2613
Transport Fever
-
Jóózsf István #1811 Tudni tudnának, csak nem illik! -
Phara #1810 Itt is a könyvtárban.Mellesleg a zárt béta meddig tart?Vajon megjelenésig tudnak streamelni a játékosok? -
ssx22 #1809 Megvéve a 2 Steamen 10 ezeré... annyit megér -
Jóózsf István #1808 Végre! Valaki elmagyarázza hogy kell ezzel a játékkal játszani!
De azért a két árus dologért úgyis le fogja tépni a töküket a nép! -
Jóózsf István #1807 Írd át azt is! Ne szarozz! -
Phara #1806 Megvan a bibi.Extended gameplay mod lekorlátozza az usa járműveket.És hát sajna kikapcsoláskor crashel a játék így marad minden a régiben.Új játékot meg most nem sok kedvem van kezdeni a 2. rész előtt. -
tuvixplayer #1805 Transport Fever 2 - Gameplay Video -
Jóózsf István #1804 Nnnnu! Nekem sikerült:
Mind a három vagon 4-4 fájlját átírtam. Valamit biztos elfelejtettél, vagy elnéztél. És azt is tudod ugye, hogy újra kell tölteni a játékot!!! (Ha esetleg menet közben írnád át...)
Azt is látom, hogy a két kisebb vagon kétszer szerepel a listában (játékon belül) Nálam mindkét verziójuk rendben!
"És ezek szerint nem is 4*es szorzó mert nálam játékban 26 a kapacitása." Nem jó vagont nézel!!!!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.11.23. 03:20:54 -
Phara #1803 Ez az pedig, és hiába írtam át 272-re mind a 4-ben nem változott a játékban nálam semmi.És ezek szerint nem is 4*es szorzó mert nálam játékban 26 a kapacitása.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.22. 22:39:20 -
Phara #1802 Mellesleg ha te átírod a 136-ot akkor neked változik is ingame? -
Phara #1801 Most nem vagyok otthon de kép alapján ez a mod az.A legnagyobbnak játékon belül 26 a kapacitása és nem 34. -
Jóózsf István #1800 MOd neve? Vagonok neve?
Nem akarok találgatni. Jó eséllyel nekem is megvan... De ha nincs, feliratkozom és átnézem mi lehet a gond!
US Tank Cars (1850213148) Mind a háromnak öt fájlja van, amiből NÉGYBEN vannak kapacitás értékek.
A legnagyobb kapacitása 34? (136)
(D:\SteamLibrary\steamapps\workshop\content\446800\1850213148\res\models\model\vehicle\waggon)
tank_car_33k_eot.mdl - nincs kapacitás
tank_car_33k.mdl - van
tank_car_33k_rev.mdl - van
tank_car_33k_user.mdl - van
tank_car_33k_user_rev.mdl - van
Így néznek ki:
transportVehicle = {
carrier = "RAIL",
capacities = {
{ type = "CRUDE", capacity = 136 },
{ type = "OIL", capacity = 136 },
{ type = "FUEL", capacity = 136 },
}, -
Phara #1799 Mod,tartály vagon,3 méret van belőle.20,30,és 33 ezer gallon.Mindnek van 3 olyan fájlja amiben át lehet írni a kapacitást.Utóbbi minden fájljában átírtam a 3 féle termék kapacitását duplájára.A mod még most is megfelelően működik a verzióban ami van.Nem lehet hogy valami még esetleg korlátozza a fájlban a nagyobb kapacitást? -
Jóózsf István #1798 Mod, vagy gyári vagonoknál csináltad? Esetleg konkrétan...
Olyanokat tudok még kérdezni, hogy megfelelő verziónál alkalmaztad, mert van olyan mod amiben három verziójú ugyanolyan "jármű" van. Ott például célszerű az utolsót átírni (V3) Én is futottam már bele ilyenbe.
Vagy esetleg "véletlenül" frissítésre került sor, ami simán visszaírja az eredeti értékre! -
Phara #1797 Még ha lennének is szorzók,akkor is az értékeket csak simán megdupláztam amivel már működnie kéne gondolom hisz akkor is osztható 4-el.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.22. 12:27:22 -
Jóózsf István #1796 Akkor nem jó helyen írtad át! Figyelni kell arra is, hogy van egy négyszeres szorzó, amivel a program dolgozik. Illetve a már fájlban lévő értékeket osztani kell néggyel! (ha jól emlékszem!?!?!) -
Phara #1795 Lecserélésnél is az alap adatok voltak kiírva és még a depóban is ha újat akartam venni akkor is. -
Borg #1794 Az asszem csak úgy megy, ha az xml átírás után új vagonokat veszel, vagy lecseréled őket. A már futókra nincs hatással. -
Phara #1793 Valaki át tudta írni a teher vagonok kapacitását?Hiába írtam át többét is, a játékban nem történt változás. -
Jóózsf István #1792 Halleluja!
IKSZEMEL szerkesztés rulez! -
Laca54321 #1791 Köszi István!
Faszán müködik :) -
Jóózsf István #1790 Bakker! Tényleg!
Eddig is használtam a keresőjét, de csak a felső mezőt. Nem is gondoltam volna, hogy erre is képes! Köszönöm. -
Toxigen #1789 Igen :) lehet benne szöveget keresni! -
Phara #1788 Azt csak 1x dobja rá de mivel az automata cserét csak állomáson tudja megoldani a játék ezért ugye nem tudod őket elindítani.Így sajna retkesek lesznek.Vagy keresel olyan assetet ami beleillik a látványba és nem romlik az állapota vagy marad az örök rothadás.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.19. 23:00:38 -
#1787 Erre gondoltam én is, de állandóan elavulás figyelmeztetéseket fog rájuk dobálni a program. Kőbánya vasútállomás is készül. Amikor még működött.
