Conan Exiles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézusom, ezt nem mondod komolyan. És tényleg hogy látom a képet eszembe jutott, hogy ott nekem egy két dolog nincs kifejlesztve. Köszönöm. Ezt felvállalom, most tényleg buta voltam, nem tudom miért gondoltam hogy ezt nagy harc után tudom megszerezni. Köszönöm ismét neked.
PiszkosFred
Semmi ilyenre nincs szukseg. Ami neked kell a legendary javitocsomaghoz, annak az alapjat siman csak megtanulod a FEATS-ek kozul.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.24. 12:21:20

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt próbálom megtanulni Master Tinker amit kaptam ötletet, megtaláltam a conan exiles wiki oldalon, és videót ezt találtam hogy hol lehet kitanulni, de ez biztos nem az mert nem találom ahol legyárthatnám, ahol kellene lennie ott nincs "Crafted at Armorer's Bench" Master Armor Patch Kit. Ezt a videót találtam, hogy hol lehet "klael's stronghold" 1 Kinyírtam mindenkit, ja nem a yeti az nem jött ki a jégfal mögül. És az a baj, nem írja a wiki milyen barlang vagy valami mert akkor odamennék, meg még olyan videó sincs ami ezzel a névvel lenne.
Visszatérve ehhez Master Blacksmith Ulfric, ezt elég nehezen szereztem meg. Az igaz, hogy kb 15 támadást kellett kivédenem, amiből 4 vagy 5 meneküléssel végződött. Az is igaz, hogy annyit csaltam a dologban, hogy a purge meter ha jól emlékszek a nevére leraktam 0-ra. Ilyenkor hamar betöltötte a második csíkig és lila lett a színe, miután betöltött átraktam 10-re vagy 2,7 stb. Plusz az elég zavaró, hogy nem tudod megvédeni amit építész, mármint az nem zavar, hogy harc van, de szétvernek mindent bármiből is építed, a fából készült tüskés akadályt ami vérzést okoz, még nekem is ha neki megyek, hogy ezt is lazán szétverik. Külön bekapcsoltam ezeket: Abandoment belül: Disable building Abandonment, Disable thrall decay. Plusz IronMan2 javaslata "Building damage multiplier szorzót asszem a felére rakod" igen de ezektől egy kis támadás után megijedtek, és szaladtak anyucihoz haza. Igaz az építményben kárt nemtettek csak abbahagyták a támadást.
Köszönöm.
PiszkosFred
Meg kell tanulnod a skilljét (Master Tinker) és tudod majd gyártani.

Igen, ezzel van Master Weapon Repair Kit gondom, ezt hogyan rakom össze. Nincs olyan ahol ezt kiválasztom, berakom az alapanyagokat és legyártom. Mint pl egy iron csákányt. Ezt valószínű hasonlóan kell gyártani, mint kőből készült téglát, amit a kohóban gyártunk, csak kő kell meg a kohóba éghető cucc, fa, vagy fibre, szén, tehát az alapanyagoktól kezdi el magától gyártani. Mint az tejbedara vagy mi, amivel a rabszolgákat lehet betörni, és azt eszik.
PiszkosFred
Annyira nem vészes.
1. Fogsz 4 darab Hardened Steel Bart (ezeket tudod gyártani szerintem, de ha nem, akkor ellenfelekből is eshet, a fennsíkon a nordheimerek pl nonstop dobálták anno) és csinálsz egy Master Weapon Repair Kit-et.
2. Fogod a Master Weapon Repair Kit-et és belerakod az improved bsmith benchbe (meg Ulfricot), raksz mellé a munkapadba 5 darab Alchemical Base-t (azt alkimista üstben lehet csinálni) és 5 darab olajat (ezt meg préselsz halból, például)...
3. ...és legyártod a Legendary Weapon Repair Kitedet.

Ennyi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.21. 15:50:13

Nézek róla videót ,ha van. Mondjuk az igaz eddig nem találtam.
PiszkosFred
Hat, elegge babra melo, de meg lehet csinalni - picit olyan, mint az orosz matrjoska baba, csak itt a kicsibol indulsz es gyartod, fejleszted, gyartod, fejleszted...stb.

