Conan Exiles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#1571 Már megvan féltem hogy lejár.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az npc-k sérüléseire vonatkozik az a beállítás,mennyi találat kell nekik hogy kinyiffanjanak.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.01.25. 12:28:59
ConanSandbox/Saved
külön dlc -k 24-25k
játékkal a dlc-k 20-21k
biznisz biznisz 😊
https://www.twitch.tv/infrath
Ami a jelenlegi verzió van a steamban ott már lehet vinni több állatot magam után, meg rabszolgát is? Vagy ez korlátozva van csak 1-re?
Továbbá steam-nél ha egyjátékost játszol gond nélkül használhatod a "mühely" több ezer mod-ját. Persze csak olyant érdemes használni amit frissen tartanak, és szükséged van rá. Felesleges túl modolni a játékot. Nagyon jó ez nélkülök is. Ezen modok közt találsz olyant ami megemeli a max szintet ezzel növelve a szerezhető feats pontokat is.
Mindenképpen érdemes lenne a single player/szerver beállításoknál szétnézni, mert szerintem ott lehet szabályozni. Hétvégén ránézek majd a beállításokra, mert én közel 800 órányi "karrier" alatt vagy mindig hivatalos szerveren játszottam (egy pár hetes kitérőtől eltekintve Norbi szerverén), vagy amikor én béreltem a szervert, akkor sem nyúltam hozzá a részletes beállításokhoz, így sosem néztem, hogy milyen opciók és értékek vannak.
Ami a Thrall/szolga szintjét illeti. A maximum életereje nem csak az I-II-III-IV szinttől függ, hanem attól, hogy honnan szerezted. Például egy I-es kannibál harcos a folyó menti sivatagból mindig is kevesebb életerővel fog rendelkezni, mint egy I-es Nordheimer harcos a fennsíkról, vagy egy kalóz a dzsungelből. Minél nagyobb szintű egy-egy terület, annál erősebb szolgákat tudsz befogni. Ugyanez igaz a IV-es szintű, a játékban egyedi névvel rendelkező "nevesített" szolgákra is. Egy ilyen nevesített sivatagi harcos lényegesen kevesebb életerővel fog rendelkezni, mint egy vulkán közeléből szerzett nevesített harcos szolga.
Továbbá, még midnig ugyanez az elv működik a bázisodat majd megtámadó "purge" szintjénél is. Minél magasabb szintű területre építkezel, annál nagyobb szintű horda fog rád támadni.
Térkép és tier szintek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.24. 15:56:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ebben nem tudsz nekem segíteni? Az ARK-ban is olyan sokat segítettél, az igaz az legalább magyar volt.
Beállítási gondom van, meg kérdésem is. Mit állítsak át, hogy a játékbeli karakteremnek ne fogyjon ilyen gyorsan a szomjazása? A másik mit kellene át állítanom hogy a vadonélő állatok, és az emberek vagy vad rabszolgák, ne jelenjenek meg újra olyan rövid időn belül? Elszámolok kb 30 mp-íg, és már ott is vannak újra. A vadon élő rabszolgák (emberek) tudom vannak szintjeik. Jelenlegi verziómnál a legmagasabb szint lll-as viszont ezek között is van különbség, az egyiknek 1725 kb az élete, a másik harcos (fighter) aki szintén lll-as 3756 kb. Az eleje az pontos mindegyiknél 1000- 3000 elég nagy a különbség, hogyan lehet látni még elkapás előtt, hogy mennyi az életereje, vagy milyen erős az adott rabszolga?
Köszönöm a választ ha szán rám valaki időt a válaszolásra.
Mondjuk ez is jó, ha netalántán megveszem ezeket, hogy a fenébe fogom kifejleszteni. Nem elég a pont mindenre, már kétszer reseteltem, még direkt csináltam is plusz, dolgokat a szekrénybe hogy ne keljen kifejleszteni. De van amibe megjelenik egy olyan rész amit lehet gyártani, ha ezt lerakom akkor viszont nem, csak akkor elérhető ha ki is fejlesztem, tehát pontot nem tudtam vele spórolni.
With the Riders of Hyboria Pack you can not only equip your horse with unique new saddles, but also gear yourself up in knightly armors and weapons from the region of Poitain.
