2074
-
lammaer #1514 Oszt vajon kiveszik e a maproomot akkor? :D -
#1513 Eltartott egy ideig, de csak megjött:
-
Ironman2 #1512 A hivatalos szervereken ki lett kapcsolva átmenetileg az avatar megjelenése (megidézése)
https://steamcommunity.com/games/440900/announcements/detail/1615022771890574658 -
#1509 Ja meg 9euro /db,kapják be,pár építőkocka meg ruha -
#1508 "Changed how bandages work - It is now possible to remove bleeds instantly using Bandages. Doing so will put a small cripple effect on you instead. Bandages can now also be used while in combat."
végre! vmire jó..
erre az évre beígértek még 3 dlc -t 6 hónap van hátra kb. az évből és általában 2 hó naponta adnak ki egy dlc-t
remélem nem csapják össze egyiket sem.. -
Ironman2 #1507 Tegnap kijött az új patch:
-
Ironman2 #1506 Elkezdődött a steam nagy nyári leárazás,50 százalékkal olcsóbb az alapjáték,most 20 euro.Az első éves dlc csomag is 40 százalékkal olcsóbb 24 euro.Asszem erre le is csapok most! -
#1505 csináltak hétfőre programot maguknak, lehet kipróbálom a test live server-t most én is, addig is.. ^^
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.06.19. 03:16:48 -
Ironman2 #1504 A farkasemberes dungeon elött direkt szivat a játék hogy elveszi az italokat pár mp múlva,miután megveszem a bejáratnál a farkas komától? Vagy rögtön fel is kell használni az italt?
Egyébként végigvittük,és hatalmas élmény volt!! Képeket majd rakok fel a facebook oldalra!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.09. 03:16:04 -
#1503 Minden ilyen videó megnézése után szemlesütve megyek haza a kis kulipintyómba, pedig melóztam azzal/azon is eleget... :)
-
#1502 Köszönöm!
@Ironman neked is : D -
#1501 Mennyisegre nincs. Magassagra van kb (par?) szaz egysegnyi plafon, ami felett mar nem lehet epiteni, de azt max akkor ered el, ha direkt epitesz egy tornyot (mi anno csinaltunk egyet, de hamarabb meguntuk, mint hogy elerjuk a tetejet)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.31. 08:21:28 -
Ironman2 #1500 StructureDamageMultiplier
1,000000
Sets how much damage a structure will deal (higher -> more)
StructureDamageTakenMultiplier
1,000000
Sets how much damage a structure will take (higher -> more)
StructureHealthMultiplier
1,000000
Sets how much health a structure has (higher -> more)
Ezek mind gyári beállításon vannak!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.31. 02:38:27 -
#1499 Itt van structure limit?
Ha igen mekkora? -
#1498 Tegnap már csatlakoztam én is a szerverhez : D
Ma vas farm és rabszolga fogás a terv : D -
#1497 Bizony, szinte minden allatot. -
#1496 Vannak már benne állatok? Vagyis lehet már benne állatokat tartani? Kicsit lemaradtam akkor... -
#1495 Karakternek kell, a szolgaidnak es a joszagaidnak nem. -
#1494 Én gondolkoztam rajta hogy a szervereden kezdek játszani..
De a rateken kívül nem találom hogy hol lenne leírva mi merre stb
Plusz ez a ki van kapcsolva éhezés mit jelent? Nem kell ennie a karakterenek?
Előre is kösz! -
#1493 sziasztok! gondoltam írok, hogy volt egy kis változás az Iron által pénzelt szerveren
- bekerült egy új beállítás: halál után megmarad mindened
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- és én már nem manage -lem tovább a szervert
- mostanában az 1000-es szerón vagyok, ha bárkit érdekelne xD
- és itt nagyon sok a német!
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.05.29. 15:32:18 -
#1492 Official PVE-n mar most sem kell etetni, nem eheznek ott sem (se joszag, se szolga). De csak par hete van igy, max masfel honapja.
Mondjuk eddig sem volt gond, adtam nekik honeyt (etetobe rakva 1600 oranyi decayt kapott - egy ideig bejart :D) es kesz. Sajnos igy most tele van - megint - a szerver lebego thrallokkal, amelyek reagalnak a spawnra (mobokra, ellenfelekre) es a jatekosra (ha kozel megy hozzajuk lepnek egy-kettot), ami akciok miatt a performance romlott.
Epuletek decay rendszere rendben van. Par egysegbol allok hamar, a komplexebb epuletek 7 nap alatt szallnak el, ugy, hogy kb 6 nap offline statusz utan az epulet atvalt abandonba es ekkor +24 orat kovetoen el is bonthato. Az utolso 24 oraban manualisan is bonthatod (demolish opcioval). Ha nem teszed, meg akkor 24 ora utan abban a percben, ahogy kozel er hozza egy jatekos, magatol osszedol. A fennmarado tarolok es egyeb objektumok tartalmai egy loot-zsakba kerulnek, de hiaba latod a tartalmukat, valami miatt nincs lehetolseg kiszedni belole azt, ami kell. Ez mar regota igy van, PVE szerveren feleslegesse teve a portyazasokat. Regebben komoly versenyt ment egy-egy nagyobb clan maradvanyaiert, most ott tunik el a semmibe a loot-zsak a szemed elott... Es mivel eleg regota igy van, valoszinuleg nem akarnak ezen valtoztatni.
