.config.industryButton = true
@Borg:
Jogos. Sok tycoon játék veszte a túlzott erőforrásigény a közép és végjátékban.
Sziasztok!
Nekem hiányzik a játékból az építés. A dózer elött, aminek gyár ikonja van. A decemberi verzió van fenn. Van valakinek valami ötlete?
Nekem hiányzik a játékból az építés. A dózer elött, aminek gyár ikonja van. A decemberi verzió van fenn. Van valakinek valami ötlete?
Én először is egy rendes enginet raknék alá, ami nem zuhan be már 100 vonatnál fix 10 fps-re... amíg ez nincs meg, a többi felesleges.
Hogy miket is tennék én egy ilyen játékba:
Railroad Tycoon része:
a, piac változása
b, egymás felvásárlása
c, szórtküldeményes vonatok
d, bizonyos területekre csak feltétellel szállíthatok
e, másik vasútvállalat pályáját használhatom
f, idővel változó igények (új ipar megjelenése, szén igény eltűnése a városnál)
g, vonatoknak van prioritása
h, marketing szempontjából fontos vonatok
Transport Fever része:
a, moddolhatóság
b, grafika
d, bármekkora vonatok közlekedtethetőek
Transport Giant része:
a, többi szállítási ágazat
b, személyek utazása
c, közúti járművek
d, szakosodott állomások (akár vegyes is)
e, raktár
Transport Tycoon része:
a, változó útvonalak
b, előznek a közúti járművek
c, balesetek, katasztrófák
d, multi
e, változó tájak
f, nagy távolságok
Chris Sawyer Locomotion:
a, több féle vasút (keskeny nyomközű, fogaskerekű, metró, villamos)
b, évszakok
c, vezethető vonatok (na jó, ez nagyon sokad-rangú 😊)
Amiket még nem láttam sehol, de jó lenne:
a, vágányzárak és felújítások (reptér, utak, mederkotrás)
c, rendezés a vasútállomásokon illetve valósabb üzemeltetése a járműveknek, flottakezelés
d, konkurenciával való együttműködés (járművek bérbeadása)
e, választható útvonalak (nem olyan szabadon, mint az OTT-ben de nem is kötötten, mint a TpF-ben)
f, szezonális igények (mezőgazdaság, építőipar)
g, háború, világpolitika,
h, tranzit forgalmak a térképen, esetleges mozdonycserékkel
i, tengelyátszerelés
j, különböző árukra való engedélyek beszerzése
k, iparvágányok és azok kiszolgálása
l, ? kereskedelmi megállapodások
n, ? járműtenderek (jelenleg egy teljesen más világban használjuk a való világban lévő igények és gazdasági folyamatok által igényelt járműveket)
o, ? remotorizáció, járműfelújítás
p, tram-train, akár fordítva
q, intermodális forgalmak (kompok is)
r, különleges szállítmányok (trafó, vasúti járművek stb., amiket a megfelelő eszközök és engedélyek esetén vállalhatsz)
t, nosztalgiamenetek, nosztalgiajárművek megtartása
u, előfogat és tológépek kezelése
v, félpótkocsik, pótkocsik kezelése
w, felépítmények cseréje
x, fejlesztések (na jó ez a Railway Empire már tartalmazza)
y, gurítódombok és azok korszerűsítése
z, leányvállalatok
.... s a beleért a bilibe a kezem. Bizonyára már most is megvalósítható lenne egy ilyen összetett játék, csak nem térülne meg. Ennyi embert nem mozgatna meg ez az összetettség, mivel már a Transport Fever, Open Transport Tycoon adta lehetőségek felét jó ha használja az átlag felhasználó.
