4498
  • darkSectorxxx #515
    Bocs, én törtem fel legelsőre. :D
  • grebber
    Én is feltörtem....Bizonyitani nem fogom mert minek...
  • Ironman2
    Sikerült feltörni a Denuvo-t?
  • lammaer
    Na, amúgy egy érdekes adalék az allkeyshop-ról, ha nem velem történik meg el se hiszem.... :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Remélem nem reklám és nem leszek seggberúgva érte, spolerbe teszem az esettanulmányt...

Szóval:
    Olyan két ével ezelőtt itt az SGn megemlítettem ezt az oldalt, mindenféle hátsószándék nélkül (nincs referrerid meg ilyenek). Idén 06/15-én kaptam itt az SG-n egy privát üzenetet egy friss regtől, hogy köszöni hogy a fent említett postban (linkelte, azért tudom melyik az) megemlítettem a weboldalát, és szeretne megjutalmazni némi jutalomponttal amit az allkeyshop lottón felhasználhatok, csak dobjak neki egy emailt.

Kicsit spam szagú volt, de hát egy email nem kerül semmibe, mondom egyekutya dobok egyet azt meglátjuk. Nos vissza is válaszoltak, kaptam egy kupont ami adott 1 millió hűségpontot a lottójukban. Igy elkezdtem naponta játszani, több lottó fut, én 4-en játszottam, mindennap 200K pontért mindegyiken (ha nem nyersz visszakapod a pontjaid). És bingó, 3 napja nyertem a "válassz egy bármilyen játékot" kategóriában.
    Még mindig kicsit kétkedve írtam nekik hogy akkor kérnék egy Warhammer: Total war-t (Denuvos ugye, gondoltam akkor legyen ő, úgyse lesz egyhamar megtörve engem meg érdekel...) írták hogy ok, várjak 2-5 napot. Ma reggel megjött a kód, aktiváltam, és most van egy csecse kis új játékom....

Majd szólok ha bannolták a steam accomat :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.06. 09:30:13
  • lammaer
    Pont ez a baj, hogy tények nélkül sároznak, indirekt "bizonyítékokat" felhozva. Nyilván ezért nem is tudják bezáratni/ellehetetleníteni, hiszen semmilyen bíroság előtt nem áll meg hogy "egy barátom is mondta"...

Amúgy sztem az a normális vevői hozzáállás, hogy:

1. Nem preorderelünk, főleg nem akkor ha egy fia gameplay videót nem láttunk. A steames játék nem fog "elfogyni" hogy előjegyezze az ember, kedvezményt meg nem ad annyit amit utána később a saleken szokott...
    2. Szépen megvárjuk amig kijön 1-2 review a termékről (steamen még hamarabb látszik ha vmi baj van), utána vásárlunk. Mint ahogy az élet más területein is, az ember alapvetően megnézni hogy mire ad ki 10-15K forintot.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.04. 10:36:44
  • Terawatt
    Számtalanszor vettem már én is játékot onnan.

Egyszer volt problémám, és shieldem se volt (tök felesleges), ilyenkor van egy felület az oldalon ahol írsz az eladónak és van x órája válaszolni. Még aznap kaptam egy cserét gond nélkül. (Véletlen Pre-order kulcsot kaptam ami lejárt már akkor)