Áthúztam meg is javította, köszönöm. Meg kell néznem hogyan tudom le is gyártani őket. Mármint a legendás fémet.
PiszkosFred
Ha mar van repair kited, nem kell nyersanyag pluszban hozza. Siman csak vidd ra es hasznald. Van 5 darabod, ha a kepen jol latom, ennyi kell csak.

Sejtem, tehát nekem kellene legyártanom a legendás fémet, és azzal megjavítani. Mert amik nekem vannak, azokat koponyás kis fő ellenségből szereztem, és lehet ez a baj. Megkel néznem ezt hogyan kell legyártani, mert ilyen fémet ami az alapanyag a legendás fémhez, nem látom hogyan kell legyártani.
Közben már te szerkesztetted a hozzászólásodat, mire én ezt megírtam, ok megnézem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.04.20. 19:51:15
PiszkosFred
Ranezesre az lesz az, azt hasznald! Fogd meg az azt 5 darabos "repair kitet" es mozgasd ra az inventorydban a kardodra, es kesz is. Csak ne pocsekold el, csak legendaryt javits vele! :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.20. 19:36:48

Megnézem, mert ezt most nem tudom. Azt tudom, hogy pl amit a képen látsz amiből 5 db van fém lapos, és lila négyzet keret, vagy jelölés. Az új dolog azt tudja, de csak ő egyedül.
PiszkosFred
Akkor a kovacs nem tudja onmagaban, de az altala gyarthato cuccok kozott nincs ott a legendary repair kit?

Ok.
Itt is van lehet valami nincs bent a kovácsműhelyben mivel azt se tudom miből készül, viszont akkor azt írná ki. De láthatod a feliratot, és azt is, hogy mester a kovács.
1
PiszkosFred
Egy képet csinálj már erről kérlek, az segítene.

Megjelenik a repair felírat, és el is érhető. Mármint nem sötét a színe, hanem világos. Ha rányomok kellene egy kis fogaskeréknek forognia, ha viszont valamilyen alapanyag hiányzik ki kellene írnia. De ezek helyett ha rányomok egy feliratot ad csak be "you do not have the expertise to repair this item" jobboldalon a képernyő felénél de a szélén. Ott ahol ha valamit nem tettél be alapanyagot, és hiányos de szeretnél megjavítani. Biztos jártál már te is így, nem volt benne elég fa, vagy bőr.
PiszkosFred
Megnezem majd, mert nem vagyok biztos a skillekben.

De, elvileg a T4-es bsmith, vagyis Ulfric is tudja javítani, önállóan, ha a szolgát hozzárendeled az impr. bsmith bechhez és megfelelő mennyiségű nyersanyagot is raktál a munkapadba, akkor ha a legendary fegyvert/páncélt belerakod a munkapadba, meg kellene jelennie a repair feliratnak.

Hű ha. Bocs, de nem tudom mire gondolsz. Akkor szerintem nem. Kifejleszteni kifejlesztettem, ha arra gondolsz, fegyvereket, meg pajzsot, ruhát.
PiszkosFred
A szükséges armor/weapon skilleket megtanultad?

Mert ezt írja ki mikor a repair-ra megyek "you do not have the expertise to repair this item"
PiszkosFred
Akkor ennyi, Ulfricnak tudnia kellene a munkapadon legendary rep. kitet gyártania, vagy javítania a cuccodat, ha berakod a munkapadba - bár ez utóbbira nem emlékszem pontosan, lehet a legendarykat csak a kittel tudtam, régen volt már :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.20. 16:46:38

Igen az iparit, ha jól tudom a nevét
Meg is van a neve "Improved Blacksmith's Bench"

Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.04.20. 16:43:46
PiszkosFred
Igen. Építettél másik, fejlettebb kovácsműhelyt neki?

