2613
Transport Fever
-
Tauri #1931 Valahol be lehet kapcsolni hogy a járművek jelen esetben a vonatjaim szinkronban legyenek az adott vonalon? Régen uyge úgy volt hogy próbáltak beállni maguktól hogy azonos távolságra legyenek egymástól. Most ez nem nagyon akar működni.... -
Phara #1930 Nekem ez a bepakolósdi a hajóknál érezhető most.Belefér 200 termék de 2 fajtát simán átvihetne a másik partra, viszont csak egyikből pakolnak bele. -
AdemHUN #1929 Ezt a vonatosdit tényleg elrontották egy kicsit.
Én azt sem tudtam megcsinálni, hogy (mindkét vonat bent volt a "garázs"ban) az egyikről leszedni mondjuk az olaj vagonokat és azt feltenni a másikra. Egyszerre csak egy vonatot tudok szerkeszteni, nem úgy mint a TF1-ben.
Szóval nem lehet beállítani, hogy csak X darab vagont pakolhatnak meg hiába van több is? Remek... -
tuvixplayer #1928 Van egy ilyen díj:
Metropolis
Have a town with a population of at least 1500.
vagyis elvileg ekkorára is megnőhet egy város. -
tuvixplayer #1927 Nincs rá valami módszer, hogy vonat cseréjekor az aktuális szerelvény megjelenjen a csere szerelvény helyén, így ha mondjuk csak egy vagont adnék hozzá, akkor ne kelljen az egész vonatot összeválogatni, csak azt az egyet hozzáadni? Megértem én, hogy a játék kibővült néhány tényleg hasznos kezelési móddal, de miért kellett néhány régi jól bevált funkciót kivenni?
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2019.12.15. 21:20:15 -
mariakandras #1926 Nem hiszem, hogy ez ilyen egyszerű. Emberibben közelítsd meg a dolgot szerintem, vigyél neki minden jót amit kér és kötsd össze minél több várossal (személyszállítás). Simán el tudom képzelni, hogy ha a 2 produktból csak az egyiket kapja, az biza nem lesz elég a tartós növekedéshez. -
Phara #1925 Térkép szerkesztőben be lehet állítani target population-t mondjuk 5k/város amiből kihozhatsz 10k-t.Vagy nem? -
Tauri #1924 Akkor máshogy fogalmazok.
Van egy városod 100 as létszámmal.
Ennek viszel ellátmányt +100% lesz azaz 200 as lesz a városod.
Ez után mi lesz? Marad örökre 200. Nekem ezzel van a bajom -
mariakandras #1923 "kiakaszt hogy szinte nulla a fejlődese a városoknak, főleg ha nem tudsz oda vinni semmiylen árut"
Ez aztán tényleg probléma... Pedig úgy lenne jó, ha Üzbegiztánfalvát és Patakpusztát elég lenne összekötni egy IC-vel és máris megtörténne a népességrobbanás meg beindulna az ipar.
Utas témához annyit tennék hozzá, hogy nekem kiírta a játék, hogy ha sok várakozó utas van, megsínyli a város. Szóval kevesebben vannak, viszont oda kell rájuk figyelni, mert a sok várakozónak nem csak a bevételelmaradás lesz a következménye. -
Tauri #1922 Ez automatikus. Annyit tudsz beállítani hogy a vonat mit vehet fel... -
AdemHUN #1921 Sziasztok!
Hogy lehet beállítani, hogy a vagonokra mit pakolhatnak fel? Van egy Fém telephely - Fűrészmalom - Eszközgyár vasútvonalom.
Ugyanaz a vagon kell a fémekhez és a deszkákhoz is. A TS1-ben ez nem volt gond, de most nem találom hol tudnám beállítani, hogy 4 vagonra fémet, másik 4-re pedig deszkákat rakjanak.
Muszáj két vonat?
Utoljára szerkesztette: AdemHUN, 2019.12.15. 18:23:10 -
Tauri #1920 Meg van az 1 Billió pénz Hard mód acsim..és hozzá a legmagasabb elérhető főhadiszállás is.
1905 ben járok szinte végig 1/4 es játékmóddal max sebességgen.
A problémám a játékkal jelenleg hogy nincs a várásoknak fejlődése az előző részhez képest. Eddig a legnagyobb városom 700 as méretű hogy 110% os ellátottsága van a 2 horható áruknak. Az idő csak múlik, szépítgetek mindent, lassan próbálom az újabb és újabb városokat bekötni, de kiakaszt hogy szinte nulla a fejlődese a városoknak, főleg ha nem tudsz oda vinni semmiylen árut csak személyel foglalkozol.
Eddig ujra kellett dizájnolnod a várásokban a tömegközlekedést az előző részben stb, de most amit leraktam 1850 ben tökéletesen jó.
Nincs szenvedés hogy minden utast el tudj szállítani, jajj ujra kellene méretezni az állomást de a városom körbe nőtte, nincs elég vonat ami elég lenne...ez mind mind hiányzik nekem.