Ha a kínaitól veszel cuccot fillérekért, kijön ingyenes kiszállítással az is mocsoktolvajnépség? :D
  • broman191
    "aki nem akarja hivatalos forrásból megvenni a játékát, inkább töltse le illegálisan, mintsem a G2A-n fizessen érte" - Többnyire így is volt részemről, csak hát jött a 'D'... Így ha túlárazottnak érzek egy játékot - szóval friss kiadáskor lényegében mindet, ha nem tolt meg menthetetlenül a hype train és manapság már 99.9% nem tud - marad a várakozás steam salere és/vagy G2A nézegetés...bár utóbbiról még nem vásároltam semmit, a hátteréről sem tudtam sokat, mostantól nem is nagyon sietek majd onnan venni bármit...fizetés nélkül kalózodni egy dolog, fizetve már nem buli, akkor inkább menjen a munney a legál helyre az azt megillető embereknek, ha kicsit többet is kell fizetni, vagy hasonló mennyiséget csak tovább várakozva...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.01. 18:51:04
  • Kandurex
    Ha minden lopott lenne már rég bedarálták volna az oldalt. Egyszerűen piacot csökkent és ez bassza a csőrüket egyeseknek.
  • lammaer
    Érdekes a cikk... mondjuk olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna arról hogy steamen letltották/elvették játékát amit nem a steamen vett kóddal aktivált, pedig kérdezősködtem sokféle topikban. Vagy azért mert mondjuk US proxyn keresztül vásárolt, hogy 10 EUR helyett inkább 10USD legyen aza játék (ilyet csináltam én is, mondjuk mostmár "csak" 10% a difi, mégsztem igy is megéri, régen meg volt az tán 30 is...)
    Olyan persze van hogy "hallottam hogy vki", de olyan aki ténylegesen megszívta még nem volt.

Sztem kb olyan mint az ebayon vásárlás. Kis kínaitól veszünk mindent free shippinggel, általában megjön (azért 99%os az értékelés), de benne van apakliban hogy néha nem, olyankor meg van paypal refund. Az hogy kis kínai hogy tudja negyedáron adni az USBs ventillátort nem az én dolgom. Itt a G"An sem állítják hogy mindíg lopott, hanem "szármathat" onnan. Ez nekem kevés....

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.01. 09:12:06
  • Ironman2
    Egy kicsit a G2A-ról,mivel szó esik benne a Denuvo is

http://www.gamestar.hu/uzlet/g2a-atveres-ertekeles-212887.html
  • Ironman2
    ...és ha kamu?
  • Jim Morrison
    Hoppá
    Debugger miatg szaggat mint allat.
  • Caliph
    a redditen már törölve is van,szal sztem kamu
  • Ainz
    Elvileg broco valami orosz gyerek törte fel...
  • Jim Morrison
    Mintha a doom is mindjart jonne
  • NEOreg3
    az oroszoknak állítólag sikerült kompletten kiirtani (nem pedig megkerülni) a Denuvót az új Tomb Raiderről egy újfajta megközelítéssel, amivel akár hetekre is lecsökkenhet 1-1 játék crackelése

hiszem ha látom
  • MarkBlade
    ott a pont :D
  • NEOreg3
    sajnos a jelenlegi Doom állapothoz is hetek kellettek, és még csak a menüig jutottak

minden egyes trigger kiirtása órákba telik és ki tudja, hogy hányat rejtettek el benne
  • lammaer
    Inkább a total war: warhammert csinálják, az jobban érdekel :)
  • darkSectorxxx #496
    :DDDDDDD

Siessenek mert a demo nem örökös. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.22. 19:03:49
  • Jim Morrison
    Mkdev jol halad :c

