Conan Exiles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én lefordítom neked,de abból nem lesz köszönet!<#idiota>#idiota>
...én szóltam!
https://en.wikipedia.org/wiki/Conan_Exiles#Backstory
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.19. 01:38:30
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A Játék történetéről tudtok leírást magyarul vagy angolul, hogy kik élnek a vulkánban, mik azok az üzenetek a köveken, stb! Vagy könyv létezik a játék story-járól! Engem nagyon érdekelne!
Köszönöm...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kérni szeretnék egy kis segítséget. Ki lehet kapcsolna a kamera forgást, ha nem nyúlunk se az egérhez, se a billentyűhöz játék közben egy ideig? Ezt találtam, de nem jó "rotatable stationary camera" Ha ki van pipálva, akkor is forog, ha nincs kipipálva akkor is.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.11. 01:26:16
nyomj esc -et és nézd meg a szerver beállításokat egy hivatalos szerveren (pve szerverre lépj be)
ha még állítgatni is akarsz:
egeret ráviszed kiírja mi micsoda és írja is hogy melyik irány a minusz stb.
google translate
és wiki is van >itten e<
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.10. 18:38:09
https://www.twitch.tv/infrath
Ilyen van purge meter trigger value
purge meter update interval de szerintem ezek nem azok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De mi az a tier szintű elemekből? Ezt írja valahol? Én a zöld részen vagyok, és ha jól látom akkor ilyenből építettem STONEBRICK. Ehhez kell kő, meg fa. Van sejtésetek mi alapján támadnak? Az az épületet támadják ahol le van rakva egy ágy, mint újraéledési pont? Arra gondoltam ha igen csinálok egy csali épületet.
A szürkés színű középső sivatag + fennsik + dzsungel területére elég a STONEBRICK (vagy bármi, ami tier 2 szintű elemekből épül)
A piros színű felső havas terület + vulkán környékére nagyon ajánlott a REINFORCED STONE (vagy bármi, ami tier 3 szintű elemekből épül)
Itt a térkép
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.10. 15:38:06
főleg az alapra mennek (foundation)
es sztem rosszul lehet beállítva neked a purge meter (a standard tol elteroen)
nekem jo ha 3-7 naponta jönnek (mint standard beállítás)
tegyél le több állatot még a simákat is lehet ezért tárolni nem kell kidobni csak mert nem greater
tegyél ki akkor több szolgát pet et és legyen a kerités vagy épület vagy mi ahonnan (2 íjász egy-egy foundation ön)
jönnek t3 as épület hogy ne tudják secpec lerombolni
ha legalább olyan 30-50 t3 as block kint van akkor elvannak vele 30 percig és ha máshogy nem akkor 30p múlva elmennek
persze csak ha szintén 30perc nálad a beállítás purge végére..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.10. 15:35:43
Ha valakit érdekel ezt kell kikapcsolni,és nincs sebzés a szövetségnek állat/szolga. "CAN DAMAGE PLAYER OWNED STRUCTURES"
Hogy én mit kerestem ezt, olyan sokféle képen írtam be a google fordítóba, és nem találtam. De végre megvan.
Ha kéred szívesen csinálok videót megmutatom hogyan megyek a vulkánhoz.
nekem az egyik ilyen érdekes találkozásom még g10 ben volt a gát fölött jobbra ott áll pár npc camp nél és nem csak nordheimer fighter, pap is
ott megszoktam, hogy senki sincs meg népszerű pvp ház bunker építő rész van arra fele :D
meg sepermerutol északra is a relic Hunterek egyik masik t4 es taskmaster spawnel ödik náluk néha :D
az is így tök random találtam oket meg
a summoning place es tagok most nem jut eszembe a faj neve na zoknak ottt az egész sivatag meg jungel jobb részén is vannak meg pap
na azt fussa körbe az ember az összes camp el :D
ezért is szeretem lemurianoknal kezdeni egyetlen egy helyen vannak :D
többi mint kaloz a dzsungelben
Ez egyébként igaz mindenre, szinte az összes t4-es npc spawnolhat bármerre, amely hely (kunyhó, tábor, stb.) az adott "törzshöz" tartozik - kivéve a fix helyen levőket, lásd pl a Den felett figyelő Duneman the Dragoont meg a többi hasonlót. Nagyon sokáig jártam New Asgarthba a t4-es papért az oltárhoz, de sosem spawnolt, bezzeg a többi nordheimer t4-esből volt már tucatnyi otthon a "ládában" :) Aztán jó pár hónappal később egyszer csak szembejött velem az egyik őrtorony melletti táborban, vittem is gyorsan. Nem tudom mióta, nekem akkor tűnt fel, hogy ez ilyen lett. Gyorsan végig is rohantam déli és középső a zónákon, és olyan t4-esekkel találkoztam, akiket eddig vagy a hajóról, vagy a denből tudtuk csak összeszedni, most meg ott figyelnek egy random tábortűz mellett.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.04. 10:25:52