Railroad Tycoon része:
a, piac változása
b, egymás felvásárlása
c, szórtküldeményes vonatok
d, bizonyos területekre csak feltétellel szállíthatok
e, másik vasútvállalat pályáját használhatom
f, idővel változó igények (új ipar megjelenése, szén igény eltűnése a városnál)
g, vonatoknak van prioritása
h, marketing szempontjából fontos vonatok
Transport Fever része:
a, moddolhatóság
b, grafika
d, bármekkora vonatok közlekedtethetőek
Transport Giant része:
a, többi szállítási ágazat
b, személyek utazása
c, közúti járművek
d, szakosodott állomások (akár vegyes is)
e, raktár
Transport Tycoon része:
a, változó útvonalak
b, előznek a közúti járművek
c, balesetek, katasztrófák
d, multi
e, változó tájak
f, nagy távolságok
Chris Sawyer Locomotion:
a, több féle vasút (keskeny nyomközű, fogaskerekű, metró, villamos)
b, évszakok
c, vezethető vonatok (na jó, ez nagyon sokad-rangú 😊)
Amiket még nem láttam sehol, de jó lenne:
a, vágányzárak és felújítások (reptér, utak, mederkotrás)
c, rendezés a vasútállomásokon illetve valósabb üzemeltetése a járműveknek, flottakezelés
d, konkurenciával való együttműködés (járművek bérbeadása)
e, választható útvonalak (nem olyan szabadon, mint az OTT-ben de nem is kötötten, mint a TpF-ben)
f, szezonális igények (mezőgazdaság, építőipar)
g, háború, világpolitika,
h, tranzit forgalmak a térképen, esetleges mozdonycserékkel
i, tengelyátszerelés
j, különböző árukra való engedélyek beszerzése
k, iparvágányok és azok kiszolgálása
l, ? kereskedelmi megállapodások
n, ? járműtenderek (jelenleg egy teljesen más világban használjuk a való világban lévő igények és gazdasági folyamatok által igényelt járműveket)
o, ? remotorizáció, járműfelújítás
p, tram-train, akár fordítva
q, intermodális forgalmak (kompok is)
r, különleges szállítmányok (trafó, vasúti járművek stb., amiket a megfelelő eszközök és engedélyek esetén vállalhatsz)
t, nosztalgiamenetek, nosztalgiajárművek megtartása
u, előfogat és tológépek kezelése
v, félpótkocsik, pótkocsik kezelése
w, felépítmények cseréje
x, fejlesztések (na jó ez a Railway Empire már tartalmazza)
y, gurítódombok és azok korszerűsítése
z, leányvállalatok
.... s a beleért a bilibe a kezem. Bizonyára már most is megvalósítható lenne egy ilyen összetett játék, csak nem térülne meg. Ennyi embert nem mozgatna meg ez az összetettség, mivel már a Transport Fever, Open Transport Tycoon adta lehetőségek felét jó ha használja az átlag felhasználó.
Van is itt topikja.
Ahogy nézem, az inkább a Railroad Tycoon irányát követi. Nem rossz az sem, de nekem mindig is a Transport Tycoon elvei a legtetszetősebbek.
Mondjuk egy vegyes felépítést is megnéznék.
Mondjuk egy vegyes felépítést is megnéznék.
Tudom off itt, de saját topicját nem találtam.
Railway Empire is hasonló építgetős.
Railway Empire is hasonló építgetős.
Ja ez sajnos nem olyan mint az előző rész, hogy kiteszel egy teher depót a város szélére és az egész város el van átva cuccal. Kattint rá a kék, sárga házakra és megtudod hogy mire vagy szünkségük, tegyél le mellé buszmegállót, arra irányíts teherautókat és akkor fog beindulni a termelés. Én többször mentem csődbe emiatt a hülyeség miatt, mai napig nemtudom felfogni melyik idióta tervezte ezt meg igy hogy buszmegállóba kell kipakoli az árut meg az olajat... bevinném azt a köcsögöt egy városba, muatasson már egy buszmegállót ahova beáll a tartálykocsi kiengedni a benzint meg beáll a kamion árut pakolni
A városi demand a város egészére vonatkozik. Azt meg nem fedi le egy állomás. Ráadásul a különböző területei a városnak, különböző mértékű és típusú nyersanyagot fogadnak.
Egy város ellátási szintjeit én úgy tudtam 80-90% fölé vinni, hogy vonatokkal, és hajókkal 2-3 állomásra viszem be a cuccokat, és az egész városban még van egy gyűrűforgalom is teherautókból, amelyek szétosztják a cuccot. Mindez egy elég nagy, 9000 fős városban. És ez is növelt kapacitású járművekkel. Ennél feljebb nem tudtam tornázni még így se, de így azért már jópár gyárat, és nyersanyag üzemet ki lehet aknázni fullosan. Főleg ha még más városok is kapnak ugyanonnan.
