Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nekem kellene kétszer eladnom ugyanazt a terméket, kicsit jobban ráfeküdnék a marketingre! <#awink>#awink>
Érdekes, hogy a fejlesztő mindenre csak azt mondja, hogy hát nem az sem lesz...
Lesznek felhők, meg valamivel szebb lesz a játék. Meg lehet állítani az időt! Ami nem rossz ficsőr! És kábé ennyi! Mondhatjuk egy kis túlzással, hogy kifizettetik velünk mégegyszer a játékot.
"A napszak váltásról meg nem is volt szó..."
Évszakváltás is jó lenne...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.07.15. 21:40:45
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Viszont ha jól értettem, ehhez lesz majd egy dlc is.
Ízelítőnek a videó leírása: This video covers the graphics engine upgrade, world editor, traffic management, overlays, pollution, new freight/cargo system, modular station system, changes to scale, multiplayer, AI opponents, day/night cycle and the design philosophy of Urban Games. There's a 20 minute interview with campaign designer and community manager Tom at the end of this video.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.07.10. 10:57:03
Mondjuk nem akkor etvasz, mert így ahogy bemutatta meg lehetett oldani eddig is, csak ügyesen kellett elhelyezni egymás mellett a két állomást.
A többi ficsőrt tudtuk.
- fejleszthető állomások, gondolom minden egyes kis állomástvagy megállót egy pályaudvarig lehet fejleszteni repülőtérrel stb. 😄
- közlekedési lámpák, amik elvileg testreszabhatóak (bár hiába van kanyarodosáv a videóban, mennek azok egyszerre, fail). de ha van buszsáv, ott már annak lesz elsőgsébe, az megy először.
- körforgalom, autópálya csomópontok... ez viszont nyami.
kérdés, még mindig, pálya és város szerkesztőt, kap -e?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aztán arra ébredünk, hogy bilibe lóg a kezünk.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak így tovább...!
Nekem az a menetrend dolog nem tetszett benne, nem is értem, hogy gondolták, mert köze nem volt semmihez!
Viszont maga a játék nem tudott annyira letérdelni, mint az egy! Gondolok itt a metróra várakozó néhányszáz ember miatti belassulásra. És az összes többire.
Az a játék ugyanazt a keresztet cipeli, mint ez. Minél több mozgatnivalóval kell számolni, annál lassabb. Dehát...
https://www.gamestar.hu/hir/transport-fever-2-262529.html
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Táj(kép)festő szimulátor: "...paintable terrain..."
bár amit olvastam, hogy PÁLYASZERKESZTŐ, ami a mentett játékoknál is lehet használni.
kérdés, ami számomra fontos, mennyie lehet egy várost szerkeszteni.
év végén fog megjelenni. áhh, várom amúgy 😄
Transport Fever 2 officially announced
Nem örülök én sem neki.
Gondoljátok, hogy ki lehet hozni ebből a játékból többet úgy, hogy új néven lehessen eladni? Elsősorban sebességre gondolok.
Remélem ugyanolyan lesz, mint volt, csak lehessen épület-elhelyezéseket kijelölni, vagy jobban beleszólni egy-egy település kinézetébe.
Utoljára szerkesztette: bruna, 2019.01.16. 12:28:50