2613
Transport Fever
-
Jóózsf István #2012 ...de legalább megpróbáltad!
Most, hogy ilyen szépen körbejártuk a hülyetanácsok fórumát, akár el is kezdhetnénk beszélni a problémáról.
Van egy ismerősöm, akivel, ha bármennyire is nem vagyunk járatosak a témában, de megkérdezzük egymást, hátha valami kis fénysugár áttöri a reménytelenség homályát. András hozzászólásai után, tényleg BÁRMI jöhet! -
mariakandras #2011 Hát ha ragaszkodsz a 4k-hoz, akkor ne panaszkodj itt nekem, tegyél félre 300 ezret évente és 3 évente vedd meg egy milláért az éppen aktulális top masinát, az nem kérdez soha semmit. Haszontalan tanács, tudom. -
Jóózsf István #2010 Nagyon szépen köszönöm a tanácsot. SZERINETD, azért vettem "másfél méter átmérőjű" 4K-s monitort, hogy fullhádéban játsszak rajta??? hmmmm? (Family guy.: Stewie arca megvan, ahogy félrefordul?) SZERINTED, ennek a grafikának, úgy, hogy már a közepesnél (Már füvem sincs!) tartok, meg kellene fektetnie az említett hardvert? Akár négykában!??!?! Szerintem baromira nem!!! Valami el van kottázva!
Bali. A összefüggés.: Minél több elem van a játékban, pláne gyártó-termelő, annál több erőforrás kell a játék futásához. Mivel a motoron nem változtattak, kénytelenek más módon spórolni... Tehát nem igazán fognak plusszos dolgot önként a játékba pakolni, hacsak nem potyognak négergyerekek az égből!
Ez a román küldetés, meg egy igazi vérszívás! Órák óta malmozok felette. Megy minden magától, csak tetű lassan. Már inkább háromszoros sebességem pörgetem, csak legyen már vége! -
mariakandras #2009 4k? Mi az isten haragjának az játékra? Böhöm nagy tv-nél hasznos a 4k. Vedd vissza full hd-re, kivéve ha egy másfél méter átmérőjű monitoron játszol. Alig fogsz látni különbséget, a betűk nem lesznek annyira tűélesek, kábé ennyi. -
#2008 Nem értem az összefüggést! Miért vágnák maguk alatt a fát?? -
Jóózsf István #2007 Mert azokat nagy valószínűséggel csak a kampányhoz készítették?!? (Saját maguk alatt nem akarták vágni a fát!)
Más: Nektek is izzasztja a VGA-t? Már nem győzöm visszavenni a grafikát és még mindig üvölt mellettem a gép! 4K-ban játszom egy 1080ti-vel. (2500 körül forognak a ventilátorai és szedegeti vissza az órajelet... Más játékban nem látom ezt) -
#2006 Már az előző részben is ezt hiányoltam, a változatosságot.
Ráadásul a map editorban sem lehet csak a "basic" industry-kat használni... -
#2005 Nem tudom, de már láttam rá mod-ot. -
#2004 Free módban miért nincs benne minden industry? Whisky gyár, hal telep... stb. -
Phara #2003 Meg azért jó lenne editorban ha lehetne kis falut is csinálni.Oké hogy 50-50-50-re be lehet állítani a méretét de akkor is ott füstölögnek a kémények. -
#2002 A lényege az, hogy csak egyik oldalra szabad az ilyen állomásokat fejleszteni. A másik oldalt még az eredeti peront is el kell törölni. Így mindegyik peronhoz egy irányból fognak érkezni a járművek. -
Phara #2001 Eddigi tapasztakatok alapján úgy vélem még mindig túlzás a mindenkinek adjunk autót hozzáállás.Szerintem még most is kezelhetetlen lesz.Bár még nem merültem bele teljesen.Ne legyen igazam.Ti tudjátok kezelni őket ha minden város össze van kötve utakkal? -
Phara #2000 No végeztem a kampánnyal. -
mariakandras #1999 Nagyon köszönöm a válaszokat. Eggyel balra is próbáltam korábban, de úgyis elment jobbra és tett egy kört. Úgy oldottam meg, hogy hármasra bővítettem. -
Phara #1998 Vagyis nagyjából úgy kell felfogni mint ahogy a buszoknál is jobb oldalon van ki-beszállás úgy itt is jobb oldalra esik a lerakó a járműtől. -
Jóózsf István #1997 Mert van egy közlekedési szabálya az állomásnak. Ott, ahol te szeretnéd, hogy balra menjen, csak szemből közlekedhetnek a járművek. Már én is belefutottam ebbe. Sajnos ez van!
