Conan Exiles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg ha megvan már a szerver ahol tolni fogod dobd ide be...

Legyen, várom a "hívását" 😄
PiszkosFred
Na lehet menni megint "husveti tojasokra" vadaszni ket hetig. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.01. 20:10:17

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát, én a petek kijövetele előtt játszottam vele, akkor láttam mindent és félretettem. Nem tudom azóta adtak e hozzá sokmnident, javítotak e bugokat stb... sajnos mindig az volt hogy az emberek kikoptak mellőlem - vagy én koptam ki mellőlük, nincs igazán jó endgame tartalom mint az Arkban... de addig eljutnimókás, szeretem a közelharcrendszerét a játéknak.

Szóval még pár nap 7days, aztán lehet kereslek... 😊

PiszkosFred
Ha lerak egy oszlopot, az kb egy oran belul eltunik 😊
Ha lerak egy keritest, na bumm, megmaszod 😊

Ahol en jatszok, az pve server, de ott nem jellemzo mar a foundation blokk spam, a decay rendszer nagyon eros az officialon, csak bazisokat es varosokat talalsz, helyfoglalo blokkolast nem.

Fejlodesre nem tudok mit mondani, evekkel ezelott elertem a 60-at, azota nem neztem, de az biztos, hogy tavaly nerfeltek a discovery xp-t, stb. De szerintem igy is konnyen el lehet erni a 60-at, legalabbis az uj jatekosok nalunk aranylag hamar megoldjak.

Tikal
Public-on érdemes kezdeni játszani? Az érdekelne hogy mennyire lassu a fejlődés és hogy más játékosok tudnak e trollkodni. ARK-ban csak azért nem szerettem a public-ot mert nagyon lassu volt a fejlődés, és hogy mindenhova oszlopokat raktak a játékosok 😊 Milyen a helyzet a Conan világban?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gondolkodom, hogy elkezdünk játszani a srácokkal 3-4en, ki tolja mostanság?
PiszkosFred
Kozben utanaolvastam, es kiderult, hogy officialon csak akartak, de sajnos meg nem deaktivaltak a hunger system "kotelezo jelleget", valoszinuleg a kovetkezo nagyobb frissitesnel jon majd a valtozas.

Infrath
100% hunger -rel aktív a buff -uk

nem teszteltem le!
buff van
ha éheznek nyafogás van
és pontosan! hallal és mézzel tele a kajáda azt nincs gond 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.03.27. 16:03:46

https://www.twitch.tv/infrath

Koszonom! Am keresztkerdesekre nem szamitottam... Intenzivebb, mint egy "Minecraft szerver" - ahol mindenki legozik, de nem olyan kimeletlen, mint mondjuk egy official pvp.
Szerintem ilyen: "- Non-stop PvP, DE az épületek kizárólag hétköznapokon 18:00 és 22:00, hétvégén pedig 14:00 és 22:00 órák között sebezhetőek "

Beraktam ezt is a bannerba!

Milyen az a nyugis pvp? 😊
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.24. 20:51:40

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Elnezest, tortent egy kis varialas, a mukodo IP: 159.69.226.154:7777
PiszkosFred
Eskuszom par hettel ezelott olvastam az egyik patch notesban vagy a dev nyilatkozatban, hogy hamarosan kukazva lesz a hunger system es attol kezdve csak buffkent funkcional a kaja, nem szuksegletkent pet/thrall eseteben. Erre minden esetben arra lepek be (5-6 naponta a decay miatt), hogy ehezik mindenki. Officialon.

Nem akarok kockaztatni, ezert megkerdezem inkabb, eltoroltek mar a hungert es csak az event log bugos, vagy tovabbra is kell etetnem oket? (ami nem veszes, telenyomom hallal az etetoket es csokolom, de ha nem muszaj, nem kinlodnek vele)

Reign PvP - (185.85.84.164:7777)

Üdvözlet! A Reign játékos közösség frissen indult (2019.03.17), dedikált Conan Exiles PvP szervere (17.03) várja leendő játékosait. Nyugis PvP szerver 3-szoros szorzókkal és aktív, kompetens adminisztrátorral. Mindenkit szívesen látunk!
(Discord: https://discord.gg/ZRRJUzC)