tehát mikor beraksz mondjuk 5 hiénát akkor adj nekik feral flesh -t mert az a legmagasabb standard kaja amit kaphat 20% esély hogy greater lesz mikor felnő
de ha mar tudtal szerezni olyan növényt az egyik dungeon bol
akkor a legjobb etek szamara a feral flesh bol keszult novenyes kaja
ami a "Shadespiced Raw Stringy Meat" névre halgat
ezzel a kajaval mar 30% az esély hogy greater lesz mire felnő
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.04. 07:05:30
van egy olyan hogy shrine of the oracle a vulkánban az elött szoktak sokan allni es attol lefele is meg minden fele (mint skelon kut nal is ahogy fred mondta)
ahol csak latod hogy van mesterseg a fejenel az lehet 4 es
ha eleg idot fektetsz bele hogy leusd párszor hatha bespawnol
es ha eleg sokat utotted le mind egyszerre sokszor idovel rajosz majd hogy a nevesek kb melyik/mellyek azok a helyek ahol megjelennek
de en nem ajanalom a vulkánt nem tudom mirt kene arra farmolni nem is ott laksz gondolom
sztem több ertelme van sepermerunak mert ott a brimstone folyo es eleg sok nyersanayaga van ladakban
egyszeruen annyit kell tenned hogy egy ilyen hely melle költözöl es rednszeresited magadban hogy kimenj ezért
hogy vegig menj rajtuk megint
en mondom lemurinat szeretem enm sokan vannak es minden bespanol bar az kicsit ido igenyesebb mert kevesen vannak
black galleon a legnepszerübb hely a jatek eleje óta viszont az is mar reworkolt azóta mar nem csak a hajón vannak nevesek
hanem a közeli camp ekben is bespawnol minden fele
pl. summoning place is lehet jo
meg ott van a the den
de sztem a legnépszerübb meg bar ehez szint kell/ügyesség
new asagarth osztjak a vasat az npc -k
es ott eleg sok minden beterem ismet, de itt is a fele talan a kornyező campekben is
fönt körbe asagartot korbe veszi a hegy
de én igazábol kivancsi lennek ra hogy jutottál el a vulkanig
minden elerheto lent, ki akarna a hidegben meg vulkannal szórakozni..
a mouts of dead nél van 2 npc az egyiki fent emberek tarsasagaban van a masik lent setál azok a neves fighterek eleg erosek hogy kozel aljanak a vulkanihoz
cimmerian berserker, o garantalt meg mindig hogy ott van
mondom használd az interact terkepet pls
font megtalalod az egyik verziot az is eleg jo
a fejlecnel
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.04. 07:00:36
+ délen a normalis feljáró vulkánhoz
nekem a meleg mindig több gondott okozott mint a hideg
egyél füszer kaját és ne igyál mert az meg hut :D
jol be kell osztani hogy futsz merre mennyit es mikor eszel iszol
+ a kek oriasok ne üssenek meg mert egybul max frost dmg et kapz es halott vagy
esetleg azt tudom tanacsolni csekkold le az interact terkepet hogy tudd merre fuss/mi a cél
mielött kifulladsz :)
thrall maker-t meg én pontosan nem ertem hova/milyen átjáróhoz akarsz tenni?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.03. 19:54:54
1 appretince
2 journey
3 master
4 normalis neve van
Azt hittem valami az időjárással kapcsolatos az a csík.
Van valami módja annak hogy látnám hány nap múlva számíthatok támadásra újra? Van ahol írja a visszaszámlálást, hogy ne azt lássam hogy 10 perc múlva támadás? Meg ha valakinek több bázisa van, azt honnan tudja melyiket kell megvédeni, vagy mindet támadják?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.02.02. 17:31:32
Hát örülök ennek a támadásnak, igaz veszítettem állatot is meg szolgát is. Viszont kiderült a területtel egy olyan dolog, hogy nem jól építettem, nem tudom hogy ez normális volt-e de bent a készülőben lévő bázisomon belül is megjelentek támadók. Igaz nem volt lerakva semmilyen alap csak körbe volt kerítve.
...................................................................................................
Feltudtam menni a vulkánig, vittem enni sokat, Aloe veras löttyöt is sokat. De eddig nem jelent meg olyan szolga ami nemesített ami megérné elkapni. Csak ilyen nemesített Fighter.
Ez a támadási hullám mikor áll le? Már védtem vagy 7x
Csak később tudok jönni,de aki akar beléphet:
IP: 176.57.171.134:31200
jelszó:sgforum
Better Thrall mod telepitve,2x harvest,és 2x xp szorzó,PvE,Hajnal 4-kor restart,szolgák,és állatok nem éheznek,többi beállításhoz nem nyúltam.
Akinek valami észrevétele van,irja le nyugodtan!
Jó Játékot!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.01. 16:40:45
bar a mostani szolga updatet nem ismerem
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.01.31. 20:45:57
Ha pedig inkabb megolod - mert nem akarod szolgava tenni -, akkor mindig van nala rengeteg nyersanyag.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.31. 20:26:13