Mindez official pve-n.
Privaton konnyebb lehet, ha csak visszagondolok a korabbi sajat szerveremre es az opciokra, akkor egy aktv admin altal karbantartott szerveren jobb a jatek, mint a le sem szart offikon. De legalabb foundation szpem mar nincs. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.28. 15:35:05 -
#1491 az állatok/thrallok is eltűnnek csak sajna más paraméter alapján
sztem legalábbis..: elösször 1 hét az épület majd még 1 mire a rendszer bontja le
aztán még 1 hét mire az állat/thrall eltűnik
aztán + még az étel ami náluk ez! változó mert fórumon írták dolgoznak rajta szal + - nem lehet tudni mi van :D
ez persze egy ház őrző thrall/pet nél érvényes
amit a szabadba teszel ki sztem 1-2 hét
ÉS! vannak még a kezdetek is ami sztem akkor tünik el ha van wipe a szervereken de ezt a világon senki nem szereti, de szinte minden játáknak jó lenne egy wipe pár patch után, de ezt senki nem teheti meg hiszem eltartókat veszítene :D
amikor bejött a pet system kb akkor kezdtem anno hgn.hu szerveren, és azóta ott éheznek az állataim épület nélkül az már egy éve xD
de mostanában úgy max 2 hónapja voltam pár szerveren és elveszett minden épületem és thrall/pet is
és az éhezés nincs kikapcsolva iron szerverén, maga a készítők vették ki, aztán egy másik patch -el még az éhezés hang effect -et is kivették, viszont most eltűnnek a húsok/ételek azonnal a pet/thrallok-ból és ha van etető lerakva abból is vesznek szokás szerint 5 öt (ami most el is tünik azonnal)
egyszer egy pet nek beraktam az inventory -jába 10 slot -nyi exotic húst volt harci buff egy harcra, lehet nekem azonnal eltűnt a hús inventory -ból- viszont sztem időbe telt a rendszernek feldolgozni azt a sok húst gondolom :D
mindegy a lényeg télleg az hogy most egy nagy katyvasz az egész
viszont a fórum bejegyzés szerint azt tervezik hogy nem kell etetni a thrallokat, hanem csakis a harci-buff miatt kell adni majd nekik ételt
legalábbis ez a terv aztán hogy milyen érdekes patch ek jönnek még ki rá .. jővő zenéje ..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.05.28. 15:20:38 -
#1489 Officialon csak a bazis bomlik el (es a "vicc" az, hogy az igy fentmaradt loothoz/zsakhoz nem ferhetsz hozza, igy nincs portyazas, mint regen), a kihelyezett szolgak es allatok nem, azok nem eheznek mar igy maradnak a vilagban. -
Ironman2 #1488 Valóban vannak idegesítő dolgok a játékban,de nem annyira vészesek.pl előttem teleportálgatnak jobbról balra állatok,megjelenik egy npc majd el is tűnik a másik pillanatban.Találtam egy pontot ahol mindig elszáll egy szarvasgida a játékban ha odaérek.Laggokat nem tudok a szerveremen nálam legalábbis mostanában,de az utóbbi patchek előtt előfordult mikor az északi régióban voltam.De most hála istennek nem tapasztalom.A decay rendszer viszont müködik rendesen,szóval ha nem lép be valaki egy héten belül,a bázisa környékére,akkor szép lassan elbomlik mindene. -
#1487 2. ponthoz: az npcknel es az allatoknal is volt "decay" rendszer, a feeding, amely soran a magara hagyott npc ehen halt es eltunt a vilagbol. Sajnos ezt most deaktivaltak igy tenyleg orokre megmarad az npc, lassitva es lagositva a szervert.
Tobbi ponttal nem talalkoztam mar nagyon regota. Officialon jatszok, bar igaz, mar egy ideje nem fullos - egykoron az volt, de mara kihaltak a jatekosok es csak paran maradtunk -, es az is igaz, hogy honapok ota en is csak allagot megovni lepek be es max fel oracskat futkarozok ide-oda, kozben levagva par ellenfelet.
Szervert mindig megtalalja (elore rakja), illetve fagyni sem fagyott szerintem evek ota az unreal motor hajlamos ra.
Probalj privat servert keresni, lasd Iron szerveren egy-ket poszttal lentebb. -
Bandras DaSilva #1486 Most X idő után vissza akartam jönni, de elég sok issue van ami eléggé elvette a kedvem:
1., lag: csak itt, semelyik másik játékban...iszonyú lag, rubberbanding...összevissza ugrál minden....van amikor jó, de ha többen lesznek a szerveren, akkor elkezdődik. Hivatalos, EU szerver.
2., iszonyúan idegesít a sok lebegő npc meg állat, amik alól összeomlottak az épületek, de ők még maradnak örök mementónak. Minden jobb helyen ezt látni, de random helyeken is előfordul. Ezt több szerveren is tapasztaltam.
