2613
Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • ssx22
    Steam mappába keress egy save mappát abba menti
  • Laca54321
    Ja és még egy kérdésem lenne,h hova ment ez a game, mert se a dokumentum mappában se a saját mappájában nem találom?
    A segítő tanácsokat és válaszotokat pedig köszönöm. :)
  • Laca54321
    Tudom,h egy 1060al sokkal jobb lenne de az árban is sok pluszt jelentene.
    Lényegében evvel a gammel játszom plusz ATS, ETS2, Train Simulator, Train Sim WOrld amin sajnos már a jelenlegi 7 éves gépem nem is megy és farmozni szoktam.
    Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2018.12.10. 16:28:16
  • szabii98
    Ha lehet bele 1060-at kérni, tedd meg, úgy egy egész korrekt konfig.

Laptoptól így sem rossz, de azért a világot sem váltja meg. Mondjuk a régi konfigomnál erősebb az tény, és azon is elszaladgált a játék szépen. A lategame már para volt, ahogy Borg is mondja, de amúgy vállalható.
  • Borg
    Harmat gyenge a vga benne, de igazából ez a játék úgyis csak a procit meg a ramot eszi.
    Szóval a kérdés az, hogy meddig tudja tartósan fenntartatni a hűtésével a 3.8ghz-es single core boostot.
    Az elején nyilván nem lesz gond, de ahogy egyre több járműved lesz, úgy lesz diavetítés belőle.
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2018.12.10. 15:09:18
  • Laca54321
    Srácok!
    Egy ilyen gépen hogy futna a játék?

• wollnerd #1525
    És ezt mind temagad építetted fel? Az komoly! :D
    Nem semmi... Bárcsak én is tudnék ilyen kreatívan, fantáziadúsan és türelmesen építeni. :D
  • dimre
    Nálam már erőlködik gyakran, a megalomániám előbújt, (nagy) észak Németország térképet formázgatom, még csak személyszállításnál tartok kb. 80-85%
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

részlet a térképről, Berlini csendélet
  • Jóózsf István #1523
    Csak a CPU órajel számít, merthogy "egyszálas" a játék! A VGA-nál csak annyi a lényeg, hogy legyen legalább 4GB memóriája.
    Valójában persze nem egy szálon fut, de mondhatjuk rá. Szóval egy rommáhúzott processzor nem árt hozzá.
    Most megint mintha javítottak volna a teljesítményen ezzel a "Köszönjük, hogy nálunk vásárolt peccsel." (Ami még nem jelent meg, de már tesztelhető)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2018.12.09. 03:32:10
  • dimre
    Üdv! Én nemrég vettem elő újra, egy közép kategóriás gépen már viszonylag jól fut, persze modoktól, és a beépítettségtől is nagyban függ.
    Magyar járművek, http://tpfhungary.blogspot.com/
  • Laca54321
    Srácok!

Gép vásárlás előtt állok és érdeklődőm tudna valaki mondani nekem - laikusnak - egy részletes configot amivel a játék nagy térképen és akár sok járművel is faszán fut szép grafikával? Illetve láttam MAV szerelvényeket videokban. Ezeket hol találom? Esetleg letöltő linkeknek örülnék. :)
    Köszönöm.
  • ssx22
    Nemtudom, én személyszállítással nem foglalkozok, úgyis kocsival mennek át a városok között
  • Phara
    Érdemes minden városba beszállítani mindegyik használati cikket?Nem csappan meg ez miatt a városok közti utasforgalom?Mivel ugye van minden ott akkor minek utazzon?Talán túlságosan előre tekintek mivel még gyakorlatilag csak utasforgalom van (1-2 városba kaja a 13-ból).Most épül a 2x2sávos vasúthálózat.Aztán tervezem a többi cuccot behordanibha kész lesz.
  • ssx22
    ÉN mindent vonattal szállítok csak a városokban van kamion
  • Phara
    Köszi!
  • Borg
    42
  • Phara
    Mekkora érvágás az a rendszernek ha az 1600-as farmnál az eddigi közúti szállításról átállok vasútra?Természetesen pause amíg ki nincs építve.Sok lesz a teherautó a későbbiekben úgy hiszem.Inkább átállnék vasútra.
  • ssx22
    Ja le tudja tenni
    Én csak személyvonatállomást teszek a városokhoz, mellé egy buszpályaudvart meg teherdepót
  • Phara
    Személy pályaudvaron le tud pakolni a tehervonat a mellé csatlakoztatott teherautó depóba?
  • Phara
    Jah akkor lehet,hogy 1910-ben még nem bírja a tehervagon a 160-at. :) Köszi
  • Redapple
    Arra gyanakszom, hogy olyan vagont kapcsolsz a mozdonyhoz ami nem tudja a mozdony sebességét.
    (A vagonoknak is megvan határozva, hogy mekkora a max. vontatási sebessége.)
  • Phara
    Köszi a válaszokat.