Mellesleg, ha egyel odébb teszed a bejáratot (!!!) (BALRA. A sárga kijárat mellé!), akkor azon fognak bemenni...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.12.21. 20:31:35 -
mariakandras #1996 Miért nem tud elmenni a piros vonal az állomás bejáratánál balra? Akkor is ez van, ha az oldalsót próbálom. Nem tűnnek nagyon hatékonynak ezek a plusz bevezetők, ha bent ismét kering egyet, akkor sok értelme nincs..
KÉP -
Phara #1995 Valaki talált hatékony megoldást 2 város közti vonat és távolsági busz közlekedésre? -
Phara #1994 Konkrétan én először csődbe is mentem azon a mapon ahol a partot kellett bővíteni.Először elbasztam csomó pénzt mert rossz helyen bővítettem.Aztán meg a repülőket személy szállításon hagytam, így meg a karbantartások annyi pénzt vittek el h nem is figyeltem majd egyszer kiírta h nincs több pénz :D -
Jóózsf István #1993 Azért azt is tegyük hozzá, hogy nem voltak ám ilyen egyszerűek a küldetések. Amíg teszteltük én is csináltam őket és a filmforgatásnál akadtam el. Mert akkor még az volt a feladat, hogy HAT gép legyen a zónában és nem volt ám odaírva a megfejtés a feladat alá, mint most: (Állítsd meg a repülőt!) Eszembe sem jutott volna soha, hogy a egy repülőt meg is lehet "állítani" Persze ez csak az én szegénységi bizonyítványom. Tegnap este röhögve csináltam meg az összes mellékkel együtt.
Inkább azt mondanám, hogy mások voltak a TF1 küldetései. Ezek inkább szívatósak. Sokszor volt olyan, hogy: "Bakker! Nemá! Legyen már vége!" Inkább büntetésnek érzi az ember néha. -
#1992 Azok sem jelentenek kihívást. Nagyon könnyű a kampány a folytatásban. A TF1-ben azért sokkal neccesebbek voltak. Itt csak a uzotolsó előttit kellett egyszer újrakezdenem.
Az utolsó küldinél nagyon figyelj és a feladatok teljesítése előtt csinálj mentést. Nagyon összecsapták. Én összekötöttem mindent mindennel még az elején és jött is a pénz. A fő küldinél nem is tudom miket kellett teljesíteni, mert egyből megadta. Viszont az utolsó bónusz küldit csak a legvégén adja be. Egy normálisan kiépített hálózattal kb. kettő hónap alatt meg is van. A mellékküldi viszont sokkal több időt igényel, de szerencsére csak egy dolgot kell teljesíteni. -
Phara #1991 Na már csak 2 küldi van vissza a kampányból. :) -
Phara #1990 Én a megjelenés előtt voltam így vele.Már annyira nem akartam semmivel tolni, hogy kínomban sorozatoztam és filmeztem.De most ez megy, januárban meg az egy éve előrendelt wolcen :) -
ssx22 #1989 Hát nem tudom, vagy kezdtem megunni ezeket a játékokat, de engem ez az új rész nem nagyon köt le, 1-gyel jászottam 300 órát, ehhez meg már fél óra után nincs türelmem -
#1988 A tengerpartnál a szintező tereprendezőt használd. Ha a kibővített rész homokos, akkor az még túl alacsony. Ha kezd lenne rajta fű, de nem mező az a tökéletes. A bővítést pedig abban a bazi hosszú parton csináld a két sziklás rész között, illetve némileg az előtt.
Az orosz pályánál pedig a küldetés ablaknál a bal felső sarokban katt a hely ikonra. El fog vinni egy helyre, ahol egy kék körben kell lefele ásni.
