Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, hogy a fejlesztő mindenre csak azt mondja, hogy hát nem az sem lesz...
Lesznek felhők, meg valamivel szebb lesz a játék. Meg lehet állítani az időt! Ami nem rossz ficsőr! És kábé ennyi! Mondhatjuk egy kis túlzással, hogy kifizettetik velünk mégegyszer a játékot.
"A napszak váltásról meg nem is volt szó..."
Évszakváltás is jó lenne...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.07.15. 21:40:45
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Viszont ha jól értettem, ehhez lesz majd egy dlc is.
Ízelítőnek a videó leírása: This video covers the graphics engine upgrade, world editor, traffic management, overlays, pollution, new freight/cargo system, modular station system, changes to scale, multiplayer, AI opponents, day/night cycle and the design philosophy of Urban Games. There's a 20 minute interview with campaign designer and community manager Tom at the end of this video.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.07.10. 10:57:03
Mondjuk nem akkor etvasz, mert így ahogy bemutatta meg lehetett oldani eddig is, csak ügyesen kellett elhelyezni egymás mellett a két állomást.
A többi ficsőrt tudtuk.
- fejleszthető állomások, gondolom minden egyes kis állomástvagy megállót egy pályaudvarig lehet fejleszteni repülőtérrel stb. 😄
- közlekedési lámpák, amik elvileg testreszabhatóak (bár hiába van kanyarodosáv a videóban, mennek azok egyszerre, fail). de ha van buszsáv, ott már annak lesz elsőgsébe, az megy először.
- körforgalom, autópálya csomópontok... ez viszont nyami.
kérdés, még mindig, pálya és város szerkesztőt, kap -e?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aztán arra ébredünk, hogy bilibe lóg a kezünk.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak így tovább...!
Nekem az a menetrend dolog nem tetszett benne, nem is értem, hogy gondolták, mert köze nem volt semmihez!
Viszont maga a játék nem tudott annyira letérdelni, mint az egy! Gondolok itt a metróra várakozó néhányszáz ember miatti belassulásra. És az összes többire.
Az a játék ugyanazt a keresztet cipeli, mint ez. Minél több mozgatnivalóval kell számolni, annál lassabb. Dehát...
https://www.gamestar.hu/hir/transport-fever-2-262529.html
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Táj(kép)festő szimulátor: "...paintable terrain..."
bár amit olvastam, hogy PÁLYASZERKESZTŐ, ami a mentett játékoknál is lehet használni.
kérdés, ami számomra fontos, mennyie lehet egy várost szerkeszteni.
év végén fog megjelenni. áhh, várom amúgy 😄
Transport Fever 2 officially announced
Nem örülök én sem neki.
Gondoljátok, hogy ki lehet hozni ebből a játékból többet úgy, hogy új néven lehessen eladni? Elsősorban sebességre gondolok.
Remélem ugyanolyan lesz, mint volt, csak lehessen épület-elhelyezéseket kijelölni, vagy jobban beleszólni egy-egy település kinézetébe.
Utoljára szerkesztette: bruna, 2019.01.16. 12:28:50
Járművek cseréjét, be lehet állítani automatikusra, az amortizáció százalékos értékenként, vagy pedig manuálisan, egy adott vonalon az összes jármű, azonnali, egy általad összeállított szerelvényre vagy típusra történő cseréjét. Külön is lehet manuálisan a kijelölt szerelvény tulajdonságainál, de a csere járművet szerelvényt mindig neked kell összeállítani, kijelölni, macerás, és időigényes ha már pár száz vonatod száguldozik a térképen egyesével variálni a szerelvényeket.
X universe Home, sweet home
X universe Home, sweet home