Egy város ellátási szintjeit én úgy tudtam 80-90% fölé vinni, hogy vonatokkal, és hajókkal 2-3 állomásra viszem be a cuccokat, és az egész városban még van egy gyűrűforgalom is teherautókból, amelyek szétosztják a cuccot. Mindez egy elég nagy, 9000 fős városban. És ez is növelt kapacitású járművekkel. Ennél feljebb nem tudtam tornázni még így se, de így azért már jópár gyárat, és nyersanyag üzemet ki lehet aknázni fullosan. Főleg ha még más városok is kapnak ugyanonnan.
Ezt olvastam is valahol, lehet itt, de lehet egy másik portálon, de az érdekes az az, hogy beindult a kereslet is a városokban, ott áll a sok kész termék a gyárakban is, alig győzőm elszállítani és nincs olyan, hogy 100%-os valami a városban (goods,tools), magyarán van felvevőpiac. Azt is néztem, hogy esetleg azért nem akarja fogadni, mert túl sok szén van készleten az acélműben, de ez sem igaz (már ha ilyet is figyel a gép vagy akkor csak nem rakodnak ki és a teli vagonnal futkározik oda-vissza a vonat amíg ki nem ürül a gyárban a szénkészlet?)
Magyarán kell a szén, mint állat, de akkor sem termeli az a francos. Ja, lehet, hogy félreérthető volt? Nekem nem a gyárral van gondom, hanem a szénbányával, meg a vasércbányával, azok nem termelnek vagyis inkább lassan termelnek.
Vagy az a baj, hogy túl sok vagont raktam rá? Korábban 5 volt, de mikor láttam, hogy rohadtul nem töltik, inkább levettem kettőt belőle. most 3 van csak rajta, 24 egységet bír el, de akkor is rengeteget áll az állomáson.
Amúgy az alapján lőttem be az adott vonalakon dolgozó teherautókat, hogy mennyire hozzák vagy viszik a pénzt. Mikor láttam, hogy valahol pl. 3 autó sok, akkor abból egyet átirányítottam oda, ahol meg pont hiányzott, így lassan, de biztosan jóval több lett a bevételem és simán kicsengettem 20 év alatt a tartozásomat 😊
Beszippant a játék hamar, azt már világosan látom.
Magyarán kell a szén, mint állat, de akkor sem termeli az a francos. Ja, lehet, hogy félreérthető volt? Nekem nem a gyárral van gondom, hanem a szénbányával, meg a vasércbányával, azok nem termelnek vagyis inkább lassan termelnek.
Vagy az a baj, hogy túl sok vagont raktam rá? Korábban 5 volt, de mikor láttam, hogy rohadtul nem töltik, inkább levettem kettőt belőle. most 3 van csak rajta, 24 egységet bír el, de akkor is rengeteget áll az állomáson.
Amúgy az alapján lőttem be az adott vonalakon dolgozó teherautókat, hogy mennyire hozzák vagy viszik a pénzt. Mikor láttam, hogy valahol pl. 3 autó sok, akkor abból egyet átirányítottam oda, ahol meg pont hiányzott, így lassan, de biztosan jóval több lett a bevételem és simán kicsengettem 20 év alatt a tartozásomat 😊
Beszippant a játék hamar, azt már világosan látom.
The Matrix has you...
Külön szenet ne szállíts. Ez a játék kereslet alapú, tehát a másik végéről kell kalkulálni a láncot.
Előbb meg kell legyen a keresleted a gépre, a szerszámra a városban, és csak azután a hozzá való acélra, és csak azután a hozzá való szénre és ércre. (például)
Szóval amíg a városba beszállítás nincs meg, a láncolat egyik eleme sem fog nekiállni termelni.
Előbb meg kell legyen a keresleted a gépre, a szerszámra a városban, és csak azután a hozzá való acélra, és csak azután a hozzá való szénre és ércre. (például)
Szóval amíg a városba beszállítás nincs meg, a láncolat egyik eleme sem fog nekiállni termelni.
Kezdetnek köss össze két nem túl messzi várost személyvonattal, 2-3 vagon elég eleinte, a városokban pedig 2-3 busszal csinálj helyijáratot. Érdemes a vasútállomást a gyártelephez rakni amiatt, hogy:
1. kénytelenek legyenek a lakosok helyijáratozni gyaloglás helyett,
2. később az állomásra tudj hordani üzemanyagot, gépeket (személypálya is fogad árut).