Nem árt fejben tartani, hogy most jött ki egy frissítés, ami némileg módosított pár küldetést. -
Phara #1987 Ő minden küldit megcsinált a bónuszokkal.Én is őt lestem ha nem értettem valamit. -
AdemHUN #1985 Jó lesz ez... :)
Ezek a Chapter bonuszuk nehezek... Mallorcan hogy kell megcsinálni az tengerpart bővítést? Már majdnem összekötöttem a kis szigettel. Magaslat tengerpart sekély víz is van, de nem adja meg a bónuszt.
Valamint egy utólagos kérdés. oroszországban hol van a sámán ékszerköve? Azt mondta hogy délnyugat legmeredekebb lejtőjén. Én kétszer visszalódoltam kb 120M $ szórtam el domborzat alakításra de nem lett meg. Egyetlen hiányzó bónuszom eddig. -
tuvixplayer #1984 Végre lehet szerkeszteni a kijelölt szerelvényt! Ezt hiányoltam a múltkor. Még jobb, is, mint az 1-ben, mert az a vonalra legutóbb cserélt szerelvényt hozta be, ez viszont azt, amelyiket kiválasztom a cserére. -
mariakandras #1983 Szerintem az az oka, hogy az első részben ugye mindent vihettél mindenhova, viszont figyelni kellett, hogy ha pl. az egyik városba ennivalót vittél sokat, akkor a szomszedos városba ne azt, különben nem lesz nagymértékü személyforgalom, mivel "kaja-kaja" városok. Szerintem ezt küszöbölték ki azzal, hogy csak 2 cucc per város, viszont azokra oda is kell figyelni és a személyforgalom is mehet keresztül-kasul.
Módosítás nélkül is igényt tartanak a városok mindenre, a két szállítható termék csak a város specifikumai, a nagy volumenű iparjai. Attól, hogy nincs a város feje fölött a kenyér, még nem importál minden egyes nyavajás vizes zsömlét, mert nincs egy szerencsétlen szántóföldje se.. Szóval szerintem kicsit kreatívan, elvontan kell nézni pár dolgot a játékban és nem olyan földhözragadtan, hiszen például a vonatok is megfordulnak az egypályás sínen.
Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2019.12.19. 21:30:27 -
Jóózsf István #1982 Még nem próbáltam ki a mod-ot...
Nekem szimpatikusabb az, ha minden város minden cuccra igényt tart. Vagy, mint ahogy a módosítás is... Jelentős részére. Így még az a látszat is fennmarad, hogy az embereknek át kell utazni egy másik városba, beszerezni azt, ami náluk nem kapható.
És ugye ott van még az elméletem a fejlesztők sumákságáról, hogy: "Így akartak erőforrást spórolni!" -
Borg #1981 Akkor lassan én is befizetek rá :) -
Phara #1980 Végre visszatért a new line gomb a járművekhez.A vagonokat is lehet le-fel mozgatni ha szét kell szedni.És vonalanként be lehet állítani egy csúszkával mennyi cargo-t vigyen egy jármű.(ahol beállítható a load/unload opció) -
mariakandras #1979 Kijött egy patch, végre jó depóba teszi a klónozott vonatot, halleluja. :) -
Tauri #1978 Nekem bejön ahogy van -
mariakandras #1977 Szerintem borítja az egyensúlyt, kivéve ha ugyanakkora városhoz most 2x annyi termék kell (ezt kétlem) -
tuvixplayer #1976 Valami hasonló szöveggel akartam én is kitenni :) -
tuvixplayer #1975 Vagyis nem egyformán jelzi a két helyem, mert a vonat lapján, akkor sem lesz poor, ha tele minden vagon. Így nem ok szerintem. És ez így van az 1-ben is. ha az üres vonat good, medium, stb, a tele is az marad. -
Jóózsf István #1974 ...Hát eddig kellett várni! -
Tauri #1973 Véégre kijöt egy új kis commuter Multiple Unit. Váltottam is a Mirage ra az előző ClE 2 ről. Hát a srácok kicsit elnézték a balanceot, 95% os kihasználtág mellett nem hoz profitot és még csak jobban sem megy...
Vonat csere
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2019.12.19. 16:48:38 -
Tauri #1972 A vonat vásárlásánál üres kocsik tömegével számol.