Így ,hogy leírtad, egyrészt köszönöm. Másrészt egyből felismertem, nekem ilyen van Master Blacksmith Ulfric. Akkor az enyémnek jónak kellene lennie nem?
Legendary fegyver, és azt csak legendary weapon repair kit-tel lehet javítani. Csak a purge alatt megjelenő kovácsok képesek ilyen javítókészletet készíten:
Artificer Galen
Bernard the Artisan
Donia, Keeper of the Riddle of Steel
Farrier Ulphur
Gircan Ironbender
Hap-Zepet Forgeguard
Herman Von Blat
Imis Stained Blade
Master Blacksmith Ulfric
Master Crafter Shanya
Rakh Irontooth
Sassan Anvilbreaker
Smith Raden
Steelbender Hagar
Teph Steeped-In-Fire
Tull Coppertongue
Wright Fortis.
Legendary weapon repair kit farmolható az Unnamed city-ben minibossok dobják.
Igen a tekercseket random kapod, szóval kaphatsz olyant amit már korábban meg is tanultál.

Van valami ötletetek a #1794-es hozzászólásomhoz mi lehet a gond? Plusz ha elegyek az archívumba ott tudok olyan tekercset venni amit már egyszer megvettem, és akár meg is tanultam?
Azért kérdezem, mert akkor az elég rossz mert kidobom a fejlesztési követ feleslegesen.
Ez a szőke hosszúnevű óriáspina ott Ashagardban keményebb mint egy krokodilboss,majdnem megölte a szolgáimat,de cserébe azért ad egy gagyi fagyott óriást 1540-es hp-vel.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sikerült elkapnom egy, master blacksmith. Nem ez a pontos neve, de master benne van a nevében, és a kovácsműhelynél is plusz olyan dolgot ad be amit mások nem. Viszont ezt a "Jedias Greatsaber 51544"-et nem tudom megjavítani, pedig raktam be a kovácsműhelybe ilyen legendás fémet is, amit pluszba még tudok is akár gyártani.
Ezt írja ki mikor repair-ra megyek "you do not have the expertise to repair this item" Nem értem mi lehet a gond, voltam az archívumban is ahol elég sok tekercset vettem. De még úgysem jó, néztem videót, és mintha ott is kellene valamilyen tekercset venni ami után engedélyezi a javítást.
Még a halálfejes fekete jeti is elhúzta a belit, néztem is. :D
hehe,pont ezt akartam én is írni,erősebbre vette a blokkokat,aztán gondolják nincs értelme támadni,inkább visszavonulnak<#eplus2>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az gondolom a regroup üzenet amit kiír. Lehet túl erősnek ítéltek téged és inkább otthon maradtak, mert féltik az életüket.<#idiota>

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Nem tudom mi van a játékkal, de már két alkalommal abbamaradt a támadás. Elkezdenek jönni, és a második hullám alatt mielőtt odaérnének visszavonulnak. De ki is ír valamit, és visszavonulnak.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.04.14. 14:01:33
1.0 van, lejjebb veszem köszönöm.
Buildingdamagemultiplier szorzót asszem a felére rakod

Szia
Mit kellene állítanom a blokkok erősségére? Nem kőből építettem, hanem olyanból ami 3 alapanyagból épül fel.
Infrath
nekem nem igen jött még ember max olyan szerón ahol vagy 10x gyorsabb a purge töltés

de én előre rohanok a nemesre meglövöm és egy bunkos szolgával még akár + ba leütöm felkapom kerékbe be ami háznál van addig a petek és thrallokat feltartják míg végzek
asszem elso 2-3 wave be nem is jön neves
utána jön /majd nem jön/ jön és így tovább

esetleg két fegyver van nálam pl. kard is amivel könnyeb egy targetet megölni pl. a szuros skill set je miatt
ha esetleg többet huznék be mint csak a neves
de általában van hogy egyedül csinálom mert a thall csak behuz többet a tömegbol :/

vagy csak ember szolgák bunkosbottal :D talán lassabb, de biztosabb
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.04.12. 15:50:26

https://www.twitch.tv/infrath

Az se mindegy miből építkezik az ember.Sima homokkövet úgy leverik mint a huzat,főleg a farkasok,3-4 harapás,aztán kampec.De be lehet állítani itt is a blokkok erősségét,és a támadás erősségét is.