Build a stable for your horses with new building pieces and decorate it with placeables such as carts, haystacks and wheel barrows.
Riders of Hyboria Pack contains:
- 2 exclusive mount skins - Ride around on a black or white horse
- 6 new mount saddles - Equip your horse with the Silent Legion saddle
- 25 new mounts related building pieces - Building pieces especially made for stables
- 15 new armor pieces in three sets, such as the Poitain Cavalier armor - Light, medium and heavy sets with an epic end-game version of each
- 11 new weapons in the Poitain set, including lances - Same power as iron weapons with an epic end-game version of each weapon
- 14 new stable placeables - Decorate your stable with all new placeables, such as weather vanes
Vagy azért van ilyen árkülönbség mert valamelyikben nincsenek pl lovakat ami nekem kellene. A másikban meg vannak.
A seamban 19.99 euró a játék ezt. Átváltottam forintra ezen az oldalon Átvált
A 19.99 eurót 6264.55 (HUF) nak írja az 6264 vagy legyen 6265. Na most rámentem a Fanaticalon oldalra ott emlékezetem szerint 18.79 euró volt a forintban 5888.49 de legyen 5889 forint. Beadott egy olyat, hogy Európai régió, rámegyek kiírja magyarul 53% ára 13 437,41 Ft helyett 6 313,80 FT. Hogy a fenébe? A steamban 50% kedvezmény és olcsóbb ott? Lehet körülbelül csak egy 400 ft ról beszélünk, de minden ft fontos, legalábbis nekem. Végül
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.01.24. 13:52:05
Ez komolyan mondom ez vicc, kb 20 perce néztem de akkor még 39,99 euró volt. És bent van a kívánság listámban, de jelzést nem adott hogy olcsóbb lenne, vagy értesítést.
Akkor amit elsőre raktál be oldalt ott olcsóbban meg lehet venni.
Beállítási gondom van, meg kérdésem is. Mit állítsak át, hogy a játékbeli karakteremnek ne fogyjon ilyen gyorsan a szomjazása? A másik mit kellene át állítanom hogy a vadonélő állatok, és az emberek vagy vad rabszolgák, ne jelenjenek meg újra olyan rövid időn belül? Elszámolok kb 30 mp-íg, és már ott is vannak újra. A vadon élő rabszolgák (emberek) tudom vannak szintjeik. Jelenlegi verziómnál a legmagasabb szint lll-as viszont ezek között is van különbség, az egyiknek 1725 kb az élete, a másik harcos (fighter) aki szintén lll-as 3756 kb. Az eleje az pontos mindegyiknél 1000- 3000 elég nagy a különbség, hogyan lehet látni még elkapás előtt, hogy mennyi az életereje, vagy milyen erős az adott rabszolga?
Köszönöm a választ ha szán rám valaki időt a válaszolásra.
Bocs nem figyeltem pedig írja, elkerülte a figyelmemet.
6
Days
10
Hours
26
Minutes
01
c paste copy fana oldalarol
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.01.22. 22:35:18
Azt nem lehet tudni meddig akciós pl itt Fanaticalon? Mert ha viszont sokat várok, hogy hátha a steamban is akciós lesz, és mégse, lehet lemaradok erről. Jó lenne tudni a jelenlegi mentésem menne-e azon amit megvennék.
Korábban meg talán black friday körül még olcsóbb volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.22. 20:46:47
De par nap mulva lesz a Lunar Sale a steamen, egy rovid akciokkal teli vasar a Kinai ujev miatt, ha gondolod vard meg azt, hatha a Steamen is akcios lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.22. 20:38:56
Köszi
Bocs ha butaságot kérdeznék!
A Fanaticalon most 39.99 helyett 18.79 euro, ha én ezt tegyük fel megveszem ez nem steamos lenne akkor? Nem azon keresztül tölteném le, meg nem ott lenne a könyvtár között, mint a többi játékom? Ennyi volna az ára 6 142, az nem volna rossz. Másik oldalon meg euro átváltásnál ennyit ír 5889.
Tudja valaki közületek ez a játék, volt-e már leárazva a steam-ban? És ha igen kb mikor?