- Dedikált, stabil szerver
- 40 férőhely
- 3-szoros XP és harvest mennyiség
- Nincsenek Istenek
- Non-stop PvP, DE az épületek kizárólag hétköznapokon 18:00 és 22:00, hétvégén pedig 14:00 és 22:00 órák között sebezhetőek
- Maximális klán méret: 5
- Nem lesz wipe, csak a nagyobb frissítéseknél
- Egyedi event-ek

Eddig telepített modok (használati sorrendben):

- Speech Bubbles
- Pippi - User & Server Management
- Továbbiak is varhatóak, de ez inkább a játékosokon múlik majd, mire lesz igény
Infrath
azt mondják a sok update óta megnőt a szerver memória igénye
és hogy ezen dolgoznak..
hát meglássuk ^^

Infrath
hát ez elég ciki lesz, de muszály leírnom
2 napja vok a szerón és sok problémám van vele
szten ez annak köszönhető hogy már talán lassan egy éve nem volt semmilyen wipe restart
tele van szeméttel és lagos is
most még be sem engem :/

elnézést kérek azoktól akik miattam szavaztak bizalmat a szerónak
de jelenleg (magyarán) én most szopok vele rendesen :/
(nekem is fájna egy wipe főleg, mert most kezdtem már 30+ vok, de egyszerűen kell neki)

Infrath
sok más magyar szerón is voltam és mind közül ezt tartom megbízhatónak skacok!
máshol mindig eltünt vmi, elbugolt, vagy admin csinál mindig hülyeséget.. :/ (teszem azt egy bázist eltöröl map röl mert szte lakatlan :/)
(meg volt olyan is ahol tele volt pisisekkel ^^ khm)

ha szeretitek pve -t gyertek ide pls minnél többen >< én is hamarosan join -olok
az össze dlc t beszereztem úgyhogy bőven van mit építeni, nevelni, ölni 😊
vanilla beállítás és már több mint 3 hónpja sztem kb mióta áll és és mindig legalább 5 en online vannak

köszi Iron >< !

https://www.hgn.hu/ szervere!! Megbízható szerver,menjetek játszani oda !!!

TeamSpeak 3
befogadóképesség: 100 fő (+28 VIP hely)
elérhetőség: ts3.hgn.hu
ideiglenes szobát bárki csinálhat, ami ha mindenki kilépett törlődni fog
regisztrált szobát (ami nem törlődik) az adminoktól / moderátoroktól valamint a weboldalunkon és facebook oldalunkon keresztül lehet kérni

https://www.hgn.hu/

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.22. 22:05:14

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hyder
Szia
Frissült az egyik mod, szerinted hamarosan újra fel lehet menni a szerverre? <#worship>

Steam: [HUN]Feriggno

Most hétvégén ingyenesen játszható a játék!
Sziasztok! Nem rég kezdtük a játékot saját PC-szerveren! Ha esetleg van valakinek kedve, egy normális, kulturált PVE szerveren játszani, ahol egy alap baráti csapat már játszik, akkor írjatok nyugodtan 😊 Vannak bent Mod-ok, mint például: The Age of Calamintous, Thrall War Dungeon, Citylife, Fashionist, LitMan Item Stack-, és még sorolhatnám ! Ha valakinek van kedve,IP: 176.57.181.57:28200
Normen76
Sajnos egyet kell értsek. Nagyon tetszett a játék, játszottuk is szépen, rengeteg órát beletoltunk. Viszont olyan szinten elengedték a fejlesztők a játékot, hogy végül mi is elengedtük. Valsz végleg. Pedig ez a gama igen jó lehetne.. hetne 😊 Sajnos egyre több játék készül ebben a kategóriában. Ami igen jó lehetne... hetne...

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Jó persze, ha igy állsz neki hogy "ahhoz képest hogymennyire szarok általában akkor egész jók"... 😊

Az AI (tame és ellenség is) kb nem létezik, a tame rendszer negyedkész (gyorsan kihoztak vmit mert kellett, de arktól fényévekkel van lemaradva, buta AI, irányíthatatlan állatok).... a kulcsfontosságú purge rendszer a mai napig nem működik (ezáltal pl T4 thrallok elérhetetlenek).

A religionoknál abszolút nem hiányzott az X+1., gyakorlatilag a religionok sokmindenre nem jók.