Igen, csak én azt szeretném megcsinálni amit piszkosfred adott ötletet. Szoktak jönni 4-es szintű vagy elit szolga. És ezekkel lehetne javítani a halálfejes ellenségtől megszerzett fegyvereket. Én őrájuk vadászok, lett eddig egy tanner elit, lett egy blacksmith. Meg lett egy alchimista , aminek a neve mellett ott van mes, ha jól emlékszek ez a rövidítés, tehát szerintem csak ő egyedül ami eddig a jó. Gondolom ilyet kellene fognom pl: blacksmith mes, ami javítaná a legendás fegyvereket, de nagyon nehéz. Most vagy védem az épületeimet, de akkor kinyírják az állataim az összes vad szolgát, ha meg messze rakom őket akkor meg szétvernek mindent, de viszont tudok válogatni.
Infrath
leraksz pár szolgát és velük harcolsz a fal mellet(nem a ház fala) amit építettél
ezek buta npc-k akár el is húzhatod őket messzire
vagy egy adott helyre pl. nyitott bejárat fele, ahol van 4-6 thrallod
és nem körbe falazod rés nélkül magad
esetleg szikla falba építesz, vízre /szűkítve a rést még jobban

bár a farkasok sztem dupla erősek most de lehet már sok minden más is nem tudom
amióta cellar dungeon utáni patch bejött rohadt erős lett pár enemy
viszont a thraljaink is OP -k!!

a thrall utasítások update jöhet és minden faja lesz
remélem jól megcsinálják csak egy kat ölj! és kész :)

a folytonos kergetőzés...
olyan brutális pár enemy hogy a legjobb gearben és max armor buildben is két hit vagy ami szinte egymás után kapsz :D
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.04.11. 23:16:08

Elmentem a havasi részre, építettem egy nagyon kis bázist ahol van egy rabszolga kerék. Jöttek a vad szolgák, meg farkasok. De olyan könnyen lerombolják, azokat az építő elemeket amik 3 alapanyagból épülnek fel. Nem értem, építhetek én bármiből nem marad egyben, direkt csináltam egy olyan részt amit meg tudnak támadni, és nem a bázisnak mennek, de még a farkasok is olyan könnyen szétszedik mint a szart. Pedig ez a fekete alapból van.
Ezeket a pókok termelik, és az inventoriukban jelenik meg. Ezeket a kis zsákokat tudom a gyors gombokra rakni, be is tudom kapcsolni mintha a kezemben volna, de eldobni nem tudom.
Infrath
én sem tudok biztosat mondani
de szerintem ez csak egy developer item
ami véletlen bug miatt került oda
mint mikor a thralloknál is lesz zsák néha mikor fegyvert ki be teszi, de ezt már javították

de nem tudod kivenni a zsákot(néha igen) vagy ilyenek csak úgy ott van talán eltűnik majd..
név alapján ha kézbe veszed lehet tudsz vele úgy lőni mint a spider -ek
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.04.11. 19:50:03

xx_spider_venomlauncher....
A végén sorozat számok vannak, de nem mind egyforma. Ha így sem jó, akkor csinálok képet ha kell.
Infrath
ha barna és dung a neve akkor az kaki
arra jó hogy helyettesítse a 4 bonmeal -t és a 2 putrid meat -et mikor compost -ot csinálsz (+5 fiber)

ha nem ez az emire gondolsz pls vidd rá az egeret és mond meg a nevét
sőt akár screenshot -old le

mert én nem tapasztaltam még ilyet a leírtak alapján (ötletem sincs)

(most raktam be a egy pokot ma holnap kész :) /demon blood os)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.04.11. 00:24:39

Sziasztok
Lettek pókjaim, termelnek valami kis zsákot, ezek mire jók? Hiába írom be a youtubeba nem ad értelmes videót róla. Megenni nem lehet, jó ez valamire?
Kösz,ez jobb map,be is linkeltem felülre a másik helyére.Azért látszik hogy foglalkoznak a játékkal továbbra is,még azért nagyon hiányos a pálya is egy részen,a vulkántól jobbra.Oda még számíthatunk újabb bioméra.Valami erdős rész jól festene oda.

Infrath
az a leújabb dungeon

sztem már sokszor belinkeltem, de lehet nem ide
én mindig ezt használom
http://snowhawkclan.org/map/

érdemes mind a 4-5 fajtát egyszerre csekkolni mikor kell vmi, de nekem ez a main map
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.04.06. 05:23:35