2613
Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • Phara
    Szerintem a Quality rész nem tud pluszba menni csak mínuszba ha már a Nagyon jó is 0 azon belül.
  • Jóózsf István #2051
    Ahhoz elég lett volna, ha a játék bejelentkező képére kiírják: Ne fingasd a marhákat!
  • Phara
    Azért mert már ők is környezettudatosságra akarnak nevelni...
  • Jóózsf István #2049
    Ez az emisszió dolog egyszerre zaj és szmog. Minél modernebb és újabb - jobban karbantartott járműveket kell alkalmazni.
    Én meg még mindig nem értem, hogy ez a ficsőr hogyan, de leginkább minek került a játékba?!?!?!
  • ssx22
    Steam hova teszi a képernyőmentéseket? Sehol nem találom
  • Phara
    Szerintem,bár még nem mentem bele a részleteibe, a városban minél jobb tömeg közlekedés és azok legdrágább karbantartásának összege.Mivel minél jobb a karbantartásuk annál kevésbé szennyezőek.A túl sok autó is szerintem nehezít a helyzeten és azért kell a tömegközlekedést előnyben részesíteni a városokban.Bár ez megint 2 élű, mert ha jobb a tömegközlekedés akkor tőbb lesz a népesség ergo megint több autó.
  • Hunor1
    az a füstkibocsájtás lenne? mert akkor talán ültetni kéne sok fát.
  • Deaxus
    Sziasztok.
    Abban kérnék segítséget,hogy a városoknál a Quality opciót hogyan lehet növelni?A traffic és a stations az very good de mégsem generál szaporodást,miért nem?
    De ami a legjobban érdekelne az az emission.Az very poor majdnem minden városban.Na azt hogy tudnám növelni?
  • akyyy
    én azt várom , hogy ha le rakunk egy várost, akkor ne ilyen random gerenrált utcákat rakjon le, hanem be lehetne állítani ilyen 'alaprajzot', vagy akár már előre meg lenne szerkesztve az utcák, és csak épületeket tesz le mellé.
  • Phara
    Mindenesetre lehet érdekes dolgokat kreálni szerkesztőben. :D
    kép
    kép
  • Hunor1
    jó hogy nem tartok még itt ! tényleg gáz.
  • Phara
    Egyrészt le tudsz rakni egy helyre több várost is személyre szabható nyersanyag igénnyel másrészt katt a városra és ott a negyedik fülön be tudod állítani az alap méreteit (800 a legnagyobb és 50 a legkisebb).
    kép
    kép
    kép
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 18:02:31
  • mokuci74
    Na igen, tudom jol hogy Budapest sokkal nagyobb mint Debrecen, de hogyan lehet a jatekban atirni egy generalt varos nepesseget ? En nem tudom....
  • Phara
    Az a baj, hogy akár mennyi sávos utat teszek le mindig csak egy sáv engedi őket jobbra.Így lesz egy kibaszott hosszú sor ami nem megy semerre.És a városban gyakorlatilag körbe-körbe mennek vagyis állnak egy belső sorban.Egész nap a várost próbálom helyre tenni de baromira nem megy egyenlőre.Éljen a 2x3 sáv
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 14:28:01
  • Phara
    Szerény véleményem szerint ezt a lámpás kereszteződést is gyorsan összecsapták csak h legyen valami a sok sírás ellen.Mert nem valami csodás a működése de úgy általában a kocsik mozgása sem a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 10:17:48
  • Phara
    Körforgalom mikortól van tudja valaki?Köszi
  • Phara
    Jónak ígérkezik.Budapest népessége 9x akkora mind Debrecené.Itt vannak a városok adatai.
  • mokuci74
    Ha kesz lesz, termeszetesen meg lesz osztva
  • Hunor1
    király! feltöltöd modban is?
  • mokuci74
    Meg csak a varosok es az uthalozat ( M0, M1, M3, M5, M7 )van kesz nagyjabol, de itt egy par map editoros screenshot :
    Magyar map
    Boldog Karacsonyt mindenkinek !
  • ssx22
    Nagyon fura ez a szállitmányozási lánc, gondoltam szállitok még olajat a gyárba es másik nyersolaj lelőhelyről, erre a finomítóba lerak 300-100-at, a többi nyersolajat meg viszi a gyárba ott egy másik vonat elviszi nem tudom hova
  • AdemHUN
    Az van persze, de minél több teherautót rakok be annál nagyobb lesz a túlterheltsége. Szóval az lehetetlen lenne hogy ne legyen túlterheltség. DE! leraktam vagy 8 teher állomást a mezőre csak úgy egymás melléföléalábalrajobbra... és egyszer csak beadta hogy bónusz küldi kész.
    Nem értem, de most már Romániában vagyok. Mit kellett volna megkapnom a japán küldi után?
    BOLDOG KARÁCSONYT !
  • Nohab
    Teherautó állomásod van? Mert azt is beleszámítja.

Amúgy nincs mit!