• Maxtreme
    Ez szimplán hülyeség. Nem 1 denuvo-s játékom van, (Mad max, Just cause 3, Rise of the tomb raider, Need for speed, Batman Arkham Knight, Metal Gear solid phantom pain, Mirrors edge catalyst, Doom ) egyiknél sincs semmiféle fps probléma.
  • szabii98
    Én hallottam már olyat, hogy a drm miatt nem futnak jól a játékok, bár lehet csak denuvo ellenes városi legenda. De kétlem, hogy a kettő dolog összeköthető, nem a denuvo miatt csökkennek a játék eladások(persze kivételes esetek vannak lásd GTA), hanem a sok igénytelen fostömlőtől amit lenyomnak a torkunkon AAA néven. Játékosok(warezosok) millió/több százezrei nem fognak egyből játékokat venni , csak azért mert nem lehet feltörni valamit...
  • darkSectorxxx #492
    Ja értem mire gondolsz, és oké valahol igazad van, de azért nem mindig jogos ha nem játékos szemmel nézzük, maga a játékok legtöbbször azért 5-10 dollártól többet érnek, független a kisebb hibáktól .:)
  • grebber
    Maguknak köszönhetik a kiadók.
    Én 100% hogy ha denuvos címet jelentetnék meg simán max 30$/euroért árulnám a végtelenségig. Akinek kell megveszi.Lásd CoD játékok árait.
    Nem véletlen kapnak már 1 hónap után leárazásokat az AAA címek aztán kezdenek elértéktelenedni.
    Velem nem csesznek ki amíg 5$ felett vannak tőlem pénzt nem látnak az biztos.(Néha a gyengeségem miatt éves szinte 1-2 minimálisan drágább cucc becsúszik)
  • Palinko
    sztem nem tenné meg, meg már nem számítana, nem egy witcher 3 aki eredetileg nem volt hajlandó feltenni semmit. ahhoz mentálisan is másképp állnak az emberek. minthogy "megpróbáltunk megszívatni benneteket, nem sikerült, most így próbálunk jópofizni", mert kábé az lenne amit mondasz.
  • darkSectorxxx #489
    Hát ezaz a nép rá van szoktatva.
    Én is már mindig azt lesem (nem csak pc-n) hogy minnél több nagyobb sale felirat meg százalék off legyen és akkor go vásárolni.
    Rossz szokás, és az a baj ha visszamegy a listaár, nem veszek semmit, mert TUDOM hogy ez újra olcsó lesz majd. :D
  • grebber
    Mitől ugrana meg az eladás? Inkább a torrent forgalom ugrana meg nem is kicsit
    Az eladás akkor fog megugrani ha bundleba lesznek meg -80%-os árcsökkenés kap a 50%-os ár.
  • darkSectorxxx #487
    összetett a dolog, ehhez a játéknak is jónak kell lenni, nem csak a védelmen múlik.
    Meg a multi, azt nem tudsz warezolni. :D
  • Ironman2
    Valamelyik kiadó meg merné-e tenni hogy leveszi a védelmet a játékról? Ha megugrik tőle az eladás mutató,akkor lesz igazi szopás
  • darkSectorxxx #485
    :)
  • Palinko
    azt adom. de a crack csapatok ritkán dicsekednek az eredménnyel az mkdev van akit követhetünk, nem állnak olyan rosszul, majd kiderül, egyelőre tényleg a denuvo áll nyerésre, de a starforge óta nem volt ilyen komoly ellenfelük, kicsit ellustultak lehet :D
  • darkSectorxxx #483
    Jó akkor, mondjuk helyesebben azt hogy egyre oda tartunk. :)
  • darkSectorxxx #482
    Nem. :D
  • Palinko
    ez sem feltörhetetlen lásd dragon age, max payne. csak a friss verziójára még nem jött törés, de 1 év sem telt el. illene bár 5 évet várni az ilyen jelzőkkel
  • yesname #480
    Online miatt. Azokat ne nézd.
  • Ironman2
    Egyébként ha a GTA5-re rátették volna a Denuvo-t akkor is produkált volna többmilliós eladásokat,csak steamen több mint 4 millió fogyott,a dobozosról nem is beszélve.(köztük vagyok én is :)).Szóval itt a név is számít.
  • darkSectorxxx #478
    Hát szerintem ettől többet nem tehetnek, emékszem gyerekkoromra, akkor azt hittem nem állíthatják meg a hekkereket, nincs feltörhetetlen.

És van ma. :)
    Hogy ez kinek jó, kinek nem, nem tudom.

mint felnőtt értem, és azt mondom jó, de régen énis warezoltam fiatal fejjel, ma nem lennék fiatal.

És ha politizálnék, ezt érteném a való életre is. :D
  • Ironman2
    Nem hiszem hogy foglalkoznának már vele a hackerek,megvárják míg szép lassan kimúlik
  • Shep
    1 dolcsis krumpli nudliban még azért lehet elérni szép eredményeket .)