Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor uccu bétatesztre fel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont 1925-ben már grafikonra vitték a jelzőlámpák időzítését. Benne nagyon jól látszódnak a zöldhullámok.
Phara! Lám ezért nem kell elhamarkodottan nyilatkozni. Azt menüt konkrétan meg sem nyitottam addig. Nem nagyon értem miért kellett átcsoportosítani menüpontokat. Persze értem, hogy újnak tűnjön a játék. Persze mind tudjuk, hogy nem az. Néhány újítás kifejezetten jót tett neki, de ez csak szimpla fejlődés.
És azt is jól tudjuk, hogy meg fogjuk venni a játékot (amennyiben nem nem szalad el a ló a készítőkkel az ár tekintetében!) Mert kíváncsiak vagyunk rá!
A játék egyértelműen szebb. Valamivel több benne a jármű. A ficsőrökről semmi olyat nem tudok mondani, ami a fejlesztői videókban nem volt benne.
Vannak aggályaim is. De azokat jegelem még , mert nem akarok úgy járni, mint a jármű menedzseléssel!<#awink>#awink>
Nem erzem az atuto ujdonsagok varazsat, mondjuk nem is sok van belole.....
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.11.01. 18:08:19
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.01. 17:49:38
A fű (nem is gondoltam volna) egész feldobja a képet. Például, hogy a sínpárok között is nő. Rendmániásoknak tuti agyvérzés! (engem is zavar!)
Hogyne mernénk!
Csak még gyűjtögetem az infókat mielőtt elkiabálnék valamit, ami csak esetleg én néztem el! Vannak változások. Nem nagyok, de olyan is van, ami már az előzőben benne volt, ebben meg hűlt helye. Ilyen például az automatikus járműcsere!
Néhány dolog máshova került. Máshogy lehet elérni. Ilyen az állomáson/megállókban várakoztatás telerakodás esetén.
De ezek mind olyan dolgok, amiket ráérzek megtudni amikor már játszotok. És esetleg jobb is lenne az élmény szempontjából, ha ti fedeznétek fel.
"Valaki" úgy fogalmazott, hogy ez nem TF2, hanem csak 1.5. És ezt is tudtuk!!! Sőt! Ha nekem tippelnem kellett volna, mielőtt meglátom, akkor 1.2-et mondtam volna!
De hová tűnt Damon Hill?!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mondjuk, hogy jó!
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.10.31. 18:45:20
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Kedvenc szavam a hamarosan. Belefér a világegyetem, az elejétől a végéig!
Még nem döntöttem el, hogy két embernek, (Boldog, boldogtalan) vagy két növénynek mondjam el a TITKOKAT. (Fűnek, fának)
De ne gyerekeskedjünk! Kettőtökkel biztos meg fogom beszélni, ha valamit nem értek, vagy egyéb okból kétséges.
Immét kaptam mailt h köszönik h elfogadtam a titoktartasit és hamarosan küldik a baratfelkerest és a kulcsot.
Nade az biztos hogy a titoktartasi szerződésnek megfelelően nem beszelhetunk a játék tartalmáról!!<#ejnye1>#ejnye1> És igyekezetek alaposan tesztelni és jelenteni a bugokat. Én is ezt fogom tenni. <#nezze>#nezze> 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
mokuci74?
Mondjuk az interneten sincs nyom arról hogy elindult volna a closed beta...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mondjuk azt én sem értem, hogy minek béta teszt, amikor itt van ez a kiadás. A következő meg szinte csak abban fog különbözni, hogy vulkánon fog futni.
Kicsit ugyan körülményesnek vélem ezt a bejutási procedúrát. Azt gondoltam, ha bevesznek, azonnal küldik a Gőzkódot azt' jóccakát! Ez a levelezgetés, barátkozás, titoktartási becsszó...
És az megvan, hogy ebben a fórumban sem beszélgethetünk róla? <#mf2>#mf2> (Nanáhogyde!)
Csak egy kicsit elbizonytalankodtam amikor ezt írták: Please accept these rules by completing your data and replying to this email...."
Milyen adatommal kiegészítve? Mindegy, leírtam a nevem, lakcímem, emailem és mondtam hogy ezek és a steam profilom korrektek és természetesen leírtam hogy elfogadom a titoktartási szerződést, majd ment a válasz.
Remélem jól csináltam... 😊
Akkor most csak nekem van mazlim , vagy kapott meg valaki kozuletek email-t ?
......
Dear Fritz,
Thank you very much for participating in the Transport Fever 2 closed beta. We wanted to let you know that your application is among the lucky ones!
.........
Gondoltam már rá, hogy normálisan dokumentálok egy gyorsítást és elküldöm a fejlesztőknek átgondolásra.
Ezt szokták használni, ha egy állomáson félrerakják egy hosszabb vonattal. A biztonsági határjelzőnél megnyomják, és hang hallatán tudni lehet, hogy a vonat vége már bent van az állomáson, nem zavarja a forgalmat.
Sose öregedjetek meg!
Akyyy: ha bemész a Transport Fever\res\config mappában, és ott a base_config fájlt megnyitod, akkor keress egy game.config.millisPerDay sort. Ott be tudod állítani, hogy egy nap hány milisecundum legyen. Alapból 2000, de 8000-re fel lehet tekerni. Vagyis 4-szer lassabban fog telni az idő. Ez az, amit Jóózsf István is említett.