Conan Exiles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Javitani csak "legendas" repair kittel tudod, amelyeket T4-es (nevesitett) kovacsok gyartanak. A kisebb nehezseg az, hogy ezek a kovacsok a jatekban nincsenek jelen allando jelleggel, a Purge soran johetnek az utolso hullamban, bosskent, es akkor kell elkapnod oket (kiutni, betorni, stb.).
Ha szerencded van, akkro ilyen legendas javitocsomagot talalhatsz a vilagban, ladakban, bossokban, stb. is, akkor nem kell a Purgere varni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#1713 pl. ne váltogass 1 és 2 kezes fegyver között nála, ha jól emlékszek neki kétkezes tőr volt, vagy mi a neve, és egykezes kardot adtam neki.
+ a meglévő inventory -jából húzd rá bal klikkel a nyilat az íjára
(hogy azt tegye be és használja el)
úgy működik neki, ahogy te magadnak is
https://www.twitch.tv/infrath
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Arra tudsz válaszolni, hogyan tudom kicserélni a szolgámnál az íjveszőt erősebbre? Mert hiába cserélem ki, vissza áll az alapra, amit a szolgák használnak.
Ez a perkekre vonatkozik,melyik perk mit csinál a szolgáknál.Amúgy érdekes,csak belenézegettem,van pár érdekes dolog.
videó
A Purge mérő minden cselekedeteddel nő. Nem csak építéssel, hanem a felfedezéssel, öléssel, kalandozással, szolgák betörésével, stb. vagyis bármit is csinálsz a játékban, azt figyelik "fentről" és egy idő után felkelti bionyos Isten(ek) figyelmét és küldi(k) a csapatokat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.23. 12:54:01
Egy dolognál admilolok, de úgy érzem ennyi belefér. A fejlesztési köveket veszem fel a kis ládákból. Érdekes mert fent voltam azon a részen ahol kis LIONT lehet fogni, elértem az első vonalat a purge meter-nél, ami fehér színű volt, majd ahogy haladtam a város felé, ahol nem bántanak a vad szolgák csak ha én megtámadom őket. Ott átváltott a purge meter lila színre, és már írta is a támadást. A hogy haladtam a város felé. Csináltam videót akit érdekel nézze meg mennyi hulla van egy helyen, csak azért van a videó.
con
- ahol legtöbb időt töltöd, akár offline aludva is beleszámíthat(vagy akár régióra nézve is nézi, vagy a berendelesi zóna számít régiónak)
- ahol legtöbb építő/craftol elem van elem van /bármi akár ágy bench campfire
de nekem mindig egy kerekem volt (jelen esetben nekem otthon lemurinoknál mivel kb szomszédok, a többit ha utazás közben találok haza viszem, ha több jó van mint egy, nem jellemző!, lehet kellemetlen oda vissza menni sokat, de ha belegondolsz ha kész akkor ott lesz egyből ház mellet és nem kellet külön kereket építenem máshova)
-mondanám hogy admin portolás miatt is lehet ez, de simán lehet hogy megfogadtad a tanácsokat és nem élsz már vele, (ezt nem tudhatom biztosra és nem akarlak gyanúsítani vele nem mintha átok lenne, hmm ki-ki hogy játszik 😊)
és csoportokban jönnek messziről más irányokból de ha te vmi nagy terjedelmes építésed van akkor hát ez van..
úgy van hogy a rendszer 1 épület elemet általában foundation-t x el be mint támadási pont amitől számítja a spawnolást és irányt ad hozzá
szal a te építkezésed/épület elemeid és a rendszertől függ hogy fog ez lezajlani
amikor bejött a purge akkor max még a szolga betörök voltak játékban mint nagy épület elem meg a vallási épületek
de kerékből elég volt a 4es a vallási meg nem volt kötelező de az is akkora mint a 4 es kerék vagy picit kisebb
nem voltak itt még állat simogatók ami akkora mint a házam 3/4 e
tom kicsit nehéz már normalisan megépíteni a dolgokat
és lusta az ember az elején követ farmolni hogy legyen építő elem esetleg szintek a házon vagy vízre építeni a bázist megértem én sem szeretem, hiszen mindenki letesz mindent gyorsan a gyors fejlődés a fontos majd kéöbb jobb szerszámokkal fellehet mindent húzni stb.
Igen közben megjelent a #1696. Csak akkor én már írtam az új hozzászólást.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.02.22. 21:05:42
szerk:pedig ad furaságokat a játék,most én is észrevettem egyet,mert light armorban voltam,és immunis lettem a homokviharra,meg se kottyant.Mikor megcsináltam a medium armort (ami alapban van az armored benchben),akkor már egyből ment is le az életem a homokviharban.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.21. 02:12:54
single player ben olyan a játék mint saját szerver, kilépsz belépsz restartol a szerver
pl. nyersanyagok is újra ott leszenek ércek fák stb.
multiban meg olyan standard beállítással 10-15 perc szokott lenni mire felkel, de csak akkor megy a számláló ha vki a közelben van
te vagy egy másik játékos (a táv nem tudom mekkora)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.20. 20:39:38
..........................
A kötél végén szerintem ott volt a szolga, csak nem húzta hanem át szpanolt a ló a bázisra. Akkor húzta volna, ha együtt jövünk vissza a bázisra.
Amúgy alakitottak látom a térképen.Olyan helyen vannak táborok,ahol eddig nem is voltak,meg is lepődtem rajta.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 14:59:09
tudatában vok vele Iron (főleg mivel belinkelted..)
ez kb. a dvd-k hátuljára való összefoglalónak
a játékban a giant king és a witch queen táblák érdekesebbek sztem
jól elmagyarázza a háborút az óriások és emberek közi konfliktust / szövetséget
hogy vált az ember rabszolgává
maga a területek ahogy kinéznek, miért úgy néznek ki
épületekről/helyekről is ír stb.
pl. a brimstone folyónál az ember fák és a jungelnél a sok hajó darab stb. stb.
mindenről ír vhol a játék vmit fajokról épületekről régióról a régi időről stb. 😊
(nem olyan jó az angol tudásom szal nem akarok rosszat mondani
és nincs is kedvem fordítással foglalkozni)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.19. 02:43:43