A DLCk meg copy paste munkák, kb zéró tartalom (ami mondjuk játéktechnikailag nem baj, mert nem p2w, de kb textúrákról cvan szó csak)

Az meg nem vigasztal hogy 2 másik programon is dolgoznak, nem mentség arra hogy ezen miért nem.

PiszkosFred
Ezzel mondjuk en speciel vitatkoznek, mert amekkora gagyi es hohanyo csapat a funcom, ahhoz kepest a Conant egesz jol menedzselik. A par skin dlc mellett azert jott oktoberben a tame rendszer, egy uj dungeon + vallas, no meg animacio finomitas (futas, ugras), az egykezes fegyverek revampja, stb. ugy, hogy kozben a mutantot is kiadtak es elkezdtek dolgozni az RTS Conan jatekon is. Ark frissites is csak addig volt erdekes, amig az alrendszereket baszogattak, utana mar csak uj dinok jottek. Az uj mappok/dlc-k itt is megvannak, lassan jon a kovetkezo a Conanban is (vszinu az utolso).

Az viszont ketsegtelen, hogy annyira kazuar lett a jatek, hogy semmi kihivas nincs benne, igy pedig a jelenlegi tartalom nagyon hamar teljesitheto, elerheto es ebbol kifolyolag megunhato. 5-6 naponta belepek megetetni a szolgakat meg resetelni a decayt, de jatszani szinte semmit sem jatszok mar, mert nincs cel. Megvan szinte minden amit akartam (kozte az osszes t4 armorer), kulcsokat farmolni es ladakat nyitni meg nem sok kedvem van, amikor tele van a tarolo rakas, sosem hasznalt legendary fegyverrel.

Ugyhogy varom a kovetkezo frissitest, hatha jon egy uj map, megfelelo kihivassal. Ujrakezdeni nem akarom, arra mar nincs erom, maximum singleben egy faszan osszerakott total conversion miatt, de azok meg nem nagyon akarnak elkeszulni.

Sajnos nagyon nagyon nem updatelik.... az arkot szidtuk, de ott legalább volt rendszeres update, itt meg lófüttty fejlesztés van 😞

Azé reménykedem, hátha feltámad egyszer.

Humblebundlén 50 százalékkal olcsóbb a játék!

Itt a link!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.11. 13:15:14

Melyk offical szerveren van a legtöbb magyar?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Köszi!

Egyenlőre, akkor megelégszem az alap cuccokkal is 😊

PiszkosFred
Kozmetikai cucc mindegyik, nem vesztesz vele semmit. Jatssz vele, es ha tetszik es maradsz hosszabb idore is, akkor vedd meg oket, vagy csak azt, amelyik stilus tetszik!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.15. 19:05:07

Hello!

Nem rég kezdtem a játékot. Van értelme megvenni az eddig megjelent dlc-k bármelyikét ?

PiszkosFred
Hat, csuklottak tegnap, az teny.

Namenjenekapicsába 😞

PiszkosFred
Sajnos csak az, sorry, idokozben mas ajanlokban is kiderult, hogy elcsesztek es nem irtak oda, hogy ez nem a teljes jatek, csak a devkit.

Akkor ez csak a dev kit sajnos.
PiszkosFred
Hi Exiles,
Quick info about Conan Exiles on the epic store: What you currently see listed as "free" is in fact the DevKit, used to create mods, and not the actual game. We are working with epic to make this more clear and apologies for the confusion this is causing.

https://www.facebook.com/ConanExiles/posts/837970689908133

PiszkosFred
Hat, mar magam sem tudom, nem irtak sehol sem a bolt odlalan, hogy csak dev kit. Nekem steamen van meg (es vele 675 oranyi jatekido) igy nem probaltam, csak a hirt lattam a store nyitooldalan.

Ez a játék Dev kitje ami 157gb.Ebbe benne van a játék is?
PiszkosFred
Jovo heten a Subnautica is ingyen jon 😊

Sajnos sajat klienst kell telepiteni hozza (de mar ott tartunk, hogy 7 vagy 8, nem szamit, origin/steam/uplay/arc/bethnet/blizz/stb utan)

hú, riasztottam is minden Arkos ismerősömet hogy húzza be. Köszi a hírt.

PiszkosFred
ingyen Conan Exiles az Epic Games Store (tudjatok, amely nekimegy most a Steam monopoliumanak) nyitasi akcio reszekent (jovo heten Subnautica)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.10. 16:23:17

HRK-nal meg 13.75 https://www.allkeyshop.com/blog/buy-conan-exiles-cd-key-compare-prices/
24 euro lett a játék mostantól 3 napon keresztül!