3., vagy tök üres a szerver a fentebbi issuekkal vagy pedig mondjuk este 6 után lehetetlen csatlakozni mert tele van. Este 11 után ismét lehet, de meló, stb miatt pont ez az időszak az, amikor vmennyire aktív tudok lenni.
4., Folyamatos technikai issuek: crashel, nem találja a szervert, lefagy.
Szóval, ez nem annyira pozitív, főleg úgy, hogy ezek nagy részével nem találkoztam az induláskor...vagy nem ilyen mértékben.
Lehet csak a hivatalos szerverek ilyenek és a privátok pörögnek és minden rendben van rajtuk, de nem annyira rajongok a privát dolgokért az ilyen játékokban.
Adok neki még egy-két próbálkozásnyi esélyt, de eddig nem túl pozitív :(
-
Ironman2 #1485 A nagy sikerre való tekintettel 30 napra meghosszabbítva a szerver ismét.Várunk sok szeretettel minden kalandozni vágyó játékost!
-
#1484 Jaja, es azota a performance nem javult annyit, hogy ertelme legyen behozni oket. Ha csak nem a sebesseget lekorlatozzak maximum a futo ember sebessegere. -
#1483 sajnos nem lesz mount a játékba ezt már rég mondták szerintem -
lammaer #1482 Amennyire követtem a Conan DLC politikáját, egyikben sem volt semmi ami bármiféle előnyt adott volna a vásárlóknak, minden DLC csak kozmetikai dolgokat adott.
Szóval szerintem egyiket se vedd meg :) -
Ironman2 #1481 Köszi! Megvárom mig jön a nagy nyári leárazás,addigra talán kijön az új dlc,kiváncsi leszek rá tényleg jönnek-e lovak. -
#1480 frontier
-strenght -es heavy set
-meleg ellen véd
-épület elemek nekem tetszenek, fekete szín kívül- belül barna fa
-ebbe nincs pet skin!
Imperial is jó az pedig hidegbe jó és encumberance -et ad a heavy, nem pedig agi -t mint a turanian (ezekben sincs pet skin!)
a többi pack tartalmaz pet skin -t, jól szét vannak osztva, :) nehogy csak egyet vegyél meg :P
eddig a készítők szerencsére nem adtak kimagaslóan +-t a játékba, tehát nem gáz ha nincsenek meg a dlc-k (talán pvp -ben számít inkább esetleg) tehát lesz a játékban valóban olyan állat amit meg lehet ülni akkor gondolom alapból bent lesznek ezek a játékban és szintén majd egy dlc vel átszínezheted őket vagy esetleg dlc vel lesz elérhető olyan állat amit máskép nem használhatsz lovaglásra, de nem lesz gyorsabb, több hp ju, vagy nagyban eltérő a hitbox -a stb.
(amikor a japan dlc is bejött beraktak 3 új fegyvert is azoknak akik nem vették meg a dlc-t, hogy azoknak is elérhető legyen az adott fegyver tipus (katana) )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.05.25. 03:13:50 -
Ironman2 #1479 Szerintem a Riders packban jönnek a hátasok végre!!! A nevéből is adódik! Nagyon kellenek már a pályára,nem kéne órákat gyalogolni! Na azt meg fogom venni feltétlenül. -
Ironman2 #1478 Melyik DLC-t érdemes megvenni ami a legjobban hasznos? Vagy tökmindegy? Szerintetek?
Az uccsó nem érdekel annyira amiben szobrok jöttek.Inkább az előzőekre vagyok kiváncsi.
-The Imperial East pack
-Jewel Of The West pack
-The Savage Frontier pack
-Seekers Of The Dawn pack
-Treasures Of Turan pack
-The Riddle Of Steel pack-ez a szobros csomag
Sőt már 30 euroért elő lehet fizetni mindenre ami jön ebben az évben! 2.year season pass
Amiből már ugye a Turan pack megjelent!
The Season Pass includes the following core DLCs:
Treasures of Turan Pack (out now)
Riders of Hyboria Pack
Blood and Sand Pack
Mysteries of Acheron Pack
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.25. 02:48:13 -
Bandras DaSilva #1477 Nem tudom, hgy PC-n milyennek kellene lennie, de nálam PS4-en sokszor ugyanilyen a víz. -
Buffalo #1476 Windows újratelepítése után se lett jobb, driverrel szerintem nem lesz gond. -
Buffalo #1475 Azt írja, hogy a játék optimalizálva van...Esetleg az nvidia vezérlőpultba valami beállítás? csak fene tudja mit kell állítani ott.. amúgy más is találkozott hasonló problémával. -
Ironman2 #1474 Szerintem próbáld meg újra frissíteni a videókártya driverét,hátha. -
#1473 GF Experienceben probaltad az optimalizaciot? Nalam gyengebb geppel nem csinal ilyet, igy gondolom, hogy valami apro beallitasbol fakado unreal motor hiba lehet az ok. -
Buffalo #1472 Igen