  • Hunor1
    meg is van a probléma. a 4x-es szűrést le kellett venni 2x-esre...ehh:) Kellemes Karácsonyt
  • Hunor1
    hello. csak most telepítettem a játékot. sajnos nekem fekete a map, csak az interfész, illetve a map ikonok látszanak:((( mi lehetne a megoldás? (minden mostani játék remekül fut a gépemen)
  • ssx22
    Full HD-be 13 GB RAM van használatban a 16-ból igaz ebbe a win 10 is benne van kb 3,5 GB-tal... meg a 4(8) magos prociból csak 1 magot használ jobban a tobbi alig alig
  • Jóózsf István #2026
    Na meglett a nyomorom kulcsa.: Kíváncsiságból bekapcsoltam az SSAO-t és úgy felejtettem. Sosem használom, egyik játékban sem!
  • AdemHUN
    Sziasztok!
    Megcsináltam japánt, de benn maradtam még, mert hiányzik egy bónusz küldi. Meg tudnátok mondani, mi az hogy "No overcrewded cargo stations"? Egy darab ipari vasútállomásom sincs és 74%-ot ír rá. Minden más feltétel pipálva van.
    Nohab! Köszi az orosz segítséget. Nem tudtam, hogy "lufira" kattintva megmutatja a helyszínt. Nem csoda, hogy nem találtam meg. Azt mondta délnyugati hegység. Erre északon volt fenn. Igaz hogy nincs égtáj, de én abból indultam ki hogy mit ad be kezdésnek.(Előttem van Észak...blabla) Ez ugyanolyan szivatás mint Mallorca. Csinálj tengerpartot. Nekem is újra kellett kezdenem, mert elszórtam a pénzt és még 100 millió kölcsönt is. Igazábol meg nem is beach kell hanem a sziget méretét kell növelni.
  • Phara
    ssx az még csak a térkép szerkesztő volt.És nem a hazánkat kreáltam meg,olyat nem is írtam.Csak a városok népességét egymás arányaihoz viszonyítva próbáltam berakni a térképre.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.23. 19:35:17
  • mariakandras
    Kipróbálnám a térképet ha tényleg jól meg van kreálva drága kis hazánk, de 1850-es kezdéssel és normál hitelkerettel. Tudsz mutatni madártávlatból nézetet?
  • mariakandras
    Erről jut eszembe, élt már túl valaki hardon 1850-től? Eléggé kínkeserves, nem merek vonatot venni..
  • mariakandras
    Nem akarok belekotnyeleskedni (ja de, mégis :) ), a felbontáshoz képest minden más tétel bagatell, a 4k úgy nyeli az erőforrást (játékban), mint egy padlógázas Tesla.
  • ssx22
    Account végtelen, ja igy könnyű :D
  • Jóózsf István #2019
    Az már alacsonyon van! Minden abban részben a minimális értéken:
    Árnyék közepes
    Terep közepes
    Fű nincs

Még a textúrát tudom levenni alacsonyra, de akkor már tényleg a minimumon vagyok!
  • Phara
    Ebből lesz majd a főváros.
  • tuvixplayer
    Igen, az ipart levettem mediumra, mert nem akartam, hogy egymást érjék az üzemek. Az a megoldás, hogy magam kreálok térképet, és annyi üzemet teszek le, amennyi kell :)
  • mariakandras
    Városok és üzemek aránya ugyanaz? Kis térképen 6 város az high / very high beállításnak felel meg. Nekem high-high beállítás mellett 2 olajfinomítot adott. Valószínűleg az ipart levetted médiumra vagy még kisebbre, ezért kaptál csak egyet.
    Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2019.12.23. 10:39:28
  • Phara
    Nos.1900-as évvel de a mai Magyarország körülbelüli városi népességi adataival kreáltam egy very large mapot. 54 település,1 főváros(5 város) majd egyre kisebb városok(csak egy város) és a végén 14 falu a legkisebb beállítható mérettel ahova nyersanyagigény sincs.Azt hiszem elleszek vele életem végéig.
  • mokuci74
    Pistam, esetleg a geometry opciot teljesen kikapcsolni....? Nekem az segitett az eslo reszben, igaz csak 1060-om van
  • tuvixplayer
    Nagyon elbaltázták az üzemek termelésének 400-as felső határát. Kis térképet kezdtem a maximális 6 várossal, de nem akartam telezsúfolni üzemekkel, nem szeretem, ha egymást érik, Így is több van, mint 30. Minden termék két városnak kell. Csak egy olajfinomító van, ami nyersolajból olajat csinál, abból üzemanyagot gyártok, és ez ki is szolgálja két város igényét. Csak egy olajfinomító van, amit full-on megy. Hogy lesz most műanyag? Sehogy. Az 1-essel is a termelés növelő mod-ot használtam, mert ott sem volt elég, ami alapból van. Letöltöttem a termelés 4-szerező mod-ot, de a listában egyből piros jelzéssel jelenik meg, az ilyen modokat szoktam használni. Valaki próbálta már?
    Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2019.12.23. 08:16:08