PiszkosFred
Orakat keringtem eszakon, mire talaltam egy hofeher Direwolf puppyt. Gyorsan beraktam az T3-as Animal Penbe, es egy nappal kesobb lett belole egy... sima farkas. Hat baszki, a szomszed meg mindig nem erti, ki es miert karomkodott egy cifrat este 23 kornyeken 😄

Wikin persze ott van: "Dire Wolf Puppies grow up as regular wolf pets.", csak hat a fene sem olvasta azt el...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.17. 12:58:39

soo277
HUNcsumpik
176.57.168.40:29100
pve ,minden alap,mindent szabad,nincs decay stb..(repkedö adminok,felesleges bazinagy épületek) 😄
Utoljára szerkesztette: soo277, 2018.10.16. 17:25:06

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

PiszkosFred
Mondjuk elbeszegetnek azzal az idiota funcomos kollegaval, aki kitalalta, hogy mind a t1, mind a t2 es t3 animal pennek egy nagyjabol 9x10-es teljesen sik(!!!!) terulet kelljen ugy, hogy kozben eleg korrektul be is sullyed a felszin ala, megnehezitve meg jobban az elhelyezeset epitett alapok nelkul... 😊

PiszkosFred
Megtortent eset: ARK esetben anno ket official szerveren kezdtem el jatszani. Az egykori #202-es primitve+ es a talan meg most is futo #427-en official szerveren. Utobbin kb egy evig voltam, 5-6 allando sved, nemet, orosz es magyar jatekossal, meg par jovo majd meno egyeb tulelovel. Magyar klienssel kezdtem, mert hat ha van, akkor miert ne?

Mar az elso napokban/hetekben furcsa volt a hajonal a vitorla "bor" kifejezest viszont latni a (hide) forditasaban, de aki mar valaha is forditott ugy feliratot, jatekot, barmit, hogy kozben nem tudta elesben tesztelni az adott mondat szovegkornyezetet, helyzetet, stilusat, csak egy szoveges dokumentumbol dolgozott, na az tudja, hogy ez csak egy apro felreertes volt. Vicces, de nem vegzetes.

De amikor az elso 1-2 hetben elojott a ritka BP-s cuccok osszerakasa, akkor dontottem en ugy, hogy ennyi volt, onnantol nyelv vissza angolra. Az osszes kereskedesnel a kovetkezo zajlott le:
- A sved irta a csetre angolul, hogy mije van, vagy mi kell neki. Perfekt angolsaggal - ezek a svedek ilyenek, 99%-ban perfekt beszelnek angolul is -, mindenki ertette.
- A nemet is mondta, hogy neki mije van nemetul. Mivel beszelek nemetul egy kicsit, de a nemet nem angolul (ritka, de van ilyen), igy en tolmacsoltam/forditottam angolra a nyersanyag reszt. Mindenki ertette.
- Aztan jott a magyar (en), a magyar nyelvu forditas kifejezeset probaltam meg angolra visszaforditani. Az alapokkal nem is volt gond, de mikor jottek a ritkabb nyersanyagok vagy eszkozok megnevezesei, na abba beletort a bicskam. Bizonyos kifejezesnel nagyjabol sejtettem, hogy mit takar, de volt olyan, amelyet ha agyonvernek sem jottem volna ra, hogy azt jelenti. Koze nem volt a forditasnak az eredeti kifejezeshez... 😄

Azota en az angolt hasznalom, de olvasva jo par kommentet a temaban, kb hasonlo minosegu a forditas, mint a kinai termekek 10x20 centis papirra zsufolt gugli transszal keszitett hasznalati utmutatoja, amelyben talan csak a szamok es a mondat vegi irasjelek stimmelnek. Talan...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.10. 12:20:24

Mi bajod van a MESTERBARKÁCS szóval? 😄

PiszkosFred
Nem valoszinu, bar keszulnek a forditasok elvileg sok nyelvre (igaz, mar 2 eve). De, akkor inkabb legyen kinai, mint az ARK jelenleg magyar (felre)forditasa 😊

Még egy kérdés, mielőtt eldöntöm hogy megveszem..
Magyar? Ha nem, fog tudni majd magyarul a játék?
Mint az ARK.