Ha kész, köss be egy 3. várost, majd ahogy a pénzed alakul, 4.-et és 5.-et is.
Ez a kis hálózat ha beindul, bőven hozni fog annyi pénzt, hogy kedved szerint elindulj amerre tetszik.
Arra figyelj, hogy egy ipari lánc csak akkor fog teljes kapacitással üzemelni, ha a teljes láncon elindulnak a vonataid, de ha valami többet gyárt, akkor csak az egyik láncot használd, különben ide-oda váltogat a gyár és nem termel rendesen.
1. kénytelenek legyenek a lakosok helyijáratozni gyaloglás helyett,
2. később az állomásra tudj hordani üzemanyagot, gépeket (személypálya is fogad árut).
Ha kész, köss be egy 3. várost, majd ahogy a pénzed alakul, 4.-et és 5.-et is.
Ez a kis hálózat ha beindul, bőven hozni fog annyi pénzt, hogy kedved szerint elindulj amerre tetszik.
Arra figyelj, hogy egy ipari lánc csak akkor fog teljes kapacitással üzemelni, ha a teljes láncon elindulnak a vonataid, de ha valami többet gyárt, akkor csak az egyik láncot használd, különben ide-oda váltogat a gyár és nem termel rendesen.
hali,
Elkezdtem játszani ezzel a csodával. Hát.. nem olyan, mint a Transport Tycoon Deluxe, de legalább szebb 😊
Tutorialt lenyomtam, meg az első játékot az amcsi kampányból, de utána kezdtem egy szabad játékot. Elsőre be is csődöltem ahogy azt illik.
Másodikra már jobban megy a szekér, 1950-ben kezdtem, modern éra jobban tetszik, de eddig csak teherautókkal nyomulok. Egy nyamvadt vonatom van, szenet szállítanék, de az istennek nem termelnek. Ugyanez van a vasércel is. Mi a rossz fene baja van?
Ezen felül a városok hogy fognak majd fejlődni. Amikor midneféle igényt kielégítettem 😊 értem ez alatt persze a goods, tools meg s a satöbbit.
Elkezdtem játszani ezzel a csodával. Hát.. nem olyan, mint a Transport Tycoon Deluxe, de legalább szebb 😊
Tutorialt lenyomtam, meg az első játékot az amcsi kampányból, de utána kezdtem egy szabad játékot. Elsőre be is csődöltem ahogy azt illik.
Másodikra már jobban megy a szekér, 1950-ben kezdtem, modern éra jobban tetszik, de eddig csak teherautókkal nyomulok. Egy nyamvadt vonatom van, szenet szállítanék, de az istennek nem termelnek. Ugyanez van a vasércel is. Mi a rossz fene baja van?
Ezen felül a városok hogy fognak majd fejlődni. Amikor midneféle igényt kielégítettem 😊 értem ez alatt persze a goods, tools meg s a satöbbit.
The Matrix has you...
Repülőt én csak akkor tudtam nyereségessé tenni, ha két város között nincs semmilyen más utazási lehetőség (azaz nem építesz vonatot, buszt, stb-t). Csak bizonyos repülőgép típusok nyereségesek, a többinek olyan magas a fenntartása, hogy nem éri meg. A repülőterek túlméretezettek, rosszul vannak lemodellezve, ezért baromi nehéz úgy elhelyezni, hogy elférjen és "vonzza az utasokat". Igen a valóságban nagy egy reptér, de nem nagyobb, mint egy város. Még régebben csináltam erről képmentést. A repterekhez köss villamosmegállót, hogy az utasok ne csak sétáljanak.
Szerintem ezt és a hajós részt rosszul kezelik a fejlesztők, csak dísznek rakták be a játékba.Anno a Transport Tycoon-ban nekem a legnagyobb bevételt a vasút és a légi szállítás hozta...itt meg csak a vasútból tudsz gazdagodni.
Szerintem ezt és a hajós részt rosszul kezelik a fejlesztők, csak dísznek rakták be a játékba.Anno a Transport Tycoon-ban nekem a legnagyobb bevételt a vasút és a légi szállítás hozta...itt meg csak a vasútból tudsz gazdagodni.