Kérdés hogy most lenne-e rá igény,persze PVE szerver,nem akarok vitákat,ha valaki jönne akkor jelezzétek ide,addig nem nyitom meg a szervert.
nyár óta megint Warframe -zek szal nemtudom pontosan ez új bug e ingame vagy sem
jelen tudásom szerint én ezt betudom a crack játék rovására, de a "lovak pet npc system" -en nem rég/most változtattak, simán lehet új bug is, amit persze akár már javítottak is
(és single be tolod lehet kicsit más ott, ahol szintén rég és keveset is toltam)
és egy tipp: szerezz új verziót játsz szerveren vagy akkor sp ben ha másképp nem megy és NE használj admin modot soha
nem fogod szeretni a játékot és megunod
1 hétig fog tartani max az érdeklődés esetleg tovább, ha jobban el vagy foglalva munka miatt (bár gondolom, ha lenne munka akkor..)
(az összes ember akit ismertem és volt szervere megunta és nem szeretett játszani a szerverén)
én is meválogatom mit veszek meg nemvok nagy vásárló, de szerintem ezt eredetivel kell tolni (official szerveren /elején mindekepp esetleg pve -n és majd utána pvp és stb.)
Mitől van az, hogy egy idő után meghal a szolgám ami követ, és ha állatot viszek az is? Állatba a havasi kardfogú tigrisre gondolok. Ételt mindegyik kapott, tehát nem kiéhezve vannak, és nem is halálos sebzés miatt, az igaz, hogy admin teleportot használok. És ha valahova utazok már halottként fekszik a földön, mintha úgy érkezne meg.
Akkor szerintem ez a gond. Ez valószínű buta kérdés, ezt nem lehet akkor lefrissíteni?
A másik a steamban tegyük fel megveszem a játékot, menne a játék ezzel a mentéssel, tudnám folytatni innen?
Én már mérgemben 0.8 ra raktam a nappal , és az éjszakai sebességet, a nappal/ éjszaka váltás sebességet meg 1.0-ra és végre jöttek a meteorok jó pár órát vártam.
Lovakra visszatérve, láttam van admin panel, igaz mindenki maga tudja használja-e vagy nem. Én egyedül gyors utazásra, viszont állatot is le lehet hívni, és ott nem szerepel a ló a listán nem lehet ezért nem találok mert nincs is?

Azt még megmondod nekem nálatok milyen beállítások vannak a nappali, az éjszakai, és a napszak váltásokra? A sebességre gondolok
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.01.04. 10:38:26
Kiütés gyorsítását a jobb minőségű anyagból készült "bunkóval" tudod elérni.
A megszelidítés/betörés gyorsaságát csak úgy tudod növelni, hogy az adott kerékbe raksz egy hajcsárt is (Taskmaster I-II-III vagy nevesített verziót). Minden munkapadhoz tudsz rendelni egy-egy szakmai szolgát, ahhoz is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.03. 15:18:07
A meteor esőt hogyan lehet hallani, ha a bázisom jóval messzebb van a térkép közepén? Mármint az egész pályán lehet ilyet hallani akkor, vagy közvetlen a közelében kell lenni?
A szolgákra visszatérve, de egy kicsit más ráéreztem hogyan lehet hármasokat kiütni szolgának, ezt mivel tudnám felgyorsítani, hogy sokkal de sokkal gyorsabban legyárthassam őket? Vagy nem is legyártani, hanem minek hívjam megszelídíteni.
Visszagondolva, ha jól emlékszem a spawn úgy működik itt, hogy a játék "eldönti", hogy egy területen hány darab állat, mondjuk hiéna vagy kroki legyen. Ez legyen négy darab. Ez a négy állat viszont nem négy darab különböző helyen fog megjelenni, hanem mind a négy egy helyen fog spawnolni, majd innen indulnak el random irányba és "oszlanak szét" a területen. Lehet, hogy ezért kaptál négy krokit, mert még nem volt idejük elkolbászolni, oszlani 😊
A Star Metal sem biztos, hogy eltűnik, ha nem gyűjtöd be, lehet rosszul írtam, hiszen belegondolva, az is lehetett nálam, hogy amíg én keresgéltem, addig más játékos kibányászta és ezért nem találtam. Nem tudom singleben hogy működik, abban a kevés időben nem volt erre lehetőségem, online pedig anno, amikor gyűjtöttem, akkor mindig jött mindenki "szüretelni", ahogy láttuk a meteorokat (van oda teleport wayshrine is (az ogreknél), és mindenkinek volt egy kisebb bázisa is a szükséges felszerelésekkel).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.03. 12:42:28
Nem sok lovat láttam eddig, de délen a folyó partjainál és északon a fennsíkon (ahol az a csatornahíd romjai vannak) rohangált pár darab, amikor arra jártam.