Újabb kérdés közben.Nagy sebességű vasúti pályán ahol ki van építve az elektromos hálózat is ott mért van az vonat összeállításnál,hogy 160km/h a mozdony végsebessége majd ha ráteszek egy db kocsit akkor leugrik 120-ra?320m-es szerelvényen volt 3 db mozdony 160-as (kiváló és jó hatékonysággal is próbáltam)de csak 120-al húzták mindenhol.Sehol nem volt ilyen lassú a megengedett végsebesség.
  • Nohab
    Szia!

Itt a válasz.

• Mighty
    Van elég szállítási kapacitás a keresleti lánc végső állomására, azaz a város(ok)ba?
    Ha még csak 100 a prod limit (az azt jelenti, hogy egy év alatt 100 szerszámot tud készíteni a gyár), akkor gondolom nagyon az elején vagy a játékban és egy-egy város igénye szerszámra ekkor még elég alacsony, nem éri el a 100-at sem. Kattints annak a városnak a nevére, ahova szállítod a szerszámot és látni fogod, mennyi árut képes fogadni. pl ez látszik ezen a képen: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/147885549583486070/642C2237C446517D0525CF0AD70DC5A3127DAC1E/
  • Phara
    Üdv!

Olyan kérdésem lenne,hogy szerszám gyárból az első depóba mért nem szállítják ki gyorsabban a szerszámot hogy azt vihessem a városba?100 a production limitje de vasból kb 200-at szerszámból meg 130-at tárol.A depót folyamatosan üres szinte szóval az se lehet.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2018.11.05. 20:41:07
  • Skedek
    Sziasztok! Működő körforgalmat meglehet oldani a játékban? Esetleg valami mod van rá? Köszönöm!
  • ssx22
    Inkább az a vicc hogy 2000 után nem jön új vonat... a TTD-be volt mágnesvasút ebbe meg semmi ilyen nincs
  • Nohab
    Az is lesz még legkésőbb decemberben. Ha két évente nem dobnák ki a jelentősen fejlesztett játékot, akkor az updatek is elapadnának.
  • Tuvok #1503
    Nem felesleges az, nagyon sok korlátja van a játék motorjának, indokolatlanul magas hardverigény, korlátozott termelési láncok, a vasúti jelzőrendszer fájdalmasan primitív, mod-okkal se lehet javítani rajta. Nekem külön nem tetszik, hogy adott vonal vonatai kizárólag egy vágányt használhatnak, túl kötött az útvonalkeresési rendszer.
    Vicces, de ezeket 15 éve az OpenTTD-ben komplexebben meg tudták oldani.
  • Laca54321
    Ez várható volt!
    Meg is kell élniük valamiből...
  • ssx22
    Minek? Inkább legyen ehhez update. Azért felesleges 2-t csinálni
  • Nohab
    Btw. Jövőre lehet jön a Transport Fever 2.
  • ssx22
    Én meg bármit csinálok kva lassan növekszik a népesség, már 2623-ba járok de legnépesebb városom 2500 fő... viszont a pézem 80 milliárd :D
  • Laca54321
    Leállítottam a játékot, szétzúztam minden várost és utat, majd több napig építettem a pénzmóddal és most van egy kísértetjárta mappom :)
  • ssx22
    Azt meg hogy csináltad hogy nincs egy lakos se?
  • Laca54321
    Szaisztok!

Érdeklődnék van e olyan mód ami egy teljesen lerombolt, majd újjá épített térképet újra életre kelt, mert minden város nulláztam és most egy lakosom sincsen :)
  • ssx22
    Steam felhőbe elvileg a mentéseket tárolja, nem? De nekem miért nem tölt fel semmit?

Utoljára szerkesztette: ssx22, 2018.10.15. 19:25:04
  • ssx22
    Azért érdekes látvány lehet hogy az áruszállítás 0/sok de a városok növekszenek.. isten bizony kezdek egy új játékot és csak személyeket fogok szállítani kiváncsi leszek mi lesz pár 100 év alatt :D
  • Toxigen
    De megy az építőanyag, csak talicskákkal és kézikocsikkal szállítják ;)
  • ssx22
    Nem megy építőanyag a városba és úgy is épülnek házak...nevetséges....