2613
Transport Fever
-
Jóózsf István #2132 -
Phara #2131 Vagy miért özönlenek továbbra is a vasútra ami 50-el megy teszt jelleggel 2 város közt és nem szállnak buszra ami buszsávon végigmegy 100-al? -
Phara #2130 Csak itt nincsenek jegyárak és náluk sincs kiírva mit preferálnak.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2020.01.04. 12:22:59 -
tuvixplayer #2129 Az 1-ben átszállnak városon belül is, biztos ebben is. Megint csak az 1-ben vannak olyan utasok akik az olcsóbb eljutást preferálják, van akik a gyorsabbat. Biztos itt is. -
mariakandras #2128 En ugy vettem eszre, hogy eleinte az olcsobbat preferaljak, aztan ahogy telik az ido es gyorsul a vilag, ugy akarnak ok is egyre gyorsabban kozlekedni es ennek hajlandoak meg is fizetni az arat. -
Jóózsf István #2127 Abból hibaüzenet lesz! Legalábbis az egyesben nem lehetett megszüntetni az útkapcsolatot, amit a játék létrehozott, mert irgum-burgum lett belőle. Sőt! Ha átvariáltad és nem tetszett neki a hossza, akkor is! -
Phara #2126 Tudom,de valahogy meg akarom oldani életszerűbben.Ami így mondjuk kurvára elvesz a TRANSPORT élményből mert állandóan a városi utakat kell rendbe tenni h tudjanak rajtuk közlekedni.De azt sem tudom ,hogy városon belül ismerik-e az átszállás lehetőségét?Vagyis mondjuk egy városon belül 2 busz vonallal jut el mondjuk a vasútállomásra működik?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2020.01.04. 10:35:17 -
ssx22 #2125 Vágjál el minden utat a városok között, csak vasút legyen és kénytelenek lesznek azt választani, mert más nincs :D :D :D -
Phara #2124 Kérdés:Most vajon van bármilyen módosító amivel az utasok előnyben részesítenek bármilyen utazóeszközt a másikkal szemben?Vagy ha mondjuk csak egy járat van egy másik városba akkor többen használják ha gyorsabb vagy lassabb? -
Jóózsf István #2123 Kötelező kérdés: Biztos nem nyomtál mellé? -
Neoka01 #2122 Nem kezdett el.
Évekig (kb 5-6 évet vártam), de nem volt hajlandó átváltani a szénről és nem kezdett el termelni sem :( -
tuvixplayer #2121 Ha 1-1 vagonra nem is, de a vonatra meg lehet adni a rakomány %-os megoszlását. -
tuvixplayer #2120 Cargotrams -
Jóózsf István #2119 Azt csodálom, hogy a játék fejlesztői nem nyúlták le a modderektől a többosztatú teherautót. Mennyivel előnyösebb lenne, ha a városi terítőautó nem egy egységnyi áruval szaladna egy kört, hanem rakna mellé valamit. Nesze környezetvédelem! Bár, ez mondjuk inkább butaságvédelem!
Persze nem kellett volna lenyúlni, hiszen az egyesben is alkalmazták pöllő a hajóknál. Ebben meg már a repülőknél is. Épp csak MEG KELLETT VOLNA CSINÁLNI teherautóra és vagonokra. -
tuvixplayer #2118 Ezt jó tudni: Truck/bus station routing demystified - an illustrated guide. -
raja #2117 Egyszerre van rajta többféle? Persze a speciális vagon van akkor nekem is több félét visz! -
raja #2116 Ezt tudom! De ott van a kikötőben kétfajta áru! De csak egyfajtát pakol be! 20 db van akkor annyival furikázik holott a másik áruból tömve a ráktár! A másik oldalon megvárják az árut!. a vonat üresen furikázik. -
tuvixplayer #2115 Némelyik hajó visz többfélét is, akár utast és árut is, de ha pl. kétfélét tud, és az egyikből több, mint a felét berakja a maximális töltésből, akkor a másik áruból már nem rak semmit. Három félénél gondolom harmadol. -
#2114 A vasércbánya elkezd termelni?
Ha azt látod, hogy az új vonatot szenet vinne, akkor ne ijedj meg, azt majd meg fogja változtatni. -
Neoka01 #2113 Sziasztok
Valószínűleg nagyon egyszerű a válasz, de segítsetek, kérlek.
Építettem egy vasútvonalat egy vasbánya és a feldolgozó között.
Hiába állítom be a line management részben, hogy csak vasércet szállítson, a vonat szenet akar szállítani.
A vonat leírásban is mutatja, hogy csak szenet szállít.
Európában játszom, free gameben, és olyan kocsit választottam ki, ami szenet, vasércet is tud szállítani.
Hogyan lehet beállítani, hogy azt vigye amit szeretnék?
Köszönöm
Hogyan lehet beállít -
#2112 Nekem visz többfélét is. Lehet a másik árut amúgy se tudná vinni. -
#2111 Akkor rakj le egy nagy repteret is, amiben a nagy repülők lesznek elérhetőek. -
raja #2110 Hali! a hajók csak egyféle árut tudnak szállítani egyszerre? Vagy valamit benéztem. Elég bosszantó, hogy ott a kikötőben a másik áru azt elmegy félrakománnyal! Őszintén megmondva ez megint félkész játék.