:(
-
mariakandras #1919 Signal tavolságmérő van? -
mariakandras #1918 Hasznos lesz ez a válasz másnak is, aki nem tart még ott. :) -
Phara #1917 Upgrade-nél egér jobb gombbal lehet menetirányt váltani.Megválaszoltam magamnak :D -
Phara #1916 De 200-as egy farm viszont 2 búza = 1 kenyér. -
mariakandras #1915 Nekem úgy tűnik, más rendszer van, nem hiszem, hogy lesz autómata járműcsere. Én úgy szoktam, hogy időnként ránézek a járművekre, kondíció szerint sorbarendezem és ami bad vagy very bad azt cserélem ( általában az adott útvonal összes járművét, a vonatokat azért jobban megnézem, mert az sokba van). Csere után viszont azonnal az újra vált mindegyik, nem kell bemenniük egy állomásig. -
#1914 Nem 200-asok a farmok? Mert akkor kettő elég egy sütödéhez. -
Phara #1913 Én is kérdeznék egyet.Az egyirányú utaknak az irányát hogy tudom változtatni bontás nélkül?ssx: Jármű managementben fent van egy fogaskerékszerű ikon minden vonalnál.Tudtommal ott. -
ssx22 #1912 Hol lehet beállitani az automata járműcserét? Mert már 200 éves repülők szelik a légteret mindenfele :D -
mokuci74 #1911 Neked is koszi a valaszt.
Ez viszont lassan, de biztosan halad :
https://steamcommunity.com/id/pombar/screenshots/?appid=1066780
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.12.15. 09:39:05 -
mariakandras #1910 Valahol reálisabb, hogy a nyersanyagtermelésnek megvannak a határai, azért az egy szál erdőm 1200-as fakitermeléssel az egyben ami ellátott vagy 3 feldolgozóüzemet, kicsit furi volt. Így legalább lesznek kisebb nagyobb városok, nem lehet mindegyik gigantikus metropolis. Véges a rendszer, nem jut minden mindenhova, a valóságban is így van. Nekem jobban bejön ez a rendszer, minthogy indítsam a végeláthatatlan járatokat, hogy kihasználjam a gyakorlatilag végtelent. -
#1909 Igen, volt egy fejlesztői tájékoztatás hogy akik bétáznak/tak, nekik már megvan a játék, nem kell megvenni. (ingyen kapott játék) -
Phara #1908 Mondjuk ha számításaim helyesek akkor 4 farm kéne egy 400-as pékséghez, így tehát érdekes lesz mindent kiszolgálni. -
mokuci74 #1907 Ertem, koszi.
-
mariakandras #1906 Köszi. Kilenc farmom van három ételgyárra (szintén három városnak kell), elég lesz ez? Két búza kell egy étel előállításához. -
#1905 Másik farmot kell bekötni. A farmok nem termelnek 200-nál többet. -
ssx22 #1904 Hol lehet beallitani hogy automatán cserélje a jarmuveket? Sehol nem talalom. -
Jóózsf István #1903 Megkaptuk ajándékba! És megkértek minket, hogy maradjunk tesztelők.
Van a beállítási lehetőségek közt a gőzön, olyan, hogy ...testing (tulajdonságok - béták) De azt hiszem, innentől bárki lehet tesztelő!
-
mariakandras #1902 Erről volna szó. Kéne több búza, de hogyan? :)
Itten van a problem. -
mokuci74 #1901 @Wollnerd, vagy @Jóózsf István : Nektek meg mukodik a jatek ? Ertem ezalatt, hogy a beta kulcsnak nem kellett volna inaktivalodni, vagy most mizu van ? Megy a jatek, pedig nem vettem meg..... -
mariakandras #1900 A termelőüzemek mitől fejlődnek, lépnek szintet? Már 35 éve (1850 óta) 100%-os a transport, de még mindig csak 200-at termel a farm. A kajagyárból is viszem és a város is szívna fel többet. -
Phara #1899 Nálam vasúti pályaépítésnél azért még mindig le-leesik az fps valamicskét.Nagy pályáról még nem tudok nyilatkozni mert kampányolok.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.14. 15:28:57 -
mariakandras #1898 Nekem úgy van, mint az első résznél, betöltés után első végigpörgetésnél meg-megreccen, utána teljesen akadásmentes. Ez a része szerintem nagyon rendben van, kb így kéne megírni minden szoftvert. -
ssx22 #1897 Mennyire bírja a gépetek a large mapot? -
mariakandras #1896 Ezek a main buildingok mekkora királyság, végre ha lecseszek egy vasútállomást a városközpontba, behálózható vele az egész város.
Mint növényevőnek nagy öröm, hogy nem kell húst szállítani, igaz, hogy kotkodácsolnak a csibék a farmon, de vinni búzát viszek. Mennyit szöszmöszöltem emiatt az egyben, ha véletlen elfelejtettem manuálisan átállítani és betette az állatot a vagonba (illetve teherautóba), kezdhettem újra a játékot...
Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2019.12.14. 10:03:58 -
Phara #1895 Jöhet a 6. küldi Bagdadban :) aztán Chapter 2 -
mariakandras #1894 Két gondom van:
1. invert Y tengely beállítást hol találom?
2. Klónozom a vonatom és a két depó közül abban "teremtődik" meg, ahonnan nem tud eljutni a vonalára. Hogyan tudom ezt befolyásolni?
Köszöntem. :-) -
tuvixplayer #1893 Köszönöm az infót. Kár, hogy ilyen 'fapados' megoldás van csak. Hiába lehet egy állomás vegyes, attól még a funkciók egyes lépései mindig csak az egyik jelleget kezelik. -
tuvixplayer #1892 A vasúti járműveknél vásárláskor a jármű tulajdonságai lapján lehet színt választani. Itt kerestem a közúti járműveknél is. Amit mutattál, azt a lehetőséget nem vettem észre. Köszönöm, megnézem majd.