Anno single playerben minden egyes indításkor resetelte a játék az élővilágot, vagyis mindig, minden állat újra és újra spawnolt belépés után. Nyersanyagok is, bár itt azért figyelte a rendszer, hogy azt leszedted e vagy sem. Elképzelhető, hogy egy bug miatt spawnolnak többszörösen, szokott ilyen lenni. A játék úgy tehermentesíti a szervereket (singleben is), hogy azokon a vidékeken, ahol éppen nincs senki, hibernálja a világot. Úgy, mint az ARK-ban, ha emlékszel, messze a látótávolságokon kívül eső helyeken picit "megáll" a világ. Na itt is lehet, hogy ez miatt van az, hogy amikor meg odaérsz, akkor bumm, jönnek tömegével. Mindenesetre ilyen tömeges spawnnal nem találkoztam még.
Star Metal az endgame tartalom, oda célszerű magasabb szintű karakterrel menni. A Star Metal viszont nincsen mindig jelen, meg kell várnod, amíg meg nem érkezik a meteor eső/hullás (látod és hallod is, amikor történik), és akkor figyelned kell, hogy hova esnek a meteor darabkák. El kell menned becsapódási helyekre (sűrűn lakott környékek, tele kardfogúval meg egyéb ragadozóval), és akkor X percig ki tudod bányászni azokat (aztán eltűnnek), miután megolvasztottad a kőzet burkolatot olyan technikával, ahogy neked jó (én a "lerobbantást" szoktam csinálni, de az olaj+tűz is jó, ha épp nincs készen "bomba"😉.
Igen, szinte minden állat rád fog támadni, ha nagyon közel mész hozzájuk. Amelyik nem, az valószínűleg elmeneküld majd. 😊
Szolgákat sok helyről lehet szerezni, de ezek a táborok vagy települések, ahol megtalálod őket szinte kivétel nélkül ellenséges területek, így biztos, hogy rád fognak támadni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.03. 12:28:57
Kérnék egy kis segítséget. Megvan a játék, viszont nem steam-os. A gondom, és kérdésem is, nem találok lovat, vagy illetve kiscsikót de néztem videót merre lehet találni de nincs sehol. Ez azért van mert tört játék? A másik nagyon sok állat jelenik meg egy helyen, van úgy hogy olyan mintha egy krokodil lenne, és ha közel megyek hozzá rám támad, és szétoszolnak amiből lesz 4 ezt hol tudom beállítani, hogy ne legyenek ilyen sokan? Mit állítsak, és milyenre? Szeretnék ilyent "Star Metal Locations" néztem videót hogy hol található, és hogyan kell kibányászni, ez menne is, de ebből sem jelenik meg egy darab sem, single playerben megyek. Az állatok level 0, egyszerűen nem lépnek szintet, de szintet sem is tudok nekik adni. Vagy nem is lehet nekik adni? Mert mintha egy videóban láttam volna hogy lehet. Az normális, hogy szinte majdnem minden állat rám támad? Azt értem, hogy a húsevők igen, de az agancsos szarvas, meg a hegyi kos, vagy ez Mountain Goat megtaláltam a nevét, meg a mamut ezek miért támadnak rám, ha egyszer nem is bántom őket? Láttam egy videót keresgélt egy játékos a szolgák között, és egy sem támadt rá, vagy ez móddal csinálta? Alkimistát keresett, de szabadon mászkálhatott közöttük.
Egyébként akinek valami gondja van,vagy van új szeró és be akar kerülni ide a bannerba,az irjon privátot nekem!
Utoljára szerkesztette: Báthorya, 2019.12.19. 14:06:38