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2019.11.19. 22:34:13 -
Phara #1786 Ha nincs belőle asset akkor irányítsd oda és állítsd meg. :) -
#1785 Elkezdtem Pest vonalhálózatát nagy vonalakban megcsinálni. A Keleti pályaudvarral kezdtem. Most itt tartok. A vágányok stimmelnek amennyire a program engedi.
Azt nem tudja valaki, hogy a működő mozdonyokból, kocsikból hogyan lehetne statikus modellt csinálni, hogy a tároló vágányokat fel lehessen tölteni?
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2019.11.19. 18:14:02 -
bruna #1784 Ma felkerült a "Virágboltokba" egy újabb verzió is: "Build 26306" Gondolom a frissített béta-verzió. -
Jóózsf István #1783 Próbáld meg ezt:
bla-bla-bla - 908617799 - res - construction - station - rail és ebben van egy mav_dad_cargo_station.con aminek az aljától/végétől kábé 30 sornyira vissza van az availability... De a szerkesztő keresője úgyis dobni fogja... Ha ez sem segít, akkor feladom!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.11.19. 16:46:55 -
Jóózsf István #1782 Mármint miben? Hogyan? Belelát a fájlokba? -
Toxigen #1781 Total Commander segít!
(bocs, ez nem a reklám helye) -
Phara #1780 Tényleg amúgy az új üzemek kapacitása mekkora, vagy kinek mekkoráig sikerült fejleszteni?
A másik: Arra gondolok mikor meglépték a 2 termék per város igényt, hogy a városi teher forgalmat lecsökkentsék.Főleg teherautó szállítással szerintem eléggé leterhelték a várost mikor 1-3 depóba jött folyamatosan 3 vagy épp modtól függetlenül több termék is csak az iparhoz.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.11.18. 22:48:27 -
Laca54321 #1779 Na pont erre jutottam én is :)
De azért még egyszer köszönöm szépen a segítségedet -
Jóózsf István #1778 Igen. Közben kisilabizáltam, hogy miről beszélsz és megpróbáltam kitalálni, hogy hol és mit kellene módosítani, de elvéreztem. Túl sok összetevőből áll és nem volt türelmem mindent végigbogarászni!
Az a baj, hogy az összes szerkeszthető fájlt meg kellene nyitni és megkeresni benne az 1980-as értéket, azt átírni 0-ra vagy 1850-re, de az sem biztos, hogy nem valami olyan fájlban van, amihez hozzá se szagolhatunk! -
Laca54321 #1777 Koszi István!
Bár mindkét érték 0-a még se látni a kezdettől. Ez amúgy az a nagy több vágányos teher pu.
Na mindegy azért köszi. -
Jóózsf István #1776 Ugyan a konkrét módosításét nem tudom, de általában a res_models_model-ben lévő mdl-ekben van ilyen rész:
metadata = {
availability = {
yearFrom = 0,
yearTo = 0,
},
Ahol a nullák helyén évszámok vannak rendszerint. Ha mindkét érték nullás, akkor mindig jelen van a mod. És/vagy tól-ig. Értelem szerűen! -
Laca54321 #1775 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Cargo contanier módot, hol, mit kell átírnom, hogy ne 1980-től hanem már 1850-től elérhető legyen?
Lassan már végig néztem az összes mappát a "model" mappában, de nem találom.
köszi. -
Jóózsf István #1774 Olyan az agyam, mint a szita. Ezt az egész fenntartásos marhaságot, a vadonatúj emissziós baromsághoz kötik. Ha azt a lehetőséget választjuk, hogy plusz 50%-ot ráköltünk a járművekre (Kész anyagi csőd) akkor szép állapotban maradnak (Újra is festik őket!!!)A normál módion viszont, egy idő után üt-kop és a károsanyag kibocsátásuk is magas! -
Jóózsf István #1773 A lényeget felejtettem el: Azért nem igazodunk el a járműcseréknél, mert olyan, hogy automatikus csere nincs is! Vagy manuálisan cserélgeti az ember, vagy a másik kapcsolóval (Karbantartás/fenntartás) ki lehet tolni az élettartamát a járműveknek. Alap esetben normál fokozaton van a kapcsoló, ezt lehet magasra, vagy magasabbra állítani. Ilyenkor a sztendert menetköltségre jön rá 25, vagy 50% fenntartási költség.
Lehet, hogy Tauri is ezt babrálta el "véletlenül"!?!?
A térképszerkesztő még mindig kifagy! De addig eljutottam, hogy amikor várost rakunk le, meghatározhatjuk egy csúszkával, néhány lépcsőben, hogy mekkora legyen (a népessége) Valamint, választhatunk a négy ipari és négy kereskedelmi cikk közül... Remélem, hogy erre záros határidőn belül jön módosítás, akár privát, akár fejlesztői oldalról, mert nettó baromságnak tartom. Még úgy is, hogy esetleg valóban gyorsabb lesz tőle a játék! -
Jóózsf István #1772 Átvariálgattak néhány dolgot a srácok. Összekötögették a paneleket egy-egy gombbal, amik hivatkozásképp működnek. Magyarán egyik panelról meg lehet hívni-nyitni a másikat. Vagy a vonal panelre rákerült a várakoztatási idő állító.
De a legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a vezetőfülkéből lehet nézelődni. Jobbra-balra, le-fel. Azóta vágyom rá, hogy először váltottam a TpF-ben fülkenézetbe!