Utoljára szerkesztette: raja, 2020.01.02. 17:07:27 -
ssx22 #2109 De az -
#2108 Véletlenül nem a Sherpa az? -
ssx22 #2107 Az mitol van hogy 2065-be csak 1 db repülőgép van? :O -
#2106 Ha arra gondolsz, hogy a 0 vagy a -1 mihez kapcsolódik? Egy képlet alapján kiszámolja a teljesítményből, vonóerőből, kapacitástól és a sebességből. A többi nagyon nem befolyásolja. Ezért van az, hogy a gyenge, de gyors gépekkel lehet nagyot kaszálni. A játék vége felé pedig azért problémás, mert a mozdonyok teljesítménye lehetővé tenné a 500+ méter hosszú vonatokat is, de az állomás és maga a pálya mérete ezt nem nagyon támogatja. -
Jóózsf István #2105 Na igen. Az egyessel is így jártam. Hála istennek nem sok módosítást módosítottam. Így csak olyan 15-öt kellett felülírnom, vagy "javítanom" ha valami gikszer miatt újratöltöttem a gőzről!
Köszönöm a tippet. Majd ránézek!
Mit jelentenek pontosan ezek az értékek? Hova kapcsolódnak? mit módosítanak? (hol?) Jó lenne tudni, mert akkor tudok kísérletezni is.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.01.01. 13:42:07 -
Borg #2104 Alakul a nagyváros :)
Ami nem jól látszik a képen, hogy minden városrész fogad már mindenféle árut, a modnak köszönhetően.
Egykét ponton beszállítom vonattal, aztán egy teherautó gyűrű segítségével osztok szét mindent.
Kb 1930-tól kezdett nyereséges lenni az egész, odáig csak kín szenvedés volt... -
#2103 Közben rájöttem hogyan tudnád megoldani ezeket az elszálló költségeket a sebesség nélküli vasúti kocsik és az erősebb mozdonyok esetét. A rendszer a jármű tulajdonságai alapján generálja a költségeket. Ezzel ballonszolja az összes home made jármű költségét (a képlet részemről itt is vitatható), ha az mdl-ben a költségek helyén -1 (vagy 0) van. Ha ezeket átírnád a mostani valós költségekre, akkor a tulajdonsága változna, de a költségek nem. Igen, elég sziszifuszi, de egyéb célprogramokkal, azért jelentősen fel lehetne gyorsítani az átírást. -
#2102 Itt akarják szimulálni a DB felosztását. Ekkor nálad marad a távolsági forgalom (160 km/h-val gyorsabb vonatok, azaz az ICE), és egy választott régióban a személyvonatok (160km/h-val lassabb vonatok). Az elsőből mehet továbbra is a Nürnberg, Frankfurt, valami és Stuttgart vonalon oda-vissza az ICE szerelvénnyel. Viszont a választott régiódon kívüli állomásra nem mehet személyvonat. Az állomásokat a betűk végén lévő betűkódból és a terület szélét jelölő sávok jelzik.
Másik tipp: attól, hogy a küldi kéri a 10 db ICE vonat közlekedtetését, neked még nem kell a feltétel teljesülése után is megtartani őket. Ugyan ez igaz arra is, mikor kettőt kell összekapcsolni. -
Z33noo #2101 Ezzel én is szoptam, szerintem nem angolul van, mert akkor érteném :D
A lényeg, hogy a másik régióban (nem amit magadnak választottál) nem lehet regionális vonat. Azaz minden vonatot el kell adni (esetleg depózni) ami lassabb mint 160 km/h -
Jóózsf István #2100 Kicsit számomra is furcsa volt, de én nem tudok jól ángélusul. A lényeg: Az egyik régióban sima vonatokat kell járatnod, (mozdony, kocsik) a másikban IC-ket (Egybe szerelvény "multiple" (fehér))! -
AdemHUN #2099 Sziasztok! Hátha van valaki aki még nem lépett le bulizni :)
Németország Chapterben kell csinálni regionális vasutat. Mi a fenét jelent az hogy: Travel to no train stations in ("másik") with a regional train?
Hogy lehet vonattal nem vonat állomásra utazni? Már bekötöttem két másik régióba is a regionális vasutat de nem adja meg. -
ssx22 #2098 Az hogy lehet hogy 2065-be osszvissz 1 fele repulogepet tudok venni? -
Jóózsf István #2097 Kétségtelen tény, hogy ki lehet játszani a rendszert, de tényleg ez a világ rendje, hogy én tegyek intézkedéseket, mert valami rosszul működik? Tulajdonképp, a nyúl viszi a puskát! -
ssx22 #2096 Nembaj én kib*sztam vele... nekem vasércet meg szenet vitték ide-oda, de inkább a vasércet, a gyárba meg alig volt, ahelyett hogy a vaslemezeket vitték volna el a dobozgyárba, hát fogtam és az eTruckok helyére vaslemez szállitó kamionokat tettem be és ami ottvan a depóba vasérc meg szén, (ahelyett hogy a gyárba lenne), az ott is fog megrohadni :D -
mariakandras #2095 Ha gabonarol van szo, akkor nem tudom milyen feldolgozott termeket szeretnel szallitani visszafele ugyanazzal a vonattal, mivel gabona csak a kajahoz kell, viszont ahhoz mar masfajta vagon kell. De mas feldolgozott termeket sem tudnal, csak vasercet, szenet, vagy kovet. -
Jóózsf István #2094 Már kétszer leírtam KONKRÉTAN. Ennél többet nem tehetek érted! Minden árura és minden gyárra és feldolgozóegységre igaz. De a kedvedért, legyen.: BÚZA! -
mariakandras #2093 Jo lenne konkretan tudni mirol van szo, en meg nem talalkoztam olyannal, hogy valamit vihetett volna mert kell es nem vitte.